Aktuální články

Výsledek hledání: region Středočeský kraj
Specialista na rodinné zahrady i péči o veřejnou zeleň
Společnost BAOBAB – péče o zeleň poskytuje komplexní služby v oblasti kvalitní péče o soukromou i veřejnou zeleň. Odborní pracovníci perfektně ovládající veškeré postupy a technologie se postarají o jakoukoli zeleň s maximálním nasazením, a to i v náročných podmínkách.
Volvo Trucks se připravuje na další ročník soutěže The Drivers´Fuel Challenge 2016.
Společnost Volvo Trucks se připravuje na další ročník tradiční a oblíbené soutěže The Drivers´Fuel Challenge 2016. Letošním rokem startujeme již 5. ročník této soutěže, jejímž cílem je dokázat, že ekonomický a správný způsob řízení může přinést významné úspory v oblasti dopravy i životního prostředí, a že řidič je důležitá a nedílná součást v ...
Víte, jak vzniká ultramoderní nákladní vozidlo?
Seznamte se s celým průběhem výroby nákladního vozidla Volvo FH od prvotní myšlenky po hotový produkt, který usnadňuje každodenní práci řidičům a přepravním společnostem po celém světě.
Výroba hadic i spolehlivé náhradní díly na nákladní vozidla a autobusy pod jednou střechou
Potřebujete náhradní díly na autobusy nebo na nákladní vozidla? Hledáte palivové, vzduchové či hydraulické hadice za přijatelné ceny? Pak stačí kontaktovat firmu Jiří Češka a najdete přesně to, o co máte zájem. Společnost se zaměřuje na výrobu hadic z nejspolehlivějších materiálů a na prodej náhradních dílů pro autobusy a nákladní vozy.
Levné bydlení v okolí Prahy? Rodinné domy Unhošť jsou pro vás jako stvořené
Vlastní rodinný domek za Prahou je snem každého druhého pracujícího člověka ve Středních Čechách. Velmi zajímavou variantou, jak zůstat v kontaktu s výhodnými pracovními příležitostmi hlavního města a zároveň mít dostatek soukromí a prostoru pro rodinný život, jsou rodinné domy Unhošť. Nenechte se však zmást. Jde o plnohodnotné bydlení za Prahou ...
Děláme průmysl snadnější a designovější
Jsou komponenty, které vám můžou v mnohém usnadnit a zefektivnit práci. Najdete je u společnosti Euro SITEX. Jsme totiž dodavatelem mnoha výrobků, které můžete využít prakticky v kterémkoliv odvětví průmyslu. Nabídka našeho sortimentu je pestrá, a komplexní služby, které nabízíme, ji ideálně doplňují.
Přestavba vozidel na LPG přináší výrazné úspory
Společně se vzrůstající cenou benzínu roste také zájem o přestavby vozidel na LPG. Přestavba LPG totiž přináší řadu výhod v čele s finančními úsporami. To si dnes již uvědomuje řada lidí, a to je také důvod, proč je přestavba na LPG tak vyhledávaná a oblíbená. Firma Lpg-Skřivan se sídlem v Lubné se přestavbou vozidel zabývá již řadu let, zná ...
Účinné a rychlé řešení prostoru najdete u HALEX-SCHAUENBERG
Podnikáte? Vlastníte výrobnu či zpracovatelský závod? Hledáte vhodný typ budovy pro optimální využití prostoru a tím pádem i zefektivnění činnosti vašeho podniku? Pak právě pro vás jsou ideálním řešením ocelové konstrukce a ocelové haly, s jejichž výrobou a výstavbou má společnost HALEX-SCHAUENBERG bohaté zkušenosti.
Veškeré sklenářské práce na profesionální úrovni
Společnost SAŠ GLASS poskytuje komplexní sklenářské práce ve špičkové kvalitě za rozumnou cenu. Spolupráce s vynikajícími architekty a interiérovými designéry dává vzniknout sklu dokonalému nejen po technické stránce, ale také originálním designovým prvkům.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Chtějte tu nejkvalitnější ocel. Spolupracujte s firmou Italinox
Pokud někdo opravdu ví, jak zacházet s ocelí, jak vyzdvihnout její přednosti a vyrobit z ní produkty prvotřídní kvality, pak je to firma Italinox vyrábějící ocelové korozivzdorné plechy, trubky, tyče i gastrozařízení.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Kvalitní náhradní díly a příslušenství nejen pro nákladní vozidla za výhodné ceny
Sháníte náhradní díly pro nákladní vozidlo, autobus nebo návěs? U firmy Jiří Češka najdete, co hledáte. Pestrý sortiment náhradních dílů a příslušenství doplňuje vlastní výroba hydraulických, brzdových, palivových a vzduchových hadic. Nově můžete také sledovat aktuální nabídku náhradních dílů v e-shopu. A nechybí ani produkty za akční ceny!
Kondenzační jednotky a další profesionální chladicí technika JDK
Kondenzační jednotky jsou osvědčeným, moderním a efektivním chlazením. Jde o ideální řešení pro komerční chlazení, chladicí nebo mrazicí sklady a obecně pro potravinářský a zpracovatelský průmysl. Své uplatnění ale najdou kondenzační jednotky také v oblasti chlazení technologických a výrobních prostor.
Koupelnová studia HECKL vám umožňují vybrat to nejlepší
Ať už do vaší koupelny hledáte jakékoliv vybavení, zaručeně jej najdete v koupelnovém studiu společnosti HECKL. V nabídce našeho koupelnového studia najdete vodovodní baterie, dřezy, keramiku, obklady, vany i různé koupelnové doplňky. Zaměřujeme se především na prodej materiálu pro výstavbu inženýrských sítí a dále pak výrobu a prodej kvalitních ...
Orientační systém, to nejsou jenom cedulky na dveře
Jednou ze známek profesionality každé firmy je samozřejmě to, jak se prezentuje navenek. Webové stránky, polepy firemních aut, reklama na internetu - na nic z toho nezapomínáme a většinou to bereme jako samozřejmou část, jak firmu propagovat. Ke správné prezentaci firmy ale bezesporu patří také vhodné a efektivní označení sídla firmy nebo celého ...
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Zdravá výživa Celidia – e-shop, ve kterém jsou bezlepkové potraviny doma
Nesnášenlivost lepku neboli celiakie s sebou nese také potřebu dodržování bezlepkové diety. Dříve byly bezlepkové potraviny v českých luzích a hájích takřka nedostatkovým zbožím, dnes už ale naštěstí máme k dispozici prodejny a e-shopy se zdravou výživou, které se na bezlepkové potraviny, dia potraviny a další specifické produkty specializují. ...
GenSeq s.r.o.
Manipulační technika pro snadné dosažení vrcholku skladovacích a regálových systémů
Společnost Jungheinrich je výrobcem širokého portfolia nízko a vysokozdvižných vozíků. Naše manipulační technika Vám dokáže pomoci při jakýchkoliv intralogistických tocích materiálu. Pokud v naší nabídce nenajdete ten správný vozík pro specifickou činnost, dokážeme Vám vyrobit manipulační vozík přímo na míru dle Vašich požadavků.
Destro – drcené kamenivo pro mnoho druhů využití
Společnost Destro z Kladna dodává drcené kamenivo získávané ekologickou recyklací. Veškeré materiály mají potřebné odborné zkoušky laboratoří ZKK v Hořicích. Zabývá se také zpracováním ocelárenských odpadů, strusek i stavebních odpadů včetně autodopravy a zemních i bouracích prací. Společnost Destro je spolehlivou firmou s dlouholetými ...
Medovina: nápoj našich předků opět na výsluní
Medovina byla v době nedávno minulé neprávem opomíjeným likérem. Dnes se však k tomuto výtečnému nápoji vyrobeného z medu opět vracíme a na tradice našich předků navazujeme. Někdo pouze při konzumaci, někdo při výrobě. A protože my děláme obojí a ještě něco navíc, rádi bychom vám ukázali náš pohled na věc. Z čeho se medovina vyrábí, jaké existují ...
Nejen pracovní oděvy - softshellová bunda nebo termoprádlo?  U ČERVA EXPORT IMPORT a.s. jsou realitou
Zdraví a bezpečnost zaměstnanců žádné peníze nenahradí. To je ve zkratce základ filozofie české společnosti ČERVA, která se specializuje na ochranné pracovní pomůcky, pracovní oděvy i pracovní obuv a celou řadu produktů vyrobených speciálně pro ochranu toho, co je v našem životě nejdůležitější - ochranu zdraví. Pořídit zde ale můžete také ...
Pivovarský dvůr Chýně: k vynikajícímu jídlu patří jedině vynikající pivo
Chýně u Prahy představují únik od světa nedaleké betonové džungle hlavního města. Tato vesnička byla kdysi pravěkým sídlištěm a nachází se v ní první nálezy pravěkých pecí na železo v České republice. Chýně se ale nechlubí jen pravěkým nalezištěm, nabízí toho mnohem více. Nachází se zde totiž restaurace a pivovar Pivovarský dvůr.
Luštěniny prospívají zdraví. Je ale důležité vědět, jak na ně
Potravina, která je nutričně velmi důležitá, obsahuje esenciální aminokyseliny nutné pro správnou výživu, a dokonce i skvěle chutná? Že taková neexistuje? Omyl. Přesně tahle kritéria splňují právě u Čechů málo oblíbené luštěniny, které by neměly chybět v žádném jídelníčku.
GenSeq s.r.o.
Budoucnost (nejen) výrobních pracovišť je v hliníku
Stavba výrobních pracovišť se neobejde bez několika důležitých komponentů, které dohromady tvoří stabilní jádro každé dílny. Jedním z těchto komponentů jsou konstrukční systémy. Společnost ALUTEC K&K se zabývá výrobou kvalitního hliníkového systému, který se vyznačuje mnoha potřebnými vlastnostmi.
Montáže kabelů vyžadují odborné znalosti
To, že různé práce dnes vykonávají nekvalifikovaní zaměstnanci, je známý fakt. U některých profesí to vadí méně, u některých více. To, že vám přijde opravit ucpaný odpad vyučený kuchař, vám asi moc vadit nebude. Jenže pak jsou i takové oblasti, které vyžadují odborně vyškolený personál. Jednou z těchto oblastí je montáž kabelů.
Chia semínka pomáhají nejen při hubnutí
Novinka ve vašem zdravém životním stylu má název chia semínka. Možná jste o nich nikdy neslyšeli a možná jste je ochutnali, aniž byste o tom věděli. V menším množství je totiž obsahuje i pečivo, které je k dostání v pekárnách, obchodech, atd. Semínka chia jsou tak zdravá a tělu prospěšná, že by je do svého jídelníčku měl zařadit každý.
GenSeq s.r.o.
Iveco Daily – nový užitkový vůz, který vám usnadní vaše podnikání
Nový vůz Iveco Daily je už třetí generací, která se poučila z nedostatků generace předešlé a její výhody ještě vylepšila. Do vašich rukou se tak v červnu dostane skutečný klenot, který je praktický, odolný a flexibilní.