Aktuální články

Výsledek hledání: region Břeclav
Co znamená viskozita oleje
Viskozita je míra vnitřního tření kapaliny, nikoli hustota. Je jedním z nejdůležitějších hledisek při výběru vhodného motorového oleje. Hodnota viskozity se může za určitých okolností měnit.
Dopřej svojí značce péči
Jedním ze základů úspěšnosti každé firmy je investice do kvalitní a účinné reklamy. Proto svým klientům nabízíme vytvoření kompletního reklamního servisu pod jednou střechou. Díky tomu budou jednotlivé prvky v dokonalé souhře a reklama přinese efektivní výsledky.
Výkup a likvidace autovraků a technologických zařízení a celků
Likvidace kovového odpadu je žádanou službou mezi jednotlivci i firmami. Kovový odpad obvykle překáží a ať už jde autovraky, stroje, technologická zařízení či kovový šrot jako takový, je třeba se jej zbavit. Firma HULMAN-kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích se ekologickou likvidací autovraků a výkupem, zpracováním i následným prodejem kovů ...
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výroba 3D reklamy
Moderní 3D reklamy vynikají vysokou efektivitou při vynaložení nízkých pořizovacích nákladů. Jedná se tedy o propagační formát, do kterého se rozhodně vyplatí investovat. Jednou z možností jsou například reklamní boxy, které najdou své uplatnění na mnoha frekventovaných místech. Použitím LED žárovek bude úsporný i provoz.
Vína z Pálavy z módy nikdy nevyjdou
Jižní Morava je pojem a místní víno stejně tak. Zvolit ale toho správného dodavatele vína tak, aby produkt, který si odnášíme domů, byl skutečně moravským vínem, není v dnešní době ještě stále tak jednoduché. Dovolte nám tedy představit jakostní vína s přívlastkem i archivní vína z produkce PPS AGRO Strachotín, tedy z vinařství v obci pod ...
Bezpečnostní komponenty, signalizace, osvětlení i rozvaděčové skříně – vše pro snadnou práci bez nehod
Bezpečnostní systémy pro stroje, vratovou techniku i veřejnou dopravu seženete v nabídce společnosti Teprostroj. Prodáváme bezpečnostní komponenty od osvědčených výrobců, ale i systémy optické a akustické signalizace, osvětlení či rozvaděčové skříně. Pokud hledáte bezpečnostní řešení pro průmysl v jakékoli oblasti, u nás si přijdete na své.
Teprostroj s.r.o.
Servis a opravy - nápojářské a potravinářské stroje
Sháníte odborný servis či různé druhy opravářských prací pro vaše nápojářské a potravinářské stoje? Kvalitních řemeslníků není mnoho, a proto bychom si měli vážit i firmy Vladimír Jarůšek, která se specializuje na opravy a servis různých strojů v potravinářském i nápojářském průmyslu.
Střechy na klíč - kompletní realizace
Už delší dobu přemýšlíte o nové střeše? Ta vaše už z nějakého důvodu není, co bývala? Má mnoho desítek let za sebou a potřebuje vyměnit? Nebo naopak stavíte dům a potřebujete společnost, která vám postaví střechu? Ať se jedná o případ rekonstrukce nebo vytvoření nové střechy, vždy je dobré obrátit se na profesionální firmu, jakou je i společnost ...
Dobré víno nestačí
K tomu, aby si milovník dobrého vína svůj oblíbený nápoj skutečně vychutnal, je zapotřebí naprostá souhra i těch sebemenších detailů. Kvalitní víno prostě patří pouze do designově dokonalé sklenice nebo jiné vhodné nádoby. Jen tak vynikne jeho dokonalost. A pro návštěvníky Vaší vinařské akce máme navíc speciální taštičky.
Zahradní centrum Malinkovič dopřeje vaší zahradě novou tvář
Každý zkušený zahrádkář ví, že je mnohem výhodnější nakupovat rostliny od tuzemských zahradníků. Netrpí stresem z dlouhé přepravy a nečeká je ani šok ze změny klimatu. Pokud chcete na své zahradě více experimentovat a máte rádi stále něco nového, pak zvolte letničky. Budou se skvěle vyjímat mezi okrasnými dřevinami.
Výroba reklamy
K tomu, aby mohla být reklama účinná, musí být také dostatečně originální a na viditelném místě. Venkovní prostory, kterými jsou výlohy, jsou k tomuto účelu ideální. Stejně jako Váš firemní automobil, který zaveze reklamu na celou řadu míst. To ale rozhodně nejsou všechny možnosti, které nabízíme.
Betonové ploty a další betonové výrobky od českého výrobce na klíč
Odolnost, všestranné použití a perfektní vzhled, tyto i další výhody vám nabízejí betonové výrobky od společnosti Betonové ploty Petr Harašta. Seženete u nás betonové výrobky všeho druhu, jako například zámkové a chodníkové dlažby, betonové skruže či stříšky. Naší specialitou jsou ale betonové ploty všeho druhu, které se perfektně hodí k oplocení ...
Betonové ploty už dávno nejsou jen nevzhledné šedivé zídky
Betonové oplocení od společnosti Betonové ploty Petr Harašta jsou nejen praktickým řešením pro oddělení pozemku, ale díky modernímu designu v mnoha provedeních i vysoce estetickým prvkem. V nabídce najdete až 30 druhů betonových plotů, ze kterých si vybere každý podle svého vkusu i charakteru objektu, pro nějž bude betonový plot určen.
Jak často měnit olej v autě
Včasná výměna oleje má zásadní význam na jeho životnost i jízdní vlastnosti vozu. O frekvenci výměny rozhoduje celá řada okolností, které je třeba zohlednit.
Kovový odpad vykupuje HULMAN – kovošrot
Nevíte, kam s kovošrotem či jiným kovovým odpadem? Poradí si s ním HULMAN – kovošrot s.r.o. Jsme česká společnost, která se už více než dvacet let zabývá výkupem, zpracováním a následným prodejem železného a kovového odpadu. Najdete nás v Pohořelicích a dalších provozovnách.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Autodíly, náhradní díly a autopříslušenství Břeclav
Máte problém s vaším vozidlem nebo potřebujete něco vylepšit? Aby vaše auto bylo ještě dlouho v provozu, tak to chce jenom kvalitní autodíly a další příslušenství a hlavně široký sortiment výběru. Pokud hledáte prodejnu nebo přímo velkoobchod v okolí Břeclavi, tak se můžete spolehnout na Autodíly Vykoukal Jan.
Jodobromová koupel – všestranně léčivá procedura
Lázně jsou pro mnoho lidí velmi oblíbeným místem ke strávení dovolené a k odpočinku. Lázeňské procedury však neslouží pouze k relaxaci, ale napomáhají také při léčbě a regeneraci těla. V současné době u nás díky narůstající oblíbenosti lázeňských procedur existuje spousta míst, kde si je lidé mohou dopřát. Lázně Lednice na Moravě jsou jedním z ...
Zámecký hotel Lednice – ideální místo pro odpočinek, školení i romantickou svatbu
Nádherná příroda, vinné sklepy i spousta kulturních památek – tak by se dala ve zkratce charakterizovat oblast Lednicko - valtického areálu, která každoročně láká spoustu lidí. Obliba jižní Moravy má nepochybně své důvody. Ať už si přejete zažít báječnou dovolenou, navštívit vinný sklep a objevit kouzlo degustace, pořádat zde firemní akce, školení ...
Lázně Lednice na Moravě nabízí bohaté lázeňské procedury, krásné prostředí i zajímavé volnočasové aktivity
Lázeňské procedury jsou skvělé nejen pro odpočinek a relaxaci, často vám mohou pomoci také při léčbě nejrůznějších onemocnění, kloubů a zlepšit váš zdravotní stav. Pokud i vy hledáte místo, kde si můžete odpočinout a zároveň udělat něco pro svoji fyzickou a psychickou kondici, navštivte lázně Lednice na Moravě. Naše lázně v zahradě Evropy vám ...
Autobazar, který splní Vaše očekávání
Každý z nás má nějaký sen, který si chce uskutečnit. Mnozí z nás sní o lepší práci a mnozí o lepším, výkonnějším a modernějším automobilu. Chcete si také dopřát ten luxus? Nebo naopak sháníte něco praktického do městského provozu, či něco většího pro své podnikání? Vyhovíme každému, jsme totiž Autocentrum Pohořelice s.r.o.
ELMOT: Opravy elektromotorů a čerpadel v Brně
Máte problémy s bazénovými, ponornými či kalovými čerpadly nebo potřebujete opravit elektromotor? Společnost ELMOT s 15 lety zkušeností v oblasti oprav elektromotorů, ručního elektrického nářadí a čerpadel zajistí veškerý servis. K opravám firma využívá kvalitních materiálů. Postará se i o expresní dodání a případnou revizi.
Svatba jako z pohádky na zámku Lednice
Svatební den patří k životním událostem, které si zaslouží výjimečnost a pozornost a proto jak obřad, tak i hostina mají být ve velkém stylu. A nejlepším řešením je romantický obřad v krásné zámecké zahradě a oslava i ubytování na stejném místě. Jako když se vdává princezna a žení princ. A přesně takové představy vám s veškerou elegancí a krásou ...
Přišla naše klientela, aby záda nebolela. Snažíme se pomáhat, lidi z bolesti dostávat. Bolest byla zatvrzelá, avšak nakonec úplně odezněla.
Obec Lednice získala lázeňský statut až v roce 2009, takže se jedná o nejmladší lázeňské středisko. Základem léčebných zdrojů, které zde velice rádi uvítáte, je jodobromová voda, která je jednou z nejkvalitnějších v Evropě.
Zámecký hotel Lednice – školicí prostory i vinný sklep
Pořádat firemní školení nebo firemní akci není tak snadné, jak se může na první pohled zdát. Vybrat vhodné školicí prostory je klíčem k úspěchu. Ideální školicí prostory, kde se budou vaši hosté cítit dobře, by měly být nejen místností s dostatkem míst k sezení, ale především místem s příjemnou atmosférou, potřebným vybavením, občerstvením a v ...
Dámská jízda - wellness pobyt jižní Morava
Konečně místo, kde se budete moci pořádně uvolnit. Nechejte se hýčkat, rozplývejte se nad báječným a skvostným jídlem, dopřejte si chvilku jenom sama pro sebe. Každá žena touží po tom být milována, ale někdy je té lásky až příliš a my si zkrátka potřebujeme odpočinout. Využijte k pobytu Hotel Kraví hora Bořetice **** a naplánujte si dámskou jízdu. ...
Hotel Kraví hora Bořetice ****