Sport, oslavy i ubytování. To je Sportcentrum Rockhill Dačice
Zajímavé propojení sportu a zábavy nabízí Sportcentrum Rockhill v jihočeských Dačicích. Je to místo pro pořádání oslav, svateb, večírků, sportovních akcí, ale i školicí středisko. Výhodou jsou příznivé ceny, široká nabídka služeb, ale i příjemné nekuřácké prostředí vzdálené jen pět minut pěší chůze z centra Dačic.
Ubytování v klidu a soukromí nabízí penzion, kde je Pálava nadohled
Období prázdnin a letních dovolených se rychle blíží a s ním také vybírání destinace a ubytování. Jestliže ještě váháte, kam zavítat letos, máme pro vás tip. Pokud nechcete vyrážet za exotikou či do zahraničí a užijete si chvíle volna i v České republice, navštivte Pálavu na jižní Moravě. Tento kraj skýtá spoustu možností vyžití, oblast je vhodná ...
Pronájem školicích prostor v nádherném prostředí Velkých Bílovic
Potřebujete uspořádat firemní školení nebo kongres? Chcete se sejít v příjemném prostředí a spojit práci se zábavou a odpočinkem? Pak se vydejte do Velkých Bílovic, nachází se zde Kulturní dům KáDéčko. Zajistíme vám potřebné školicí prostory a ubytování až pro 70 osob.
Poznávejte Jeseníky v létě i v zimě. Penzion nad vodopády vám poskytne potřebný komfort.
Chcete strávit dobrodružnou dovolenou přímo nad vodopády? Nemusíte jezdit tisíce kilometrů, stačí navštívit penzion Rešov. Malebné prostředí obce Rešov s proslulými vodopády, ale i nedaleké Jeseníky nabízí vyžití pro nadšené turisty i rodiny s dětmi. Navštivte penzion Nad vodopády a zažijete nezapomenutelnou dovolenou plnou odpočinku, zábavy a ...
GAVENDA s.r.o. Penzion Nad Vodopády Rešov
Levné ubytování Lednice na Moravě nabízí penzion Harmonie
Pokud hledáte levné ubytování v Lednici na Moravě v blízkosti zámku, ubytujte se v našem penzionu Harmonie. Ubytování u zámku vám umožní přejít do zámeckého parku přímo ze dvora penzionu. Čekají vás příznivé ceny a rodinná atmosféra. Dvou až pětilůžkové pokoje i apartmány jsou moderně zařízeny. Náš pension s restaurací patří mezi doporučené ...
Pivovarský dvůr Chýně: k vynikajícímu jídlu patří jedině vynikající pivo
Chýně u Prahy představují únik od světa nedaleké betonové džungle hlavního města. Tato vesnička byla kdysi pravěkým sídlištěm a nachází se v ní první nálezy pravěkých pecí na železo v České republice. Chýně se ale nechlubí jen pravěkým nalezištěm, nabízí toho mnohem více. Nachází se zde totiž restaurace a pivovar Pivovarský dvůr.
Penzion Kristýna Novosedly a vinařství Víno Kovacs: Ubytování na Pálavě a výborné víno v jednom
Pálavské vrchy, Aqualand Moravia, Novomlýnské nádrže a neodmyslitelná vinařská turistika či cykloturistika. Ať už plánujete o své dovolené na Pálavě stihnout tohle všechno nebo mnohem víc, skvělou variantu ubytování na Pálavě vám k tomu poskytne rodinný Penzion Kristýna Novosedly. Tak vezměte kola i děti a hurá na jižní Moravu!
Znojemsko láká neopakovatelnou atmosférou vinařské oblasti
Navštivte Jižní Moravu a vychutnejte si atmosféru tvořenou nejen přírodou, ale i vinnými sklípky, lákajícími k oslavám významných událostí, nebo jen tak k posezení v milé a zábavné společnosti.
Penzion Villa Rozárka nabízí relaxační pobyt, sport i kulturu
Rodinný penzion Villa Rozárka se nachází v rekreačně-sportovní části Starého města u Uherského Hradiště ve Zlínském kraji. Kromě možnosti ubytování u nás najdete i unikátní Cafébar vybavený na oslavy, svatební hostiny či firemní akce.