Aktuální články

Výsledek hledání: region Liberec
Výroba a prodej ochranných pracovních prostředků
Pracovní oděvy, obuv a další pomůcky jsou nedílnou součástí veškerých pracovních úkonů. Takové oděvy a pomůcky poskytují určité pohodlí, komfort, šetření oblečení, které máte na běžné nebo sváteční nošení, ale i bezpečnost. A právě o tento komfort se stará společnost OSAPO, s.r.o. s působením v Libereckém kraji.
Znovuotevření prodejny koupelen, instalatérského a topenářského centra
V sortimentu výrobků, které si můžete zakoupit v internetovém e-shopu, se nachází více jak 38 000 položek. Najdete zde nejenom koupelnové doplňky a nábytek, ale také plynové kotle, ohřívače, baterie, radiátory, obklady, dlažby a mnoho dalších výrobků například pro Vaši zahradu. Nové a atraktivní webové stránky lákají nejenom svým poutavým vzhledem.
Spolehlivé robotické a automatizační systémy od EXACTEC
Poptáváte kvalitní robotické systémy? Přáli byste si, aby robot nahradil drobné stereotypní úkony, které jsou pro vaše zaměstnance ubíjející? Pak jsou pro vás vhodným řešením roboty od předního českého dodavatele EXACTEC.
Prodej stavebního a truhlářského řeziva Oldřichov v Hájích, Chrastava
Kvalitní dřevo na různé využití a odborné poradenství s profesionálním přístupem jsou důležitým obsahem produktů a služeb a přístupu k zákazníkovi. Pokud hledáte široký sortiment dřeva a potřebujete také poradit či využít další služby, tak vašim požadavkům plně vyhoví PILA FACEK s.r.o.
Nový projekt firmy HAVAX a.s. - Terasy Café
Stavební společnost HAVAX a.s., se zaměřuje na výstavbu náročných stavebních zakázek. Po celé České republice zrealizují jakoukoliv zakázku v té nejvyšší kvalitě a ve velice krátkém časovém termínu. Garantují maximální stavební kvalitu. Jejich posledním příspěvkem je projekt Terasy Café. Podařilo se jim vytvořit moderní a zároveň útulné prostředí ...
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Řemeslo mnoha tváří
Firma Michal Hruban, která má své sídlo v Liberci, disponuje několika stroji, se kterými si hravě poradí s gravírováním a rytím. Je možné využít i variabilní stroj, který dovede gravírovat objemné nebo rotační předměty. Kromě těchto činností je i odborníkem na výrobu grafiky ze samolepicích fólií.
Elektrické topné systémy a podlahové vytápění
Při stavbě nového objektu nebo rekonstrukci současného je důležitou součástí také řešení vytápění. Můžete si vybrat z různých možností topných systémů a také moderní podlahové vytápění, které vám poskytnou nejen zdroj tepla, ale také šetření výdajů. O veškerý komfort v oblasti vytápění se postará firma VETRA-Jiří Tetour z Liberce.
Oční optika a měření zraku, komplexní služby včetně servisu
Zrak patří k našim důležitým smyslům, bez kterého bychom nemohli řádně fungovat a žít plnohodnotný život. Proto i v tomto případě je důležitá prevence a využívání služeb oční optiky, abychom zabránili případným potížím se zrakem nebo potíže kvalitně zvládli zmírnit. A s tím vám profesionálně pomůže a poradí oční optika J&M Optik Liberec s.r.o., ...
Brýlové obruby i sluneční brýle vybírejte online
Brýlové obruby dávno nejsou pouhým povinným doplňkem skel, vydobyly si své místo jako módní záležitost, součást osobnosti a dokonce životního stylu. Dá se s nadsázkou říct, že to zase jako obvykle přeháníme. Když jsou v módě kulaté plastové obruby, nosíme je všichni a nedbáme na to, že nám nejdou ke tvaru obličeje, obočí a uší. Ale co naplat - v ...
Dosáhněte energetické úspory díky regulačním systémům
Efektivní regulace tepelných zařízení je velmi důležitá z hlediska finanční úspory. Každá firma by proto měla popřemýšlet nad investicí do moderních regulačních zařízeních, která se dokážou postarat o přenos informací mezi jednotlivými stanicemi a vyhodnocování informací z nich. S řízením teplárenských soustav Vám může pomoci zkušená společnost ...
Toužíte po výjimečné a přepychové kuchyni? Pak se podívejte na fotosklo, které je skvělým způsobem, jak si zpříjemnit vaření u vás doma
Fotosklo vám upravíme do přesných rozměrů. Orientačně a nezávazně také každou zakázku můžeme nacenit. Celou plochu přivezeme a namontujeme. Bez zbytečných zásahů do zdí nebo jiné pokládky. Vše čistě a snadno.
Gravírování a rytí a další speciální požadavky plní skvěle firma Michal Hruban
Začínali s klasickou technologií, do které patří CNC gravírování, řezání a potisk vinylových folií. Každá firma se však vyvíjí a postupem času se rozšiřuje. Tato má dnešní podobu a služby nastavené tak, aby mohli kvalitně a vždy s přesností plnit zadané úkoly od svých zákazníků.
Pila Facek - zpracování stromů z lesa je naše každodenní práce
A jaké jsou konečné výrobky? Většinou se jedná o řezivo. Stavební, truhlářské, sušené ale máme samozřejmě v našem sortimentu i jiné produkty. Mezi další patří štípané palivo, dřevní odpad, hoblovaný materiál, lepené lamelové dřevo BSH a další.
RATTAY – odborník na výrobu a prodej kovových nerezových hadic a kompenzátorů
Liberecká firma RATTAY kovové hadice s.r.o. byla založena v roce 1996 jako sesterská firma německé společnosti. Zaměřuje se na vývoj, výrobu a prodej kovových hadic a kompenzátorů. Během několika let získala řadu významných ocenění a certifikátů a patří mezi prestižní společnosti v daném oboru.
Safety Car Liberec je firma, která se zaměřuje na likvidaci automobilů po dopravních nehodách, ale také na servis vozidel, provádí klempířské práce nebo lakování
Abychom jako zákazníci nemuseli hradit opravu, pak máme jednu velkou výhodu, můžeme přijet do firmy Safety Car a ti vyřídí všechno potřebné za nás. Budou komunikovat s jakoukoliv pojišťovnou. Obstarají veškerá jednání a my budeme mít hlavu čistou.
Základní stavební práce bývají nedílnou součástí realizace zahrad
Každá podobná práce se nesmí uspěchat a je velice důležité, abyste měli kvalitní a pevný základ, na kterém se potom můžeme vyřádit. Nabízíme kompletní realizaci zahrad právě včetně počátečních stavebních úprav či dalších zahradních prací, které budou nezbytné, abyste měli ve výsledku krásnou a na pohled opravdu smysluplnou zahradu.
Stavební firma Havax patří ke špičce na Liberecku
Stavební firma Havax patří mezi největší stavební společnosti v regionu Liberec, která si získává důvěru čím dál většího počtu klientů - a není se co divit, firma má za sebou celou řadu úspěšných projektů, jako je například přístavba oblíbeného sportovně administrativního centra Babylon či stavba rekreačních domů v areálu Hutník - Hamr na Jezeře.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Klempířská výroba, oprava a rekonstrukce každé střechy
Především se však zabýváme klempířskou činností, která je našim specifickým řemeslem, kde jsme schopni vyrobit cokoliv na míru. Vzduchotechnické potrubí může být občas atypické, proto jej na požadavek zákazníka vyrobíme a následně také namontujeme, aby všechno přesně pasovalo.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Rizikové kácení stromů – pro likvidaci problematicky rostlých stromů si zavolejte profesionála
Pokud je strom ve špatném stavu či na nešťastném místě, může ohrožovat své okolí. V takovém případě není jiná možnost než strom pokácet. Pokud je však strom mohutný a navíc se nachází na těžko dostupných místech či v obydlených zástavbách, je jeho likvidace složitá. Pak je třeba zavolat odborníky, kteří se zabývají rizikovým kácením stromů a ...
Realizace zahrad od A o Z – zajistíme kompletní zahradnické práce i údržbu
Kompletní realizace zahrad od hrubých stavebních prací až po odborné zahradnické práce? Přesně to nabízí společnost Zahrady J+J. V oboru realizace zahrad se pohybujeme přes deset let, každému zákazníkovi tak navrhneme a vytvoříme zahradu přesně dle jeho představ. Nezapomínáme ale ani na údržbu zahrad, vaše zahrada bude v těch nejlepších rukou po ...
Čištění filtrů pevných částic
Filtr pevných částic (DPF/FAP) je nedílnou součástí všech modernějších vozidel s dieselovým motorem. Jeho úkolem je zachytit množství škodlivých látek a jedů, které vznikají při spalování. Filtry pevných částic jsou z pohledu emisní legislativy velmi důležité. Moderní vozy disponují funkcí regenerace a pročištění filtru, bohužel i přesto dochází k ...
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Infračervený objektiv RONAR-SMITH pro jakékoli využití
Široký sortiment infračervených objektivů značky RONAR-SMITH nabízí společnost Applic s.r.o. z Liberce, která má více než desetiletou zkušenost se systémy strojového vidění v průmyslu. Od roku 2014 zastupuje na českém a slovenském trhu firmu Wavelength Opto-electronics, která infračervené objektivy vyrábí.
Skleněné obklady vytvoří z nudné kuchyně designový originál
Kachličky všude kam se podíváš - nudná klasika. Tak by se daly popsat kuchyně většiny domácností. Co na tom, že existuje velké množství barev a vzorů. Pořád jsou to kachličky, které tvoří dominantní část kuchyně. Odlište se od ostatních a vytvořte si originální kuchyni, kterou vám bude každý závidět. S tím vám pomůže společnost NC Glass.
Látkové i kožené sedací soupravy na míru od českých výrobců
Sedací soupravy jsou důležitým bodem každého obývacího pokoje, protože právě ony jsou místem, kde trávíme večery s rodinou, užíváme si rodinné oslavy nebo domácí posezení s přáteli či naopak relax o samotě.
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Ražená betonová dlažba – imitace kamene nebo dřeva, vhodná do interiéru i exteriéru
Podlahy ze dřeva jsou sice na pohled velmi efektivní, avšak ne příliš odolné vůči poškození. A vjezdy, chodníky či podlahy z přírodních materiálů, jako je čedič, pískovec nebo ušlapaný jíl? To jsou materiály, které vypadají v interiéru i exteriéru dobře, avšak jsou buď nákladné nebo hůře dostupné či nepraktické. Neznamená to však, že byste se ...
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový