Aktuální články

Výsledek hledání: region Praha-západ
Specialista na rodinné zahrady i péči o veřejnou zeleň
Společnost BAOBAB – péče o zeleň poskytuje komplexní služby v oblasti kvalitní péče o soukromou i veřejnou zeleň. Odborní pracovníci perfektně ovládající veškeré postupy a technologie se postarají o jakoukoli zeleň s maximálním nasazením, a to i v náročných podmínkách.
Veškeré sklenářské práce na profesionální úrovni
Společnost SAŠ GLASS poskytuje komplexní sklenářské práce ve špičkové kvalitě za rozumnou cenu. Spolupráce s vynikajícími architekty a interiérovými designéry dává vzniknout sklu dokonalému nejen po technické stránce, ale také originálním designovým prvkům.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Koupelnová studia HECKL vám umožňují vybrat to nejlepší
Ať už do vaší koupelny hledáte jakékoliv vybavení, zaručeně jej najdete v koupelnovém studiu společnosti HECKL. V nabídce našeho koupelnového studia najdete vodovodní baterie, dřezy, keramiku, obklady, vany i různé koupelnové doplňky. Zaměřujeme se především na prodej materiálu pro výstavbu inženýrských sítí a dále pak výrobu a prodej kvalitních ...
Nejen pracovní oděvy - softshellová bunda nebo termoprádlo?  U ČERVA EXPORT IMPORT a.s. jsou realitou
Zdraví a bezpečnost zaměstnanců žádné peníze nenahradí. To je ve zkratce základ filozofie české společnosti ČERVA, která se specializuje na ochranné pracovní pomůcky, pracovní oděvy i pracovní obuv a celou řadu produktů vyrobených speciálně pro ochranu toho, co je v našem životě nejdůležitější - ochranu zdraví. Pořídit zde ale můžete také ...
Pivovarský dvůr Chýně: k vynikajícímu jídlu patří jedině vynikající pivo
Chýně u Prahy představují únik od světa nedaleké betonové džungle hlavního města. Tato vesnička byla kdysi pravěkým sídlištěm a nachází se v ní první nálezy pravěkých pecí na železo v České republice. Chýně se ale nechlubí jen pravěkým nalezištěm, nabízí toho mnohem více. Nachází se zde totiž restaurace a pivovar Pivovarský dvůr.
Chraňte své zdraví díky produktům od firmy ČERVA
Nespoléhejte se na štěstí a vybavte se oděvy a pomůckami, které vás ochrání nejen při práci, ale i v běžném životě. Pracovní oděvy, obuv a další produkty od společnosti ČERVA jsou zárukou kvality a výběr je opravdu pestrý.