Chropyňská strojírna, a.s. získala v uplynulých několika letech řadu významných titulů a ocenění
Chropyňská strojírna a.s. je mateřskou společností firem Chropynska Deutschland GmbH, Slavia Production Systems a.s., SC Ramira SA a vlastníkem 50% podílu Shanghai Chropynska Automation Technologies Co., Ltd.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Hliníkové i ocelové desky a další tvarové díly, díky kterým ušetříte
Volba výchozích produktů je jedním z faktorů určujících kvalitu každého zboží. Ocelové a hliníkové desky ani tvarové díly nejsou výjimkou. Potřebujete kvalitní přířezy či desky, které vám ušetří náklady do budoucna? Naše firma HABA vám je poskytne. Zabýváme se přípravnými pracemi v oblasti činnosti s ocelí a hliníkem.
OMEGA ZLÍN - výrobce ozubených převodů a ozubených kol
Ozubené převody nalezneme v celé řadě výrobků a zařízení, které nás obklopují v běžném životě, a mnohdy o tom ani nevíme.
Svařence a odlitky v kusové a malosériové výrobě
Společnost METAL ACTIVITY s.r.o., je ryze strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu strojních součástí pro pily na dřevo, pily na železo, lisy, strojní nůžky, důlní stroje, zemědělské stroje, součásti turbín, převodové skříně a mnoho dalších různých dílů.
Witzenmann – kovové hadice a kovové kompenzátory vyrábíme v 18 zemích světa
Historie firmy Witzenmann se začala psát již v roce 1885. Právě tehdy totiž Heinrich Witzenmann přišel jako první s vynálezem kovové hadice a nabídl světu něco zcela nového. Kovové hadice a kompenzátory se rychle staly velmi žádaným zbožím a také společnost Witzenmann se tak velmi rychle rozrostla. Dnes funguje hned v 18 zemích po celém světě a ...
Výroba a prodej výrobků: variátory, kuželová soukolí, čelní ozubení, šneková soukolí, hřídele a elektromotory
TOS Znojmo je českou společností, která se velice rychle dostala do popředí a podvědomí nejenom českých zákazníků, ale také působí na rozsáhlém evropském trhu a jinde v zahraničí. Výrobky se často vyznačují vysokou kvalitou a také novějšími komponenty a modernějším provedením.
Výroba atypických kovových a ocelových konstrukcí, rámů pro stroje a zařízení nebo rovnou svařence
Zmínili jsme svařence, pod tímto názvem si můžete představit svařované konstrukce různého typu, které dodává společnost TRIOMETAL s.r.o., jejíž prostory se nachází v Novém Hrozenkově v okrese Vsetín. Zaměření firmy je opravdu široké, pohybují se v oblastech kovovýroby, kovoobrábění a zámečnické výroby.
Spolehlivé strojní součásti od společnosti Metal activity
Sháníte strojní součásti pro pily, turbíny, lisy, zemědělské, důlní či jiné stroje? Hledáte někoho, pro koho není problém CNC obrábění kovů, někoho kdo má zkušenosti s obráběním obyčejné i ušlechtilé oceli, nereze, speciálních slitin a spousty dalších materiálů? Pak je tady firma Metal activity právě pro vás.
Převodovky, ozubená kola i kuželové soukolí vyrábí firma TOS Znojmo
Strojírenská firma s dlouhou historií a tradicí, to je TOS Znojmo, která výrobu zahájila už v roce 1970. V současné době se zaměřujeme na vývoj a výrobu pohonové techniky, specializujeme se zejména na sériovou výrobu převodovek.
Firma MRB Sazovice se zaměřuje na zpracování plechů a výrobu dílů, konstrukcí a sestav z plechového a profilového materiálu
Centrála se nachází v Sazovicích, ale mají také pobočku v Kroměříži. Pohybujeme se tedy v oblasti kolem Zlína. Moderní technologie, kterými disponují, umožňují opracování různého typu materiálů. Běžně může jít o plech, nerez, mosaz, měď a další.
Kovovýroba - ABA Šumperk s.r.o.
Firma vyrábí nerezové výrobky pro gastronomii a zdravotnictví. Jedná se zejména o vybavení pekáren, laboratoří nebo jiných hygienicky náročných provozů. Ve velké míře je výroba zastoupena také svařenci a to do hmotnosti až 5 tun.
Společnost Omega se letos zúčastnila veletrhu subdodávek v Lipsku
Účast českých společností na známých veletrzích je velký úspěch a posun české výroby do povědomí i zahraničních zákazníků. V kovozpracujícím průmyslu to platí obzvlášť, protože i naše výroba se pyšní kvalitou a profesionalitou. Jako i společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně, která se zúčastnila veletrhu v Lipsku.
Strojírenská výroba od profesionálů je zárukou spolehlivosti
Stroje a svařence vyrobené na míru popř. dle dokumentace zákazníka, kvalitní obrábění i zámečnictví. To vše zahrnuje portfolio služeb Strojíren Olšovec nacházejících se v Olšovci u Hranic na Moravě. Poctivá strojírenská práce se ještě nevytratila. Ve Strojírnách Olšovec pracuje téměř šedesát vysoce kvalifikovaných obráběčů, zámečníků a techniků, ...
Kovovýroba se širokými možnostmi návrhů, výroby i prodeje
Zemědělské stroje potřebují nové náhradní díly, chybí manipulační technika, chtělo by to speciální stavební konstrukci. Jakýkoliv požadavek z těchto budete mít, tak všechno je součástí kovovýroby. A když kovovýroba, tak zajisté s dlouholetou tradicí a profesionálním přístupem. Takové požadavky splňuje i společnost TEROM s.r.o. z Chlumce nad ...
Strojní zařízení – od jednoúčelových strojů po automatizaci výroby
Kovovýroba, vývoj, konstrukce a dodávky jednoúčelových strojů, svařovacích přípravků, chapadel i celková automatizace výrobního procesu. To jsou hlavní oblasti specializace společnosti De & Co Hranice s.r.o., která na trhu působí již od roku 2008 a rozsah nabízených služeb a oblastí zájmu neustále rozšiřuje.
Kovové palety na přepravu i skladování jedině od firmy TRIOMETAL
Potřebujete pravidelně přepravovat nebo skladovat své zboží? Pak jistě využijete kovové palety od firmy TRIOMETAL s.r.o., která má v této oblasti více než 25 let praxe. Kovové palety vysoké výrobní kvality nachází své uplatnění především ve strojírenství, stavebnictví a logistice, ale i v dalších průmyslových odvětvích.
Měření a regulace Fairchild je zárukou prvotřídní kvality
Komplexní služby od firmy SPA Praha s.r.o. a produkty pro strojírenskou výrobu prvotřídní kvality nejen vlastní výroby, ale i od světových značek, jsou zárukou spokojenosti každého zákazníka. V nabídce najdete strojírenskou techniku na zakázku, náhradní díly šité na míru, měřicí a regulační techniku Fairchild, vlastní výrobní program pneumatických ...
Strojírenská výroba přesně dle předložené dokumentace
Strojírenská výroba kusových i malosériových zakázek, CNC obrábění, ale i distribuce prvků regulační techniky. To vše patří k činnosti společnosti SPA Praha. Zajistíme kompletní a přesnou výrobu strojních součástí, náhradních dílů i dodávku montážních celků či menších strojů. To vše přesně dle dokumentace zákazníka.
Prototypová výroba a servis CNC strojů a technologií
Potřebujete vyrobit specializované nástroje, ale nemáte k tomu dostatečné vybavení nebo kapacity? Pak je tu pro vás TGS nástroje - stroje - technologické služby, spol. s.r.o., která poskytuje spolehlivé služby v oblasti prototypové výroby.
Sklápěčové nástavby Porgest na nákladní automobily
Společnost Porgest se již přes 16 let zabývá vývojem a výrobou nástaveb na nákladní automobily. Reaguje na požadavky svých klientů a hledá s nimi nejideálnější a současně nejlevnější řešení. V současné době nabízí sklápěčové nástavby v mnoha provedeních – jednostranné, dvoustranné i třístranné. Porgest vyrábí nástavby pro všechny typy podvozků, ...
Rodinná strojírna VELIM nabízí obráběcí, svářecí i zámečnické práce
Věříte v rodinu a ve zlaté české ručičky? Přesně o tom je totiž strojírna VELIM. Její nabídka je bohatá, stejně jako její historie. Poskytuje kvalitní služby převážně v oblasti zámečnictví, a obrábění. Výrobní program strojírny obsahuje například tvorbu stožárů veřejného osvětlení, výrobu ocelových vrat či kovového nábytku vhodného kupříkladu pro ...
Komplexní strojní výroba na zakázku: Montážní celky i jednotlivé díly
SPA Praha je společnost s dlouholetou tradicí v oblasti strojírenství, která vyrábí strojní součásti a komponenty přesně dle zadání klienta. Výroba na zakázku dle individuálních požadavků spolu s bohatými zkušenostmi přináší zákazníkům jistotu, že zařízení bude spolehlivé a precizní. V SPA Praha zajistíme kompletní výrobu strojních součástí s ...
Obrábění, lisování i ohýbání kovů provádí firma STS Uhlířské Janovice
Hledáte odborníka na strojírenskou výrobu? Využijte služby společnosti STS Uhlířské Janovice. Naší hlavní činností je kovovýroba, specializujeme se na obrábění, lisování, ohýbání kovů a další práce související se strojírenskou výrobou a produkcí výrobků z kovů.
Soukromá slévárna a strojírna zajistí modely z mnoha materiálů
Potřebujete vyrobit odlitky či modely ze dřeva, hliníku, polystyrenu, umělých hmot a dalších materiálů? Společnost TSS vám pomůže. Tato soukromá slévárna a strojírna disponuje moderním vybavením, obráběcím centrem pro úpravu produktů a modelárnou. Firma se zaměřuje i na kovovýrobu.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
TOMAS: strojírenství a strojírenská výroba nejen pro potravinářský, ale i chemický průmysl
Bez strojů a dalších technologií se neobejdete v žádném odvětví průmyslu. Firma TOMAS s.r.o. si to dobře uvědomuje, a proto se zabývá výrobou, opravami a režijními dodávkami technologického zařízení na klíč. Specializujeme se především na potravinářské a chemické stroje.