Preventivní péče o psí zuby vám ušetří peníze a vašemu zvířeti zdraví
Psí i kočičí zuby jsou náchylné k usazování zubního plaku a vzniku zubního kamene, který může být následně zdrojem vážných problémů. Pravidelná péče o psí zuby, potažmo i o kočičí zuby, se proto nesmí podceňovat. Veterinární ordinace Palackého Opava nabízí kompletní preventivní vyšetření zubů u psů a koček, díky nimž můžete vašemu mazlíčkovi ...
Veterinární ordinace Palackého Opava
Veterinární neurologie a neurochirurgie
Zvířata, zejména psi a kočky, jsou našimi kamarády již od nepaměti. Chcete jim dopřát kvalitní péči, odborné zdravotnické vyšetření a preventivní očkování? Zdraví se totiž týká nejenom nás lidí, ale také našich blízkých kamarádů. MVDr. Petr Johanides ve Žďáru nad Sázavou má vybudovanou veterinární kliniku, která řeší případy nejenom běžných a ...
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Veterinární klinika a veterinární pohotovost Ostrava – to nejlepší pro vašeho mazlíčka
Chcete pro svého domácího mazlíčka tu nejlepší veterinární péči? Pokud jste z Ostravy a okolí je pro vás Veterinární klinika MVDr. Jan Nytra a kolektiv správnou volbou. Na rozdíl od ostatních veterinárních zařízení totiž můžeme nabídnout komplexní péči pro zvířata všech velikostí, špičkové vybavení, veterinární pohotovost a především letité ...
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Mamografická poradna vám pomůže při problémech s prsy
Rakovina prsu je strašákem, který byste neměly brát na lehkou váhu, už jen proto, že se jedná o nejčastější rakovinu žen. Vyšetření prsu by mělo být pro ženské pohlaví naprostou samozřejmostí. Navštivte tedy i Vy mamografické a diagnostické centrum ProMedica v Prostějově, kde Vám zodpoví na Vaše otázky a pomohou řešit problémy.
ProMedica spol. s r.o.
Prodej a servis infuzní techniky pro zdravotnická zařízení
Potřebujete kvalitní a spolehlivou infuzní techniku pro vaše nemocniční zařízení a hledáte zkušeného partnera, který vám nabídne prodej a servis infuzní techniky, jako jsou např. injekční dávkovače či infuzní pumpy? Pokud chcete ušetřit čas a peníze při výběru a nákupu infuzní techniky je pro vás nejlepším partnerem společnost Promos spol. s r.o. ...
PROMOS spol. s r.o.
Odborné a přesné měření zraku v Krnově
Měření zraku patří mezi stěžejní práci každého optometristy. Je třeba přitom myslet na to, že je zásadní rozdíl mezi očním lékařstvím a optometrií. Zatímco oční lékař v první řadě léčí, zkušený oční optik se zabývá odborným a přesným měřením zraku. Ačkoliv oční lékař dokáže provést vyšetření zraku a měření, v kvalitní optice získáte mnohem ...
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Nechcete, aby se zbytečně trápili? Nechte je vykastrovat
Každý majitel chce pro svého mazlíčka dlouhý a spokojený život. Základním předpokladem, jak toho dosáhnout je zachování zdraví. Kromě kvalitní stravy a pravidelného očkování můžete ale předcházet vzniku mnoha zdravotních komplikací i tím, že svého čtyřnohého společníka necháte vykastrovat. Kastrace je chirurgický zákrok, při kterém jsou ...
Veterinární ordinace Palackého Opava
Oční optika, která vám nabízí vše, co potřebujete
Oční Optika Cihlářová je rodinná firma, která se zabývá oční optikou. Poskytuje vám nejen kvalitní a moderní brýle, kontaktní čočky a sluneční brýle poskytující 100 % ochranu proti slunečnímu záření, ale také profesionální péči o vaše oči. Ať už potřebujete změřit zrak, vybrat vhodné brýlové obruby a skla nebo se poradit s očním lékařem, zde vám ...
Plastická a kosmetická chirurgie: Odstraňujeme vaše komplexy!
Málokdo se narodí ve svých očích jako dokonalý. Každý máme nějaký ten komplex z určité části svého těla, který schováváme před zraky ostatních lidí. Neschovávejte svoje nedostatky, raději je rovnou odstraňte.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Podnikatelka Miluše Bělehradová přešla na elektromobilitu díky dotaci z OPPIK
Paní Miluše Bělehradová je stomatoložka, která vyrábí dentální protetiku pro své klienty v Olomouci i v okolních krajích. Aby ušetřila na dopravě a zpřístupnila své služby více pacientům, pořídila si elektromobil s podporou z Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost. Tímto krokem prokázala svůj zájem o ekologickou dopravu a ...
Prodej a servis brýlí, kontaktních čoček a dalších optických pomůcek
Pokud máte zájem o zlepšení zraku, zkrášlení svého vzhledu nebo prostě jen chcete vyzkoušet něco nového, pak byste měli navštívit Optiku Cihlářová. Tato firma se zabývá prodejem a servisem brýlí, kontaktních čoček a dalších optických pomůcek. Na trhu je již více než 30 let a provozuje dvě pobočky, a to v Benátkách nad Jizerou a v Lysé nad Labem.
S životem přichází i změny ale díky produktům Abena pro inkontinenci, se můžeme cítit dobře a důstojně
Tyto inkontinenční pomůcky potřebují většinou starší lidé, proto se často jedná o pleny pro dospělé lidi. Někteří z uživatelů už nevědí nic o okolním světě, vůbec si jej neuvědomují nebo jsou ležícími pacienty. Jiní si ještě svou podstatu velice dobře uvědomují, a proto se jim snažíme zlepšit jejich život.
ABENA
Myslíme na němé tváře a snažíme se jim pomoci, proto jsme kvalitní veterinární ošetřovnou v Jablonci nad Nisou
Naše velice známá rodinná firma pracuje v Jablonci nad Nisou, kde má své pevné místo. Jedná se o ošetřovnu MVDr. Baudyš. Ošetření provádíme vždy s ohledem na dané zvíře, jeho povahu, ale také jeho trable či bolístky, se kterými k nám přijde.
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Terapie fokusovanou rázovou vlnou řeší bolesti loktů, kolen nebo kotníků
Tenisový a golfový loket, skokanské koleno, bolesti ramen nebo kotníků patří mezi ty nejčastější bolestivé potíže aktivních sportovců každého věku. Ambulance ortopedie zdravotnického zařízení Mediekos Ambulance ve Zlíně provádí odbornou diagnostiku a má v této oblasti skvělé výsledky s terapií fokusovanou rázovou vlnou.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
HEMOROIDY (hemeroidy) a fissury – léčba hemoroidů – odstranění hemoroidů - řitní trhliny
Naše společnost ON CLINIC, s.r.o. – ProctoClinic poskytuje zdravotnické služby již déle než 25 let.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Bezbolestnou léčbu hemeroidů zajistí ON CLINIC Praha
Hemeroidy jsou nepříjemné onemocnění, které v současné době trápí čím dál více lidí. Na vině je špatný životní styl, kdy většinu času trávíme v sedavém zaměstnání, jsme vystaveni neustálému stresu a máme nezdravé stravovací návyky. Stud a strach z bolesti pak způsobí, že k lékaři přicházíme pozdě. Nebojte se a začněte s léčbou hemeroidů včas.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Kontaktní čočky může mít každý, záleží jenom na anamnéze
Všemožným problémům se zrakem se dá zamezit nebo předejít. V dnešní vysoce moderní době už existují způsoby, jak můžeme některé oční vady napravit. Umíme dokonce udělat korekci barvocitu, pro ty, kteří nerozeznají některé barvy od sebe nebo mají problém s barvami. Jsou zde různé metody, jak zlepšit zrak.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Řekněte sbohem nemocem a neduhům – je tu Sensitiv Imago
Medicínský přístroj Sensitiv Imago je unikátní zařízení sloužící k neinvazivnímu komplexnímu biorezonančnímu vyšetření, přímé léčbě organismu i k výběru preparátů vhodných k cílené léčbě.
Oční optika LESA: Dioptrické brýle do kanceláře i na sport
Máte problémy se zrakem a potřebovali byste přeměřit dioptrie? Uvažujete, že vyměníte dioptrické brýle? Pak se stavte k nám, Oční optika LESA vám nabízí komplexní služby. U nás seženete dioptrické brýle na blízku i dálku, do kanceláře i na sport za senzační ceny!
Oční optika Lesa, s.r.o.
Veterinární doplňky aneb zdraví pro naše mazlíčky
Často se potýkáte s nemocemi u zvířat? Jste veterinář? Máte ke zvířatům opravdu blízko? Jste vášnivý chovatel a nebojíte se to přiznat? V tom případě vám velice rádi představíme produkty ze sortimentu naší firmy CELOMED s.r.o.
Nedaří se vám zhubnout? Pomůže vám akupunktura
Je tu jaro a s ním i nová sezóna plavek. Snažíte se každý rok držet dietu, ale výsledek není nikdy trvalý? Pak vyzkoušejte metodu centra Klub Energy. Akupunktura na hubnutí představuje zdravý a bezbolestný způsob jak shodit přebytečná kila. Navíc bez jo-jo efektu.
Masáže a akupunkturu najdete v klinice kompletní rehabilitace
Necháváte se rádi hýčkat? Nebo naopak potřebujete péči lékařů, abyste se dostali ze zajetí bolestí, nemocí a dalších neduhů? V tom případě vám může pomoci společnost MONADA spol. s.r.o., která pacientům poskytuje masáže i akupunkturu. Klinickými kompletními rehabilitacemi se dá vyléčit jak tělo, tak i duše.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Sekvenace nové generace
Molekulární biologie a genetika není rozhodně jednoduché téma, které by znal a ovládal každý. Běžně vlastně ani nevíme, k čemu je to dobré a co se všechno pod těmito obory může schovávat. My vám představujeme moderní technologii, která je zaměřená na čtení DNA svou konkrétní podobou a speciální formou.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Zdravotnické potřeby jednoduchou cestou
Firma ADVAMED s.r.o. Praha 10 – Počernice je přímým pokračovatelem firmy COMESA spol. s.r.o. Od svého předchůdce převzala veškeré obchodní kontakty, tudíž může spolupráce opět pokračovat k plné spokojenosti všech zúčastněných stran.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Zbavte svého mazlíčka bolesti zubů - Veterinární ordinace Slovanka zajistí odstranění zubního kamene u zvířat
Péče o chrup je důležitá nejen u lidí. Také zvířata totiž může trápit zubní kámen, paradontóza a další nemoci chrupu. Jak ale tyto problémy řešit? Ideální je samozřejmě prevence, pokud se ale váš pes či kočka se zubním kamenem již potýká, návštěvě veterináře se nevyhnete.
Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček