PLOBERGER: Vše pro řemeslo a průmysl od A do Z
Společnost PLOBERGER patří mezi vedoucí hráče na poli dodávky služeb a produktů pro řemeslníky a pracovníky průmyslu. Bezmála dvacet let figuruje jako významný technický prodejce ve střední Evropě, ve kterém v současnosti najdete prakticky vše, co se týká nářadí, strojů, vybavení dílen a ochranných pracovních oděvů a pomůcek. Kromě pobočky v České ...
Pneumatické prvky, ventily, průmyslové armatury a pohony dodává firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o.
Mezi hlavní činnosti této firmy patří dodávky pneumatických systémů. V tomto oboru jsou na českém trhu největším distributorem předního světového výrobce firmy Parker Hannifin. Společnost Parker Hannifin patří mezi hlavní světové dodavatele produktů v oblasti řízení pohybu. Distribuční síť je velice komplexní.
S produkty Husqvarna půjde práce na zahradě snadno od ruky
Díky moderním technologiím, které výrobce Husqvarna úspěšně využívá u všech svých produktů, je péče o zahradu stále jednodušší, rychlejší, kvalitnější a efektivnější. Na jaře tohoto roku přichází s novými výrobky, které práci na zahradě výrazně usnadní. Ať už jde o motorové pily Husqvarna, zahradní traktory, křovinořezy, plotostřihy či foukače na ...
Autorizovaný prodej a servis výrobků Husqvarna
Výrobky Husqvarna, určené pro práci v lese a na zahradě, jsou využívány profesionály po celém světě a patří mezi absolutní špičku v dané oblasti. Firma Jan Holý AGROSERVIS se sídlem v Moravském Krumlově se zabývá prodejem agrotechniky různých značek. Patří mezi autorizované prodejce výrobků Husqvarna a zajišťuje jejich prodej, servis a poradenství.
S paletovým vozíkem pro ženy je snadná manipulace
Firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která sídlí v malé obci s netradičním názvem Grešlové Mýto, v okrese Znojmo, nabízí zajímavý paletový vozík. Je s ním velice snadná manipulace, a i obsluha je nenáročná. Proto se stal velice oblíbeným zejména u žen. To ale neznamená, že za svými robustnějšími technickými kolegy zaostává. Uveze 1300 kilogramů.
Prodej, servis a bazar vysokozdvižných vozíků – Hodonín
Manipulační technika a vysokozdvižné vozíky je oblast, která se používá a využívá neustále. Patří neodmyslitelně k mnoha oborům a k mnoha pracovním činnostem. Je zapotřebí nejenom ve skladech, ale také v běžných firmách.
Půjčovna stavební, zemědělské, lesní i zahradní techniky
Práce na stavbě, ale také v lese, na zahradě nebo na poli často vyžaduje použití specializované techniky. Díky ní bude práce vykonaná rychleji a ve výsledku také levněji. Investovat do nákupu všech přístrojů, které použijeme třeba jen několikrát do roka, se však rozhodně nevyplatí. Právě proto společnost Agroservis Holý disponuje vlastní půjčovnou ...
Manipulační technika špičkové kvality za rozumnou cenu
Práce při přepravě zboží a následná manipulace ve skladovacích prostorách bez pomoci vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků by byla v mnoha případech téměř nemožná.
Deskový filtr na víno, křemelinový filtr, vinařské lisy i další vinařské potřeby na jednom místě
Každý správný vinař ví, že základem úspěchů není pouze kvalitní úroda hroznů, ale i správné vinařské potřeby. A přesně ty seženete v nabídce společnosti ZAMMA SUDY. Nabízíme vinařské potřeby pro malé vinaře i velké vinařské společnosti. Sháníte-li vinařské lisy, sudy nebo deskový filtr na víno, u nás si přijdete na své.
ELMOT: Opravy elektromotorů a čerpadel v Brně
Máte problémy s bazénovými, ponornými či kalovými čerpadly nebo potřebujete opravit elektromotor? Společnost ELMOT s 15 lety zkušeností v oblasti oprav elektromotorů, ručního elektrického nářadí a čerpadel zajistí veškerý servis. K opravám firma využívá kvalitních materiálů. Postará se i o expresní dodání a případnou revizi.
Vinařské potřeby a nápojová technika
Výroba vína je založena na citu a umění. Aniž bychom si to běžně uvědomovali, chce to trpělivost a spoustu zkušeností. Jenomže to není zdaleka všechno, co budete k výrobě vína potřebovat a proto je zde náš kompletní sortiment výrobků a veškerých potřebných věcí, které při výrobě vína potřebujete.
AD SECURITY – Bezpečnostní dveře pro váš domov
Dveře jsou vstupní branou do vašeho domu, kanceláře, nebo skladu. Dveře jsou také to, s čím se zloděj setká jako první a často je bez větších problémů překoná. Zajistěte bezpečí pro váš domov a podnikání - vyberte si vhodné bezpečnostní dveře, které jsou díky zesílené konstrukci odolné proti hrubému násilí a splňují požadavky pojišťovacích ...
Dokonalý vzhled a dlouhodobá ochrana přírodního i umělého kamene
Přírodní i umělý kámen vyniká především svou dlouhou životností, i přesto se na něm zub času začne postupně projevovat. Ať už potřebujete dlažbu, obklad, terasu či jiný kamenný objekt vyčistit nebo ochránit před stárnoucími procesy, s produkty značky Finalit budete spokojeni. Systémy Finalit jsou vhodné pro všechny typy přírodního i umělého kamene ...
Naše vinařské potřeby dodávají vínu šmrnc
Ať už jste producenti malého nebo velkého množství vína, pomoc se vám vždy hodí. Pomocnou ruku vinařům podává společnost Zamma-Sudy, v jejímž sortimentu najdete velké množství vinařských potřeb, které vám práci vinaře usnadňují. Není to ostuda povolat si na pomoc vinařské stroje. Ba naopak, zefektivníte tak výrobu a zkvalitníte celý proces ...
Bezpečnostní dveře a zařízení – zabezpečení domů, bytů i komerčních prostor a průmyslových objektů
Ochrana osob a majetku patří mezi velmi důležité oblasti, které není radno podceňovat v soukromé ani komerční sféře. Bezpečnostní dveře, pokladničky, trezory, elektronické zabezpečení (kamery, poplašné zařízení ad.). To vše jsou prvky, které nám dopomohou k zajištění bezpečnosti osob i majetku a zabrání vniknutí cizím osobám do prostorů ...
Výrobce převodovek TOS ZNOJMO, akciová společnost
TOS ZNOJMO je česká společnost, která vyrábí různé typy převodovek. Velice rychle se dostala do povědomí zákazníků a získala si celosvětový respekt. Díky dlouhodobé působnosti a také vysoké kvalitě si ji cení i v ostatních zemích EU. V dnešní době působí na českém trhu, ale také v rámci zahraničí.
Navíjení a převíjení elektromotorů (Brno, Znojmo, Pohořelice)
Firma ELMOT – Vašuta Milan, je specialistou v oblasti oprav elektrického nářadí, elektromotorů a čerpadel a provádí také revize těchto zařízení. Firma vznikla již v roce 2001 a za dobu své působnosti získala cenné zkušenosti. Čekat můžete vstřícné jednání, expres dodání a vysokou spolehlivost.
Revize elektromotorů a čerpadel, především pro regiony - Znojmo, Ivančice, Moravský Krumlov a Mikulov
Náš elektroservis Elmot – Milan Vašuta, se zaměřuje na revize elektromotorů, čerpadel a provádíme i jiné opravy ručního elektrického nářadí. Snažíme se předcházet závadám a také nebezpečné práci. Při každé obsluze elektrického nářadí, elektromotorů nebo čerpadel může dojít k závadě. Díky naší firmě můžete zavčasu předejít poruchám či dokonce ...
Kvalitní alkohol testery s kalibrací a servisem
Nevědomost neomlouvá! A bohužel toto pravidlo platí i v případě, že si člověk dá pár panáků, ráno sedne za volant a při kontrole dechové zkoušky se prokáže, že má nějaké to promile v krvi. Další, kdo po vás může požadovat dechovou zkoušku na alkohol je zaměstnavatel. Proveďte si orientační dechovou zkoušku raději už doma a budete spolehlivě vědět, ...
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Přístrojové transformátory proudu nízkého napětí
Zajímáte se o vysoké a nízké napětí? V tom případě se seznamte se společností KPB INTRA s.r.o., která se věnuje vývoji, výrobě a prodeji přístrojových transformátorů proudu a napětí. Jejich přístroje jsou určeny k měření a jištění rozvodných zařízení vysokého napětí vnitřního a venkovního provedení pro nejvyšší napětí soustavy 40.5 kV.
Malé řešení pro velký problém: Tlumič hluku pro malé radiální ventilátory
Již více než rok pomáhá mřížka FlowGrid od společnosti ebm-papst zajišťovat, aby vysoký výkon nedoprovázela zvýšená hlučnost. Mřížka na sací straně ventilátoru je účinným opatřením společnosti ebm-papst na ochranu proti hlučnosti v různých oblastech větrání a klimatizace. Doposud byla mřížka používána u větších axiálních a radiálních ventilátorů ...
Kvalitní zahradní a lesní technika pro Brno-venkov, Ivančice, Rosice, Pohořelice
Zahradní a lesní technika, kterou vlastní Miloš Hlaváč, byla založena již v roce 1995. Mezi hlavní zaměření této společnosti patří prodej a servis zahradní techniky značky Stihl a Viking. Jedna z mála firem, která je jejich autorizovaným prodejcem.
Regulace vytápění, tepelné systémy, chytrá domácnost, regulace topení, vytápění bytů a rodinných domů - poradenství
Máte problémy s topením? Potřebujete zajistit nový systém vytápění nebo rovnou vyměnit celý kotel? V tom případě se můžete obrátit na služby firmy Ing. Miloš Bartušek, která provádí výměnu kotlů a topných systémů, montáž radiátorů i solárních panelů. Nabízí také profesionálně odvedenou instalatérkou práci.
Elektronika pro klidný spánek
Kvalitní zabezpečení našeho majetku je důležité pro náš osobní klid. Existuje celá řada možností, jak právě tento důležitý a příjemný pocit získat. Pokud do celé věci zainteresujete i svůj dům, pak si vytvoříte chytré bydlení, které se ochrání samo.
Moderní technologie přináší klid a pohodu
K tomu, abychom se doma cítili naprosto bezpečně, už dávno nestačí jen za sebou otočit klíčem v zámku. Proto současní projektanti počítají s tím, že v jimi navržených domech bude pochopitelně i místo pro elektronického videovrátného.