Potrubní soustavy, potrubní rozvody - dodávka i montáž
Naše společnost ACTUAL 98 se již od svého vzniku v roce 1999 úzce specializuje na montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení. Naše služby využívají klienti z oblastí strojírenského automobilového, chemického i potravinářského průmyslu.
Vážicí systémy od firmy Vels vám usnadní práci
Bez přesného vážení se neobejde řada firem v různých průmyslových odvětvích. Potřebujete i vy vážit materiál přesně, rychle a pokud možno bez námahy? Využijte váhy od firmy VELS vážicí elektronické systémy s.r.o. Nabízíme komplexní služby ve výrobě a dodávce navažovacích a dávkovacích zařízeních zejména pro potravinářský a chemický průmysl.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Rozbor vody, zemin i měření hluku provede BIOANALYTIKA CZ
Odběry, rozbory a analýzy vod, odpadů, zemin a půdního vzduchu, měření emisí, ale i měření hluku, vibrací a osvětlení. To vše a mnohem víc zajistí odborně způsobilá laboratoř BIOANALYTIKA CZ, s.r.o.. Poskytujeme nejrůznější služby v oblasti ochrany životního prostředí, na základě toho pak posuzujeme plnění daných norem a požadavků.
Tradiční výrobce dopravníků slaví 32 let na trhu
Firma TMT již 32 let úspěšně projektuje/konstruuje, vyrábí a dodává vysoce sofistikované produkty šité na míru zákazníkům téměř ve všech odvětvích průmyslu, zahrnující dopravníky a dopravníkové systémy, dopravníkové linky pro distribuční sklady, řídicí systémy, robotické aplikace, dopravu palet a další manipulaci.
Výrobu krmných směsí umožní jedinečné stroje od TAURUS
Výroba krmných směsí není možná bez kvalitních a spolehlivých strojů. Kompletní realizaci krmných linek zajišťuje už od roku 1992 tradiční česká firma TAURUS, s.r.o., Chrudim. Postaráme se o výrobu a dodávku všech strojů a technologií potřebných pro výrobu krmných směsí, zajistíme i rekonstrukce stávajících výroben krmných směsí.
Interklima: komplexní dodávky vzduchotechniky a klimatizace
Vzduchotechnika, klimatizace, chlazení a větrání. To jsou obory, kterými se zabývá firma Interklima spol. s r.o.. Postaráme se o komplexní dodávky klimatizačních systémů jak pro chlazení technologických zařízení, tak i pro úpravu vzduchu v provozech a na pracovištích.
Klimatizace pro všechny typy vozidel - od vlaků přes kombajny až po sanitky
Klimatizace dokáže během horkého léta pořádně zpříjemnit den a pro mnohé je v dnešní době cestování vozem bez klimatizace téměř nepředstavitelné. Klimatizace však zdaleka není pouze záležitost pohodlí a zvyšování komfortu při cestování autem. Je řada profesí, při kterých lidé tráví ve vozidlech různých typů podstatnou část dne, a proto je ...
Půjčovna mechanizace a veškeré zemědělské služby? To je SILYBA
Potřebujete traktory, kombajny, cisterny nebo jinou zemědělskou mechanizaci, ale nevyplatí se vám ji kupovat? Obraťte se na firmu SILYBA a.s., jejíž součástí je půjčovna mechanizace. Naše společnost na trhu působí od roku 1999, zabýváme se výrobou zemědělských produktů i dalšími službami v oblasti zemědělství. Najdete nás v obci Dolní Dobrouč v ...
Výroba, montáž i servis klimatizací pro vozidla
Společnost EKOKLIMA A/C s.r.o. se sídlem v Chocni působí na českém trhu již od roku 1998. Zabývá se výrobou, dodávkou, montáží i servisem klimatizací pro vozidla různého charakteru. Specializuje se především na klimatizace kabin, autobusů, minibusů, drážních vozidel i speciálních vozidel.
Hadicové spony mají široké možnosti využití – od stavebnictví až po chemický průmysl
Hadicové spony jsou nezbytné pro řadu průmyslových odvětví od automobilového až po strojírenský průmysl a velkou roli hrají i při údržbářských pracích. Jejich úkolem je odolávat velkému zatížení - jak mechanickému, tak i chemickému.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Klempířské prvky musí být BezVa
Ať už jste klempíři či jen s klempířskými prvky pracujete, pak jistě dáte za pravdu, že pro kvalitní a profesionální výsledek práce potřebujete i materiál odpovídající kvality. Firma BezVa, spol. s r.o. se výrobou a prodejem klempířských prvků vysoké kvality zabývá a nabízí pestrý výběr žlabových háků, PVC žlabů či dílů pro vzduchotechniku.
Prvotřídní vzduchotechnika, klimatizace a chlazení od firmy Elklima
Máte už dost horkých letních dnů, během nichž ve vašem bytě panuje nesnesitelné vedro? Váš problém vyřeší pardubická firma Elklima Pardubice, která se už od roku 1991 specializuje na klimatizace, vzduchotechniku a chlazení. Regulační systémy od firmy Elklima se uplatňují jak v bytech, tak i v komerčních či průmyslových objektech. Firma Elklima ...
Hasičská technika pomůže zkrotit přírodní živly
Oheň je dobrý sluha ale zlý pán, jak říká jedno známé přísloví. Umíme tedy využívat jeho potenciálu, ovšem na druhou stranu si na něj musíme také dávat dobrý pozor. Nerozdělávat oheň mimo dovolená místa, doma hlídat zapálené svíčky, nenechávat děti v blízkosti ohně bez dozoru. To jsou pouze některá preventivní opatření, mezi které bychom však měli ...
Požární technika, která může zachránit život
I z maličkostí se může stát velká věc. Toto platí obzvláště u požárů. Stačí malá jiskřička a celý dům, louka nebo cokoliv jiného se může ocitnout v ohnivém sevření plamenů. Proto je potřeba mít neustále při sobě prostředky, kterými lze požár uhasit.
Požární čerpadla i motorové stroje nejen pro hasiče
Čerpadla a stříkačky jsou nezbytnou výbavou pro hasiče. Vybraná protipožární technika musí být stoprocentně spolehlivá, aby i v případě ohrožení života pracovala naplno a nevypověděla službu. Po uhašení požáru či při živelných katastrofách jsou naplno využívány i ventilátory a elektrocentrály. Vybírejte ve firmě Pavliš a Hartmann, která se této ...
AWOS s.r.o. pomáhá realizovat vaše myšlenky
Společnost AWOS s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti vývoje a výroby průmyslové elektroniky. S našimi výrobky nejvyšší kvality se můžete setkat v provozech jakéhokoliv charakteru, a to nejen v ČR, ale také v zahraničí, a dokonce i v kosmickém prostoru.