Aktuální články

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Servis nákladních automobilů se nevyplatí podceňovat
Diagnostika vozů je služba, bez které se majitelé aut v dnešní době již těžko obejdou. O to více je potřeba servis nákladních automobilů, které potřebují lidé k výkonu svého povolání. Servis nákladních automobilů Schmitz, ale i servis Panav pro vás zajistí společnost CN Servis, která se tímto oborem zabývá již téměř dvacet let.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Výkup a prodej kovového odpadu CENTROMAT
Společnost CENTROMAT s.r.o. se již od roku 1994 zabývá výkupem, zpracováním a prodejem kovového odpadu. Může se chlubit nejmodernějšími technologiemi, které uplatňuje na svém šrotišti. Díky tomu se řadí mezi 10 nejvýznamnějších a největších dodavatelů kovového odpadu do českých hutních podniků.
CENTROMAT s.r.o.
Nerez a hliník - široký sortiment výrobků, kvalitní plechy, tyče, jekly či desky
Nerezová ocel a výrobky z ní, od plechů přes trubky, jekly, tyče či příslušenství k trubkám nebo hliníkové desky, trubky, jekly, úhelníky a plechy - to je sortiment společnosti MIKRA METAL, která se zaměřuje právě na hliník a nerezovou ocel.
Elektromontážní práce na nízkém i vysokém napětí v Ostravě a okolí
Elektromontážní práce se řadí k oblastem, které vyžadují pečlivost a kvalifikaci. Společnost ELTOM, s.r.o. poskytuje elektromontážní práce v oblasti NN i VN napětí do 22 kV, a to včetně venkovních trafostanic. Firma se tak pyšní nabídkou služeb, které pokrývají takřka veškeré elektromontážní práce, které mohou být v běžných podmínkách vyžadovány. ...
Eltom, s.r.o.
Průmyslové váhy odebírejte od osvědčeného dodavatele – ušetříte peníze
Znáte spojení „ta váha si mě neváží“? Když je váha vychýlená a vykazuje špatné hodnoty, pak to znamená nejen to, že si vás neváží, ale hlavně to, že vás může připravit o nemalé peníze. Nepodceňujte důležitost správně měřících vah a začněte jednat.
TENZONA s.r.o.
Kvalitní a spolehlivé ruční nářadí a technika pro stavebnictví
Stavební činnost se neobejde bez určité techniky, jako je například ruční nářadí a další nástroje. Aby stavba probíhala bez problémů, rychle a podle plánů, je potřeba volit jak ruční nářadí, tak i jiné technologie správně. Výsledek práce totiž závisí nejen na použitých materiálech, ale i na zkušenostech stavebníků, zvolených postupech a nástrojích.
Lixus Technik s.r.o.
Vše potřebné pro potrubní systémy na jednom místě
Materiálů, které se používají na stavby nových vodovodů, kanalizací nebo plynovodů, je velké množství. Nejen v počtu, ale také oblasti rozmanitosti. Proto stavební firmy vítají možnost objednat a nechat si dovézt tyto potřeby přímo na místo stavby.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Servis mobilních telefonů odborně a rychle
Rozbil se vám starý telefon? Nebo ten nový neumíte ovládat? Obraťte se na společnost ATC Mobile. Více než 12 let vám nabízíme profesionální záruční i pozáruční servis mobilních telefonů. Postaráme se o opravy, zálohování dat i správné nastavení telefonu.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
OSPOL TECH Ostrava: půjčovna kompresorů, elektrocentrál a příslušenství
Bez elektrocentrál a kompresorů se neobejdete jak ve stavebnictví, tak v nejrůznějších dílnách, opravnách a podobně. Nevyplatí se vám elektrocentrály či kompresory kupovat? Řešení zná půjčovna OSPOL TECH s.r.o. Ostrava, která zajišťuje krátkodobé i dlouhodobé pronájmy těchto strojů v Severomoravském regionu.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Silniční váha od společnosti Tenzona umožní přesné vážení bez obsluhy
Průmyslové váhy jsou oborem společnosti Tenzona již od roku 1996. Díky dlouholetým zkušenostem a neustálému vývoji vám tak dnes nabízíme například silniční váhy, které jsou dokonalé nejen po mechanické stránce, ale i po stránce elektrotechnické. Umožňují vám totiž automatické vážení bez obsluhy a kompletní a velmi přesné zpracování získaných dat. ...
TENZONA s.r.o.
Chraňte se proti graffiti s firmou SK Fasády
Neúcta sprejerů občas nezná meze. Graffiti se velmi často objevují na prostředcích hromadné dopravy, ale na také na fasádách panelových či rodinných domů. Sprejeři si však neuvědomují, že odstraňování graffiti není vůbec jednoduché. Alespoň v případě, pokud byste se rozhodli k čištění fasády svépomocí. Jestliže se ale chcete graffiti zbavit ...
SK Fasády s.r.o.
Mezinárodní autobusová doprava: Dopřejte si při cestování maximální komfort
Cestujete často na dlouhé vzdálenosti a využíváte k přepravě autobus? Pak určitě víte, jak vám může komfortní vůz náročnou cestu ulehčit. Vybaví se vám při vzpomínce na poslední cestu nepohodlné sedačky, úzký prostor na nohy a horko? Pokud se chcete takovému cestování vyhnout a jízdu autobusem si maximálně užít, vsaďte při svých cestách na ...
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Ještě jste neslyšeli o České distribuční k.s.? Alternativní poštovní operátor je vám kdykoliv k dispozici
Tisk a kompletace zásilek, je také samozřejmostí. Klasickým typem je roznos letáků do poštovních schránek, ale zabývají se i doručováním osobních a reklamních zásilek. Nezapomínají ani na inovativní řešení, takže si můžete zvolit na mapě konkrétní distribuční oblast, podle které se bude roznos letáků řídit. To všechno online na internetu.
Výroba a prodej pracovních oděvů, obuvi a ochranných prostředků
Pracovní prostředí vyžaduje nejen prostředky, díky kterým budete moct plnit pracovní úkoly, ale také oděvy, obuv a ochranné pomůcky, díky kterým se budete cítit pohodlně a bezpečně. Vyberte si proto kvalitu, která je známá ve světě a poskytuje široký sortiment produktů jako společnost Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Hydraulika, projektování i servis a náhradní díly. To vše zajišťuje Ekosys
Hledáte firmu, která vyrábí hydraulická zařízení? Obraťte se na společnost Ekosys, s.r.o.! Soustředíme se na projektování, výrobu a montáž, ale zajistíme i servis hydrauliky a pneumatiky. Dodáváme také náhradní díly pro strojírenský průmysl, zejména v oblasti hydraulických a pneumatických zařízení.
Profesionální přepravní a spediční služby v rámci Skandinávie, Ruska, Pobaltí a dalších zemí
Již od roku 2004 se společnost MTM Transport zabývá zajišťováním profesionálních přepravních a spedičních služeb. Zaměřuje se především na přepravu v rámci zemí severní a východní Evropy, mezinárodní dopravu však pokrývá v rámci celé Evropy. Společnost rovněž poskytuje komplexní logistické služby, disponuje hlavním skladem v Ostravě a dalším ...
MTM Transport, a.s.
Sběrné suroviny a kovošrot Demonta T, s.r.o. - výkup železa i výkup barevných kovů, výkup papíru v sedmi městech ČR
Provedli jste úklid garáže nebo dvora a našli spoustu kovového odpadu, který už nepotřebujete? Nebo vám na zahradě už roky stojí vrak auta? O veškerý železný šrot a další kovový odpad se postará společnost Demonta T, s.r.o., a ještě vám dá vydělat slušné peníze. Tyto sběrné suroviny a kovošrot vám nabízejí výkup kovů, výkup železa i výkup ...
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Leták je stále na vrcholu mezi reklamními nástroji – využijte jeho možností
Reklamní leták je v podstatě velice variabilním marketingovým nástrojem. Ke svému zákazníkovi může přijít v několika různých podobách. Je zapotřebí odhadnout způsoby doručení pro jednotlivé cílové skupiny, aby se dokonale využil jeho potenciál.
KOVO PRAKTIK - kvalitní manipulační technika i další vybavení do firem a skladů
Ruční manipulační technika všeho druhu, odpadkové koše, regály i kancelářské vybavení – to vše nabízí ryze česká firma KOVO PRAKTIK. Vyrábíme a prodáváme rudly, vozíky i další praktické věci ze železa. Vybavíme sklad, firmu i kancelář.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Poradíme jak na dotace OPŽP i environmentální outsourcing
Vyřízení dotace z OPŽP, environmentální outsourcing, posouzení vlivu staveb na životní prostředí i zpracování rozptylových a odborných posudků – to i mnohem víc vám nabízí společnost E – expert. Jsme stabilní konzultační společnost v oblasti energetiky a ekologie, která stále rozšiřuje své služby. Nabízíme konzultace v oblastech OPŽP, službu ...
E-expert, spol. s r.o.
Kovo Praktik – výroba regálů i manipulační techniky
Potřebujete kovové vybavení pro vaši firmu? Výroba regálů, archivů a dalšího kovového kancelářského vybavení i manipulační techniky je specializací české firmy Kovo Praktik s.r.o. se sídlem v Ostravě. Na trhu působíme již od roku 1990. Důraz klademe na spolehlivost a na kvalitu našich výrobků k co nejvyšší spokojenosti zákazníků.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Efektivní oslovení zákazníků zaručí společnost Česká distribuční k.s.
Potřebujete dát lidem o sobě vědět? Chcete zvýšit povědomí o svých službách a získat nové klienty? S tím vším vám pomůže společnost Česká distribuční k.s.. Jsme jedničkou na českém trhu neadresné distribuce a zajistíme roznos letáků. Již 25 let poskytujeme našim zákazníkům nadstandardní servis a péči v oblasti distribuce tiskovin.
Kvalitní plastová i hliníková okna Ostrava a celý Moravskoslezský kraj
Plastová a hliníková okna je třeba vybírat pouze z kvalitních materiálů, které jim dopředu zaručí dlouhou životnost. Je třeba ovšem také zhodnotit stav budovy, kde se budou okna instalovat. V takovém případě byste měli zvážit odbornou konzultaci a technické poradenství, kdy se před objednáním dozvíte vše podstatné. Se společností LOP realizace ...
Výroba rozvaděčů je nová činnost firmy DK-ELVIS s.r.o.
Vyrábíme distribuční rozvaděče pro všechna odvětví hospodářství a průmyslu, například rozvodny nízkého napětí, rozvaděče pro průmyslové haly, rozvaděče pro přímé i nepřímé měření spotřeby elektrické energie, repase rozvoden nn, zásuvkové a napájecí skříně.
DK-ELVIS s.r.o.
Díky společnosti Kavamat si můžete vychutnávat kávu nejvyšší kvality za pomoci prvotřídních kávovarů
Společnost Automaty Kavamat Vendig s.r.o. je nejen přímým dovozcem a prodejcem kvalitních kávovarů, ale díky dlouholetým zkušenostem v tomto oboru dodává na trh kávu prvotřídní kvality. Kávu KAVAMAT PREMIUM ESPRESSO oceňují i nejnáročnější zákazníci.