Svářecí technika – svářečky, plazmové řezačky
Svářecí technika patří k základnímu vybavení každé dílny, garáže či výrobní firmy, kde se pracuje s kovy. Proto je důležitá nejen bezpečnost při používání techniky, ale také kvalita tohoto vybavení. Nakupujte proto ve společnosti, která vybavení rozumí jako firma WELDPOINT s.r.o., Zakřany.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Vysokozdvižné vozíky jsou nenahraditelnými pomocníky. Šetří zdraví, čas i peníze.
Chcete zvýšit produktivitu práce ve skladových či výrobních prostorách? Investujte do manipulační techniky, která zajistí bezpečnost pracovníků, ušetří spoustu peněz a má široké využití. Vysokozdvižné vozíky jsou v oblasti manipulační techniky dlouhodobě nenahraditelnými pomocníky. Společnost Moravia Manipul vám k nim dodá i komplexní služby.
Moravia Manipul, s.r.o.
Čipové karty RFID – jednoduché řešení docházkového systému
Moderní systémy na otevírání a uzavírání na principu čipu přinášejí řadu velkých výhod. Jejich výrobou se zabývá společnost IdentCORE, která vyhoví všem požadavkům za velice krátkou dobu. Už druhý den můžete svým pracovníkům rozdat docházkové karty.
IdentCORE s.r.o.
Utěrky z netkané textilie pro nejcitlivější i každodenní využití
Maximálně účinné a zároveň vhodné i pro to nejcitlivější použití. Utěrky z netkané textilie Polytex® a Multitex® nepouští vlákna ani se netřepí, takže je možné bez obav tyto utěrky využívat i pro čištění těch nejchoulostivějších součástek, materiálů a zařízení.
ZVG CZ s.r.o.
Profesionální technologie pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí
Přírodní bohatství se neskrývá pouze v našich lesích, ale najít jej můžeme i na polích. Zemědělství je obor, který si stále drží své zázemí a i v tomto odvětví je neustále co zlepšovat. Proto se naše firma AGROING BRNO s.r.o. specializuje na profesionální technologie pro zpracování obilovin a následnou výrobu krmných směsí. Snažíme se zemědělství ...
AGROING BRNO s.r.o.
Kvalitní klimatizace moderního designu od bbklima99 přináší komfort i úsporu
V parných letních dnech je klimatizovaná místnost opravdová záchrana. Dobu na její pořízení však není radno podceňovat. S příchodem prvních veder totiž už jen těžko seženete firmu s volným termínem. Společnost bbklima99 ze Znojma vám s výběrem vhodné a kvalitní klimatizace poradí právě teď a postará se i o odbornou montáž a servis.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Jak vybrat kvalitní klimatizaci do domu
Výběr kvalitní klimatizace patří k již základnímu komfortu bydlení. Klimatizace dokáže vzduch nejen ochlazovat, ale také regulovat teplotu a zajistit přívod čistého vzduchu. Co zákazník to jiná potřeba a četnost využívání klimatizace a o správný výběr se postará firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Průmyslové váhy a váhové terminály
Každý z nás zná klasickou domácí váhu. Váhy v dnešní době existují v různých provedeních, proto se rozdělují do skupin. U nás můžete najít velké váhy paletové, průmyslové nebo třeba nájezdové, které se taktéž používají v průmyslu. Pořídit si však můžete i jednodušší typ jakým je například i dotykový průmyslový terminál.
LESAK s.r.o.
Profesionální vybavení autoservisů a pneuservisů
Vlastníte autoservis, pneuservis, nebo uvažujete o jejich otevření? Bez pořádného vybavení se žádný servis neobejde. A proto je tu naše společnost MITERAL, u které seženete profesionální vybavení autoservisů a pneuservisů ve vysoké kvalitě a za příznivé ceny. V naší nabídce najdete vše potřebné, od zvedáků a heverů přes testovací linky až po ...
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Servomotory, převodovky a lineární jednotky, digitální servozesilovače
Stoupají nároky v automobilovém průmyslu, také v gumárenském, potravinářském i mnohých dalších odvětvích. Neustále se svět vyvíjí kupředu a nikdo nechce zůstat pozadu. Servomotory, převodovky a lineární jednotky se používají v každém z těchto odvětví a proto jejich vývoj neustále zlepšujeme.
TG Drives, s.r.o.
Vše potřebné pro svařování pořídíte u firmy FORMICA WELD
Při sváření se neobejdete bez kvalitních strojů a pomůcek. Jejich široký výběr poskytuje firma FORMICA WELD spol. s r.o., která je zastoupením společnosti FORMICA Nitra. Vyvíjíme a vyrábíme svařovací stroje a materiály pro svařování, ale také bodovací či plazmové stroje. Všechny jsou určeny do průmyslových provozů, které kladou důraz na vysokou ...
FORMICA WELD spol. s r.o.
Komponenty pro vzduchotechniku, kovovýroba, dělení materiálu i svařování ocelí
To vše najdete ve firmě GIOMETAL s.r.o., která se zabývá výrobou a montáží vzduchotechnických komponentů, dále také výrobou spirálně vinutého potrubí (spiro potrubí). Poskytují služby jako je dělení materiálu pomocí CNC pálícího stroje, kovovýrobu od kusových individuálních požadavků zákazníků, svařování oceli a nerez ocelí. Zajistí také výrobu ...
GIOMETAL s.r.o.
Čištění a renovace povrchu ESD podlahovin (vodivých elastických a epoxidových podlah) v různých prostředích
Potřebujete dokonale vodivou podlahu? Máte strach o podlahu? Myslíte si, že se rychle zničí? Každá nesprávně udržovaná podlaha podléhá velice rychle zkáze, obzvlášť v namáhavém prostředí, kde prochází zatěžkávacími zkouškami každý den. Ovšem možná jste zatím ještě nevěděli, že čištění ESD podlah není náročné a že renovace povrchu ESD podlahovin je ...
Bezpečnostní komponenty, signalizace, osvětlení i rozvaděčové skříně – vše pro snadnou práci bez nehod
Bezpečnostní systémy pro stroje, vratovou techniku i veřejnou dopravu seženete v nabídce společnosti Teprostroj. Prodáváme bezpečnostní komponenty od osvědčených výrobců, ale i systémy optické a akustické signalizace, osvětlení či rozvaděčové skříně. Pokud hledáte bezpečnostní řešení pro průmysl v jakékoli oblasti, u nás si přijdete na své.
Teprostroj s.r.o.
Servis a opravy - nápojářské a potravinářské stroje
Sháníte odborný servis či různé druhy opravářských prací pro vaše nápojářské a potravinářské stoje? Kvalitních řemeslníků není mnoho, a proto bychom si měli vážit i firmy Vladimír Jarůšek, která se specializuje na opravy a servis různých strojů v potravinářském i nápojářském průmyslu.
Platby prováděné mobilním telefonem pro samoobslužný výdej PHM a provozních kapalin
Návštěva čerpací či plnicí stanice probíhá vždy stejně. Zastavíte svoje vozidlo u stojanu, natankujete a běžíte k pokladně uhradit čerpané množství. A ještě si vystojíte frontu, zatím co máte v autě třeba spící dítě nebo vystrašené zvíře. Věřili byste však, že to jde i zcela jinak? Ne, nebojte se, nikdo vás nebude navádět, abyste z čerpací stanice ...
Prodej, servis a půjčovna malé zemědělské, lesní, zahradní a komunální techniky
Kvalitní produkty, služby a servis jsou základem profesionálního přístupu k zákazníkům. V případě širokého sortimentu nejen zahradní techniky a elektrického ručního nářadí je skvělou volbou výběr u společnosti s tradicí Agroservis Holý s provozovnou v Moravském Krumlově.
Mikroskopy moderní doby
Holandská firma Euromex za dobu své existence prodala už více jak 1 000 000 mikroskopů. A to od těch nejjednodušších až po ty nejsofistikovanější pro náročné laboratorní aplikace. Proto se jedná o známou a proslulou značku, která rozhodně má co nabídnout.
Železobetonové konstrukce od projektu po montáž
Stavební firma ZIPP Brno s.r.o. se zabývá projektováním, statikou, dodávkou a montáží železobetonových konstrukcí. K další nabídce služeb společnosti patří také autodoprava, pronájmy jeřábů, provozování autodíly a pneuservisu, zámečnické práce a další činnosti na profesionální úrovni.
Hardware a software pro evidenci osob
Chcete celý docházkový systém zjednodušit? Pak pro Vás má řešení firma DUHA systém, spol. s.r.o., která vyvíjí a vyrábí zařízení pro sbírání podobných dat. Výsledkem je unikátní systém, který zjednoduší práci vašich zaměstnanců.
Balicí technika od společnosti Uniprox spol. s.r.o.
Firma Uniprox spol. s.r.o. se zabývá prodejem balicí techniky do každého odvětví průmyslu. Zajišťuje kompletní služby v oblasti vybavení prodejen a snaží se být dobrým pomocníkem, který dodá jednoduché a optimální řešení do Vaší firmy.
Robotické sekačky Automower si poradí s každým terénem
Robotické sekačky Automower vynikají vysokou efektivitou práce a také snadnou obsluhou. Díky moderním zabudovaným systémům pracuje sekačka zcela samostatně a pouze na základě vašich pokynů. Dokáže šetřit i náklady, trávník a prodloužit sama sobě životnost.
Vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky pro lidi i stroje
Praktické, důkladné, šetrné k pokožce. Takové jsou vlhčené čistící utěrky a průmyslové čistící utěrky společnosti ZVG. Tyto čistící utěrky využijete v automobilovém průmyslu, v domácnosti, pro očištění nerezových kovových dílů od šmíru, maziv i pro očištění rukou. I ty nejodolnější skvrny mizí po několika přetřeních.
ZVG CZ s.r.o.
Jihokorejský traktor Kioti – dokonalý pomocník pro obce v oblasti komunálních služeb
V oblasti komunální techniky vyniká jihokorejský traktor Kioti, který je oceňován především pro své všestranné využití. Společnost Agroservis Holý zajištuje veškeré služby, které s tímto strojem souvisí. Využít je mohou především zákazníci v okolí Moravského Krumlova a Znojma.
Silikonové hodinky s RFID čipem  - moderní identifikační a docházkové systémy
Moderní identifikační a docházkové systémy se vyznačují především jednoduchým ovládáním a rychlostí použití. Převážně pro klienty, kteří navštěvují bazény, wellness centra a další relaxační zařízení, jsou velkým přínosem systémy založené na RFID čipech.
IdentCORE s.r.o.