Projektování v oblasti tepelné energetiky, ústředního vytápění, zdravotně technických instalací a plynoinstalací
Potřebujete zajistit kompletní realizaci projektu v oblasti tepelné energetiky, ústředního vytápění, zdravotně technických instalací či plynoinstalací? Společnost PIPEMONT s.r.o. se zabývá právě projektováním v oblasti tepelné energetiky, navazuje na bohaté zkušenosti z návrhu, projektování a realizace velkých investičních celků.
Prodej dřevařských výrobků, řeziva i dřevěných briket
Pokud se to se dřevem opravdu umí, vznikají krásné dřevařské výrobky, bytové doplňky i samotné stavební prvky. Příkladem odborníka na slovo vzatého je společnost WOODCMTE s.r.o., která se zabývá maloobchodním i velkoobchodním prodejem dřevařských výrobků od dřevěných palubek přes akátové kůly až po fasády, ploty či terasy. V neposlední řadě dodává ...
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Konstrukce a dodávky normálií pro výrobu forem
Normálie jsou při výrobě forem velmi důležité. Výběr z pestré škály normalizovaných dílů je pro zhotovování přesné a na míru řešené formy pro vstřikování plastu zásadní. Společnost Euroform, a.s. se věnuje právě dovozem vysoce kvalitních normálií pro výrobu forem, ale také zpracováním technické dokumentace a zajištěním výroby malosériových ...
Prostřednictvím odběru produktů od IRISA lze realizovat náhradní plnění ZTP
Hledáte partnera pro poskytnutí náhradního plnění? Je pro Vás důležitá image Vašeho obchodního partnera? Jste pod tlakem zákazníků, abyste kontrolovali serióznost Vašich obchodních partnerů? Jste pravidelně monitorováni systémem auditů ve stylu code of condact? Je pro Vás důležitá sociální odpovědnost poskytovatele vašeho náhradního plnění?
Staráme se o krásnější a bezpečnější Kroměřížsko
Když vy ráno vstáváte, my už máme svou práci hotovou. V zimě se díky nám dostanete do práce. Šetříme vaše auto a hlavně jeho tlumiče. Jsme totiž Správa a údržba silnic Kroměřížska. A nabízíme i takové služby, které byste od nás nečekali.
Terasy i ploty bez údržby a se zárukou 25 let? To je česká kvalita a vysoce odolný WPC materiál
WPC terasy s dodáním až na místo, odborná montáž, dlouhá životnost, bez potřeby náročné údržby a navíc se zárukou 25 let? To je nabídka naší společnosti CEMA MORAVIA. Ať už hledáte odolné terasy či ploty, na nás se můžete spolehnout.
PUR elastomery a výrobky z nich na míru zákazníkovi vyrábí firma Plastor Otrokovice
PUR elastomery v různých tvrdostech, ale také produkty z nich vyrobené nabízí společnost Plastor, s.r.o. Otrokovice. Vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme polyuretany (PUR), zejména se specializujeme na PUR elastomery. Nejdůležitější jsou pro nás požadavky zákazníků, proto dodáváme naše výrobky v různé tvrdosti na míru potřebám každého z nich.
Prodej palivového dřeva s dovozem v Otrokovicích a okolí
Hledáte-li ekologický způsob topení, zapomeňte na plyn a uhlí. Stále větší oblibu získává vytápění dřevem. Kvalitní palivové dřevo nabízí firma KAMI Otrokovice. Prodáváme tvrdé i měkké štípané dřevo vhodné k topení, zajišťujeme také jeho rozvoz v okolí Otrokovic.
Vsaďte na ekologickou zatravňovací dlažbu Puruplast a podpořte přírodu!
Z plastových recyklátů lze dnes vyrobit jedinečnou zatravňovací dlažbu. Zatravňovací dlažba tak nabídne pevné povrchy a zároveň umožní zachovat přirozený travnatý ráz okolí. Stačí nahlédnout do světa ekologie, recyklovaných materiálů a šetrného zacházení s přírodou.
Dřevěné palubky a podlahy z Estonska spojují luxusní vzhled a vysokou odolnost
Dřevo je velmi oblíbený materiál, který skvěle doplní každý interiér i venkovní prostory. Na trhu ale najdete množství nekvalitních dřevěných výrobků, které se brzy opotřebí a ztratí svůj tvar. My však chceme i českým zákazníkům dopřát to nejlepší dřevo ze severských zemí, a proto zastupujeme společnost Puidukoda z Estonska. Jedině u nás tak ...