Specializované Transit centrum Zlín
Specializované a prodejní místo užitkových vozidel poskytuje zákazníkům široký sortiment služeb, o který se starají kvalifikovaní specialisté, kteří vám pomůžou nejen s výběrem, ale zajistí také servis a poradenství. Veškeré služby v této oblasti poskytuje Transit centrum firmy Auto Viki a.s. se sídlem ve Zlíně.
Autorizovaný servis vozů Volkswagen, Škoda a Audi, to je EURO CAR Zlín
Servis, který nabízí originální náhradní díly značek Volkswagen, Škoda a Audi? To je společnost EURO CAR Zlín s.r.o.. Zajistíme záruční a pozáruční servis, běžnou údržbu, prohlídky, pneuservis, servis klimatizace a opravy včetně oprav karoserie a lakování.
Jsme historií i budoucností motocyklového průmyslu
Dnešní přístroje jsou tvořeny až několika tisíci součástmi. Každá sebemenší součástka musí být v naprostém pořádku, aby stroj jako celek mohl fungovat. Obzvláště to platí v motocyklovém průmyslu. O to, aby vaše motorky, vodní a sněžné skútry fungovaly tak, jak mají, se stará společnost VAPE.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Prodej pneumatik pro osobní a lehké nákladní automobily
Nepodceňujte obutí svého automobilu. Se správným výběrem pneumatiky jak pro osobní automobil, tak také například pro lehký nákladní automobil vám pomůže firma CZECH STYLE spol. s.r.o., která prodává pneumatiky různých značek. Pobočky firmy najdete v Praze, Brně a ve Zlíně. Nakupovat můžete pneumatiky také zvlášť na jejich e-shopu.
Autosalon Peugeot, který vás příjemně překvapí
Od automobilu jeho majitel požaduje především spolehlivost. Ať už se jedná o rodinný vůz nebo například „sporťák“. V novém autosalónu UNICARS ve Zlíně máte jistotu, že zakoupíte pouze kvalitu. Kromě toho můžete využít pravidelné technické prohlídky.
Informace z terénu – výkon, cena, kvalita
Za krátké časové období realizace a testování pneumatik s nosorožcem ve znaku jsme se s našimi obchodními partnery v testování nezaměřili na klasickou otázku: Kolik kilometrů to najede? Hlavní důraz jsme kladli na faktory vedoucí ke spokojenosti koncového spotřebitele. Při testování pneumatik jsme oslovili čtyři skupiny přeprav. První skupinou ...
To nejlepší od značek Citroën, Mitsubishi a Nissan pod jednou střechou UNICARS CZ ve Zlíně
Ať už hledáte živý, energický vůz či elegantního společníka na dlouhé cesty anebo třeba rodinné auto, do kterého se vejdou všichni vaši potomci i velký nákup, jistě jej najdete v UNICARS CZ ve Zlíně. UNICARS CZ ve Zlíně je autorizovaným prodejcem vozů Nissan, Citroën a Mitsubishi, zároveň provozuje i autobazar a servis. Svým zákazníkům neustále ...
Komplexní služby-autoservis, nezávislé topení, výměna oleje
Život bez vozidla není v dnešní době jednoduchý, a když se váš čtyřkolový miláček rozbije, tak to dokáže pořádně zkomplikovat život. Ale jen do té doby, než zjistíte, že máte možnost získat komplexní autoservisní služby a ještě něco navíc. Nejen o opravy, ale také o autoservis, pneuservis, údržbu a další záležitosti se profesionálně postará firma ...
Autoservis, který zajistí běžné i specifické opravy vozů
Autoservis Dolina z Kudlovic v okrese Uherské Hradiště je všestranným autoservisem, který vám pomůže jak s běžnými opravami a servisem vašeho vozu, opravou automatické i manuální převodovky, tak si poradí také s nákupem a instalací nejrůznějších doplňků. V tomto směru se specializuje například na vozy značek Jeep, Chrysler, Dodge a nejrůznější ...
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Mobilní pneuservis, který je vám k dispozici 24 hodin denně
Využití mobilního pneuservisu platí po celý den a celou noc, čili 24 hodin denně. Využít jej mohou lidé s osobními automobily, ale také podnikatelé s dodávkami nebo nákladními automobily. Mobilní nákladní pneuservis má svá stanoviště. Mezi základní patří Praha, Brno a Zlín.
Autoservis Dolina: Opravujeme i servisujeme nejen americká auta
Patříte taky mezi milovníky aut? Pak máte možná doma v garáži i vy zaparkovaný americký model vozu. Přestože auta značek Jeep, Chrysler nebo Dodge patří k nejlepším na trhu, nevyhnou se pravidelným servisním kontrolám. A právě od toho tu je Autoservis Dolina.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
ARAVER Vlčnov: Měření geometrie pomocí nového zařízení
Správné nastavení geometrie kol je nezbytné pro bezpečné a jisté chování vozidla. Nechte si geometrii kol nastavit v provozovně firmy ARAVER CZ s.r.o. ve Vlčnově. K měření geometrie a jejímu seřízení zde od nového roku používáme jedno z nejlepších zařízení současnosti, zařízení VAS 6292 značky Hunter Hawk Eye.
Nová ŠKODA Karoq u autorizovaného prodejce ARAVER CZ, s.r.o.
Chcete zažít vůni novoty a jedinečného pocitu svobody a nezávislosti? Takové a mnohé další pozitivní pocity způsobuje nový model produkce Škoda, a sice očekávaný Karoq. Nové kompaktní SUV, které si zamilujete již na první pohled a které si můžete nejen vyzkoušet testovací jízdou, ale rovnou i zakoupit u autorizovaného prodejce ARAVER CZ, s.r.o.
Péče o klima ve vašem voze – Autoklimatizace
Klimatizace v autě přispívá k pohodě řidiče i ostatních cestujících a tím mimo jiné zvyšuje bezpečnost provozu na silnicích. Řízení vozidla patří mezi činnosti, které vyžadují maximální soustředění a se vzrůstající teplotou se pozornost velice rychle vytrácí. Stejně jak by bylo nemyslitelné jezdit v zimě v nevytopeném vozidle, totéž platí o ...
Servis a čištění klimatizace do auta je nejen na léto nutností
Zvlášť v horkých letních měsících platí, že auto bez klimatizace je jen poloviční auto. Funkční klimatizace ve vašem autě může pozvednout cestování do úplně jiných dimenzí. Aby ale chlazení ve vašem autě fungovalo vždy skutečně tak, jak má, potřebuje každý vůz pravidelný servis a čištění klimatizace. V Klimacar Zlín vám poradíme, jak na to.
Autobazar AUTOCAR - TICHÝ - výkup aut i ojetá auta k prodeji
Máte staré auto a chcete ho výhodně prodat? Nebo naopak sháníte levné auto v dobrém stavu? Autobazar AUTOCAR -TICHÝ Napajedla je tu pro vás v obou případech. Nabízíme totiž výhodný výkup aut. Ojetá auta pak zase výhodně nabízíme všem zájemcům. To vše rychle a bez často zbytečných průtahů.
Měření emisí, autoservis i náhradní díly - Kroměříž
Pravidelně nechávat svůj vůz otestovat na měření emisí je povinnost každého řidiče. Jezdit bez všem dobře známé nálepky značící proběhlé měření emisí není povoleno.
Autoservis TRICAR - zvládneme opravit každý defekt
Dnes je běžné, že je téměř v každé rodině minimálně jedno auto. Osobní vůz je skvělý společník, ovšem jen do doby, než na něm objevíte poruchu. Návštěva autoservisu znamená pro mnoho lidí podobnou nepříjemnost jako prohlídka u zubaře. S námi však takový pocit mít nebudete. Jsme rodinný pneuservis, a tak vám zaručujeme příjemnou atmosféru a ...
AUTOCENTRUM M.L.M zajistí kompletní servis vašemu vozidlu.
Hledáte veškeré služby pro váš automobil na jednom místě? Firma AUTOCENTRUM M.L.M nabízí kompletní rychlý servis osobních i dodávkových vozů, prodej ojetých vozů a mnoho dalších služeb, díky kterým ušetříte čas i peníze.
ARAVER CZ pomáhá všude tam, kde je potřeba
Sháníte spolehlivé auto pro vaši rodinu? Nebo byste rádi pracovní reprezentativní vůz? Společnost ARAVER vám pomůže najít ideální vozidlo právě pro vás. Ať už si přejete zcela nové auto, nebo dáváte přednost ojetým vozům, u nás seženete přesně to, co potřebujete. Zabýváme se prodejem a servisem vozů značek Škoda, Volkswagen, SEAT, Kia a také ...
Nissan Zlín má nový kabát. Přijďte si k nám nejen pro nejprodávanější elektromobil na světě Nissan Leaf!
Váháte nad tím, jaký si pořídit automobil? V tom případě navštivte nově zrekonstruovaný moderní autosalon Nissan, který provozuje firma UNICARS CZ ve Zlíně-Malenovicích. V nabídce jsou kvalitní a prověřené nové i ojeté vozy nebo například také světová jednička mezi elektromobily Nissan Leaf.
Ruční mytí automobilů u nás nebo přímo u Vás – jak si budete přát.
Při mytí a čištění párou dochází k desinfekci čištěných ploch a odstranění choroboplodných mikroorganismů a bakterií. Pracovník autoservisu přijede až k Vám a veškeré činnosti s mytím a čištěním interiérů vozu provede na místě. Váš vozový pak a interiér bude Vaší vizitkou.
Autorizovaný servis je dnes už přežitkem
Ztráta záruky při opravě auta v neautorizovaném autoservisu? Nesmysl, který je dnes už naštěstí překonán. Už i vláda začala uznávat poctivou práci autoservisů nespadajících pod žádnou automobilovou značku, a vy tak o záruku na svůj nový automobil rozhodně nepřijdete.
Auto může být zralé k narovnání rámů i po menší nehodě
Není dne, kdy bychom ve zprávách neslyšeli o dopravních nehodách. Ke střetům automobilů dochází neustále a důsledkem toho je, že jsou většinou poškozené nosné rámy vozidel. Nemyslete si ale, že takovéto poškození dokáže způsobit jen opravdu vážná nehoda. To se pletete. Kolikrát stačí jen lehké drcnutí, střední náraz osobního auta do náklaďáku, ...
NHB-servis, spol. s r.o. Rovnání rámů za studena
Nefunguje vám převodovka či hydrodynamický měnič? Pomůže vám Auto Convert
Zlobí vás manuální či automatická převodovka nebo potřebujete opravit hydrodynamický měnič? Pokud jste z okolí Kroměříže, tak neváhejte se svým autem zajet do našeho autoservisu Auto Convert, který se specializuje na opravy automatických převodek a repase hydrodynamických měničů pro osobní i užitková vozidla. O vaše auto se postarají zkušení ...