PVC lamelové clony, protiprůvanové clony, svařovací závěsy
Firma PortaTherm s.r.o. vyrábí, prodává a zajišťuje kompletní servis PVC lamelových clon, předělení prostorů, svařovacích zástěn, svařovacích boxů, kyvných dveří a okenních fólií. Chcete uspořit peníze nebo potřebujete vytvořit hygienické prostředí ve vaší firmě? V tom případě si můžete vybírat z širokého sortimentu PVC lamelových clon a kyvných ...
ProTrade: Bezpečnost vašeho zboží i zaměstnanců zvýšíte i bez velkých investic
Bezpečnost je zásadní pro všechny firmy bez ohledu na jejich velikost. Ať už mluvíme o bezpečnosti zboží při převozu, ochraně know – how nebo majetku firmy, ve všech případech je nutné používat funkční a kvalitní bezpečností prvky. A přesně ty seženete ve společnosti ProTrade. Nabízíme vám bezpečností plomby pro spolehlivý převoz zboží, ale i ...
Profesionální služby v oblasti výroby a repasování KEG sudů
KEG sudy patří mezi vyhledávaný sortiment, v dnešní době se totiž naprostá většina pivní a další nápojové produkce převáží právě v nich. Jiné typy obalů tvoří jen malé procento ve srovnání se sudy KEG. Naprostým profesionálem, který se této oblasti pohybuje již přes 20 let, je společnost KSO AST GmbH.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
SAN SERVICE – pořádání konferencí a kongresů s mezinárodní účastí
Zorganizovat a uspořádat konferenci či kongres je vždy obtížnou disciplínou, jde-li o akci s mezinárodní účastí, je organizace a pořádání o to složitější. Společnost SAN SERVICE se již od roku 1990 zabývá profesionálním pořádáním konferencí a kongresů, přičemž poskytuje překladatelské a tlumočnické služby, ale také zajištění ozvučení či cateringu.
Kopírování, tisk, skenování, pronájem tiskáren i servis v Praze
Provoz kanceláří a firem sebou přináší i různé administrativní činnosti jako třeba kopírování, skenování, tisk. Provoz vlastní tiskárny sebou přináší i další starosti jako servis a výměnu tonerů. Abyste se těmto starostem mohli vyhnout, můžete využívat služby tisknutí, kopírování a skenování jinde nebo řešit pronájmem tiskárny, o kterou se sami ...
Pytle na dřevo i štěpku: Kompletní sortiment pytlů a BIG-BAG pro prodejce štípaného dříví
Společnost FOKUS-H poskytuje svým zákazníkům pytle a obalové materiály pro prodejce štípaného dříví. V této oblasti přináší FOKUS-H pytle na dřevo, pytle na štěpku, velkoobjemové vaky BIG-BAG nebo ovíjecí síťoviny.
Stavíme montované haly
Stavba haly už v dnešní době nemusí trvat roky, ani dlouhé měsíce. Nemusíte se také obávat ani zdlouhavého vyřizování či složitého papírování. Postavíme halu přesně podle vašich představ. Jsme společnost ST-mont Dačice, s.r.o., která toho dokáže předvést ještě více.
Rostoucí nábytek se představil na veletrhu FOR INTERIOR v Praze
Děti i spousta dospělých stráví za pracovním stolem během dne i několik hodin. Běžně dostupné stoly však svou konstrukcí nutí člověka sedět v nepřirozené poloze, což vede ke zdravotním problémům. Tuto vadu řeší rostoucí nábytek, který je vhodný pro děti i dospělé, je ergonomický a s majitelem doslova roste.
Nábytek Amadeus
Regály a regálové systémy – česká zakázková výroba, která figuruje na globálním trhu
Mezi služby KOVONA SYSTEM, a.s. patří jak velkosériová a zakázková kovovýroba, tak i prodej vlastních finálních výrobků, kam patří mimo jiné regály a regálové systémy. V případě, že byste si z našeho sortimentu nevybrali výrobek, který by dokonale splňoval vaše požadavky, rádi vám zajistíme kovovýrobu na míru.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků – Big-Bag
Velkoobjemové vaky neboli Big-Bag patří k univerzálním kontejnerovým vakům, které jsou zhotovené z flexibilních materiálů, jako jsou UV-stabilizované polypropylenové tkaniny a fólie. Jejich využití splňuje účel především v oblasti různých odvětví průmyslu a také v zemědělství, kde slouží pro snadnější manipulaci, převoz a skladování materiálů i ...
Šroubové kompresory Parise, sušiče tlakového vzduchu, tlakové nádoby
Rádi byste využili kvalitní kompresory, kompresorové stanice a další produkty ze sortimentu techniky stlačeného vzduchu? V tom případě se neváhejte obrátit na firmu TECHNO-AIR s.r.o. se stabilní pozicí na trhu, kterou najdete v Jablonci nad Nisou.
Montáž a demontáž výrobních linek i zařízení zajistí MONTEMA Otrokovice
Specialistou na montáž a demontáž výrobních linek, technologií a technologických celků je firma MONTEMA, spol. s.r.o. z Otrokovic. Montujeme technologické celky, výrobní linky, zařízení, stroje, ocelové konstrukce i potrubní rozvody. Kvalitní a rychlou montáž i demontáž zajišťuje tým zkušených techniků. Své služby poskytujeme po celé České ...
Zámečnické práce, výroba ocelových konstrukcí či prodej hutního materiálu
Naše společnost HSV zámečnictví Jičín byla založena již roku 1991 a zámečnické práce jsou naší hlavní činností již od počátku. V současné době sídlíme ve vlastním výrobním areálu ve městě Jičín a pracuje pro nás 5 pracovníků s bohatými a dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Nežádoucí částice, prach ani kovy nemají díky produktům od firmy Jelínek Trading šanci
Textilní průmysl, potravinářství, nebo třeba chemická výroba, to jsou odvětví, ve kterých se klade důraz na kvalitu, a i ty nejmenší detaily mohou hrát roli. Není divu, do sypkých materiálů i kapalin se mohou dostat nežádoucí částice a způsobit nemalé potíže. Jak tomu zabránit a zajistit, aby celý výrobní proces proběhl hladce? Řešení známe ve ...
Party stany a montované haly – řešení pro všechny venkovní akce
Pořádáte velkou firemní akci nebo večírek, organizujete setkání s větším množstvím přátel a nebo hledáte vhodné místo pro svatbu? Nebo organizujete sportovní akci, a potřebujete zajistit zázemí pro účastníky? Vhodným řešením jsou party stany, které dobře poslouží i v případě, že potřebujete náhle vyřešit nedostatek prostoru.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Moderní přepravní balení do ochranných tepelně smrštitelných fólií
Posilujeme trend moderního přepravního balení strojního zařízení, produktů těžkého strojírenského průmyslu a balení dopravních prostředků do ochranných tepelně smrštitelných fólií.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
Výroba a tisk samolepicích etiket a dalšího zboží – 28 let působení na trhu
Provoz podnikatelské a jiné činnosti vyžaduje také provoz různých druhů systémů, jako jsou pokladny či tachografy. Kromě toho také označení zboží či služeb nebo příslušenství k různým akcím. K těmto účelům potřebujete papírovou formu příslušenství, o které se postará firma TECOM paper s.r.o.
O kvalitní a funkční vybavení dílny se postará TechnoBank
Nezáleží na tom, zda vybavujete malou domácí dílnu či celý velký průmyslový podnik. Obojí si zaslouží kvalitní dílenský nábytek, který vyrábí společnost TechnoBank, s.r.o. Zaměřujeme se na vývoj a výrobu průmyslového vybavení, jsme specialisté zejména na kovový dílenský nábytek a v naší nabídce najdete dílenské stoly, skříně a mnohé další.
Mobile Storage: pojízdné vybavení skladů i stacionární regály na míru
Žádný sklad se neobejde bez kvalitních pojízdných skladových zařízení a regálů. Jejich vývojem, výrobou a servisem se už více než dvacet let zabývá česká firma Mobile Storage s.r.o. Na trhu sice najdete mnoho prodejců paletových a policových regálů, my se však specializujeme na jejich mobilní verzi - pojízdné regály.
Tlustostěnné a tenkostěnné svařování oceli, hliníku, nerezu a dalších materiálů
Výroba vzduchotechniky, části zemědělských strojů i netlakových nádob, nerezových i dalších mechanických produktů téměř vždy vyžaduje proces svařování. Společnost ABA Šumperk se zabývá výrobou výše zmíněných i dalších produktů, přičemž klade velký důraz na finální operace svařování.
Potisk lepicích pásek i s grafickým návrhem přesně podle vašich představ
Zabezpečení přepravovaných zásilek, identifikace zboží či propagace společnosti. To všechno zvládnou potištěné a výstražné lepicí pásky od firmy MITOMA Rolls, s.r.o., která se na jejich vývoj, výrobu a prodej zaměřuje už více než 20 let. Dodáme vám potištěné lepicí pásky balicí i vytyčovací, výstražné, bezpečnostní či speciální.
Vývoj, výroba a prodej lepicích pásek pro zabezpečení zásilek i identifikaci
Samolepicí pásky jsou důležitým ochranným prvkem při přepravě zásilek, slouží však také k identifikaci, upozornění či propagaci. Své o tom ví společnost Mitoma rolls s.r.o., která se vývojem, výrobou a prodejem lepicích pásek a dalšího obalového materiálu zabývá již přes 20 let. Kromě běžně dostupných samolepicích pásek nabízí pásky potištěné, ...
Pracovní oděvy a pomůcky, Náchod
Pracovní oděvy jsou důležitou součástí mnohých zaměstnání. Nejenom v zaměstnání, ale i při různých dalších pracích, které vykonáváme, musíme být opatrní a mít na sobě pracovní oděv případně ještě nějakou další ochrannou pomůcku. A právě pracovní oděvy a pomůcky prodává společnost OLVAN Náchod s.r.o.
Velkoobchod s brusnými nástroji a stroji a internetový obchod s brusivem
Společnost TECHCENTRUM s.r.o. přináší na trh vlastní internetový obchod s brusivem. Prezentují se však také jako velkoobchod s brusnými nástroji a stroji. Jste poctivý český řemeslník, který potřebuje ke své práci kvalitní a spolehlivé nářadí? V tom případě se můžete obrátit na tuto firmu a nakoupit si zboží třeba online přes internet.