Aktuální články

Výsledek hledání: region Praha-východ
Elektrické nářadí Brandýs – prodejna a půjčovna s kvalitním a širokým sortimentem
Hledáte nářadí pro vaši stavbu nebo rekonstrukci? Nebo jste naopak řemeslník, který potřebuje nářadí pro truhláře a tesaře? Pak se nebojte obrátit na kvalitního prodejce. My vám odborně poradíme, pomůžeme s výběrem a máme široký sortiment. Na své si u nás přijdou i malíři a podlaháři nebo lakýrníci.
Návrhy a realizace kamen, krbů, pecí i venkovního posezení od certifikovaného kamnáře
Hledáte-li odborníka na návrhy, dimenzování a realizaci kamen, krbů, sporáků či pecí, obraťte se na zkušeného kamnáře Tomáše Jíru, který vám pomůže nalézt optimální řešení šité na míru a v krátké lhůtě tento návrh i zhmotnit.
Kamnářství Tomáš Jíra - kombinovaná kamna, krby i další výrobky na míru
Návrh, dimenzování a realizace kamen, krbů, sporáků a pecí – to je obor společnosti Kamnářství Tomáš Jíra. Na míru vám navrhneme klasické teplovzdušné krby, teplovodní kamna, ale i kombinovaná kamna, která vám umožní využít teplo přesně tam, kde právě potřebujete.
Akumulační sálavá kamna – užívejte si teplo
Kamna nejsou výsadou pouze ladovských pohádek, nýbrž moderním a zajímavým způsobem, jak si zkrášlit svůj domov a vyřešit efektivně otázku vytápění. Akumulační sálavá kamna od kamnářství Tomáš Jíra jsou vhodná do klasických domů, dřevostaveb i moderních nízkoenergetických novostaveb.
Dezinfekční systémy pro odstranění legionelly
Rod bakterií legionella se často vyskytuje v rozvodech pitné vody a může být lidskému organismu nebezpečný. Společnost Goro se již 25 let zabývá vývojem, výrobou a instalací komerčních i domácích úpraven vody. Specializuje se na UV dezinfekci vody, díky které odstraní nebezpečnou legionellu bez použití chemie.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Kámen jako spolehlivý materiál pro výrobu krbů, dlažeb a fasád
V posledních letech se v domácnostech a na stavbách stále více začal prosazovat kámen, jakožto spolehlivý stavební materiál. Nechejte si zhotovit fasádu, dlažbu, krb anebo jakýkoliv jiný výrobek z kamene od zkušené společnosti DANA NEHVIZDY s.r.o, která pokračuje již ve čtvrté generaci kamenické rodiny.
Přesvědčte se o kvalitě vaší vody. Laboratorní rozbory vám v tom pomohou
Kvalitní a nezávadná voda je pro nás život velmi důležitá. Není divu. Pitnou vodu potřebujeme k zahnání žízně i vaření, vodovody a kanalizace nám ale denně poskytují také vodu na koupání či zalévání zahrádky. O to, aby voda byla vždy nezávadná a neobsahovala žádné nežádoucí látky, se proto staráme ve společnosti Vodohospodářská laboratoř Říčany. ...
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Technologické vybavení pro elektronickou evidenci tržeb
Živnostníci a podnikatelé, kteří přijímají platby v hotovosti nebo kartou, se budou muset s velkou pravděpodobností připravit na nový zákon, týkající se elektronické evidence tržeb. V první fázi se to bude týkat těch, kteří podnikají v oblasti ubytování, stravování či pohostinství. Spousta firem však eviduje své tržby pomocí vyspělých ...
Další komplikace pro maloobchodníky? Pozor na certifikaci softwaru!
Jedna z největších porevolučních změn v podnikatelském prostředí, elektronická evidence tržeb, vstoupila před necelými dvěma měsíci do ostrého provozu a začala pomalu odkrývat menší i větší komplikace, s kterými se podnikatelé musí potýkat. Napříč všeobecným předpokladům nespočívají tyto komplikace ve výpadcích či nefunkčnosti systému EET, ale ve ...
Klimatizace Haier – řešení pro zajištění domácí i pracovní pohody
Trápí vás doma velké teplo nebo zima doma nebo na pracovišti? Potřebujete nainstalovat klimatizaci ve vaší firmě? S tímto problémem vám pomůže klimatizační technika Haier pro byty, rodinné domy, chaty, chalupy, prodejny, kanceláře, servery i mnohapatrové komerční objekty.
CENTRUM BEZPEČÍ PRO VAŠE BLÍZKÉ I VÁŠ MAJETEK.
REX není jen televizní komisař, ale také propracovaný systém ochrany osob a majetku.
REX se stal v posledním desetiletí synonymem pro zabezpečení a sledování polohy vozidel. V roce 2012, spolu se zavedením nové značky „REX-CENTRUM BEZPEČÍ“, firma 1.REX SERVICES,a.s.dále posiluje svou pozici také v zabezpečení nemovitostí a v systémech pro dálkový dohled nad osobami. REX disponuje vlastním vývojovým teamem a služby poskytuje 24 ...
Kvalitní maziva a oleje pro automobily, kamiony i stavební a zemědělské stroje
Specialista na oleje a maziva pro automobilový průmysl, společnost FUCHS, je firma s bohatou historií, která se začala psát již roku 1931. V České republice jí, co se sortimentu týče, patří první místo a i ve světě patří mezi největší nezávislé olejářské firmy.
Nejen japonské řetězy TSUBAKI dodává firma CONTRA Praha
Řetězy jsou základním prvkem ve strojírenství. Na výrobu i prodej nejrůznějších typů řetězů se specializuje firma CONTRA Praha, s.r.o. V naší nabídce naleznete i řetězy TSUBAKI japonského výrobce, a to v široké škále typů tak, abychom vyhověli požadavkům různých zákazníků.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Restaurování nábytku a památek zahrnuje mnoho činností a řemesel
Naše firma se již dlouhá léta zabývá oborem restaurátorské práce. Jádrem činnosti je restaurování nábytku a památek, zaměřujeme se zejména na renovaci dřevěných prvků. Spolupracujeme s řadou špičkových restaurátorů a odborníků z různých oborů.
Oleje a maziva pro správný chod aut i strojů
Oleje a maziva jsou důležité látky, které napomáhají hladkému chodu mnoha procesů díky tomu, že například snižují tření. Používají se jak u automobilů, tak u celé řady strojů v mnoha průmyslových odvětvích, kde jsou součástí například hydraulických systémů nebo ložisek. Motorové oleje nebo převodové oleje není třeba dlouze představovat. Vybrat ten ...
Gastrovybavení Elektrolux je spolehlivou volbou pro každou kuchyni
Potřebujete spolehlivé gastrovybavení do restaurací, hotelů, nemocnic, škol či jiných zařízení, kde je důležité, aby v kuchyni vše klapalo a fungovalo perfektně a bez problémů? Gastrovybavení Electrolux od společnosti GASTROART CZ vám poslouží přesně podle vašich představ.
Oleje a maziva od světoznámé značky FUCHS
Společnost FUCHS, jejíž počátky sahají až do roku 1931, je jednou z největších nezávislých olejářských firem na světě. V rámci České republiky zaujímá, co se týče velikosti sortimentu, dokonce první místo. Celoevropský rozměr, stabilní zázemí a bohaté dlouholeté zkušenosti zaručují nejvyšší kvalitu produktů a služeb garantovanou spokojenými ...
Přehled o vozidlech i jejich ochranu zajistí firma 1. REX SERVICES
Chcete mít přehled o poloze svých vozidel v rámci firmy? Nebo chcete své auto zabezpečit proti krádeži? Od toho je tu společnost 1. REX SERVICES, a.s. Nabízíme systémy pro GPS zabezpečení a sledování polohy vozidel. Díky nám bude vaše vozidlo v bezpečí a budete o něm mít dokonalý přehled.
Magnetické fólie - praktický materiál nejen pro reklamní využití
Magnetické fólie nabízejí řadu možností využití. Hodí se jak pro reklamní účely, tak v případech, kdy je třeba vyvěsit informace, které se často mění. Magnetická fólie je praktická, a navíc ji lze snadno odstranit, aniž by zanechala stopy.
Nová verze systému I-See od Volvo Trucks ušetří ještě více paliva!
Víte o tom, že je možné s jedním pomocníkem nainstalovaným ve vašem nákladním vozidle ušetřit až 5% paliva? A že je také možné vůz „naučit přečíst terén“, aniž by v něm někdy jel a bez použití mapy? Zdá se vám to jako sci-fi? Tak to asi ještě nic nevíte o systému I-See od společnosti Volvo Trucks.
Truck Centra poskytují komplexní péči v oblasti nákladní přepravy
Skupina Volvo Group Trucks zahájila provoz prvních Truck Center, která spojují značky Renault Trucks a Volvo Trucks. Společná síť servisů nabízejících komplexní služby je dalším krokem k posílení pozice světoznámé značky Volvo Trucks na českém trhu.
Jean - Claude Van Damme a jeho impozantní roznožka ukazují preciznost řízení Volvo Trucks
Málokterý z uživatelů internetu, a zejména pak sociálních sítí, toto video od Volvo Trucks neviděl. V nejnovějším propagačním videu nazvaném „Impozantní roznožka“ (The Epic Split) předvádí Jean – Claude Van Damme svou proslulou roznožku přímo mezi dvěma couvajícími nákladními auty Volvo FM. Naprosto neuvěřitelný kaskadérský kousek přitom mohl ...
Volvo Trucks: kompletní řešení nákladních vozidel
Společnost Volvo Trucks poskytuje kompletní řešení v oblasti nákladních vozidel pro přepravní firmy a náročné zákazníky. K službám světoznámého podniku patří nejen prodej nových i použitých nákladních vozidel, ale i servis nákladních vozidel a návěsové techniky, originální náhradní díly, školení řidičů, zajištění financování a pojištění vozidel a ...
Systém Volvo Dynamic Steering ulehčí řidičům každodenní námahu
Řidiči nákladních vozidel patří mezi nejrizikovější skupiny, co se týká pracovních úrazů, bolestí zad, krku, ramen a paží. Systém Volvo Dynamic Steering jim však dává naději na kvalitní a pohodlné pracovní podmínky, neboť mnohonásobně usnadňuje námahu při řízení a postará se o bezpečnost řízení.
I-Shift DC – jedinečná převodovka pro těžká nákladní vozidla
Společnost Volvo Trucks rozšiřuje svou nabídku o dvouspojkovou převodovku I-Shift DC – první převodovku s dvojitou spojkou pro těžká nákladní vozidla na trhu. Díky možnosti řazení pod zatížením nedochází k přerušení přenosu točivého momentu na kola, a vozidlo tak při přeřazování neztratí rychlost. Pro řidiče to znamená více pohodlí a méně námahy.