Aktuální články

Výsledek hledání: region Pardubice
S registrací chemických látek dle nařízení REACH pomůže VÚOS
Potřebujete poradit a pomoci s registrací chemikálií podle nařízení REACH? Nevíte, jak splnit veškeré požadavky nařízení? Obraťte se na Výzkumný ústav organických syntéz, VÚOS, a.s.. Máme bohaté zkušenosti v oboru toxikologie a analytiky, takže vám poradíme ve všech fázích registrace podle legislativy REACH.
Potrubní soustavy, potrubní rozvody - dodávka i montáž
Naše společnost ACTUAL 98 se již od svého vzniku v roce 1999 úzce specializuje na montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení. Naše služby využívají klienti z oblastí strojírenského automobilového, chemického i potravinářského průmyslu.
Výrobce a dodavatel automatických dveří, firma Atech Bohemia a.s.
Společnost Atech Bohemia pokrývá ve své výrobě automatických dveří celý český trh. Rozmanitý sortiment dává v tomto ohledu zákazníkům na výběr z různých možností. Dodávají a montují i celoprosklené dveře a stěny.
Skladovací i výrobní prostory Pardubice, Hradec Králové
Není v možnostech všech firem, aby vlastnili svoje firemní zázemí a tak padnou vhod prostory k pronájmu. Nejlépe takové, ve kterých se dá skladovat, vyrábět, parkovat i zajistit zázemí kanceláří. Pokud právě toto řešíte, tak s prostory k pronájmu by vám mohla přijít vhod společnost Spedition Zavřel s.r.o. v Pardubicích i v Hradci Králové.
Zaměření na montáž a rekonstrukci zařízení v průmyslu
Průmysl je odvětví, které vyžaduje profesionální přístup a zařízení, které odpovídá veškerým kvalitám a normám. Podniky potřebují profesionální zázemí, které zajistí veškerý servis a údržbu zařízení, modernizaci a další služby. Proto ocení podporu společnosti s tradicí od roku 1999, kterou je společnost ACTUAL 98 s.r.o. se sídlem v Praze a ...
Vystavíme akreditovaný protokol o zkoušce nebo jiné formuláře, stačí využít naši akreditovanou laboratoř
Jako český výrobce si držíme stále své významné postavení ve výrobě a prodeji barev. Ty se používají ve vysoce postaveném strojírenském průmyslu ale také v automobilovém odvětví. Ovšem naše kvalitní výrobky putují i menším firmám, které se zabývají povrchovou úpravou.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Výrobky z materiálu TRAPLAST™
Díky třídění odpadu můžou vznikat další projekty a produkty, které jsou šetrné k našim peněženkám, ale i k přírodě. Recyklace plastů má svůj důvod, protože následně vznikají produkty, které se dají využít dalšími směry. Možná je právě využíváte a ani o tom nevíte.
Solidní radiostanice se vzájemně neruší. Zvolte KonekTel
Radiokomunikace poskytuje bezproblémovou bezdrátovou komunikaci všude tam, kde to potřebujete. Stačí pouze spolehlivě a efektivně pokrýt danou oblast. Odborníci na radiostanice musí přesně vědět, jaké jsou na místě již využívané rádiové systémy, aby se navzájem s těmi nově zavedenými nerušily. Digitální mikrovlnný spoj je proto nutné nejprve ...
Vážicí systémy od firmy Vels vám usnadní práci
Bez přesného vážení se neobejde řada firem v různých průmyslových odvětvích. Potřebujete i vy vážit materiál přesně, rychle a pokud možno bez námahy? Využijte váhy od firmy VELS vážicí elektronické systémy s.r.o. Nabízíme komplexní služby ve výrobě a dodávce navažovacích a dávkovacích zařízeních zejména pro potravinářský a chemický průmysl.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
U nás naleznete nejenom plastová prkna na terasu
WPC produkty se vyznačují nesmekavým kompaktním povrchem, díky kterému jsou velice příjemné na omak ale také pro vaši chůzi. Vzhledově mohou imitovat dřevo, což se většinou našim zákazníkům moc líbí. Není divu, jejich snadná údržba k tomu také jistě přispívá svým dílem. Nemusíte je ani konzervovat ochrannými nátěry.
Ekologická likvidace vozidel a výkup autovraků
Potřebujete se zbavit starého automobilu, ale nevíte si s tím rady? Obraťte se na firmu Jarý s.r.o., která se specializuje na výkup autovraků a jejich ekologickou likvidaci. Nemusíte se starat o to, co udělat se starým, nepoužívaným a nepotřebným vozem. Společnost Jarý problém vyřeší ochotně a výhodně za vás.
Dolur Stavebniny nabízejí stavební materiál i služby
Co nejširší sortiment stavebnin a k tomu kompletní servis. To je klíčem k úspěchu firmy Dolur Stavebniny na českém trhu. Díky firmě lze stavět i zateplovat a zároveň ušetřit spoustu prostředků. Téměř vše, co stavebníci potřebují ke stavbě domu, naleznou v sídle firmy v moderním a rozlehlém areálu ve Starých Čivicích nedaleko Pardubic. Firma ...
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Využívejte recyklované výrobky a chraňte tak životní prostředí
Každý z nás denně vyprodukuje množství odpadu. Jeho velkou část tvoří plasty, ať už jde o igelitové sáčky, tašky a pytle, plastové obaly od potravin či saponátů, kosmetických přípravků a mnohé další. Pokud plastové odpady nevytřídíme, dostanou se na skládky, kde si s nimi příroda jen těžko poradí, a budou se vstřebávat tisíce let. Lepším a ...
Kovošrot JARÝ Pardubice - výkup a zpracování kovového odpadu pro firmy i jednotlivce
Výkup kovového odpadu, zpracování kovového odpadu i řadu dalších služeb vám nabízí společnost JARÝ Pardubice. Vykupujeme kovový odpad, barevné kovy, elektroodpad i autovraky a postaráme se o jejich správné zpracování. Pokud se chcete zbavit nepotřebného odpadu, udělat něco užitečného pro životní prostředí a ještě si vydělat, je pro vás kovošrot ...
Outsourcing i další IT služby přenechte spolehlivé firmě
Malý, střední nebo velký podnik, všichni potřebují kvalitní servis spojený s IT službami. Profesionální služby v oblasti komunikačních a informačních technologií nabízí i společnost Experia Group, která dokáže maximalizovat využívání IT i ve vaší firmě. Nebojte se a svěřte se do rukou odborníků na outsourcing IT!
Interklima: komplexní dodávky vzduchotechniky a klimatizace
Vzduchotechnika, klimatizace, chlazení a větrání. To jsou obory, kterými se zabývá firma Interklima spol. s r.o.. Postaráme se o komplexní dodávky klimatizačních systémů jak pro chlazení technologických zařízení, tak i pro úpravu vzduchu v provozech a na pracovištích.
Výměna autoskel i tónování autoskel od firmy Autoskla GREGI
Měli jste dopravní nehodu, při které se vám rozbilo autosklo? Nebo si chcete nechat autoskla natónovat? V tom případě navštivte východočeské Pardubice a obraťte se na zdejší firmu Autoskla GREGI. Výměna autoskel se zde uskutečňuje i na počkání a v případě pojistné události je výměna autoskel zcela zdarma. Kromě toho firma Autoskla GREGI nabízí ...
Podlahy jako PVC, vinyl, dřevo i koberce najdete u firmy Strnad
Nové podlahy i koberce mohou výrazně změnit a vylepšit každý prostor. Pokud se i vy pouštíte do renovací a zatím nevíte, kde si krásné podlahy vybrat, rozhodně vyzkoušejte specializovanou prodejnu Strnad s rozlohou 1000 m2. Skladem mají velké množství zboží, takže nemusíte čekat dlouhé dny na jeho dodání.
Outsourcing ICT – IT bez starostí
V posledních letech je zajišťování služeb pomocí outsoucingu, neboli externí firmou, celosvětově zvyšujícím se trendem. Typickým outsourcingem je správa informačních technologií. EXPERIA GROUP s.r.o. je českou soukromou společností, která poskytuje expertní služby v oblasti informačních a telekomunikačních technologií (ICT). Zakládáme si na ...
Mezinárodní doprava a spedice - přeprava sypkého materiálu, kusového i paletovaného zboží
Když se řekne mezinárodní doprava a spedice, spolehlivou volbou je naše firma SPEDITION ZAVŘEL, která má k dispozici klasické návěsy s tonáží do 25 t, lowdecky se stejnou tonáží, velkoobjemové soupravy i auta s nižší tonáží do 5,5 t či skříňové nebo plachtové dodávky.
Prvotřídní vzduchotechnika, klimatizace a chlazení od firmy Elklima
Máte už dost horkých letních dnů, během nichž ve vašem bytě panuje nesnesitelné vedro? Váš problém vyřeší pardubická firma Elklima Pardubice, která se už od roku 1991 specializuje na klimatizace, vzduchotechniku a chlazení. Regulační systémy od firmy Elklima se uplatňují jak v bytech, tak i v komerčních či průmyslových objektech. Firma Elklima ...
Kataforéza
Úprava kovů lakováním je velmi všestrannou povrchovou úpravou, při které lze použít celou škálu aplikací, jako je například kataforéza, lakování mokrou cestou nebo práškové lakování. Díky tomu je možné lakování kovů uplatnit skutečně v mnoha oblastech našeho každodenního života.
Vzdělávejte se v oblasti cestovního ruchu
Víte, jak od sebe rozeznat skutečného odborníka a toho, který si na něj jen hraje? Skutečný odborník se ve svém oboru neustále vzdělává a nedovolí, aby byly jeho znalosti neúplné. Staňte se skutečnými odborníky i vy. Třeba v oblasti cestovního ruchu.
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
S dotacemi EU vám pomůže společnost Stelma
Dotace pro podnikatele, to je možnost financování projektů ze zdrojů Evropské unie i z Národních a krajských zdrojů. Zároveň je to také spousta papírování a zařizování, hlídání termínů a podobně. Jde vám z toho hlava kolem? Obraťte se na společnost Stelma spol. s.r.o. Pardubice. Náš profesionální tým s bohatými zkušenostmi vám s dotacemi pomůže.
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Hasičská technika pomůže zkrotit přírodní živly
Oheň je dobrý sluha ale zlý pán, jak říká jedno známé přísloví. Umíme tedy využívat jeho potenciálu, ovšem na druhou stranu si na něj musíme také dávat dobrý pozor. Nerozdělávat oheň mimo dovolená místa, doma hlídat zapálené svíčky, nenechávat děti v blízkosti ohně bez dozoru. To jsou pouze některá preventivní opatření, mezi které bychom však měli ...