Snažení jednoho člověka dalo vzniknout kvalitní a profesionální firmě se zaměřením na obrábění kovů
Malá rodinná firma, která se postupně rozvíjela, až dospěla do velké společnosti, se nyní může pyšnit stálými zaměstnanci. Díky našemu úsilí a velkému snažení jsme se vypracovali až na špičkovou kvalitu, kterou našim zákazníkům můžeme předkládat. Naše píle a přesnost se však vyplatila a tak máme ISO 9001 a ISO 14001.
Dodávka a montáž ocelových hal a opláštění budov
Již řadu let patří montované konstrukce mezi nejvyhledávanější řešení pro výrobní haly, sklady, ale také pro administrativní, sportovní či komerční prostory. Hlavními důvody jsou především cenová úspora, variabilita, rychlost realizace i odolnost a bezúdržbové provedení. Již 18 let se dodávkou a montáží ocelových konstrukcí a hal zabývá společnost ...
Hluboké vrtání a obrábění bez nutnosti svařování
Ke spojování kovových materiálů se již po dlouhá léta používá právě svařování. Napadlo vás vůbec někdy, jestli to nejde i jinak? Společnost ZPA Nová Paka představuje unikátní možnost, jak vyrobit namáhané součásti z monobloku, tedy bez nutnosti jakéhokoliv svařování. Výsledný produkt je přitom pevný a odolný, a to právě i proto, že na něm bylo ...
ZPA Nová Paka,  a.s.
Komplexní řešení v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby a kovoobrábění
Společnost EKA-KOMPLET s.r.o. se zabývá prováděním různých druhů stavebních, instalatérských, montážních či strojních prací četně zámečnické výroby a kovoobrábění. Firma sídlí v centru Plzně v areálu ŠKODA Plzeň a je rozdělena do 4 středisek – HSV, PSV, kovoobrábění a doprava a mechanizace.
Žárové zinkování - spolehlivá ochrana proti rzi
Malé součásti, rozsáhlé ocelové konstrukce, sériové produkty po stovkách, či jednotlivé výrobky? U nás ve společnosti Wiegel se metodou zvanou žárové zinkování postaráme o ocel v jakékoliv podobě. Ať už potřebujete proti rzi ochránit jen pár kusů nebo celou sériovou výrobu, neváhejte se na nás obrátit. Žárové zinkování je maximálně spolehlivá ...
Galvanické pokovení i práškové a mokré lakování na jednom místě
Povrchové úpravy ochrání předměty před korozí a dalšími vnějšími vlivy, jsou důležité pro jejich odolnost i vzhled. Od roku 1997 se na ně specializuje společnost TK GalvanoServis s.r.o. Praha. Provádíme galvanické pokovení, práškové lakování i mokré lakování na základě poptávek zákazníků tak, aby všechny úpravy byly v souladu se získanými ...
FOREZ - lisovací nástroje a formy, plastové výlisky i kovové výlisky vyrábíme již 20 let
Lisovací nástroje a formy, plastové výlisky nebo kovové výlisky – to i mnohem více vyrábí společnost FOREZ. Již 20 let se pohybujeme v oboru a na pěti výrobních místech zaměstnáváme více než 700 lidí. Pokud hledáte spolehlivého dodavatele komponentů pro automobilový a elektrotechnický průmysl, obraťte se na nás. V rámci orlickoústeckého kraje i ...
Lakování všeho druhu a v různých barevných odstínech
Povrchová úprava je důležitá součást každého předmětu kolem nás. Díky profesionální péči prodloužíte životnost výrobkům i o několik dalších let a zároveň jim dodáte estetický a moderní design. Přesně takovou péči vám dokáže poskytnout prášková lakovna Lakmetal spol. s r.o., Kobeřice, odborník na Komaxit.
Strojírenská výroba přesně dle předložené dokumentace
Strojírenská výroba kusových i malosériových zakázek, CNC obrábění, ale i distribuce prvků regulační techniky. To vše patří k činnosti společnosti SPA Praha. Zajistíme kompletní a přesnou výrobu strojních součástí, náhradních dílů i dodávku montážních celků či menších strojů. To vše přesně dle dokumentace zákazníka.
Prototypová výroba a servis CNC strojů a technologií
Potřebujete vyrobit specializované nástroje, ale nemáte k tomu dostatečné vybavení nebo kapacity? Pak je tu pro vás TGS nástroje - stroje - technologické služby, spol. s.r.o., která poskytuje spolehlivé služby v oblasti prototypové výroby.
Klempířská výroba, oprava a rekonstrukce každé střechy
Především se však zabýváme klempířskou činností, která je našim specifickým řemeslem, kde jsme schopni vyrobit cokoliv na míru. Vzduchotechnické potrubí může být občas atypické, proto jej na požadavek zákazníka vyrobíme a následně také namontujeme, aby všechno přesně pasovalo.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Rodinná strojírna VELIM nabízí obráběcí, svářecí i zámečnické práce
Věříte v rodinu a ve zlaté české ručičky? Přesně o tom je totiž strojírna VELIM. Její nabídka je bohatá, stejně jako její historie. Poskytuje kvalitní služby převážně v oblasti zámečnictví, a obrábění. Výrobní program strojírny obsahuje například tvorbu stožárů veřejného osvětlení, výrobu ocelových vrat či kovového nábytku vhodného kupříkladu pro ...
Tvarpal s.r.o.: Profesionální specializace na výpalky z plechů
Konečným výsledkům z materiálů předchází profesionální zpracování, například dělením. Společnost Tvarpal s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se již od roku 2001 specializuje právě na plechové výpalky, ke kterým používají pouze moderní technologii různého provedení. Kromě toho je v jejich kompetenci také zpracování oděruvzdorných plechů.
Komplexní strojní výroba na zakázku: Montážní celky i jednotlivé díly
SPA Praha je společnost s dlouholetou tradicí v oblasti strojírenství, která vyrábí strojní součásti a komponenty přesně dle zadání klienta. Výroba na zakázku dle individuálních požadavků spolu s bohatými zkušenostmi přináší zákazníkům jistotu, že zařízení bude spolehlivé a precizní. V SPA Praha zajistíme kompletní výrobu strojních součástí s ...
Díly pro elektrotechnický a automobilový průmysl
Sháníte spolehlivé a kvalitní plastové či kovové díly pro automobilový průmysl? Zajímá vás elektrotechnika a chtěli byste vždy používat jen ty nejlepší možné produkty? Kladete důraz na přesnost, bezchybnost a kvalitu zboží? Pak se seznamte s firmou FOREZ s.r.o..
Povrchové úpravy dodají předmětům odolnost i šmrnc
Bez povrchové úpravy se neobejde spousta předmětů. I kvalitní materiály je velmi často nutné obstarat ještě nějakou další vrstvou. Povrchové úpravy jako je lakování, zinkování, chromování, stříbření, niklování či další galvanické pokovování slouží především k ochraně a zvýšení odolnosti předmětů, například před korozí či jiným poškozením. Není ...
Sklepní kóje TEROM – uchovávejte vaše věci v bezpečí
Kvalitní sklepní kóje na míru od českého výrobce? Přesně to nabízí společnost TEROM z Chlumce nad Cidlinou. Vyrábíme bytelné sklepní kóje a sklepní boxy, které skvěle poslouží ke skladování sezónních věcí, zboží i cenností. Při výrobě kójí se navíc plně přizpůsobíme vašim požadavkům.
Obrábění, lisování i ohýbání kovů provádí firma STS Uhlířské Janovice
Hledáte odborníka na strojírenskou výrobu? Využijte služby společnosti STS Uhlířské Janovice. Naší hlavní činností je kovovýroba, specializujeme se na obrábění, lisování, ohýbání kovů a další práce související se strojírenskou výrobou a produkcí výrobků z kovů.
Výroba a servis dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů
Společnost Binter DS s.r.o. se zabývá poskytováním služeb v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů, které slouží ke zpracování pilařských výřezů. Dřevařským dílnám a pilám zajišťuje dodávku klasických dvouetážových rámových pil, dále kotoučových pil (rozmítacích, omítacích i zkracovacích) a dalších strojů. Zajišťuje také jejich servis a ...
Soukromá slévárna a strojírna zajistí modely z mnoha materiálů
Potřebujete vyrobit odlitky či modely ze dřeva, hliníku, polystyrenu, umělých hmot a dalších materiálů? Společnost TSS vám pomůže. Tato soukromá slévárna a strojírna disponuje moderním vybavením, obráběcím centrem pro úpravu produktů a modelárnou. Firma se zaměřuje i na kovovýrobu.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Kolmetal Kolín: Kovoobrábění na špičkových CNC strojích
Hledáte-li specialistu na kovoobrábění, právě jste ho našli. Je to společnost Kolmetal, s.r.o., působící na trhu od roku 1997 a sídlící ve městě Kolín. Jsme moderní a technologicky skvěle vybavenou firmou, která je v oblasti kovoobrábění skutečným profesionálem. Kvalitní stroje a špičkoví pracovníci, to je garance perfektně odvedené práce.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Půjčovna mechanizace a veškeré zemědělské služby? To je SILYBA
Potřebujete traktory, kombajny, cisterny nebo jinou zemědělskou mechanizaci, ale nevyplatí se vám ji kupovat? Obraťte se na firmu SILYBA a.s., jejíž součástí je půjčovna mechanizace. Naše společnost na trhu působí od roku 1999, zabýváme se výrobou zemědělských produktů i dalšími službami v oblasti zemědělství. Najdete nás v obci Dolní Dobrouč v ...
TOMAS: strojírenství a strojírenská výroba nejen pro potravinářský, ale i chemický průmysl
Bez strojů a dalších technologií se neobejdete v žádném odvětví průmyslu. Firma TOMAS s.r.o. si to dobře uvědomuje, a proto se zabývá výrobou, opravami a režijními dodávkami technologického zařízení na klíč. Specializujeme se především na potravinářské a chemické stroje.
GALMAT zinkování: zinkování, chromátování a silnovrstvá pasivace proti korozi
Jak ochránit kovy a výrobky z nich před korozí? Řešení nabízí společnost GALMAT zinkování. Provádíme galvanické zinkování a povrchovou úpravu kovů. Specializujeme se na modré a žluté chromátování i silnovrstvou pasivaci.
Svářečská škola Česká Třebová: Svářečské kurzy i odborné zkoušky
Odbornou výuku svářečů z různých oborů zajistí Svářečská škola Česká Třebová. Nabízíme svářečské kurzy a úřední zkoušky dle předepsaných norem. Absolvovat u nás můžete svářečský kurz týkající se svařování betonářských ocelí, kolejnic i litiny.