Výroba atypických kovových a ocelových konstrukcí, rámů pro stroje a zařízení nebo rovnou svařence
Zmínili jsme svařence, pod tímto názvem si můžete představit svařované konstrukce různého typu, které dodává společnost TRIOMETAL s.r.o., jejíž prostory se nachází v Novém Hrozenkově v okrese Vsetín. Zaměření firmy je opravdu široké, pohybují se v oblastech kovovýroby, kovoobrábění a zámečnické výroby.
Mobilní WC, oplocení i kontejnery pro venkovní akce i staveniště zajistí WC Servis
Pořádáte nějakou akci a chcete zajistit dostatečnou hygienu? Využijte možnosti pronájmu mobilních WC od firmy WC Servis s.r.o.. Jsme ryze česká firma se sídlem v Mladé Boleslavi a zajistíme nejen mobilní WC, ale také mobilní oplocení či kontejnery. Postaráme se také o dopravu a kompletní servis námi pronajímaných prvků.
Nábytek podle principů štíhlé výroby od firmy Enprag
Kovový nábytek, Lean produktové řady a ergonomická pracoviště na míru podle principů štíhlé výroby nabízí společnost Enprag s.r.o. Na českém trhu působíme přes dvacet let a nabízíme široký sortiment kovového nábytku a vybavení. Začínáme zjištěním potřeb zákazníka, po společném výběru vhodných produktů pokračujeme grafickým návrhem v 3D, cenovou ...
Kovové dílenské skříně a stoly SKLADEM
Vybavení dílenských prostorů nebude pro vás oříškem, když najdete spolehnutí v profesionální firmě, která vyrábí tyto kousky na míru potřebám zákazníků. O vaše požadavky se odborně, rychle a profesionálně postará společnost TechnoBank s.r.o. se sídlem v Praze 6. Dílenský nábytek od stolů až po skříně a pracovní ponky.
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
Kovové palety na přepravu i skladování jedině od firmy TRIOMETAL
Potřebujete pravidelně přepravovat nebo skladovat své zboží? Pak jistě využijete kovové palety od firmy TRIOMETAL s.r.o., která má v této oblasti více než 25 let praxe. Kovové palety vysoké výrobní kvality nachází své uplatnění především ve strojírenství, stavebnictví a logistice, ale i v dalších průmyslových odvětvích.
Potrubní soustavy, potrubní rozvody - dodávka i montáž
Naše společnost ACTUAL 98 se již od svého vzniku v roce 1999 úzce specializuje na montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení. Naše služby využívají klienti z oblastí strojírenského automobilového, chemického i potravinářského průmyslu.
Kontejnery na skladování i přepravu zboží od METRANS
Zajistit bezpečné skladování a přepravu zboží je snadné díky firmě METRANS, a.s., která se zaměřuje na prodej kontejnerů. Hodit se vám budou, ať už potřebujete zboží uložit ve skladu nebo přepravit třeba na druhou stranu světa. Dodáváme různé rozměry kontejnerů a díky široké nabídce na našich prodejních skladech po celé České republice si vybere ...
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Zakázková zámečnická výroba - nerezové zábradlí, nerezové schodiště, ocelové schody, brány a ploty
Zámečnictví a kovovýroba, dva obory, které na první pohled nemají moc společného. Ovšem společnost RS evostyl s.r.o. Vám dokáže pravý opak. V jejich firmě se totiž tyto dva obory skvěle doplňují. Firma zpracovává nerez, ocel, hliník a mosaz a věnuje se především interiérovému provedení schodů a zábradlí, ale i exteriérovému provedení bran a plotů.
Vybudujeme novou halu nebo zrekonstruujeme starou, jsme specialisté na kovové montované haly
Výrobou a montováním hal se zabývá společnost KORES spol. s.r.o. již přes dvacet let. Zajišťují vše podstatné v oboru kovových hal. Provádí rekonstrukce, budují nové haly a dokonce jsou schopni poskytnout vám halu již namontovanou z jejich bazaru, kterou následně demontují, převezou na místo a opět smontují.
SEADD s.r.o. vyrábí veškeré kovové konstrukce už od roku 1993
Společnost SEADD s.r.o. byla založena roku 1993 a její výrobní sekce je umístěna ve Starém Městě u UH. Už více než 20 let vyrábíme nejrůznější ocelové, nerezové ale i hliníkové konstrukce pro venkovní i vnitřní použití. Naše technologie neustále zlepšujeme a modernizujeme, abychom uspokojili požadavky i těch nejnáročnějších klientů.
Prodej kontejnerů na skladování i přepravu zboží
Hromadí se vám doma věci, které potřebujete někam vhodně uložit? Musíte přepravit zboží na velkou vzdálenost přes oceán, nebo železnicí? Ať už vás trápí jakýkoli z těchto problémů, vše vyřeší společnost METRANS, a.s. Nabízíme prodej kontejnerů, které využijete na skladování i přepravu zboží. Dodáváme různé rozměry kontejnerů. Díky velkému výběru ...
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Ocelové konstrukce i sekční vrata přispěly při stavbě hospodářské budovy v Krokovicích
Firma ST-mont Dačice se v roce 2016 podílela na realizaci stavby pro garážování zemědělské techniky v Krokovicích u obce Písečné v Jindřichohradeckém okrese. Tato hospodářská budova byla postavena za účasti subdodavatelské firmy ZEM-TECH, která zajistila hrubou stavbu a terénní úpravy. Firma ST-mont Dačice dodala a namontovala ocelové konstrukce, ...
Dodávka a montáž ocelových hal a opláštění budov
Již řadu let patří montované konstrukce mezi nejvyhledávanější řešení pro výrobní haly, sklady, ale také pro administrativní, sportovní či komerční prostory. Hlavními důvody jsou především cenová úspora, variabilita, rychlost realizace i odolnost a bezúdržbové provedení. Již 18 let se dodávkou a montáží ocelových konstrukcí a hal zabývá společnost ...
Obytné kontejnery zajistí dočasný příbytek nejen na stavbách
Na staveništích, zejména když se bavíme o rozsáhlejších stavbách, je třeba zajistit důstojný příbytek všem dělníkům, stavitelům a dalším pracovníkům. Nejideálnější je v takové situaci využít obytné kontejnery od české společnosti WAREX, které jsou prostorné, dobře izolované a pro krátkodobý pobyt naprosto dostačující.
Sklepní kóje TEROM – uchovávejte vaše věci v bezpečí
Kvalitní sklepní kóje na míru od českého výrobce? Přesně to nabízí společnost TEROM z Chlumce nad Cidlinou. Vyrábíme bytelné sklepní kóje a sklepní boxy, které skvěle poslouží ke skladování sezónních věcí, zboží i cenností. Při výrobě kójí se navíc plně přizpůsobíme vašim požadavkům.
Svařované hliníkové, nerezové a titanové konstrukce
Firma Tauchman je specialistou na sváření hliníku, nerezu i titanu metodou TIG. Kromě toho nabízí i práškové navařování nebo svařování litiny. V sortimentu najdete širokou škálu výrobků, ale také můžete objednat cokoliv podle přání a specifických požadavků.
Mobilní toalety firmy WC Servis pro lepší hygienické podmínky
Zajistit plnohodnotnou hygienu při jakékoliv akci není lehký úkol. Pomoci vám s tím mohou mobilní toalety. Firma WC Servis nabízí pronájem mobilních WC kabin v italské kvalitě. Součástí pronájmu je i kompletní servis, tedy doprava, instalace i pravidelné doplnění chemické náplně, dezinfekce a vývoz podle potřeb zákazníka. Mobilní WC dostanete vždy ...
Ocelové regálové i podlahové rošty a schodišťové stupně – kompletní servis a dodávka
Hledáte firmu, která Vám zajistí kompletní servis a dodávku ocelových roštů či schodišťových stupňů? Těmto požadavkům plně odpovídá společnost KASALI s.r.o., která ocelové podlahové rošty a schodišťové stupně dodává již od roku 1996. Tyto díly mají široké využití v mnoha oblastech průmyslu. Na první místo staví firma spokojenost svých zákazníků, ...
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Pronájem skladů a hal, ale i výroba mostových jeřábů a bylinných extraktů
Pronájem nebytových prostor, mostové jeřáby a extrakty z léčivých rostlin. To jsou tři činnosti, kterými se zabývají tři divize firmy První jílovská a.s., a to již od roku 1993. Soustředíme se zejména na pronájem skladů, výrobních hal a kanceláří.
Schodišťové stupně pro stavbu pevných ocelových schodišť
Společnost KASALI s.r.o. se zabývá nejen dodávkou a realizací ocelových roštů, specializuje se také na dodávku lisovaných schodišťových stupňů, které mají využití nejen v průmyslových odvětvích. Použití schodišťových stupňů umožňuje snadnou konstrukci ocelového schodiště prakticky kdekoliv, a to rychle, levně a s vynikajícími vlastnostmi.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Ocelové rošty přináší široké spektrum využití v různých průmyslových odvětvích
Ocelové rošty se již řadu let využívají v mnoha průmyslových odvětvích. Používají se buď jako regálové rošty, kde jsou vynikajícím řešením skladovacích prostor, nebo jako podlahové rošty, které jsou pro svou velkou nosnost a variabilitu pro toto použití ideální. Dodávkou ocelových roštů a s tím souvisejícím poradenstvím se již od roku 1996 zabývá ...
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Generální dodávky obytných kontejnerů a stavebních modulů zajistí firma WAREX
Potřebujete zázemí na stavbě, ubytovací prostory nebo jiné dočasné stavby? Využijte služby firmy WAREX se sídlem v Praze. Dodáváme obytné kontejnery a kontejnerové stavby pro nejrůznější využití. Nabízíme i montované stavby s nosnou ocelovou konstrukcí, které poslouží jako trvalé budovy. Jednou z našich posledních zajímavých realizací je například ...
VK LAROZ DK: Ocelové haly pro vaše podnikání
Hledáte to pravé místo pro vaše podnikaní, ale pronájem drahých komerčních prostor si nemůžete dovolit? Společnost VK LAROZ DK z Holešova zná řešení. Postavíme ocelovou halu přesně podle vašich představ. Umožníme vám tak levný, ale efektivní prostor pro váš start.
Jednoduchost, přehlednost a kvalita. To je dílenský, kovový a průmyslový nábytek od Enprag
Jak zařídit svou dílnu? Především prakticky. A jak toho docílit? Nakupovat kovový a dílenský nábytek od společnosti Enprag. Naším cílem je vytvořit pro vás dokonalé ergonomicky uspořádané pracoviště, které vám ušetří množství času svou jednoduchostí a přehledností. Vybírejte v našem e-shopu nebo si od nás nechte vytvořit nábytek na míru. Využijte ...