Porouchané mikroskopy  stačí je opravit
Máte na pracovišti mikroskopické zařízení, které už přestalo sloužit? Padla vaše první myšlenka na jeho výměnu? Pak zbystřete, protože s firmou Optimikro – Josef Karlovský, můžete snadno ušetřit. Přístroj není nutné měnit, stačí ho opravit! Servisujeme přístroje mnoha zavedených značek. Neváhejte se na nás obrátit.
Kompletní řešení pro přípravu NGS knihoven od společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o.
Společnost BIOGEN PRAHA přináší rychlé, jednoduché a spolehlivé řešení pro přípravu DNA knihoven. NGS Kity byly vyvinuty speciálně pro náročné potřeby vědeckých pracovníků a postarají se o vysokou efektivitu jejich práce.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Šetřete i při vážení díky nejnovějším vahám firmy KADLEC spol. s r.o.
Hledáte místo, kde přesnému vážení skutečně rozumí? Pak navštivte firmu KADLEC spol. s r.o. z Opavy. Již od roku 1993 vám nabízíme nejrůznější váhy a vážící technologie. Získat u nás můžete přesné laboratorní váhy, přístroje pro vážení vozidel a nově také váhy mobilní, které šetří životní prostředí i vaše peněženky.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Biogen s.r.o.: pomocník a rádce v molekulární biologii a genetice
Společnost Biogen s.r.o. se už od roku 1996 zabývá potřebami molekulární biologie a genetiky. Poskytuje komplexní služby pro laboratoře včetně sekvenace nové generace. Používání moderních technik a technologií našimi subdodavateli umožňují nabízet nadstandardní služby a produkty na míru potřebám zákazníků.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika