Práškové lakování - rychlé, kvalitní a cenově příznivé
Prášková lakovna Lakmetal vznikla v roce 1994, má za sebou tedy více než dvacetiletou historii v oboru práškové lakování. Majitelé před jejím založením pracovali v oboru korozní odolnosti a povrchových úprav.
Povrchová úprava kovů DELTA-TONE – jedině u SVUM - CZ
Povrchová úprava kovů je oborem společnosti SVUM – CZ již několik let. Na rozdíl od jiných společností ale firmám i jednotlivcům nabízíme něco navíc. Jako jediní v České republice se totiž věnujeme povrchové úpravě kovů DELTA – MKS. Povrchová úprava kovů DELTA – MKS, do které se řadí mimo jiné i povrchová úprava kovů DELTA-TONE je velmi oblíbená a ...
Práškové lakování - odolný lak, antikorozní podkladové vrstvy a široká škála barev
Prášková lakovna Lakmetal má více než dvacetileté zkušenosti v oboru práškové lakování, díky kterým vám může nabídnout ten nejlepší servis povrchových úprav. Práškové lakování od společnosti Lakmetal se vyznačuje nejen vysokou kvalitou, ale také rychlostí provedení a příznivými cenami.
Galvanické chromování nejvyšší kvality od profesionálů
Galvanické chromování má smysl v průmyslovém odvětví i domácnosti. Je důležité jak pro zlepšení vlastností kovů, tak pro dodání efektního vzhledu. Společnost GalvanKo s.r.o. se sídlem v Kopřivnici se galvanickým chromováním zabývá řadu let, využívá nejmodernější postupy a dodržuje ty nepřísnější normy.
JH KOVO – kovovýroba v srdci Valašska
V bezprostřední blízkosti Vsetína sídlí firma JH KOVO s.r.o., která sdružuje řadu šikovných strojařů v samotném srdci Valašska. Firma vznikla v roce 2003 a od samotného počátku se zabývá kusovou i sériovou výrobou strojních dílů, celků i jednotlivých komponentů. Využívá přitom nejrůznější strojírenské postupy a zaměřuje se na maximální přesnost ...
Žárové zinkování ochrání ocel před korozí a dodá jí efektní vzhled
Výrobky z oceli a ocelové konstrukce všech tvarů a velikostí si zaslouží pečlivé zacházení. Aby se jejich životnost prodloužila na maximum, je třeba povrchová úprava, která nejen ochrání ocel před vnějšími vlivy, ale také dodá výrobkům působivý vzhled. Toto úpravou je cenově dostupné žárové zinkování, které je také šetrné k přírodě.