Aktuální články

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Autochodura – autopůjčovna, autoservis i renovace náprav
Má vaše vozidlo poruchu? Potřebujete si půjčit auto pro osobní potřeby nebo třeba na stěhování? Autopůjčovnu a půjčovnu dodávek, ale také autoservis provozuje firma Autochodura s.r.o., a to už od roku 1999. Na základě bohatých zkušeností vám doporučíme vůz na míru. Zajišťujeme krátkodobý i dlouhodobý pronájem vozidel mnoha typů a velikostí.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Výroba léčiv, doplňků stravy a kosmetiky
Léčiva, kosmetika, různé doplňky stravy a další přípravky podléhají přísným kritériím v oblasti technologických a hygienických norem a také vyžadují potřebnou certifikaci. Čeští výrobci, mezi které patří také Galenická laboratoř Ostrava, náleží mezi farmaceutické špičky. Splňují veškeré požadavky a přísné podmínky pro co nejkvalitnější výrobky, ...
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Nová Škoda KAROQ k dostání v Autosalonu Auto Toman
Oficiální představení nové Škody Karoq proběhlo 18.10. Nyní je už k dostání v našem Autosalonu Auto Toman. Naše společnost sídlí v Havířově. Vůz je možné si objednat nebo jen tak prohlédnou či si zamluvit zkušební jízdu.
Rostoucí nábytek se představil na veletrhu FOR INTERIOR v Praze
Děti i spousta dospělých stráví za pracovním stolem během dne i několik hodin. Běžně dostupné stoly však svou konstrukcí nutí člověka sedět v nepřirozené poloze, což vede ke zdravotním problémům. Tuto vadu řeší rostoucí nábytek, který je vhodný pro děti i dospělé, je ergonomický a s majitelem doslova roste.
Nábytek Amadeus
Regály a regálové systémy – česká zakázková výroba, která figuruje na globálním trhu
Mezi služby KOVONA SYSTEM, a.s. patří jak velkosériová a zakázková kovovýroba, tak i prodej vlastních finálních výrobků, kam patří mimo jiné regály a regálové systémy. V případě, že byste si z našeho sortimentu nevybrali výrobek, který by dokonale splňoval vaše požadavky, rádi vám zajistíme kovovýrobu na míru.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Dotace na výměnu kotlů na tuhá paliva v Moravskoslezském kraji od 2. 1. 2014
Od 2. 1. 2014 je opět zahájen příjem tzv. Kotlíkových dotací. Dotační program podporuje stejné kotle jako v minulé výzvě při výměně starého kotle na tuhá paliva v rámci Moravskoslezského kraje.
Ing. Dalibor Čmiel
Kvalitní kuchyně od českého výrobce za rozumnou cenu
Kuchyně je místem, kde se neustále něco odehrává. Často se považuje za srdce našeho domova a také se není co divit, protože kuchyně je zkrátka místem, které bychom si měli nechat vytvořit podle svých vlastních představ, potřeb a požadavků. V kuchyni se totiž odehrává mnoho věcí a zejména se zde koná příprava nejrůznějších jídel, obědů a večeří, a ...
Výroba reklamy, grafika, vydavatelská činnost, digitální tisk a mnoho dalšího - to jsou služby společnosti Repronis
S tímto úzce souvisí tedy také jejich činnost v oblasti reklamy a polygrafie. Získané mnohaleté zkušenosti jim dávají příležitost vyčnívat z řady. Tradiční česká firma, která působí na našem trhu v oblasti reklamy již od roku 1991. Až na výjimky zpracovávají zadané zakázky na vlastních strojích a pomocí vlastních sil.
Rehabilitační cvičení - prevence i případná úleva od bolesti
Bolí vás rameno, trápí vás bolesti zad, máte podvrtlé koleno? I pokud jste si natáhli svaly, úpony nebo jste nedávno prodělali operaci a stále vás trápí bolest či snížená pohyblivost, rehabilitace může být správným řešením. Rehabilitační cvičení vám uleví od bolestí a zlepší pohyblivost. Nepodceňujte jej!
I spolehlivé elektrické a plynové kotle potřebují pravidelné prohlídky
Plynové kotle jsou skvělým způsobem vytápění i ohřevu vody - to však platí pouze v případě, že nezanedbáváte pravidelné prohlídky a revize. Protože pouze na plynové kotle, které jsou pravidelně kontrolovány, se můžete stoprocentně spolehnout. A na koho se v této oblasti obrátit? Pokud jde o plynové či elektrické kotle, společnost MaRel corp je tou ...
Přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky - pomoc od výběru až po montáž
Pokud jde o příslušenství k vysokozdvižným vozíkům a přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky, můžeme vám nabídnout ten nejširší sortiment z celé republiky. Najdete u nás přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky všech typů, díky kterým pro vás nebude problém manipulace s jakýmkoliv zbožím, zároveň se můžete spolehnout na naše služby.
Objevte kouzlo kovu, umělecké kovářství a pasířství Roman Mička vám v tom pomůže
Je pro vás kov studený a netvárný materiál? Tak to ještě neznáte společnost Roman Mička Opava. My totiž umíme s kovem zázraky a nabízíme vám umělecké řemeslné zpracování kovů (nerez, hliník, bronz, mosaz), pasířství, restaurování, zámečnictví, kovářství. Umíme tak vytvořit jedinečné designové doplňky do bytu, dobové předměty, brány, zábradlí i ...
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Večerek Tomáš: Závory, vrata a brány od návrhu po montáž i pozáruční servis
Ploty, závory, garážová vrata a brány. To vše dodává firma Večerek Tomáš z Opavy. Poskytujeme komplexní služby od návrhu, přes kalkulaci a projekt až po montáž. Navrhneme to nejvhodnější řešení právě pro vás s garancí zajímavé ceny a stoprocentní kvality dodávaného zboží a služeb. Samozřejmostí je také pozáruční servis.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Vedení účetnictví budete mít v Ostravě pod kontrolou
Pokud jste si doposud vedli účetnictví sami, jistě víte, jak mnoho času a starostí taková správa a vedení zabere. Přemýšleli jste někdy, kolik příležitostí by se vám vytvořilo, pokud byste svěřili vedení účetnictví do správných rukou? Vedení účetnictví v Ostravě pod taktovkou DUOPAM s.r.o. je jen správným začátkem, případně rozšířením rozhledů ve ...
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Přídavná zařízení za vysokozdvižné vozíky
Přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky jsou příslušenstvím k manipulační technice, které zlepšují bezpečnost práce a zajišťují přesnost, rychlost a spolehlivost v průběhu manipulace. Správně vybraná přídavná zařízení mohou ušetřit jak práci, tak i finanční obnos za nákup jiné specializované techniky.
Mezinárodní doprava pro největší české společnosti i malé firmy
Ostravská společnost Seneca Trans se profiluje již od roku 1998 jako specialista na přepravní a logistické služby nebo chcete-li vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství. V oblasti tuzemské a mezinárodní dopravy nabízíme vysoce kvalifikované služby, u kterých se můžete spolehnout na individuální přístup ke každé z jednotlivých řešených zakázek i ...
Stanice technické kontroly Nový Jičín
Zajištění kvalitní a profesionálně odvedené technické kontroly včetně měření emisí je povinností každého vlastníka nebo provozovatele motorového vozidla. Pokud si takovou péči chcete zajistit a mít opakovaně a pravidelně po starostech, tak veškeré služby v oblasti technické kontroly vám zajistí STK RITZ s.r.o. neboli STK v oblasti Nový Jičín.
Váhy všeho druhu KADLEC: Když vše potřebujete ještě řádně zvážit
Važte své produkty spolehlivě a přesně. Používejte váhy, kterým můžete věřit, od firmy, na jejíž odbornost se můžete spolehnout. Firma KADLEC, která se již mnoho let zaměřuje výhradně na váhy, je tou nejlepší volbou. Ať podnikáte v jakémkoli oboru, tyto váhy vám usnadní práci - zváží totiž úplně všechno. V portfoliu společnosti najdete váhy pro ...
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Montáž, prodej a pronájem lešení, stěnového bednění či mobilního oplocení v Praze, Brně a Ostravě
Komplexní služby, odborný tým a vlastní bohatý sortiment produktů. Na kvalitní lešenářské systémy od společnosti SCASERV se mohou zákazníci spolehnout už od roku 2012. Provozovny v Praze, Brně a Ostravě zajišťují špičkové zboží z oblasti lešení, stropního a stěnového bednění či mobilního oplocení. Potřebujete zařídit montáž, prodej či pronájem ...
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Autopůjčovna, která půjčuje nejenom osobní a užitkové automobily ale také dodávky a mikrobusy
Potřebujete dodávku nebo mikrobus? Pak se obraťte na firmu Autochodura s.r.o., což je firma, která zprostředkovává vše ohledně vypůjčení automobilů a to nejenom osobních, ale právě i dodávkových, užitkových nebo mikrobusů. Mají i mnoho ostatního příslušenství.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Vojtův rehabilitační stůl
Na základě mnohých zkušeností víme, že lidská láska je všemocná a překoná všechny překážky. To samé platí v případě maminek a narozených miminek. Pro své děti bychom udělali vždy vše.
Zabezpečení našeho domova, zajistěte dveře, branky nebo vrata kvalitními zámky
Ochrana vlastního bezpečí se v první řadě týká našeho domova. Firma Stores Bruntál, s.r.o. se věnuje velkoobchodnímu a maloobchodnímu prodeji železářského zboží. Najdete u nich maloobchodní prodej ručního a elektrického nářadí a spojovacích materiálu nebo také prodej stavebního kování.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Moderní přepravní balení do ochranných tepelně smrštitelných fólií
Posilujeme trend moderního přepravního balení strojního zařízení, produktů těžkého strojírenského průmyslu a balení dopravních prostředků do ochranných tepelně smrštitelných fólií.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Tradiční český výrobce posuvných dveří, skládacích dveří a zimních zahrad
Je libo zimní zahradu? Nebo nádhernou prosklenou plochu, například v obývacím pokoji, přes kterou se bude chodit ven na terasu? Máte rádi světlo a výhled na přírodu? V tom případě se obraťte na firmu TESKO KOLOVRAT s.r.o., tradičního výrobce posuvných dveří, skládacích dveří, zimních zahrad ale v obecném měřítku i velkých prosklených ploch v ...
V naší nabídce najdete metráž i oděvní látky
Ušít si něco doma není tak složité. Stačí šikovné ruce a kvalitní materiál a nové originální šaty či halenka jsou na světě. Právě o dodávku kvalitního materiálu se staráme my. Výběr je skutečně pestrý!
Roolltex s.r.o. Prodej látek, galanterie