Průmyslová filtrace, která zabrání, aby se do ovzduší dostávaly nečistoty
Odsávání a filtrace vzduchu není v dnešní době žádná legrace. Existují předepsané normy, které se musejí dodržovat. Každý občan má přeci nárok na to, aby dýchal zdravý a čistý vzduch a ne škodlivé výpary, které ponesou tuny prachu a nečistot.
Materiál a technika ve vojenském stylu, nejlepší kousky u nás - Armpex
Již od roku 2002 se zaměřujeme na všechno, co se týká vojenského materiálu nebo techniky. Originální armádní kousky, turistické zboží, nebo jenom věci na camping a volný čas. Zboží je také k dispozici v kamenné prodejně, která se nachází u Prahy – Krkonoše, zhruba 1 km před Novou Pakou.
Úspory - snižování energetických nákladů
Pracujete ve firmě se stlačeným vzduchem? Víte, že je za tím spousta nákladů? Máte toho už dost? V tom případě se můžete obrátit na firmu DOST s.r.o. Nebaví vás placení nepřetržitých výdajů a nákladů? Nechejte si zajistit audit výroby stlačeného vzduchu.
Kvalitní a odolná čerpadla prodává a opravuje firma Jiří Palička - REPAS Robousy
K zásobování vodou, jejímu přečerpávání, napouštění či odvodňování jsou potřeba kvalitní a odolná čerpadla. Přesně taková dodává firma Jiří Palička - REPAS Robousy, která se na prodej a opravy čerpací techniky specializuje již od roku 1995. Působíme v regionu Jičínského okresu a okolí, najdete nás v Robousích. Čerpadla i potřebné příslušenství ...
Nechejte si dodat ložiska od největšího distributora ložisek v ČR
Sháníte kvalitní ložiska rozmanitých tvarů? Obraťte se na jednoho z největších a nejvýznamnějších dodavatelů ložisek na území České republiky, a to na společnost COROLL. Díky rozsáhlým skladovým zásobám a perfektně promyšlené logistice je zajištěno rychlé dodání do jednoho dne.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Komunální technika pro letní i zimní úklid komunikací
Naše služby jsou zaměřeny na různé typy této techniky. Máme kompletní nabídku pro letní služby, ale také na zimní údržbu. Nabídka je opravdu široká, takže si jistě každá firma, obec nebo město vybere druh, který potřebuje, ať už jde o sněhové radlice, sypače, zametače, vozidla pro svoz odpadů nebo cisternové nástavby.
Vstupní a zabezpečovací systémy zajistí firma Nessy spol. s.r.o.
Turnikety, pokladní systémy, elektronické šatní zámkové systémy a parkovací systémy. Všechny tyto obory spadají do jejich náplně práce. Zaměřují se na samotný prodej, ale i instalaci a následný servis těchto zařízení. Přizpůsobte se i vy moderní době.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Kovovýroba se širokými možnostmi návrhů, výroby i prodeje
Zemědělské stroje potřebují nové náhradní díly, chybí manipulační technika, chtělo by to speciální stavební konstrukci. Jakýkoliv požadavek z těchto budete mít, tak všechno je součástí kovovýroby. A když kovovýroba, tak zajisté s dlouholetou tradicí a profesionálním přístupem. Takové požadavky splňuje i společnost TEROM s.r.o. z Chlumce nad ...
Hluboké vrtání a obrábění bez nutnosti svařování
Ke spojování kovových materiálů se již po dlouhá léta používá právě svařování. Napadlo vás vůbec někdy, jestli to nejde i jinak? Společnost ZPA Nová Paka představuje unikátní možnost, jak vyrobit namáhané součásti z monobloku, tedy bez nutnosti jakéhokoliv svařování. Výsledný produkt je přitom pevný a odolný, a to právě i proto, že na něm bylo ...
ZPA Nová Paka,  a.s.
Na pořádnou trávu je zapotřebí pořádná sekačka nebo rovnou malý traktůrek
Všechny produkty, které máme k dispozici ohledně zahradnictví, nám mají pomáhat. To je rozhodně dobře, protože nám v mnohých případech opravdu ulehčují naši práci. Ta je pak jednodušší a více nás baví, takže trávíme čas na naší zahradě či zahrádce rádi.
Měřící a regulační technika od společnosti se šedesátiletou tradicí
Měřící a regulační technika je oblast, ve které se na nás můžete spolehnout. Společnost ZPA Nová Paka má dlouholetou tradici v oboru měřicí a regulační techniky, díky které vám můžeme nabídnout ty nejlepší služby od vývoje přes výrobu a prodej až po metrologii, montáž, poradenství, projekci a servis, a to nejen v České republice, ale i v zahraničí.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Měření a regulace tepelných čerpadel, vzduchotechniky a klimatizací
Tepelná čerpadla jsou v dnešní době nenahraditelná zařízení. Dokážou efektivně ohřívat TUV, což však vyžaduje co nejpečlivější naměření a regulaci těchto zařízení. Optimalizace je činností specialistů, kteří dokážou dodat regulační techniku, vše nastavit a ještě k tomu zaškolit obsluhu těchto zařízení.
UNIREG Dvůr Králové nad Labem: Výroba rozvaděčů i servis strojů
Výroba rozvaděčů a servis strojů – to jsou činnosti, na které se specializuje firma UNIREG spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem. Na českém trhu působíme od roku 1992, kdy byla společnost založena dvěma spolupracovníky z elektro-vývojového oddělení Výzkumného ústavu textilního zušlechťování ve Dvoře Králové. Navazujeme tak na dlouholeté předchozí ...
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Vojenský materiál a technika na e-shopu ARMPEX
Nejen originální armádní zboží, ale i vybavení pro turistiku, kempování a volný čas. To vše najdete na e-shopu ARMPEX nebo v kamenném obchodě v Kumburském Újezdu. Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího vojenského zboží, prodáváme vojenský materiál, výstroj i techniku. Pořídíte u nás také nejrůznější vojenské, ale i outdoorové oblečení.
Snímače čárových kódů, terminály i etikety z nejrůznějších materiálů
Sháníte tiskárnu, která zvládne tisknout kvalitní etikety na vaše výrobky? Hledáte nové samolepicí či nelepicí etikety, díky kterým vaše produkty udělají na zákazníky dojem? Anebo potřebujete zajistit příjem či výdej zboží nebo si jen usnadnit evidenci? V tom vám snadno pomohou snímače čárových kódů z naší nabídky. Za zmínku rozhodně stojí i ...
Servis vzduchotechniky včas odhalí případné nedostatky klimatizace
Pravidelný servis klimatizací je zárukou opravdu čistého vzduchu ve vašem prostředí. Denně se kolem nás mění teplota a vlhkost, za kterou často ručí instalovaná klimatizace. Pokud si chceme tyto benefity užívat naprosto bez obav, servis vzduchotechniky je nezbytný. Servis vzduchotechniky však doporučujeme provádět pouze odborně, díky čemuž ...
Komunální vozidlo Durso multimobil, pomocník při svozu odpadu
Už jste se někdy setkali s pojmem multikára? Pokud se zabýváte svozem odpadu, multikára neboli Durso multimobil by vám mohl v mnohém ulehčit práci. Durso multimobil je vozidlo, které má využití zejména v oblasti technických služeb měst či obcí pro svoz odpadů, obzvlášť těch biologicky rozložitelných. Pořízení není výrazně finančně náročné, údržba ...
Stroje podle vašich představ vyrobí firma SV Metal
Ať už potřebujete firmu vybavit běžnými stroji nebo požadujete specifické stroje, řešení nabízí firma SV Metal. Zaměřujeme se na výrobu jednoúčelových strojů a produktů z tenkých plechů. Náš zkušený tým odborníků pomůže s řešením vašich požadavků a potřeb.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Čistější ovzduší díky filtrům od firmy Filtr Zeos
Cementárny, vápenky, kamenolomy, pískovny, ale i slévárny, ocelárny či kotelny. Všude tam dochází k velkému prášení a znečišťování ovzduší. Pomoci s tím může firma Filtr Zeos s.r.o. Hradec Králové. Vyrábíme totiž filtry a další zařízení pro čistější ovzduší. Kromě toho vám také usnadníme dopravu surovin pomocí šnekových dopravníků, rotačních ...
Výroba a servis dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů
Společnost Binter DS s.r.o. se zabývá poskytováním služeb v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů, které slouží ke zpracování pilařských výřezů. Dřevařským dílnám a pilám zajišťuje dodávku klasických dvouetážových rámových pil, dále kotoučových pil (rozmítacích, omítacích i zkracovacích) a dalších strojů. Zajišťuje také jejich servis a ...
Pekařské pásové pece do velkovýroby i drobných pekáren
Bez čeho se žádný pekař neobejde? Samozřejmě musí mít k dispozici kvalitní suroviny, ze kterých může péct to nejlepší pečivo nebo cukrářské výrobky. Potřebuje ale také kvalitní pekařskou pec. Dobře to ví firma J4 s.r.o., a proto dodává pekařské pásové pece jak pro velké výrobny, tak i pro malé pekárny.
Dřevařské stroje – výroba, prodej i servis pro rámové pily i brusky OPL
Neexistuje dřevařský provoz, který by fungoval bez kvalitní profesionální dřevařské techniky. Společnost BINTER DS s.r.o. se zabývá pilařskou výrobou a prodejem dřevařských strojů (rozmítací i rámové pily, brusky OPL ad.). Kromě prodeje nové dřevařské technologie poskytuje služby v oblasti servisu a oprav starších strojů.
TOMAS: strojírenství a strojírenská výroba nejen pro potravinářský, ale i chemický průmysl
Bez strojů a dalších technologií se neobejdete v žádném odvětví průmyslu. Firma TOMAS s.r.o. si to dobře uvědomuje, a proto se zabývá výrobou, opravami a režijními dodávkami technologického zařízení na klíč. Specializujeme se především na potravinářské a chemické stroje.
EPRO Trutnov - Elektroinstalační materiál všeho druhu i odborné elektromontáže
Sháníte kvalitní elektroinstalační materiál? Pokud jste z Trutnova a okolí, obraťte se na společnost EPRO Trutnov. Elektroinstalační materiál a nejrůznější elektromontážní práce vám nabízíme již od roku 1994. Najdete u nás pouze spolehlivé a kvalitní zboží od osvědčených výrobců!
Náklady pod kontrolou: Rozúčtování tepla a vody provádí firma BYTTHERM
Komplexní služby v oblasti regulace, měření a rozúčtování nákladů na vytápění, teplou užitkovou a studenou vodu poskytuje už více než 20 let česká firma BYTTHERM. Naším cílem je optimalizace topných systémů, teplé užitkové a studené vody. Naše služby můžete využít v celé České republice.