Profesionální povrchová úprava kovů na Zlínsku
Povrchová úprava kovů je důležitým procesem, který zlepšuje vlastnosti, vzhled a odolnost kovových předmětů. Jednou z firem, která se povrchovou úpravou kovů na Zlínsku zabývá, je ZAKO Turčín. V Provodově provozuje Centrum povrchových úprav s lakovací a sušící kabinou umožňující vysokotlaké lakování s kombinací režimů stříkání a sušení.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Se Znojemskými strojírnami do oblak
Když se vracím ze světa domů letadlem Airbus, vždy se dotknu při nastupování zárubní dveří tohoto stroje. Není to náhoda, mám hned lepší pocit, protože vím, že tato součást byla vyrobena ve Znojmě a jsem tím pádem o kus blíže k domovu. Znojemské strojírny jsou totiž dodavatelem dílů pro obřího výrobce letadel Airbus. Tato významná strojírenská ...
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Řezání vodním paprskem je šetrné, čisté a bez odpadu
Řezání patří k nejpoužívanějším metodám dělení materiálu. Pokud se klade velký důraz na přesnost a kvalitu řezu, doporučuje se metoda CNC řezání vodním paprskem. Řez vodním paprskem je velmi čistý a tepelně neovlivněný, je tak ideální pro řezání těžko obrobitelných materiálů. Potřebujete zajistit řezání pomocí této technologie? Nástrojárna Isotra ...
ISOTRA a.s. Nástrojárna Opava
Dodávka a montáž vzduchotechniky Liberec
Vzduchotechnika jako zařízení pro úpravu a rozvod vzduchu do budov a místností a její účelem je nasávání venkovního vzduchu a jeho filtrace s následným odváděním vzduchu z vnitřních prostorů. O dodávku vzduchotechniky včetně montáže se postará firma Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Výroba speciálních spojovacích materiálů a dalších kovových dílů
Firma Lagus s.r.o. se zabývá výrobou speciálních spojovacích materiálů a různých kovových dílů a to nejenom pro automobilový průmysl, ale díly se dají běžně použít v jakémkoliv dalším odvětví průmyslu nebo v jiných oblastech. Šrouby, matice, nýty, závitové tyče, závlačky, podložky, vruty, závitořezné šrouby, péra, kolíky či šrouby do plechu se ...
LAGUS s.r.o.
Přesné a rychlé dělení materiálu s pomocí laserové technologie budoucnosti
Laserový paprsek je velice výhodné využít pro přesné řezání i těch nejodolnějších kovových i nekovových materiálů. Tím, že je možné zaostření pouze na určité místo, vznikne řezná spára minimálních rozměrů. Tím pádem nedochází k plýtvání materiálem.
Leštění, navařování, gravírování a vždy něco navíc
Důležitou součástí úspěchu průmyslových odvětví je spolupráce s profesionály. Vysoká odbornost dává jistotu, že získáte kvalitu, spolehlivost a dokonalý servis. Přesně tak se dá definovat i společnost NOVAPAX CZ s.r.o. se sídlem v Praze a provozovnou v Kuřimi, která je odborníkem na laserové navařování, leštění i gravírování.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Žíhání a pájení v lineární peci provádí firma D&K Brazing z Olomouce
Hledáte firmu, která provádí žíhání nebo pájení kovů? Pak se obraťte na společnost D&K Brazing s.r.o. s provozovnou v Olomouci. Specializujeme se na žíhání a pájení především nerezových materiálů v lineární peci s kontrolovanou atmosférou vodíku a dusíku.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Kovoobrábění a moderní technologie
Když se řekne dřevo, tak hned si představíme nábytek a další dřevěné produkty z dílen truhlářů. Ale když se řekne kov, tak za tím se už skrývají mnohem těžší produkty, které jsou součástí kovoobrábění a přinášejí mnoho užitečného do různých odvětví průmyslu. Expertem na kovoobrábění je i firma KOLMETAL, s.r.o. Kolín.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Povrchové úpravy kovů, kamene, cihel a dalších materiálů
Hledáte způsob jak nechat nějakou věc zrenovovat? Potřebovali byste pro svou věc dokonalou povrchovou úpravu? V tom případě se obraťte na opravdové odborníky v tomto oboru. Firma ELNA-renovace s.r.o. se specializuje na povrchovou úpravu a to u různých druhů materiálů. Provádí pískování, tryskání suchým ledem, metalizaci, nástřik i nátěr.
ELNA-renovace s.r.o.
Strojírna Kukleny: Zakázková výroba strojů i součástí, jako jsou převodovky, pohony či čerpadla
Potřebujete nejrůznější části strojů, jako jsou převodovky nebo čerpadla? Zakázkovou výrobou strojů i jejich částí dle požadavků zákazníka se zabývá Strojírna Kukleny spol. s r.o. Hradec Králové. Vyrábíme převodovky, elektromechanické lineární pohony, nerezová zubová čerpadla, jednoúčelové stroje a mnohé další. Zajišťujeme také montážní a servisní ...
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Firma Tvar vyrábí formy a různé technické výlisky
Jako zpracovatelé plastů získali už vícekrát významná ocenění a mohli se díky tomu zařadit mezi 100 nejlepším českých firem. Výrobní okruhy se zaměřují na tři části, my se nyní zaměříme na výrobu forem a na technické výlisky.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
TVAR výrobní družstvo Pardubice - plastové obaly vyrábíme již 70 let
Hledáte skutečně spolehlivého partnera v oblasti zpracování plastů? Obraťte se na společnost TVAR výrobní družstvo Pardubice. Na trhu působíme již 70 let, hned čtyřikrát jsme se navíc umístili mezi 100 nejlepšími českými firmami. Vyrábíme plastové obaly, spotřební zboží i plastové výlisky.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Kovoobrábění, CNC soustružení, svařování, frézování
Snažíte se najít ve své blízkosti kvalitní a spolehlivou firmu, která zajistí kovoobrábění, CNC soustružení, běžné nebo speciální svařování či frézování? V tom případě vám bude tím pravým pomocníkem společnost Kovoobrábění Korvas s.r.o., která sídlí v Hodoníně.
Hledáte novou práci? Možná pro vás bude skvělou příležitostí firma Bühler, která přibírá nové zaměstnance
Společnost, která se především zaměřuje na výrobu a dodávku různých komponentů do celého světa. Jde o komponenty do strojů na výrobu těstovin, čokolády, krmiva pro domácí zvířata a dalších. Zaměstnávají přes 400 lidí, většinou odborníků v technických profesích. Jejich práce si cenní.
Kompletní realizace střech – práce tesařské, pokrývačské i klempířské
Společnost KUKO se sídlem v Červeném Kostelci se kompletní realizací střech zabývá již řadu let. Svým klientům poskytuje odborné poradenství a zajišťuje stavby střech na klíč i dílčí řemeslné práce. Ve svém týmu zaměstnává profesionální tesaře, pokrývače i klempíře a umožňuje tak celou realizaci uskutečnit co nejkvalitněji a velmi rychle.
Nástrojárna Tespon s.r.o. to jsou vždy kvalitní formy pro vaši výrobu
Jejich technické a technologické možnosti jsou opravdu široké, CNC frézování k tomu mají speciální obráběcí centrum. CNC gravírování, soustružení, erozivní obrábění, broušení, řezání drátem a zaměřují se také na výrobu různých forem.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Kvalitní český výrobce autobusových zastávek a čekáren
Zabýváme se jejich klasickou výrobou a specializujeme se na přesné a pečlivě stanovené požadavky zákazníka. Vyrábíme klasické typy, ale je zde možnosti i jakékoliv další úpravy. Provádíme i pozáruční servis včetně dodávky jakýchkoliv náhradních dílů. V tomto odvětví máme kompletní sortiment.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Když se snoubí zámečnictví a umění
Produkty, které vycházejí z dílny uměleckého zámečnictví Romana Mičky v Opavě Zlatníkách, jsou vždy originály. Pokud se jedná o restaurování starých uměleckých děl, pak se vše provádí v souladu s dobovými technikami i dokumentací.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Když sušárny obilí potřebují opravu či repasi, pomůže Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták
Sušárny obilí jsou velmi důležitou součástí nejen zemědělských družstev, ale i některých dalších výrobních podniků. Snížení obsahu vody v obilovinách je zapotřebí především pro další zpracování v potravinářském průmyslu. Aby mohly sušárny obilí a obilní linky dobře fungovat, musí mít náležitý servis. Ale kde takovou péči sehnat?
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Železobetonové konstrukce od projektu po montáž
Stavební firma ZIPP Brno s.r.o. se zabývá projektováním, statikou, dodávkou a montáží železobetonových konstrukcí. K další nabídce služeb společnosti patří také autodoprava, pronájmy jeřábů, provozování autodíly a pneuservisu, zámečnické práce a další činnosti na profesionální úrovni.
Výroba výlisků z ocelového, hliníkového a nerezového plechu
Pomocí hydraulických a mechanických lisů se vyrábí výlisky z plechů z různých materiálů. Společnost HS Umformtechnik disponuje lisy se sílou až 10 000 kN, pomocí kterých vyrábí výlisky z ocelového, hliníkového a nerezového plechu. Rovněž disponuje vlastní nástrojárnou, mycí linkou či 3D měřícím zařízením. Výlisky nachází uplatnění v oblasti ...
FERRUM: hutní materiál, ocelové rošty, zámečnictví a mnohé další
Hutní materiál, ocelové rošty, ale i kovošrot a likvidace autovraků. To je jen malá část činností, kterými se zabývá společnost FERRUM s.r.o. Kromě toho mezi naše služby patří pálení trubek a plechů laserem i plazmou, výroba sítí do betonu a v neposlední řadě také zámečnictví a mnohé další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Druhy pogumovaných válců a kladek
V případě gumárenského průmyslu vám padne vhod spolupráce se společností, která provádí vývojové, konstrukční, výrobní o obchodní aktivity a spolupracuje s řadou společností v ČR i v zahraničí. Tou společností je Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Roman Mička Opava - řezání vodním paprskem na míru
Zakázková výroba, strojírenství, stavebnictví, automobilový průmysl, ale i reklama a design - to vše jsou obory, ve kterých můžete využít řezání vodním paprskem. Tento přesný a univerzální způsob řezání je totiž vhodný pro téměř všechny materiály a nabízí celou řadu výhod. Chcete i vy využít řezání vodním paprskem? Obraťte se na společnost Roman ...
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava