Nové výtahy – kompletní servis, rekonstrukce, modernizace Jižní Morava
Výtah patří ke komfortnímu vybavení nejen panelových a bytových domů, ale také domů rodinných či firemních a jiných budov. Jeho realizace vyžaduje profesionální a vysoce odborný přístup, který spočívá v letitých zkušenostech a dovednostech, které poskytuje společnost TREBILIFT, s.r.o. se sídlem V Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Výroba elektricky svařovaných sítí
Jediným výrobcem svařovaných sítí v atypických rozměrech v České republice je firma Ferrum. Vyrábí široký sortiment sítí různých rozměrů, tvarů a povrchových úprav. Pro výrobu svařovaných sítí využívá revoluční svařovací stroj Multi Assembler 3000 a kvalitní materiály z atestovaného materiálu s certifikátem, které splňují nejvyšší standardy a ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Tryskání kovů, práškové lakování, stabilní hasicí zařízení a spinklery z Vysočiny
Firma P.J. - mont se zabývá tryskáním kovů, kovových dílů a konstrukcí a následným práškovým lakováním kovových dílů. Práškové lakovaní je proces, při kterém se na kovový povrch nanáší suchý prášek barvy pomocí elektrostatického pole. Prášek se pak pevně spojí s kovem v peci za vysoké teploty. Další činností kterou provádí je výroba, montáž a ...
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Výroba podlahových roštů podle konkrétních požadavků klienta
Podlahové rošty jsou pro svou univerzálnost, jednoduchost, stabilnost i pevnost velmi oblíbeným konstrukčním řešením pro použití na úniková schodiště, lávky, jako kryty odtokových žlabů, montážních jam atp. Často jsou tyto rošty důležitým funkčním prvkem u průmyslových staveb, např. v chemických provozech. Společnost Ferrum s.r.o. se sídlem v ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Stroje na zpracování potravin od předních světových výrobců
Hledáte spolehlivého partnera pro dodávku kvalitních strojů a technologických linek na zpracování potravin? Společnost SKANEKO vám nabízí širokou škálu produktů od předních světových výrobců, se kterými spolupracuje jako oficiální zástupce.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Truhlářství Kafka vyrábí vestavěné skříně na míru a dle přání zákazníků
V dnešní době se výroba nábytku přizpůsobuje dle požadavků klientů. Na přání Vám vyrobíme vestavěné skříně do ložnice, skříně do obývacího pokoje, sestavíme i celou předsíň nebo vyrobíme kuchyni podle daného prostoru přesně na zakázku.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
SKANEKO: Váš partner pro kvalitní stroje na zpracování potravin
Chcete získat moderní a kvalitní stroje a technologie na zpracování potravin? Hledáte firmu, která vám nabídne komplexní služby od dodávky, instalace, školení, servisu až po náhradní díly? Pak je pro vás ideální volbou společnost SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Analýza kovových materiálů a slitin pomocí spektrometru DELTA PROFESSIONAL
Rychlá nedestruktivní analýza chemického složení kovových materiálů a slitin se používá v mnoha odvětvích a má široké uplatnění. Moderní spektrometry, mezi které patří např. model DELTA PROFESSINAL, se pyšní snadnou obsluhou a přesným vyhodnocením analýzy prakticky jakéhokoliv materiálu. Spektrometr je však velmi drahý, proto se jeho pořízení ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Vysoce kvalitní stroje pokryjí zpracování od mytí po konzervaci
Od firmy zastupující špičky v oblasti potravinářských technologií dostanete veškeré stroje a celé technologické celky pro zpracování všech druhů zeleniny, ovoce, bobulovin, luštěnin, masa i ryb. Seženete zde myčky, odpeckovače a odstopkovače, loupače česneku a cibule, krájecí a řezací linky na různé tvary, sušičky, kuchačky, filetovačky, ...
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Nerezové zábradlí – dokonalý designový prvek
Zábradlí je důležitým bezpečnostním prvkem nejen u schodišť. Jestliže se rozhodneme pro možnost mít ve svém interiéru zakomponované například francouzské okno, měli bychom také myslet na bezpečnost obyvatel bytu. Zejména v případě, pokud se zde pohybují děti. Zábradlí by mělo být také odolné a esteticky ladit s okolním prostředím.
Anděl CZ, s.r.o.
Důmyslné systémy šetří čas i peníze
Zabezpečovací systémy, které jsou instalovány v podobě elektronicky řízených turniketů a parkovacích automatů, ušetří mnoho času přicházejícím zákazníkům a také finanční prostředky do budoucna provozovatelům různých areálů nebo parkovišť.
ELVIS
Výroba speciálních spojovacích materiálů a dalších kovových dílů
Firma Lagus s.r.o. se zabývá výrobou speciálních spojovacích materiálů a různých kovových dílů a to nejenom pro automobilový průmysl, ale díly se dají běžně použít v jakémkoliv dalším odvětví průmyslu nebo v jiných oblastech. Šrouby, matice, nýty, závitové tyče, závlačky, podložky, vruty, závitořezné šrouby, péra, kolíky či šrouby do plechu se ...
LAGUS s.r.o.
Global Servis: Automatizované výrobní linky pro mlékárny a potravinářský průmysl
Žádná prosperující mlékárna se neobejde bez správné techniky a odpovídajícího zařízení, které umožní vyrábět produkty rychle, kvalitně a efektivně. Právě potravinářský průmysl je tím odvětvím, kde jsou automatizované výrobní linky denně zapotřebí. Global Servis se specializuje na projektování a dodávku technologických zařízení nejen pro mlékárny.
Povrchové úpravy kovů, kamene, cihel a dalších materiálů
Hledáte způsob jak nechat nějakou věc zrenovovat? Potřebovali byste pro svou věc dokonalou povrchovou úpravu? V tom případě se obraťte na opravdové odborníky v tomto oboru. Firma ELNA-renovace s.r.o. se specializuje na povrchovou úpravu a to u různých druhů materiálů. Provádí pískování, tryskání suchým ledem, metalizaci, nástřik i nátěr.
ELNA-renovace s.r.o.
Technologie pro mlékárenský průmysl
Potravinářská oblast má velice blízko k průmyslové automatizaci. Jakmile se tato dvě odvětví spojí nebo propojí, vznikají nové technologie. Ty se týkají také mlékárenského průmyslu, který se v naší vlasti stále drží na vysoké úrovni.
Podzemní plastový sklep jako moderní dostupná alternativa klasického zděného sklepu
Sklep je ideálním prostorem pro uložení ovoce a zeleniny, která bude dlouho čerstvá díky ideální teplotě a nízké vlhkosti. Rovněž je vhodný pro uskladnění materiálu či pracovních pomůcek. Nachází se pod zemí, a tak nezabírá zbytečný prostor. Stavba klasického zděného sklepu je však poměrně náročnou a nákladnou záležitostí, nemluvě o dodatečné ...
Mobilní štípač dřeva pro vás palivové dřevo připraví raz dva
Štípač dřeva je skvělým pomocníkem při zpracování tohoto palivového materiálu. Vzhledem k ceně energií se spousta zákazníků vrací k topení dřevem, a proto jim mobilní štípač dřeva rozhodně přijde vhod. Společnost Palivové dříví Františka Slámy nabízí ty nejkvalitnější služby v tomto oboru. Už nikdy nebudete muset vzít do ruky sekeru, o vaše ...
Automatické štípače Sláma František Sláma
FERRUM: hutní materiál, ocelové rošty, zámečnictví a mnohé další
Hutní materiál, ocelové rošty, ale i kovošrot a likvidace autovraků. To je jen malá část činností, kterými se zabývá společnost FERRUM s.r.o. Kromě toho mezi naše služby patří pálení trubek a plechů laserem i plazmou, výroba sítí do betonu a v neposlední řadě také zámečnictví a mnohé další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Prodej truhlářského řeziva Znojmo
Záleží vám na vaši truhlářské výrobě a chcete prodávat výrobky pouze z kvalitních materiálů? Kvalita je zárukou spokojenosti a návratnosti zákazníků. Proto vše začíná výběrem materiálů a to i v případě dřeva. Pro kvalitní truhlářskou výrobu zajisté oceníte truhlářské řezivo vysoké kvality, které vám zajistí společnost FABRI-MORAVIA, s.r.o. z ...
Výroba smetáků, košťat a kartáčů
Společnost Tekas s.r.o., se zaměřuje na tradiční a klasickou výrobu smetáků, košťat a kartáčů a dalších obdobných pomůcek. Smeták je všem znám už od nepaměti, ale věděli jste například, že má i v dnešní době pořád velké využití?
Pytle na dřevo i štěpku: Kompletní sortiment pytlů a BIG-BAG pro prodejce štípaného dříví
Společnost FOKUS-H poskytuje svým zákazníkům pytle a obalové materiály pro prodejce štípaného dříví. V této oblasti přináší FOKUS-H pytle na dřevo, pytle na štěpku, velkoobjemové vaky BIG-BAG nebo ovíjecí síťoviny.
Autorizovaný prodej, servis a kalibrace automobilové diagnostiky BOSCH
Vaše vozidlo vyžaduje kvalitní a kompletní péči, která spočívá v pneuservisu i v autoservisu. Nejen běžné opravy, kontroly a servis, ale také profesionální diagnostika a kalibrace. Pokud chcete zajistit komplexní péči pro vaše vozidlo, tak správným řešením je firma BTS1-Bosch Technik Servis s pobočkami Čelákovice, Jirkov, Brno a Telč.
Toužíte po vlastním autoservisu? Bojíte se začít podnikat na vlastní triko? Nebo už jste začali a ještě vám pár věcí chybí?
V tomto odvětví se umíme orientovat, působíme v něm už více jak 20 let a díky tomu máme všechny potřebné zkušenosti. Se zařizováním dílny máme praxi, takže i vám velice rádi a ochotně pomůžeme s výběrem potřebného vybavení podle vašich individuálních potřeb.
Vzduchotechnika, klimatizace do velkých budov i do domácností
Co vás napadne, když se řekne vzduchotechnické zařízení? Napadne vás klimatizace do domácností nebo ta větší do průmyslových hal a jiných komerčních objektů? Vzduchotechnika má mnoho podob. A přesně tímto tématem, výrobou vzduchotechnických zařízení ale i jejich montáží, se zabývá společnost Kovo vzduchotechnika spol. s.r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Podzemní plastové sklepy
Sklepy jsou nedílnou součástí domácností. Ušetří spoustu místa v domě a zajistí prostředí pro skladování všeho. Každý si pod tímto pojmem představí tmavou chladnou komoru, do které se nakonec bojí i vejít. Vaše představy a předsudky okamžitě zažene zcela jiný pohled na sklepy. Nemusí se totiž jednat pouze o tmavá místa v suterénu domu, ale o zcela ...