Aktuální články

Výsledek hledání: region Znojmo
Čištění a renovace povrchu ESD podlahovin (vodivých elastických a epoxidových podlah) v různých prostředích
Potřebujete dokonale vodivou podlahu? Máte strach o podlahu? Myslíte si, že se rychle zničí? Každá nesprávně udržovaná podlaha podléhá velice rychle zkáze, obzvlášť v namáhavém prostředí, kde prochází zatěžkávacími zkouškami každý den. Ovšem možná jste zatím ještě nevěděli, že čištění ESD podlah není náročné a že renovace povrchu ESD podlahovin je ...
Suché palivové dřevo vám ušetří náklady za vytápění
Topná sezóna už je v plném proudu a vy zjišťujete, že nejste na letošní zimu řádně připravení? Potřebujete si narychlo objednat palivové dřevo? Pak se obraťte na odborníky, kteří tomu rozumí. Dřevo vám pomůžeme vybrat tak, aby splňovalo vaše očekávání, nařežeme vám ho a nakonec také dovezeme. A vy si ušetříte mnoho starostí.
BOŠ spol. s r.o.
Ochutnávky vín ve vinném sklepě Znojmo
Máte rádi vína? Holdujete tomuto kouzelnému moku? Nenechejte si ujít ochutnávku ušlechtilých odrůd z kvalitního vinařství VINO HORT s.r.o., které se nachází ve Znojmě. Doušek lahodného vína velice příjemně otevře všechny vaše smysly. Možná si vína po této zkušenosti ještě více získají vaši náklonnost.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Plastové okna a dveře a další materiály a produkty pro váš komfort
Nový dům, byt nebo rekonstrukce? V takovém případě to chce kompletní nákup a výměnu oken i dveří. Jsou důležitou součástí pro kvalitní bydlení a musí splňovat přísné kritéria. Dlouhou životnost zajistí nejen kvalita materiálů, ale také profesionalita výrobce a prodejce. Pokud chcete vše v jednom a vždy ještě něco navíc, tak se obraťte na ...
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Platby prováděné mobilním telefonem pro samoobslužný výdej PHM a provozních kapalin
Návštěva čerpací či plnicí stanice probíhá vždy stejně. Zastavíte svoje vozidlo u stojanu, natankujete a běžíte k pokladně uhradit čerpané množství. A ještě si vystojíte frontu, zatím co máte v autě třeba spící dítě nebo vystrašené zvíře. Věřili byste však, že to jde i zcela jinak? Ne, nebojte se, nikdo vás nebude navádět, abyste z čerpací stanice ...
Prodej, servis a půjčovna malé zemědělské, lesní, zahradní a komunální techniky
Kvalitní produkty, služby a servis jsou základem profesionálního přístupu k zákazníkům. V případě širokého sortimentu nejen zahradní techniky a elektrického ručního nářadí je skvělou volbou výběr u společnosti s tradicí Agroservis Holý s provozovnou v Moravském Krumlově.
Zemní a výkopové práce kolovým rypadlem, terénní práce minibagrem a smykovým nakladačem
Sháníte někoho v blízkém okolí, kdo by Vám mohl pomoci se zemními a výkopovými pracemi? Nebo si potřebujete pronajmout lešení či stavební nářadí, lodní kontejner, lešení nebo hliníkovou věž? Pak se můžete spolehnout na služby Autodopravy Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Na co nezapomenout při výběru vchodových dveří
Vchodové dveře jsou většinou tím prvním, s čím se Vaše návštěva setká, a proto by měly být naprosto dokonalé. Při jejich výběru je nutné brát ohled nejen na celou řadu naprosto zřejmých okolností, důležitý ale může být i sebemenší detail. Zohlednit musíte pochopitelně i finanční možnosti.
VINO HORT ocení i ti nejnáročnější degustátoři
Vína od VINO HORT v sobě snoubí ušlechtilé odrůdy hroznů z ideálně položených vinohradů a vinařův cit pro kombinaci chutí a vůni, která přináší jedinečný zážitek z degustace vína. Vinařství VINO HORT vzniklo v roce 1999, tradice výroby vína této firmy ze Znojma má však kořeny už v roce 1950. Svým přístupem, který je založen na udržování ...
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Kuchyně Forman: Nejen kuchyňská linka nebo vestavné skříně podle vašich představ
Uvažujete o rekonstrukci kuchyně, ale žádná z běžně nabízených variant vás nezaujala? Nebo potřebujete elegantně vyřešit atypický prostor pro vaši kuchyňskou linku? Pak jsme tu právě pro vás. Kuchyňské studio Forman nabízí kuchyně na míru přesně podle vašich představ. To vše profesionálně a za výhodné ceny.
Nemovitost v exekuci
Možná jste to nevěděli, ale Znojemské reality poskytují také odborné poradenství v případě exekucí. Znojemské reality, jak už z názvu odvodíme, je společnost, která se zabývá především oblastí realit. Pomohou vám prodat dům či byt i jinou nemovitost nebo naopak koupit zahradu, dům, byt, pozemek či cokoliv dalšího. Výčet jejich služeb tím však ...
KAFKA&ŠUBA: zdravotní matrace pro váš kvalitní spánek, nyní v akci 1+1 ZDARMA
Kvalitní spánek je základním předpokladem vstupu do úspěšného dne. Pokud však spíme na matraci nevalné kvality, nemůžeme se divit nejen sníženému pracovnímu výkonu, ale také zdravotním obtížím, které se časem dozajista objeví. Nepodceňujte proto nákup kvalitní zdravotní matrace. Pokud vyberete správně, vydrží vám dlouhé roky. Nyní navíc při nákupu ...
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Kovošrot Znojmo, Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou
Všude se najde nepotřebný materiál v podobě různých kabelů, drátů a kovů. Mnohdy je problém s odvozem nebo s místem, na kterém byste kovový odpad mohli nechat. Co byste však řekli na to, kdyby vám někdo poskytnul nejen místo, ale také odvoz a ještě za to zaplatil? Přesně takové služby poskytuje kovošrot firmy IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Robotické sekačky Automower si poradí s každým terénem
Robotické sekačky Automower vynikají vysokou efektivitou práce a také snadnou obsluhou. Díky moderním zabudovaným systémům pracuje sekačka zcela samostatně a pouze na základě vašich pokynů. Dokáže šetřit i náklady, trávník a prodloužit sama sobě životnost.
Vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky pro lidi i stroje
Praktické, důkladné, šetrné k pokožce. Takové jsou vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky společnosti ZVG. Tyto čistící utěrky využijete v automobilovém průmyslu, v domácnosti, pro očištění nerezových kovových dílů od šmíru, maziv i pro očištění rukou. I ty nejodolnější skvrny mizí po několika přetřeních.
ZVG CZ s.r.o.
Jihokorejský traktor Kioti – dokonalý pomocník pro obce v oblasti komunálních služeb
V oblasti komunální techniky vyniká jihokorejský traktor Kioti, který je oceňován především pro své všestranné využití. Společnost Agroservis Holý zajištuje veškeré služby, které s tímto strojem souvisí. Využít je mohou především zákazníci v okolí Moravského Krumlova a Znojma.
Silikonové hodinky s RFID čipem  - moderní identifikační a docházkové systémy
Moderní identifikační a docházkové systémy se vyznačují především jednoduchým ovládáním a rychlostí použití. Převážně pro klienty, kteří navštěvují bazény, wellness centra a další relaxační zařízení, jsou velkým přínosem systémy založené na RFID čipech.
IdentCORE s.r.o.
Samoobslužný platební terminál pro čerpací a plnicí stanice funguje nonstop
Samoobslužný platební terminál UNICARD je pro čerpací a plnící stanice výhodný po všech směrech. Obslouží zákazníka 24 hodin denně, je vybaven dotykovou obrazovkou a majiteli stanice poskytne dokonalý přehled o jednotlivých transakcích. Hodí se tak pro bezobslužné čerpací stanice i pro noční provoz čerpacích stanic s obsluhou. Kde tento platební ...
PLOBERGER: Vše pro řemeslo a průmysl od A do Z
Společnost PLOBERGER patří mezi vedoucí hráče na poli dodávky služeb a produktů pro řemeslníky a pracovníky průmyslu. Bezmála dvacet let figuruje jako významný technický prodejce ve střední Evropě, ve kterém v současnosti najdete prakticky vše, co se týká nářadí, strojů, vybavení dílen a ochranných pracovních oděvů a pomůcek. Kromě pobočky v České ...
Jak vybrat ideální vchodové dveře
Při výběru vchodových dveří je nutné zaměřit se na celou řadu parametrů. Kromě toho, které dveře se vám v tu chvíli líbí nejvíce a typově se hodí k vašemu domu, je dobré brát zřetel i na další faktory jako například, na kterou světovou stranu budou instalovány, zda plánujete jejich zastřešení, v jakém budou odstínu a další. Vhodnou volbou a ...
Dřevěné lišty z kvalitního masivu - široký výběr i výroba na zakázku
Společnost FK dřevěné lišty je firma, která nabízí dřevěné lišty, madla i větrací mřížky. Vše můžete pohodlně nakoupit jak ve vzorkové prodejně v Bojanovicích u Znojma, kde máme skladem více než 1000 druhů zboží, tak i nově na e-shopu www.drevenelisty.eu, kde najdete kompletní nabídku.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
S produkty Husqvarna půjde práce na zahradě snadno od ruky
Díky moderním technologiím, které výrobce Husqvarna úspěšně využívá u všech svých produktů, je péče o zahradu stále jednodušší, rychlejší, kvalitnější a efektivnější. Na jaře tohoto roku přichází s novými výrobky, které práci na zahradě výrazně usnadní. Ať už jde o motorové pily Husqvarna, zahradní traktory, křovinořezy, plotostřihy či foukače na ...
Nový konfigurátor dveří PERITO – cesta k dokonalým vchodovým dveřím
Vchodové dveře jsou velice důležitým prvkem celého domu. Je to důležitý detail, na kterém bude záviset celkový vzhled. K dokonalému výsledku Vám pomůže nový konfigurátor PERITO, díky kterému si snadno vyberete přesně to pravé podle všech důležitých parametrů.
Autorizovaný prodej a servis výrobků Husqvarna
Výrobky Husqvarna, určené pro práci v lese a na zahradě, jsou využívány profesionály po celém světě a patří mezi absolutní špičku v dané oblasti. Firma Jan Holý AGROSERVIS se sídlem v Moravském Krumlově se zabývá prodejem agrotechniky různých značek. Patří mezi autorizované prodejce výrobků Husqvarna a zajišťuje jejich prodej, servis a poradenství.
S paletovým vozíkem pro ženy je snadná manipulace
Firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která sídlí v malé obci s netradičním názvem Grešlové Mýto, v okrese Znojmo, nabízí zajímavý paletový vozík. Je s ním velice snadná manipulace, a i obsluha je nenáročná. Proto se stal velice oblíbeným zejména u žen. To ale neznamená, že za svými robustnějšími technickými kolegy zaostává. Uveze 1300 kilogramů.