Hutní materiál Pardubice – velkoobchod
Hutní materiál se používá v mnohých odvětvích výroby, například ve strojírenství, stavebnictví i dalším průmyslu. Pokud hledáte společnost, od které můžete hutní materiál odebírat, pak se obraťte na naší firmu Ocelservis.
Velkoobchod s brusnými nástroji a stroji a internetový obchod s brusivem
Společnost TECHCENTRUM s.r.o. přináší na trh vlastní internetový obchod s brusivem. Prezentují se však také jako velkoobchod s brusnými nástroji a stroji. Jste poctivý český řemeslník, který potřebuje ke své práci kvalitní a spolehlivé nářadí? V tom případě se můžete obrátit na tuto firmu a nakoupit si zboží třeba online přes internet.
K čemu je dobrý trapézový plech?
Trapézový plech je materiálem, který má skutečně široké využití. Je vhodný jako střešní krytina, hojně se využívá také pro interiérové opláštění, běžná jsou dnes už také třeba vrata z trapézového plechu. V tomto článku vám jako český výrobce představíme trapézový plech detailněji.
Servisní centrum firmy Italinox – záruka kvality, rychlosti a úspory
Kvalitní nerezové materiály pořídíte u společnosti Italinox s.r.o. se sídlem v Praze. To, co firmu a její produkty činí výjimečnými, je její servisní centrum s novou technologií. Právě ta je garantem kvality, rychlosti a úspory, kterou naše firma zákazníkům skrze své materiály poskytuje.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Plechové střechy a prodej střešních krytin Zlín
Výběr střešních krytin nebývá vždy záležitost jednoduchá, a proto se hodí nejen pestrý výběr, ale také dobrá rada od odborníka. V případě, že hledáte obojí a široké spektrum produktů v oblasti střešních krytin, tak se o vás ve všech směrech postará firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou i ve Zlíně.
Nová ohýbačka plechu umožňuje precizní zpracování klempířských prvků s přesností na milimetry
Ohýbání plechů je jednou ze služeb, které nabízí společnost Keramet, působící na trhu s hliníkovými výrobky a polotovary již od roku 1993. Za tu dobu jsme si získali celou řadu spokojených zákazníků z řad významných tuzemských i zahraničních společností. Ke každému zákazníkovu přistupujeme individuálně, osobní přístup je pro nás obzvlášť důležitý. ...
Hutní materiál Pardubice – rozšíření sortimentu jen pro vás
Firma OCELSERVIS CZ, dodavatel hutních materiálů, flexibilně reaguje na potřeby svých klientů. Proto své portfolio hutního materiálu v Pardubicích neustále rozšiřuje o nové produkty. Společnost poskytuje komplexní služby v oblasti nákupu, prodeje, skladování a úpravy hutního materiálu, přičemž součástí každé dodávky je materiálový certifikát dle ...
Ocelové plechy, trubky a další hutní materiál od firmy OCELSERVIS CZ
Potřebujete tenké či tlusté ocelové plechy nebo jiný hutní materiál? V tom případě navštivte východočeské Pardubice a seznamte se s širokou nabídkou, kterou najdete ve skladech firmy OCELSERVIS CZ. Na výběr zde toho budete mít opravdu hodně – ocelové plechy válcované za studena i za tepla, svařované i bezešvé ocelové trubky i další hutní ...
Potřebujete hutní materiál? Zavolejte firmě JIRY, do dvou dnů bude u vás
Hutní materiál nachází využití v široké škále odvětví. Využívají jej drobní živnostníci, velké firmy i koncoví klienti. Společnost JIRY, s.r.o. se sídlem v Chlumci nad Cidlinou se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem hutního materiálu a nabízí nadstandardní služby pro své klienty.
JIRY spol. s r.o. Hutní materiál Hradec Králové
Spojení společností OCELSERVIS CZ A STEELCOM  CZ zaručuje mnohá vylepšení
Hutní materiál pro využití v mnoha odvětvích průmyslu nyní nakoupíte za ještě výhodnějších podmínek díky spojení dvou významných společností na českém trhu s ocelovými komponenty. Spolehněte se na kvalitu produktů i pestré nabídky služeb pro vaše pohodlí a spokojenost.
Slzičkové plechy a výrobky z nich podle přání zákazníka
Slzičkové plechy mají díky svému povrchu protiskluzové vlastnosti. Používají se v oblasti automobilového či loďového průmyslu, ale také stavebnictví nebo strojírenství. Společnost Keramet přináší dva typy slzičkových plechů, Quintett a Duett, které se liší svou strukturou a jsou vhodným výchozím materiálem pro výrobu řady protiskluzových dílů, ...
Prodej a rozvoz hutního materiálu pro firmy i zákazníky z řad jednotlivců
Souhrnný pojem „hutní materiál“ v sobě skrývá širokou škálu výrobků ze železa, plechu a dalších materiálů, o které je zájem v rámci velkého spektra oborů. Hutní materiál je vyhledávaný mezi zámečnickými, stavebními, obchodními i výrobními firmami, ale také mezi drobnými odběrateli a jednotlivci. Prodejem i rozvozem tohoto materiálu se již od roku ...
Děláme průmysl snadnější a designovější
Jsou komponenty, které vám můžou v mnohém usnadnit a zefektivnit práci. Najdete je u společnosti Euro SITEX. Jsme totiž dodavatelem mnoha výrobků, které můžete využít prakticky v kterémkoliv odvětví průmyslu. Nabídka našeho sortimentu je pestrá, a komplexní služby, které nabízíme, ji ideálně doplňují.
Stavební bazar vám přinese značnou úsporu
Stavba domu nebo rekonstrukce bytu s sebou vždy přináší značné výdaje. Neslevujte ze svých nároků jen kvůli tomu, že na dané materiály nebo výrobky nemáte peníze. Raději navštivte STAVOBAZAR Plzeň - váš spolehlivý stavební bazar, ve kterém najdete vše, co potřebujete, za bezkonkurenční ceny.
Chtějte tu nejkvalitnější ocel. Spolupracujte s firmou Italinox
Pokud někdo opravdu ví, jak zacházet s ocelí, jak vyzdvihnout její přednosti a vyrobit z ní produkty prvotřídní kvality, pak je to firma Italinox vyrábějící ocelové korozivzdorné plechy, trubky, tyče i gastrozařízení.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Prodej hutního materiálu i další činnosti představí firma FERRUM na strojírenském veletrhu v Brně
Prodej hutního materiálu, výroba ocelových roštů, zámečnická výroba, pálení trubek a plechů plazmou či laserem nebo ohýbání betonářské oceli? To i mnohem více patří do nabídky společnosti FERRUM. Chcete i vy poznat naši firmu detailněji, prohlédnout si naše výrobky nebo se na něco zeptat? Již brzy budete mít možnost. Stačí navštívit mezinárodní ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Ferrum - kovovýroba od A do Z
Už více než dvacet let společnost Ferrum poskytuje širokou nabídku služeb v oblasti kovoprůmyslu. V sortimentu nabízených služeb najdete velkoobchod hutního materiálu, zámečnickou výrobu, ekologickou likvidaci autovraků, pálení CNC laserem, pálení CNC plazmou, výrobu na ohraňovacím lisu, skružování profilů, výrobu ocelových roštů, kovošrot, prodej ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Ferrum – to je láska k oceli ve všech podobách
Společnost Ferrum je vaše ocelová jistota v oblasti prodeje hutního materiálu, ekologické likvidace autovraků, výroby ocelových roštů, zámečnické výroby, ale i v jiných oblastech zpracování kovů. Používá ty nejkvalitnější materiály a dbá na maximální spokojenost svých klientů ve všech oblastech své činnosti.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály