PUR elastomery a výrobky z nich na míru zákazníkovi vyrábí firma Plastor Otrokovice
PUR elastomery v různých tvrdostech, ale také produkty z nich vyrobené nabízí společnost Plastor, s.r.o. Otrokovice. Vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme polyuretany (PUR), zejména se specializujeme na PUR elastomery. Nejdůležitější jsou pro nás požadavky zákazníků, proto dodáváme naše výrobky v různé tvrdosti na míru potřebám každého z nich.
Disperzní lepidlo 1000 NF má vlastnosti, které vás dostanou
Okamžité a účinné lepení na jakýkoliv povrch? To není hudba budoucnosti, ale reálná současnost. Společnost 3M vyvinula lepidlo, které spojuje pozitivní a žádoucí vlastnosti disperzního a rozpouštědlového lepidla a spojila je do jednoho. Výsledkem je disperzní lepidlo, které se u spotřebitelů těší čím dál větší oblíbenosti. A není divu.
Zkušené odborníky na stavby, revitalizace a rekonstrukce najdete u KOWIT PLUS
Stavba domu či revitalizace bytového jádra nemusí být nutně problematickou a nákladnou záležitostí. Pokud si totiž vyberete jednu firmu, ušetří vám to spoustu starostí. Na Opavsku a Ostravsku je jedničkou ve stavebnictví společnost KOWIT PLUS.
Biogen s.r.o.: pomocník a rádce v molekulární biologii a genetice
Společnost Biogen s.r.o. se už od roku 1996 zabývá potřebami molekulární biologie a genetiky. Poskytuje komplexní služby pro laboratoře včetně sekvenace nové generace. Používání moderních technik a technologií našimi subdodavateli umožňují nabízet nadstandardní služby a produkty na míru potřebám zákazníků.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Infrapanely ES systems: luxusní skleněné topení do každé domácnosti
Společnost ES systems produkt s.r.o. je český výrobce topných panelů nejvyšší kvality na trhu. V nabídce firmy naleznete nejen nejlevnější skleněné infrapanely, ale i infrasauny, fotovoltaické systémy, termonátěry a regulační techniku.