Generální opravy motorů
Motor každého automobilu je základem. Dá se přirovnat u lidí k bijícímu srdci, které tvoří základ života a základ všeho ostatního. Proto právě motor můžeme k srdci takto přirovnat, protože je to základ každého automobilu.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Štěpkovače, užiteční pomocníci při údržbě obecní zeleně
Pokud jste starosta, místostarosta nebo pracovník obecního úřadu, jistě víte, jak důležitá je údržba obecní zeleně. Zelené plochy, parky, aleje a okraje silnic nejen zvyšují estetickou hodnotu prostředí, ale také přispívají k lepší kvalitě ovzduší, snižují hluk a zlepšují náladu obyvatel. Štepkovače od společnosti GreenMech, s.r.o. vám zjednoduší ...
GreenMech, s.r.o.
Český výrobce dřevoobráběcích strojů
Společnost TOS Svitavy má bohatou historii a 75 let zkušeností v oboru strojírenské výroby. Za dobu své existence prošla několika vývojovými fázemi klasické strojírenské výroby, až se zde ustálily tři základní výrobní programy. Jedním z nosných programů je strojírenská výroba se zaměřením na jednohřídelové a dvouhřídelové pily, čisticí a ...
Manipulační a paletizační technologie, depaletizace, robotizace
Kvalitní výrobní proces je nejen zásluhou profesionality samotných pracovníků, ale také moderní výrobní technologie. Do ní patří manipulační a další technika vysoké kvality, která podporuje celkový chod průmyslových firem. O manipulační a paletizační technologii jako i depaletizaci a robotizaci se postará firma TERAMEX s.r.o. se sídlem v ...
TERAMEX s.r.o.
Traktorové nosiče kontejnerů a jejich výhody
V roce 2006 vyrobila firma Fornal trading s.r.o. první model traktorového nosiče kontejnerů. Od té doby uplynulo několik let, dnes jsou tyto nosiče hojně využívané a oblíbené. Vůbec první ucelenou řadu výrobků uvedla firma v roce 2010.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Tvrdokovové nástroje pro obrábění a nástrojové upínače
Kvalita každé práce je závislá kromě jiného také na vybavení. To platí také v oblasti kovoobrábění, ve kterém se provádějí pracovní úkony jako frézování, vrtání, řezání, měření a podobně. Proto nemůžou v takto zaměřené dílně chybět tvrdokovové nástroje ani různé druhy upínačů. O celý sortiment vybavení se postará společnost VABEX s.r.o., Hvozdná.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Stroje na zpracování potravin od předních světových výrobců
Hledáte spolehlivého partnera pro dodávku kvalitních strojů a technologických linek na zpracování potravin? Společnost SKANEKO vám nabízí širokou škálu produktů od předních světových výrobců, se kterými spolupracuje jako oficiální zástupce.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Firma Pires s.r.o. sídlí v Třinci a zabývá se hořákovými a topnými systémy průmyslových pecí, rozvody technických a topných plynů, modernizací starých regulačních stanic a mnoho dalšího
Pomohou vám vybrat vhodné nové zařízení nebo zmodernizují staré. Poradí s výběrem nebo představí možnosti, které jsou v dnešní době na trhu. Průmyslové pece, hořákové systémy, zabezpečovací prvky nebo rekonstrukce či modernizace průmyslových pecí, to vše je samozřejmě možné.
PIRES s.r.o.
SKANEKO: Váš partner pro kvalitní stroje na zpracování potravin
Chcete získat moderní a kvalitní stroje a technologie na zpracování potravin? Hledáte firmu, která vám nabídne komplexní služby od dodávky, instalace, školení, servisu až po náhradní díly? Pak je pro vás ideální volbou společnost SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zařízení ATOLL pro průmyslové čištění a odmašťování
Zařízení ATOLL, vyvíjené a dodávané firmou SUMMA Šumperk, je určené pro profesionální průmyslové čištění a odmašťování. Jde o kompaktní a výkonné jedno či více komorové zařízení, které čistí pomocí vodou ředitelných prostředků.
SUMMA spol. s r.o.
SD Install: Spolehlivý partner pro instalace v dřevoprůmyslu a průmyslové elektroinstalace
Hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá instalací, demontáží a přestavbou průmyslových zařízení pro dřevoprůmysl? Chcete mít jistotu, že vaše elektroinstalace budou provedeny kvalitně, bezpečně a v souladu s platnými normami? Pak je pro vás správnou volbou firma SD Install, která má dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti v ...
SD Install Gustav Schuh
Prodej a servis zemědělské techniky na jednom místě, SYNPRO, s.r.o.
Hledáte zemědělskou techniku pro práce ve vinohradu, sadu, poli nebo komunální oblasti? Pak jste na správném místě! Společnost SYNPRO, s.r.o. vám nabízí široký výběr značkové zemědělské techniky, traktorů a malotraktorů. Nabízí také záruční a pozáruční servis zemědělské techniky v moderně vybaveném servisním středisku ve Velkých Bílovicích.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Instalace a montáže dřevozpracujících technologií pro průmyslové obory
Instalace, montáž a servis průmyslových zařízení jsou důležité činnosti, které vyžadují odbornost, zkušenost a kvalitu. Pokud hledáte firmu, která vám zajistí tyto služby na nejvyšší úrovni, měli byste se obrátit na SD Install, která je lídrem v oblasti instalace, montáže, přestavby a servisu průmyslových zařízení v České republice.
SD Install Gustav Schuh
Moderní robotizovaná pracoviště - dopravníkové a skladovací systémy pro vyšší efektivitu
Maximálně robotizovaná pracoviště jsou nevyhnutelnou součástí každého průmyslového provozu, který má v budoucnu obstát před konkurencí. Firma TMT a.s. Chrudim nabízí kvalitní a dlouhodobé řešení automatických systémů, které jsou konstruovány na míru potřebám výroby a mají za cíl významně zefektivnit celý proces.
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy
Čistící stroje a odmašťovací stroje pro strojírenské firmy
Nedílnou součástí strojírenství je vedle samotné produkce strojírenských výrobků také důkladná péče o stroje a zařízení, ale také o výrobky během jejich úpravy. Aby vše dlouho fungovalo, jak má, je potřeba mnoho součástí při strojírenských procesech čistit a odmašťovat. Ke správnému čištění a odmaštění jsou pak nutné čisticí a odmašťovací stroje ...
SUMMA spol. s r.o.
Vysoce kvalitní stroje pokryjí zpracování od mytí po konzervaci
Od firmy zastupující špičky v oblasti potravinářských technologií dostanete veškeré stroje a celé technologické celky pro zpracování všech druhů zeleniny, ovoce, bobulovin, luštěnin, masa i ryb. Seženete zde myčky, odpeckovače a odstopkovače, loupače česneku a cibule, krájecí a řezací linky na různé tvary, sušičky, kuchačky, filetovačky, ...
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zubová nerezová čerpadla dvojího typu od firmy strojírny Kukleny spol. s.r.o.
Čerpadla se využívají především v potravinářském průmyslu. Společnost strojírny Kukleny nabízí dvojí provedení těchto čerpadel. Vyrábějí se v typových řadách ZMK a ZC. Tyto produkty mohou být dodány s elektromotorem nebo variátorem pro plynulou regulaci výkonu a to u všech typů zařízení. Variátor může být nahrazen frekvenčním měničem.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Vývoj a výroba hydraulických lisů na všechny materiály
Hydraulické lisy nachází své uplatnění při celé řadě montážních prací, oprav i výrobních a zpracovatelských činností. Společnost PRESSHYDRAULIKA se vývojem a výrobou hydraulických lisů zabývá již od roku 1999 a své lisy a další hydraulická zařízení a elektronické ovládací systémy dodává do mnoha zemí po celém světě. V portfoliu společnosti je ...
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Profesionální technologie pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí
Přírodní bohatství se neskrývá pouze v našich lesích, ale najít jej můžeme i na polích. Zemědělství je obor, který si stále drží své zázemí a i v tomto odvětví je neustále co zlepšovat. Proto se naše firma AGROING BRNO s.r.o. specializuje na profesionální technologie pro zpracování obilovin a následnou výrobu krmných směsí. Snažíme se zemědělství ...
AGROING BRNO s.r.o.
Autorizovaný servis hydraulických zařízení a kontejnerových nosičů
Servis a opravy včetně dodávky náhradních dílů pro taková zařízení jako jsou například kontejnerové nosiče, hydraulická čerpadla a podobně, musí pramenit od na slovo vzatých odborníků s dlouholetými zkušenostmi a dovednostmi. A tyto podmínky a mnohem víc splňuje firma CH+S SERVIS s.r.o. se sídlem v Praze – Uhříněvsi.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Duogramy - bezpečnostní prvky pro ochranu dokumentů i plastových karet
Spolehlivou ochranu tištěných dokumentů papírových i plastových zajistí duogramy. Společnost H.S.TRADE a.s. dodává vše potřebné - od raznice, přes potřebnou fólii až po přístroj na aplikaci duogramů.
Global Servis: Automatizované výrobní linky pro mlékárny a potravinářský průmysl
Žádná prosperující mlékárna se neobejde bez správné techniky a odpovídajícího zařízení, které umožní vyrábět produkty rychle, kvalitně a efektivně. Právě potravinářský průmysl je tím odvětvím, kde jsou automatizované výrobní linky denně zapotřebí. Global Servis se specializuje na projektování a dodávku technologických zařízení nejen pro mlékárny.
Zemědělská technika a náhradní díly známých značek, to je AGRIOLA
Hledáte firmu, která prodává zemědělskou techniku? Obraťte se na společnost AGRIOLA s.r.o. Polešovice v okresu Uherské Hradiště. Zabýváme se nejenom prodejem a distribucí zemědělské techniky po celé České republice, ale poskytujeme také servis a prodáváme veškeré náhradní díly.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Hydraulika, projektování i servis a náhradní díly. To vše zajišťuje Ekosys
Hledáte firmu, která vyrábí hydraulická zařízení? Obraťte se na společnost Ekosys, s.r.o.! Soustředíme se na projektování, výrobu a montáž, ale zajistíme i servis hydrauliky a pneumatiky. Dodáváme také náhradní díly pro strojírenský průmysl, zejména v oblasti hydraulických a pneumatických zařízení.
Prodej a servis traktorů ZETOR Velim
Firma Jan Kuchař – Velim je autorizovaný prodejce traktorů typu ZETOR Velim. Tato firma také disponuje širokým sortimentem v oblasti prodeje. Jedná se o regionálního zástupce výrobního závodu Zetor pro oblast Kolín, Kutná Hora, Nymburk a Praha – východ.