Aktuální články

Výsledek hledání: region Zlínský kraj
Láká Vás sledovat doma nepřeberné množství televizních programů z oblasti sportovní, filmové, hudební, dětské či vzdělávací ve vysoké kvalitě obrazu i zvuku?
Využijte nejnovější technologie přenosu televizního signálu. Naše společnost RAAB COMPUTER zajišťuje v podhostýnském a holešovském mikroregionu příjem digitálního televizního vysílání. Lze si vybrat příjem signálu z pozemního digitálního vysílání nebo využít příjem satelitní televize s možností příjmu stovek televizních programů, některé ve ...
Skladování obilí a kompletní posklizňové linky „na klíč“
Firma SIAGRA s.r.o. zajišťuje dodávku, montáž a veškerý servis posklizňových linek i jednotlivých součástí pro malé i velké klienty. Je dodavatelem zemědělských strojů a technologií renomovaných společností LAW, MAROT, SYMAGA, SKANDIA-ELEVATOR, SCHMELZER a AGROMATIC.
Penzion Villa Rozárka nabízí relaxační pobyt, sport i kulturu
Rodinný penzion Villa Rozárka se nachází v rekreačně-sportovní části Starého města u Uherského Hradiště ve Zlínském kraji. Kromě možnosti ubytování u nás najdete i unikátní Cafébar vybavený na oslavy, svatební hostiny či firemní akce.
Přesná a včasná diagnostika je prvním krokem k vyřešení problému.
V naší Veterinární klinice Kroměříž poskytujeme již od roku 1991 nejen kvalitní zdravotní a preventivní péči zvířecím pacientům, ale i poradenskou a konzultační činnost jejich majitelům.
Jak nakupovat vanu?
Ústředním bodem většiny koupelen je vana ve všech možných podobách. Malá, velká, hranatá, kulatá, bílá nebo barevná. Vybírat můžete z pestré nabídky, ale která je ta nejlepší právě pro Vás?