Aktuální články

Výsledek hledání: region Náchod
Eko Delta, s.r.o. zajistí kompletní hygienický servis
Společnost Eko Delta, s.r.o. se zabývá výrobou, prodejem a pronájmem ekologických mobilních toalet. Poskytujeme kompletní hygienický servis nejen pro velké kulturní akce, ale i pro armádu ČR, stavební firmy, městské úřady a mnoho dalších větších i menších zákazníků.
Nechejte si dodat ložiska od největšího distributora ložisek v ČR
Sháníte kvalitní ložiska rozmanitých tvarů? Obraťte se na jednoho z největších a nejvýznamnějších dodavatelů ložisek na území České republiky, a to na společnost COROLL. Díky rozsáhlým skladovým zásobám a perfektně promyšlené logistice je zajištěno rychlé dodání do jednoho dne.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Průmyslové oleje pro spolehlivější motory nabízí firma OLVAN Náchod
Spolehlivé stroje jsou důležité v dopravě, stavebnictví i zemědělství. Základem je spolehlivý motor, který zajistí bezproblémový provoz vozu či stroje. Společnost OLVAN Náchod dodává kvalitní průmyslové oleje a maziva, které ochrání motor vozidel i stavebních a zemědělských strojů.
Kompletní dodávky staveb, rekonstrukcí a projekční činnost
Koupit pozemek, začít stavět nebo se pustit do rozsáhlé rekonstrukce jsou nejen velké finanční investice, ale také spousta práce a času. Aby šlo všechno jako po másle a vaše představy byly naplněné, stačí se obrátit na naši stavební firmu STAKO Červený Kostelec s.r.o.
STAKO Červený Kostelec s.r.o. stavby
Firma Olvan se v poslední době zaměřuje na prodej uhlí, kromě toho ještě prodává paliva, maziva, autodíly nebo pracovní pomůcky
Zaměření této společnosti je v tomto oboru opravdu široký. Dodávají pohonné hmoty a paliva cisternami až k zákazníkům. Tyto služby využívají především dopravci, zemědělci, průmyslové podniky a vlastně každý, kdo vlastní čerpací stanici.
Co si vybavíte, když se řekne vůně? Přírodní vonné tyčinky, které můžete použít různým způsobem?
Mnohdy si ani neuvědomujeme, co všechno vůně dokážou. Zpříjemní a zútulní bydlení, provoní celý váš domov, kancelář nebo automobil. Existují typy, které jsou přírodní, takže v sobě neobsahují žádné chemické látky, jsou naprosto čisté jako příroda sama. Tyto typy podporují životní prostředí a navíc nám pomáhají udržovat svět voňavější.
Správná ochrana dřeva výrazně ušetří stavební výdaje
Pokud stavíte či rekonstruujete objekty, ve kterých se nachází jakékoli dřevěné konstrukce, jistě by pro vás neměly být pojmy jako sanace dřeva, ochrana dřeva či mykologické posudky cizí. Jestliže chcete mít v těchto oblastech jistotu kvalitně odvedené práce, obraťte se na společnost Zbyněk NYČ.
Kvalitní a pevnou střechu postaví firma IQ KONSTRUKT s.r.o.
Stavíte a hledáte spolehlivou firmu, která se postará o veškeré pokrývačské, klempířské i tesařské práce? To všechno provádí společnost IQ KONSTRUKT s.r.o. sídlící v obci Čáslavky u Jaroměře. Zhotovíme střešní konstrukce, zajistíme pokládku střešních krytin a další související práce.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
ZeNa, chráněná dílna nabízí náhradní plnění v oblasti automobilového průmyslu
Máte firmu, která má více než 25 zaměstnanců? Tak v tom případě máte ze zákona povinnost zaměstnat určité procento osob se zdravotním postižením nebo platit odvod do státního rozpočtu. Existuje však i třetí řešení, jak splnit tuto zákonnou povinnost. A tou je náhradní plnění, což spočívá v tom, že si koupíte produkty či služby od firmy, která ...
Kvalitní střechy jsou předpokladem pro příjemné bydlení
Stavíte či rekonstruujete dům a sháníte spolehlivou firmu, která vám jej kvalitně zastřeší? Pokud jste z Náchoda, můžete se obrátit na společnost Střechy na klíč. Ta se specializuje na tesařské práce, pokrývačské i klempířské práce. Zajistí vám kompletní stavbu vaší střechy tak, aby splňovala i ty nejnáročnější požadavky a zajistila vám dlouhodobý ...
Špičková kotevní technika a spojovací materiál jedině od Novotného
Ať už podnikáte ve stavebnictví nebo jste jen domácí kutil, určitě oceníte širokou nabídku firmy Spojovací a upevňovací materiál – Novotný. V její náchodské prodejně naleznete mimo jiné spojovací materiál, kotevní techniku, vrtáky, brusivo či stavební chemii. Sortiment firmy zahrnuje zhruba 16,5 tisíce skladových položek, v takové nabídce si ...
Vrtané studny zaručují lepší a levnější vodu
Bydlíte v rodinném domě a máte už po krk cen za vodu? Přivádějí vás stále rostoucí ceny za energie k šílenství a přemýšlíte, jak to vyřešit? Pak pro vás mohou být řešením vrtané studny. Díky nim výrazně ušetříte za energii, a navíc se stanete nezávislí na dodávkách vody od dodavatelů.
Těsnění Nývlt: Zakázková výroba plochého vysekávaného a vyřezávaného těsnění
Kvalitní a přesná zakázková výroba těsnění patří k náročným disciplínám, které vyžadují moderní technologické vybavení a zkušenosti. Společnost Těsnění Nývlt se sídlem v Červeném Kostelci se výrobou plochého vysekávané a vyřezávaného těsnění a dalších výrobků z technické pryže zabývá již více než 25 let. Vyrábí a navrhuje izolační řešení pro ...
Hotel Veba – luxusní ubytování, jídlo i služby v srdci města Broumov
Luxusní ubytování v prvorepublikové vile, lahodné občerstvení, zábavu i relax nabízí hotel Veba v Broumově. Ať už se chystáte na Broumovsku strávit rodinnou dovolenou, romantický víkend nebo chcete zorganizovat firemní školení, náš hotel je tu pro vás.