Nakupte zpracované palivové dříví a vyhněte se těžké manuální práci
Zájem o topení dřevem během posledních let výrazně vrostl. Hlavní důvody jsou připisovány stále se zvyšující ceně za elektřinu a plyn. Tuhá paliva patří mezi tradiční způsob vytápění a dnešní doba přímo vede k návratu k této tradici. Dnešní uživatelé klasických kamen a kotlů na tuhá paliva mají vše mnohem snazší než naši předkové, mohou si ...
BOŠ spol. s r.o.
Vstřikování plastů, výroba plastových výlisků a vstřikovacích forem
Plastové výlisky a vstřikovací formy patří k nejčastějším výrobkům v nábytkářském, dopravním, stavebnickém a dalším průmyslu. Široký sortiment plastových produktů pro různá odvětví a podle vašich požadavků vyrábí firma INCOT – vstřikování plastů.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Obkladové desky STEPWOOD® – práce se dřevem v moderním pojetí
Obkladové desky STEPWOOD® jsou jasným důkazem toho, že využití dřeva jako tradičního materiálu v netradičním moderním designovém pojetí je skvělý nápad. Obkladové panely STEPWOOD®, které vynikají svou plastičností, vytváří působivý 3D efekt a stanou se ozdobou každého interiéru. Netradiční obkladové desky, jež získaly prestižní ocenění Interzum ...
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Fasádní konstrukce ILTEGRO pro větrané fasády
Podíváme se, co vlastně fasádní konstrukce společnosti ILTEGRO, spol. s r.o. představuje, jaké má výhody a kde se používá. Jedná se především o hliníkové profily, které jsou nosnou konstrukcí pro větrané fasády. Uplatnění najdou pro obytné domy, rodinné stavby, panelové byty, obchodní centra a pro mnohé další objekty. Velice snadno se přizpůsobí a ...
Designové desky STEPWOOD® představují moderní využití tradičního materiálu
Obkladové desky z masivního dřeva z řady STEPWOOD® jsou spojením kvalitního přírodního materiálu, precizního zpracování a moderního designu. 3D efekt designových desek bude zajímavým a originálním prvkem každého interiéru.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Silikonové náramky na zakázku jako účinný propagační prostředek
Silikonové náramky jsou účinným a cenově dostupným propagačním a reprezentativním prostředkem všech kulturních či společenských událostí i firem či spolků. Díky moderním technologiím lze v krátké době vytvořit velké množství silikonových náramků, které díky přitažlivému vzhledu zaujmou širokou veřejnost. Tyto náramky jsou populární především u ...
IdentCORE s.r.o.
Prodej palivového dřeva v oblasti Znojmo, Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice a Jemnice
Nemáte ještě zajištěné dřevo na zimu? Topná sezóna už je v plném proudu a skončí pomalu až příští rok v létě. Ještě na jaře se totiž pořádně přitápí v kotli, takže se není co divit, že toho přes zimu hodně spálíme. Chcete si na zimu zajistit dřevo rychle, snadno a s dovozem? Pak se obraťte na firmu BOŠ spol. s.r.o., která působí v oblasti Znojma, ...
BOŠ spol. s r.o.
Suché palivové dřevo vám ušetří náklady za vytápění
Topná sezóna už je v plném proudu a vy zjišťujete, že nejste na letošní zimu řádně připravení? Potřebujete si narychlo objednat palivové dřevo? Pak se obraťte na odborníky, kteří tomu rozumí. Dřevo vám pomůžeme vybrat tak, aby splňovalo vaše očekávání, nařežeme vám ho a nakonec také dovezeme. A vy si ušetříte mnoho starostí.
BOŠ spol. s r.o.
Dřevěné lišty z kvalitního masivu - široký výběr i výroba na zakázku
Společnost FK dřevěné lišty je firma, která nabízí dřevěné lišty, madla i větrací mřížky. Vše můžete pohodlně nakoupit jak ve vzorkové prodejně v Bojanovicích u Znojma, kde máme skladem více než 1000 druhů zboží, tak i nově na e-shopu www.drevenelisty.eu, kde najdete kompletní nabídku.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Palivové a krbové dřevo na prodej ve velkoobchodu Prodex, okres Znojmo
Firma Prodex spol. s.r.o. prodává různé druhy dřeva. Mezi hlavní patří bud, akát, buk, habr a dále je to tvrdé dřevo nebo smíšené. Najít je můžete na Jižní Moravě ve městě Hrušovany nad Jevišovkou. Výroba a prodej dřeva je umístěna v areálu vlakového nádraží.
Dřevo, které má styl
Dřevěné interiérové doplňky jsou stále více žádané i těmi nejnáročnějšími zákazníky. Proto firma DIKASESIGN s.r.o. využívá nejmodernější technologie pro výrobu originálních a designově dokonalých výrobků. Od velkých schodišť až po drobnosti na sváteční stůl.
Vypalování laserem a široká nabídka dřevěných produktů
Společnost DIKADESIGN je firma, jejíž historie sahá do osmdesátých let. Nyní se specializujeme především na výrobu i prodej dřevěných soustružených, frézovaných a hoblovaných polotovarů pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel i doplňků pro dřevěné podlahy.
Výroba a dodávka konopné izolace
Kvalita prostředí, ve kterém bydlíte nebo pracujete, závisí také od použitých materiálů na jednotlivé stavební a další prvky. Třeba v případě tepelné izolace zajisté uvítáte možnosti, které jsou nejen kvalitní a splní svůj záměr, ale také vyhovující vašemu zdraví. O takovou izolaci se s přehledem a vysokou odborností a profesionalitou postará ...
Hutní a nerezový materiál – Brno
Přemýšlíte, kam v Brně zajet pro hutní a nerezový materiál? Potřebujete ruční nebo elektrické nářadí? Pak pro Vás máme vhodný tip. Využít můžete širokého sortimentu firmy Železářství Skořepka, s.r.o. Firma sídlí právě v Brně.
Izolační materiály ze skelných i přírodních vláken vyrábí firma KOBE-cz
V automobilovém, stavebním i nábytkářském průmyslu jako součásti konstrukčních a izolačních součástí, ale také v elektrárnách a jako izolace v dalších průmyslových odvětvích. Všude tam se používají produkty z přírodních a skelných vláken, jejichž výrobou se zabývá firma KOBE-cz s.r.o.. Ta se zaměřuje také na laminaci.
Izolace z přírodních vláken – konopí, bavlna, juta, len, ovčí vlna
Když se řekne izolace, tak představy většiny z nás zřejmě míří k izolacím, jako je polystyrén, minerální vata a podobně. Ale napadlo vás, že existují izolační materiály vyrobené z přírodních vláken, jako jsou konopí, len, ovčí vlna, bavlna nebo juta? Tak si představte, že opravdu existují. Když se podíváme do minulosti, tak přírodní materiály byly ...
Podlahové lišty zakryjí neestetické přechody a zkrášlí vzhled vaší podlahy
Podlahové lišty jsou nenápadným doplňkem, který však promění vzhled vaší podlahy výrazným způsobem. Pokud chcete vyřešit problém s přechody mezi podlahou a zdí, eventuálně mezi jednotlivými typy podlah, použití podlahových lišt je jasným řešením. Společnost K-Produkt s.r.o. nabízí široký sortiment těchto lišt včetně přechodových či dýhovaných. Na ...
Izolace konopnými deskami KOBE ECO HEMP PANEL dovolí domu dýchat
Současným trendem v oblasti zateplování staveb jsou konopné desky KOBE ECO HEMP PANEL. Oproti synteticky vyráběným materiálům přinášejí ve výsledku velice pozitivní vlastnosti celé nemovitosti. Zabrání vzniku plísní a obyvatele domu ochrání i před hlukem.
Izolační materiály společnosti KOBE-cz s.r.o. přinášejí zdraví do našich domovů
Přírodní materiály, kterými jsou konopí, bavlna, juta, len a ovčí vlna, našly znovu své uplatnění při izolacích domů. Oproti uměle vyráběným materiálům, kterým úspěšně konkurují, mají navíc velkou výhodu zdravotní nezávadnosti.
CNC obrábění, kovové formy, odlitky z oceli a šedé litiny, Brno
Kvalitní obrábění formou CNC, profesionálně vybavená dílna a produkty, které se řadí do špičkového sortimentu pro různá odvětví průmyslu. To není pouze přání zákazníka, ale také realita, kterou s veškerými odbornými znalostmi a zkušenostmi poskytuje společnost USOB s.r.o. se sídlem i provozovnou v Brně.
Stavební firma, kde platíte až za odvedenou práci
Plánujete stavbu či opravy jakéhokoli objektu, ale žádná stavební firma vám nenabízí férové podmínky? Setkáváte se s tím, že po vás chtějí projekční kanceláře nebo stavební firmy dopředu zálohy za něco, co jste ještě ani neviděli? Na takové podmínky nemusíte přistupovat. Obraťte se na firmu OSP spol. s r.o. a plaťte pouze za to, co reálně ...
Potisk dřevěných desek
Dřevo je materiálem, které nachází uplatnění při výrobě nábytku. Nejprve je však potřeba z něj vyrobit patřičné dřevěné desky. Tím se zabývá mnohaletá společnost FK dřevěné lišty, která vám může obstarat vysoce kvalitní desky, madla, lišty i mřížky ze dřeva, a to na míru vašim potřebám.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Specialisté na realizace střech a výrobu střešních vazníků
Ať už se chystáte provést rekonstrukci staré střechy nebo postavit střechu novou, stojí před vámi důležitý úkol – vybrat firmu, která realizaci střechy zajistí. Pokud je pro vás při výběru důležitá historie a zkušenosti dané firmy, spokojenost klientů i nízká cena, firma OSP spol. s r.o., sídlící v Moravském Krumlově, je jasnou volbou. Působí na ...
Hliníkové i ocelové desky a další tvarové díly, díky kterým ušetříte
Volba výchozích produktů je jedním z faktorů určujících kvalitu každého zboží. Ocelové a hliníkové desky ani tvarové díly nejsou výjimkou. Potřebujete kvalitní přířezy či desky, které vám ušetří náklady do budoucna? Naše firma HABA vám je poskytne. Zabýváme se přípravnými pracemi v oblasti činnosti s ocelí a hliníkem.
Prodej uhlí v oblasti Pohořelice a Brno – venkov
Uhlí, surový materiál, který se v zemi vytvářel miliony let. Jakmile se objevily jeho velké výhody, výhřevnost a možnost topení, pak jsme neváhali a začali uhlí používat v každé domácnosti běžně. V dnešní době je spíše těžko k dostání, avšak možnosti stále existují, například můžete objednávat v uhelných skladech Petr Novák.