Kovo Praktik – výroba regálů i manipulační techniky
Potřebujete kovové vybavení pro vaši firmu? Výroba regálů, archivů a dalšího kovového kancelářského vybavení i manipulační techniky je specializací české firmy Kovo Praktik s.r.o. se sídlem v Ostravě. Na trhu působíme již od roku 1990. Důraz klademe na spolehlivost a na kvalitu našich výrobků k co nejvyšší spokojenosti zákazníků.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Laminace - ochrana dokumentů za rozumnou cenu
Uvažujete, jakým způsobem ochránit Vaše dokumenty tak, aby byly vysoce bezpečné a přitom za rozumnou cenu? Pak si přečtěte následující článek, v němž se dozvíte více o laminaci a speciálních laminátorech na doklady od společnosti HS TRADE a.s., která je specialistou na tuto problematiku s dlouholetými zkušenostmi.
Prodej, pronájem a servis kancelářské techniky
Potřebujete rychle zařídit novou kancelář? Hledáte nejnovější a nejmodernější vybavení? Technicky nenáročné, které bude jednoduché na obsluhu, nebo zařízení, které vydrží vysoké zatížení a bude i nadále spolehlivé? Pak se obraťte na společnost SHARP CENTRUM Ostrava.
Počítačové služby od ITC Services Praha - výhody středně velké firmy
Hledáte počítačové služby v Praze a nevíte, jak si vybrat jejich poskytovatele? Pomoci Vám mohou rady a tipy v tomto článku, které nám pomohli sestavit IT odborníci ze společnosti ITC Services, s.r.o., Praha 4.
Tlumočnické a překladatelské služby s návazností na kompletní konferenční servis
Zajištění konferencí či kongresů s mezinárodní účastí, ale také třeba večírků či firemních prezentací vyžaduje dokonalé plánování, zázemí personálu i zkušenosti. Firma SAN SERVICE s.r.o. se zabývá poskytováním tlumočnických, překladatelských, ozvučovacích i cateringových služeb již od roku 1990, zajišťuje kompletní pořádání konferencí a ...
Výroba nábytku v regionu Ivančice, Pohořelice, Rosice a Moravský Krumlov
Vkusně a moderně zařízený interiér je důležitým prvkem pohodlného bydlení. Jakmile není něco podle vašich představ nebo nějaký kus nábytku v prostoru zcela nesedí, naruší to veškerý komfort. Proto je nejlepším řešením výroba nábytku na míru od firmy Truhlářství Radim Sladký.
Nábytek do škol a šatní skříňky
Hledáte vhodný nábytek do vaší školy? V tom případě se obraťte na společnost Enprag s.r.o. Disponují vlastními webovými stránkami, které jsou zároveň jejich e-shopem. Vašimi požadavky se bude zabývat tým odborníků, můžete navštívit dokonce jejich vzorkovnu nebo požádat o vizualizaci. Prodávají nábytek do škol, lavice, židle, katedry, stoly, ...
Profesionální konference zajistí SAN SERVICE
O dobré akci se bude mluvit ještě týden po jejím skončení. Na skvělou akci se bude vzpomínat hodně dlouho. K dosažení dokonalosti přitom stačí tak málo - kontaktovat společnost SAN SERVICE. Kdo jsme? Profesionální agentura, která se zabývá pořádáním konferencí na úrovni. Přesvědčte se o tom i vy.
Společnost MG – INTERIER 100% kvalita s 22 % slevou
S pomocí nejmodernějších technologií vytváří firma MG – INTERIER v Březové u Slušovic veškeré dřevěné prvky nejen do soukromých interiérů, ale i do veřejných budov. V nabídce je klasika a také atypické prvky všeho druhu.
SAN SERVICE – pořádání konferencí a kongresů s mezinárodní účastí
Zorganizovat a uspořádat konferenci či kongres je vždy obtížnou disciplínou, jde-li o akci s mezinárodní účastí, je organizace a pořádání o to složitější. Společnost SAN SERVICE se již od roku 1990 zabývá profesionálním pořádáním konferencí a kongresů, přičemž poskytuje překladatelské a tlumočnické služby, ale také zajištění ozvučení či cateringu.
Kopírování, tisk, skenování, pronájem tiskáren i servis v Praze
Provoz kanceláří a firem sebou přináší i různé administrativní činnosti jako třeba kopírování, skenování, tisk. Provoz vlastní tiskárny sebou přináší i další starosti jako servis a výměnu tonerů. Abyste se těmto starostem mohli vyhnout, můžete využívat služby tisknutí, kopírování a skenování jinde nebo řešit pronájmem tiskárny, o kterou se sami ...
Rostoucí nábytek se představil na veletrhu FOR INTERIOR v Praze
Děti i spousta dospělých stráví za pracovním stolem během dne i několik hodin. Běžně dostupné stoly však svou konstrukcí nutí člověka sedět v nepřirozené poloze, což vede ke zdravotním problémům. Tuto vadu řeší rostoucí nábytek, který je vhodný pro děti i dospělé, je ergonomický a s majitelem doslova roste.
Nábytek Amadeus
O kvalitní a funkční vybavení dílny se postará TechnoBank
Nezáleží na tom, zda vybavujete malou domácí dílnu či celý velký průmyslový podnik. Obojí si zaslouží kvalitní dílenský nábytek, který vyrábí společnost TechnoBank, s.r.o. Zaměřujeme se na vývoj a výrobu průmyslového vybavení, jsme specialisté zejména na kovový dílenský nábytek a v naší nabídce najdete dílenské stoly, skříně a mnohé další.
Šatní kovový nábytek pro školy, který vydrží
Každý jistě bude souhlasit s tvrzením, že ve školních zařízeních je zapotřebí opravdu odolného nábytku. V šatnách platí tento názor zřejmě nejvíce. Šatní kovový nábytek firmy TechnoBank vás přesvědčí, že řešení se vždy najde. Dokonce při nízkých nákladech.
Truhlářství, které vyrábí kuchyňské linky a ostatní nábytek, nachází se v oblasti Brno – venkov
Sídlíme blízko Moravského Krumlova, ale za dobu naší působnosti jsme se rozšířili už i za hranice tohoto kraje. Snažíme se plnit všechny požadavky našich zákazníků. Vyrábíme i další nábytek do dětských pokojů, ale také například do kanceláří.
Přidaná hodnota úspěšné firmy? Není jen generovat zisk, ale myslet na druhé...
Společnost SHARP CENTRUM Ostrava patří ke společnostem, kterým není lhostejný osud jiných. Proto pomáhá dětem z dětských domovů, konkrétně Dětskému domovu Mašťov.
Cenná data si musíme chránit, prevence je základ
Žijeme v době, kdy mají elektronická data nevyčíslitelnou cenu. Ačkoliv si tento fakt lidé uvědomují stále častěji, existuje velká skupina těch, kteří zajištění vlastní bezpečnosti i bezpečnosti firmy neustále podceňují. Chcete potenciální rizika účinně minimalizovat? Ochránit data před odcizením? Ubránit se před případným napadením hackery? ...
Nábytek na míru pro interiéry vyrobí Truhlářství Matefi, Praha 9
Doby, kdy byly obývací pokoje nebo kuchyňské linky navlas stejné, už jsou naštěstí pryč. Dnes může mít každý nábytek podle svých představ. Pokud si chcete ten svůj sami navrhnout a k tomu mít jistotu, že bude kvalitní, pak kontaktujte Truhlářství Matefi v Praze 9.
SHARP CENTRUM Ostrava slaví 20 let
Letos v létě je to právě dvacet let, co na českém trhu začala působit společnost SHARP CENTRUM Ostrava, stálice v oblasti prodeje kvalitních kopírek a tiskáren. Od samého jejího začátku stojí za úspěchy firmy její majitel Miloš Völkl, který se sám v oboru kopírovacích zařízení a tiskáren pohybuje již od začátku 90. let. Za dvě dekády jeho firma ...
Technika pro akce Praha
Potřebujete zajistit překladatelské, tlumočnické, ozvučovací nebo cateringové služby? V tom případě se obraťte na firmu SAN SERVICE, s.r.o., která zajišťuje v této oblasti kompletní servis. Ptáte se, kdo takovéto služby může potřebovat? Zajišťujeme kongresy s mezinárodní účastí, semináře, workshopy, prezentace a večírky, běžné zábavní akce, ale ...
Správný výběr pracovního stolu a křesla vás zbaví zdravotních problémů
Bolí vás často záda při práci u stolu? Pak může být na vině nesprávný výběr nábytku. Jednou z možností, jak se těmto zdravotním potížím vyhnout, je pořízení elektricky nastavitelného stolu, který se vašim momentálním požadavkům přizpůsobí.
ZWORK
Moderní technologie, telefony a počítačové sítě na pracovišti
Firma TVR data a komunikace s.r.o., jak už z názvu napovídá, působí v oblasti dat a datových komunikací. Zajímají se o telekomunikace a samozřejmě o moderní elektronická zařízení. Poskytují kompletní služby. Zajistí instalaci i správu systémů.
Truhlářské práce pro region Brno-venkov
Zařízení interiéru patří k důležitým prvkům pro útulné a harmonické bydlení. Na trhu je spousta možností pro výběr nábytku, ale mnohdy nesplňují konkrétní představy, možnosti a požadavky zákazníka. Pokud si však najdete šikovného truhláře, tak získáte realizaci nábytku podle vašich představ. A pro Brno venkov svoje služby poskytuje Truhlářství ...
Konference a kongresy na špičkové úrovni jednodušeji, než si myslíte
Potřebujete prezentovat své nápady, výtvory či akce před menším či větším publikem? Pak víte, že nejideálnějším řešením je svolání konference či kongresu. Jenže pořádání takové akce je náročnou záležitostí a více než kde jinde zde hrají roli detaily. Vy se však nemusíte obávat. Stačí, když navážete spolupráci se společností SAN SERVICE.
Komplexní služby pro konferenci či kongres s mezinárodní účastí na špičkové úrovni
Zajištění hladkého průběhu nejen konference či kongresu, ale i firemních prezentací, workshopů, seminářů a dalších akcí, vyžaduje profesionální a precizní organizaci včetně veškerého vybavení. Společnost SAN SERVICE poskytuje komplexní služby a je spolehlivým partnerem při pořádání jakékoli akce.