Moderní technologie přináší klid a pohodu
K tomu, abychom se doma cítili naprosto bezpečně, už dávno nestačí jen za sebou otočit klíčem v zámku. Proto současní projektanti počítají s tím, že v jimi navržených domech bude pochopitelně i místo pro elektronického videovrátného.
Půjčovna stavebního nářadí a mechanizace Veselí nad Moravou, okres Hodonín
Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. je firma, která vznikla v roce 2000 a úspěšně plní veškeré služby, které jsou s vodohospodářskými stavbami spojené. Budují kanalizace, obecní a městské komunikace, ale mají také půjčovnu stavebního nářadí a ostatní mechanizace.
Agroservis Holý je autorizovaný dealer značky Husqvarna
Naše firma Agroservis Holý sídlí v Moravském Krumlově. Počátek firmy se datuje do roku 1993, kdy se firma začala zaměřovat na prodej a servis zahradní techniky. Postupem času se sortiment rozšířil. Neustále však dbáme na vysokou kvalitu a precizní provedení, proto jsme si vybrali tu nejlepší značku a v dnešní době jsme autorizovaným dealerem ...
Firma UNIDATAZ se opět zúčastnila Mezinárodního veletrhu zemědělské techniky TECHAGRO 2018
Mezinárodní veletrh zemědělské techniky TECHAGRO 2018 se konal na výstavišti v Brně ve dnech 8.4. – 12.4.2018. Jednou z firem, které zde bylo možné potkat, byla i společnost UNIDATAZ s.r.o., která nabízela ucelenou řadu výrobků, komponentů a služeb pro čerpací stanice PHM. Společnost UNIDATAZ s.r.o. patří k tradičním vystavovatelům na výstavě ...
Servis zahradní a lesní techniky, prodej značky Husqvarna
V Moravském Krumlově sídlí firma Agroservis Holý, která prodává zahradní a lesní techniku. Zajišťuje také servis těchto výrobků. Zaměřuje se na prodej výrobků kvalitní a léty prověřené švédské značky Husqvarna. Technické parametry této značky odpovídají nejvyšší kvalitě. Technika je určená i pro náročnější použití, protože je velice odolná. Firma ...
Svařence a odlitky v kusové a malosériové výrobě
Společnost METAL ACTIVITY s.r.o., je ryze strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu strojních součástí pro pily na dřevo, pily na železo, lisy, strojní nůžky, důlní stroje, zemědělské stroje, součásti turbín, převodové skříně a mnoho dalších různých dílů.
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel a měření ve všech oborech, které jsou nám známy. Často se jedná o oblast vědy a výzkumu, techniky nebo hospodářské činnosti. Samozřejmě tuto oblasti upravuje také samostatný zákon.
Vodní filtry a filtrace pro úpravu vody dodávané z vlastní vodárny (studny) i z městské vodárny
Každý, kdo má doma na své zahradě studnu by ji chtěl využívat naplno. Pokud je studna dobře zásobována vodou, pak není co řešit. Říkáte si, že takovouto vodu byste nikdy nepili? V tom případě máte zřejmě pravdu, voda musí být ošetřena vodním filtrem či filtrací pro úpravu vody. Tyto prostředky slouží také i k filtraci vody z městské vodárny.
Agroservis Holý – to je záruka kvalitních motorových pil
Nevíte nebo ještě pořád váháte nad značkou motorové pily? Zvažujete, která je nejlepší, dostatečně kvalitní a bezpečná, aby se vám s ní dobře pracovalo? V tom případě zvolte jedinou možnost a to kvalitní motorovou pilu Husqvarna.
Spolehlivé strojní součásti od společnosti Metal activity
Sháníte strojní součásti pro pily, turbíny, lisy, zemědělské, důlní či jiné stroje? Hledáte někoho, pro koho není problém CNC obrábění kovů, někoho kdo má zkušenosti s obráběním obyčejné i ušlechtilé oceli, nereze, speciálních slitin a spousty dalších materiálů? Pak je tady firma Metal activity právě pro vás.
Polohovací zdravotnická lůžka a postele
Naše firma působí na trhu již od roku 2001. Specializujeme se na výrobu motorických polohovacích roštů a zdravotnických postelí do domovů, penzionů, nemocnic, ale také pro domácí péči. Polohovací postele je možné také zapůjčit. Víme, že každý není tak movitý, aby si ihned po onemocnění mohl koupit vlastní polohovací postel a proto našim nemocným ...
Metal Activity s.r.o. je firma, která vám poskytne kvalitní strojní součásti nebo obrábění kovů
Firma Metal Activity s.r.o. poskytuje strojní součásti k různým účelům, např. na lisy, pro strojní nůžky, zaměřují se i na důlní stroje, součásti turbín nebo zemědělské stroje či převodové skříně a mnoho dalšího.
Zabezpečovací systémy Znojmo
Bojíte se o vlastní bezpečí i při sebemenším náznaku rizika nebo obtíží? Nemusíte se ničeho obávat, rozhodně nejste paranoidní. Je dobře, že svůj domov nebo i sebe chcete chránit právě před obávaným nebezpečím, které na nás v dnešním světě bohužel často číhá z každé strany. Proto Vám firma TRESYS s.r.o., pomůže do domácnosti nainstalovat ...
Pomůcky pro zajištění pracovní ochrany, hygieny i čistoty
Pro zajištění nutného standardu v oblasti hygieny, čistoty i pracovní ochrany je třeba používat celé spektrum nejrůznějších pomůcek, které se liší v závislosti na konkrétním odvětví a místu využití. Společnost ZVG, která existuje již přes 40 let, se zabývá výrobou a distribucí těchto pomůcek a přípravků do celého světa. Výjimkou tak není ani Česká ...
ZVG CZ s.r.o.
Elektrická polohovací postel usnadní každodenní život nemocnému i jeho pečovateli
Když zdraví slouží, je to paráda. Jakmile ale sloužit přestane, hledáme každý výdobytek moderní doby, který by nám pomohl. Velmi užitečnými pomocníky pro použití nejen v nemocnicích, domovech pro seniory, ale také domácnostech s pacienty s omezenou pohyblivostí, tak nacházejí své uplatnění třeba elektrické polohovací postele a postele s ...
O revize, zkoušky a servis výtahů se postará ELVÝZ
Výtahy k dopravě osob a nákladů je potřeba odborně zkontrolovat a vyzkoušet jednou za tři roky, nákladní výtahy jednou za šest let. Několikrát do roka je také nutná odborná prohlídka výtahů. Hledáte firmu, která se o kontroly i prohlídky postará? Obraťte se na společnost ELVÝZ, s.r.o.. Jsme odborníky také na servis výtahů nebo jejich montáž.
Služby, poskytovány zákazníkům v oblasti klimatizace a vzduchotechniky
Obecně by se dalo říct, že klimatizace nepřivádí venkovní vzduch do budovy. Stará se o výměnu vzduchu již v místnosti. Díky přenosu energie, která se zde provádí, může vzduch různě upravovat a samozřejmě také chladit. Což je to nejdůležitější, proč si chceme klimatizaci pořídit.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Firma Unidataz s.r.o. oslavila své dvacáté výročí
Mezi hlavní úkoly firmy, tehdy v ní pracovalo pouhých 10 zaměstnanců, kteří odváděli vždy skvělou práci, patřil vývoj, výroba a servis elektroniky pro čerpací stanice a také montáž a servis zabezpečovacích systémů.
Zahradní a lesní technika STIHL A VIKING.
Pečujete o lesy, parky či zahrady? Nebo máte jen kolem domu zahrádku, kterou chcete mít dokonalou? Pak navštivte firmu Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč, která vám poskytne všechno vybavení potřebné k udržení nádherné zeleně. Nezaměřuje se přitom pouze na prodej zahradní techniky, ale například i na broušení řetězů motorových pil a na další ...
Evropský balíček pro oběhové hospodářství má dobrý potenciál, je však třeba dodržovat důležitá opatření
Jak může odpad pomoci evropské ekonomice? Jde o zdroj, který ji může dostat zpět na cestu zeleného růstu, avšak pouze za předpokladu, že bude maximálně využit veškerý jeho potenciál. S odpadem je nutné nakládat odpovědně a tak, aby se druhotné suroviny mohly opět navrátit do výrobního a spotřebního cyklu.
Půjčovna strojů AGROSERVIS Holý: Stroje a nářadí bez výdajů na údržbu a opravy
Ať už jste kutilové, řemeslníci či velké stavební firmy, bez nejrůznější techniky a strojů se neobejdete. Pořízení všech potřebných strojů je však finančně nákladné, stejně tak jejich údržba. Výhodnější je si stroje a nářadí zapůjčit. Umožňuje to firma Jan Holý AGROSERVIS – půjčovna zahradní techniky, strojů a nářadí v Moravském Krumlově.
Robotické sekačky se postarají o dokonale upravený trávník
Úprava trávníku patří k nutným pracím na zahradě a zabere dost času. Pokud nechcete trávit své volno pobíháním se sekačkou, jsou tu robotické sekačky HUSQVARNA. Seženete je v prodejně firmy Agroservis Holý v Moravském Krumlově. Zatímco budete odpočívat nebo trávit svůj čas na zahradě jinak, sekačka za vás bude pracovat. Efektivně a bezpečně.
Profesionální péče o podlahy s produktovými systémy Dr. Schutz
Už vaše podlahy ztratily punc novoty? Díky renovačním nátěrům a impregnačním nástřikům Dr. Schutz budou vypadat opět jako nové. Nezáleží na tom, používáte-li v domácnosti podlahu z linolea, kaučuku, koberce, PVC, vinylu či litého cementu, epoxidu, polyuretanu a dalších materiálů, produktové systémy Dr. Schutz zahrnují speciální přípravky pro ...
O montáž klimatizace i vzduchotechniky se postará firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika, to jsou oblasti, kterým se věnuje firma bbklima99, s.r.o. Zajišťujeme prodej a montáž klimatizace a vzduchotechnického zařízení, rekuperace a tepelná čerpadla. Postaráme se také o servis veškerých produktů.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Internetový i kamenný obchod se zahradní a zemědělskou technikou i stroji
Ať už patříte mezi hobby zahrádkáře nebo profesionální pracovníky v oblasti zahradnictví a zemědělství, bez kvalitní techniky se neobejdete. Široký sortiment firmy AGS Agro Sortiment pokryje vše, co budete z této i jiných oblastí potřebovat. Zahradní a zemědělskou techniku přitom můžete objednat snadno přes internet.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment