Ložiska a řetězy přímo od výrobců dodává Logistar Hradec Králové
Ložiska, řetězy, klínové řemeny, gufera, silentbloky a mnohé další. Na to všechno se specializuje společnost Logistar s.r.o. Hradec Králové. Soustředíme se na prodej a distribuci sortimentu společnosti Rubena a.s., prodáváme ale také výrobky od dalších tuzemských i zahraničních výrobců.
Potřebujete štafle či žebřík? Vyberte si hliníkový od společnosti SWS Tauchman
Mezi hlavní činnosti firmy patří svařování slitin hliníku, odkud také pochází právě již zmíněné vynikající hliníkové žebříky, ale zaměřují se i na ostatní nejrůznější materiály, jakými jsou nerez-ocel, titan, a hořčíkové slitiny. K tomu je vhodná jejich metoda TIG.
Velkoobchod s brusnými nástroji a stroji a internetový obchod s brusivem
Společnost TECHCENTRUM s.r.o. přináší na trh vlastní internetový obchod s brusivem. Prezentují se však také jako velkoobchod s brusnými nástroji a stroji. Jste poctivý český řemeslník, který potřebuje ke své práci kvalitní a spolehlivé nářadí? V tom případě se můžete obrátit na tuto firmu a nakoupit si zboží třeba online přes internet.
Železářství Stores Bruntál je tu pro váš praktický život
Je všude kolem nás, ale jeho přítomnost si neuvědomujeme. A přesto bychom se bez něj obešli jen stěží. Řeč je o železářském zboží, které vám v maloobchodním i velkoobchodním prodeji nabízí společnost Stores Bruntál.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Hrotový systém proti ptákům
Už máte dost létajících stvoření, která sedají všude, kam se dá? Obzvláště pak na střechy budov, na římsy, parapety a podobně? Řešením je hrotový systém, který může být v provedení ohebném i neohebném.
Výroba strojů pro oblast klempířství, zámečnictví a jiné údržbářské dílny
Vlastní konstrukční návrhy pomáhají ve firmě Libor Brom – Mostr, vytvářet a produkovat originální komponenty do dílen a na další strojírenská pracoviště. Prodávají také nářadí a dokonce vyrobí a namontují sklopný stožár na pouliční osvětlení. Výrobky si sami navrhují a mohou vyrobit i atypické stroje.
Kvalitní okenní a dveřní kování, to je Meesenburg
Hledáte kvalitní okenní či dveřní kování, které má dlouhou životnost, je funkční a zároveň dobře vypadá? Obraťte se na firmu s dlouholetou tradicí Meesenburg s.r.o., která se právě na okenní a dveřní kování specializuje.
ELIDIS: Magnetismus, měření magnetického pole i emisí
Specialistou na magnetismus, magnetické pole a materiály nebo měření magnetického pole je firma ELIDIS. Dále se zaměřujeme na měřicí emisní systémy. V oblasti vyhodnocování emisí patříme ke špičce na českém trhu.
Navštivte náš e-shop a nakupujte prvky pro okna a dveře, parapety nebo produkty pro montáž
O jakou oblast e-shopu se bude jednat? Její strůjcem je společnost Meesenburg s.r.o., která má tradici dlouhých 250 let a je úzce spjata s německým městem Flensburg. E-shop nabízí široké a rozsáhlé portfolio výrobků, které zohledňuje potřeby různých odvětví a zahrnuje okenní a dveřní kování, nářadí, profily, těsnění, zabezpečovací systémy a ještě ...
Nábytkové kování Hradec Králové
Vše co potřebujete pro svůj dům, byt, dílnu, prodejnu či řemeslo najdete v kamenném obchodě firmy CRATER HK s.r.o., která sídlí ve městě Hradec Králové. Zde provozují kamenný obchod, ve kterém najdete nejrůznější truhlářské potřeby. Nabízí nábytkové kování, stavební kování, spojovací materiál, lepidla, tmely, barvy, nářadí, nástroje a ochranné ...
Ploty, pletiva a oplocení - Gaves
Chcete ohraničit svůj pozemek? Nechcete, aby na něj někdo nezákonně vstupoval? Plot je základním prvkem, který tvoří jakýsi mezník mezi naším vlastním pozemkem a pozemkem někoho jiného. Pokud se více zajímáte o styly a druhy oplocení, pak se obraťte na firmu Ploty Gaves. Zabývají se samotnou výrobou, ale i prodejem a samozřejmě také montáží všech ...
Pod logem Okentěs jsme na trhu 25 let
Naše společnost je pod logem Okentěs na trhu již 25 let a obsluhuje více než 8 tisíc klientů z různých průmyslových oblastí, stavebnictví, truhlářství apod. Náš standardní sortiment včetně technických a cenových informací je k dispozici na našich internetových stránkách s možností objednání v e-shopu. Během roku informujeme klienty formou ...
Magnetické separátory
Také Vás fascinuje magnetismus? Fyzikální veličina, kdy jedno těleso přitahuje druhé? Jak je to vůbec možné? Fyzika je neobyčejná věda, která ukrývá mnoho zajímavých vlastností. Magnety, ale i jiné magnetické výrobky najdete také pod společností ELIDIS s.r.o., která se již dlouhou dobu zabývá magnetismem, zejména magnetickými separátory.
Dveřní či okenní kování nebo pohony dveří. To je Meesenburg
Okenní kování s dlouhou životností, funkčností a bezpečností? To je přesně to, co hledáte. Výrobky od firmy Meesenburg splňují všechny tyto podmínky do puntíku. Problém pro naši firmu nejsou ani dveřní kování, pohony dveří či okapnice. Obraťte se na firmu s dlouholetou tradicí na českém trhu!
Jarní a podzimní bonusový program PRO-BONUS – získejte odměnu za nákup stavebnin
Nakupujete stavebniny? A co říkáte možnosti získat k nákupu navíc i odměnu? PRO-DOMA STAVEBNINY vám to umožní. Pro naše zákazníky jsme připravili věrnostní program PRO-BONUS. Po celé jaro i podzim tak u nás můžete nakupovat stavební materiál, sbírat za to body a ty poté vyměnit za odměnu dle vašeho výběru.
ToBig nářadí Opava: Aku nářadí pro kutily i profesionály
Aku nářadí je mnohdy považováno za méně výkonné a spolehlivé než klasické nářadí na elektrický kabel. Pokud ale poznáte nářadí z prodejny ToBig, zjistíte, že je tato domněnka chybná. Najdete zde totiž aku nářadí pro kutily i profesionály, které je díky novým akumulátorům LiHD svým výkonem i výdrží srovnatelné s těmi připojenými do sítě.
Novinky v nabídce společnosti Okentěs, spol. s.r.o. pro rok 2016
24 let na trhu pod logem Okentěs – v letošním roce již ve vlastních prostorech! Naše společnost obsluhuje více než 8 tisíc klientů z různých průmyslových oblastí, stavebnictví, truhlářství apod. Náš standardní sortiment včetně technických a cenových informací je k dispozici na www.okentes.cz a www.okentes.sk s možností objednání v e-shopu. Během ...
Magnetické fólie - praktický materiál nejen pro reklamní využití
Magnetické fólie nabízejí řadu možností využití. Hodí se jak pro reklamní účely, tak v případech, kdy je třeba vyvěsit informace, které se často mění. Magnetická fólie je praktická, a navíc ji lze snadno odstranit, aniž by zanechala stopy.
Spojovací materiál prvotřídní kvality
Každý z nás čas od času potřebuje šrouby, vruty, matice, silikony či jiné drobné nářadí. Spojovací materiál využijete v každé domácnosti. Jenomže pokud nejste odborník, nebo alespoň zkušený kutil, je často těžké zvolit ty pravé produkty pro vaši konkrétní situaci. Jak nejlépe vyřešit takový problém? Pokud jste z Kolína, Kutné Hory nebo okolí, ...
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Venkovní i vnitřní parapety přesně dle vašich představ
Okno bez parapetů by působilo neúplně a nehezky. Parapety jsou totiž skvělé doplňky oken, a to nejen po praktické, ale i po estetické stránce. Venkovní parapety chrání fasádu domu, vnitřní parapety pak zase nabízí odkládací prostor pro květináče i jiné interiérové doplňky. Hledáte i vy ideální parapety pro vaše okna? Navštivte společnost ...
Klempíři, pozor! BezVa klempířské prvky vás dostanou
Klempířské prvky, žlabové háky, vzduchotechnické prvky, PVC žlaby nebo sněhové zábrany? To a celá řada dalších výrobků pro klempíře, stavitele i kutily je doménou společnosti BezVa, významného českého výrobce klempířských prvků se sídlem v Třebovicích v Čechách a hlavně dlouholetými zkušenostmi, které úspěšně uplatňuje ve svém oboru ve prospěch ...
Nákup u firmy EVOokna pohodlně ze svého domova? Ano, a to díky novému e-shopu!
Chcete si pořídit kvalitní žaluzie, rolety či různé doplňky pro okna a dveře od firmy EVOokna, ale nemáte možnost osobní návštěvy? V minulosti by to možná byla neřešitelná situace, nyní si už ovšem bude moci výrobky od firmy EVOokna objednat úplně každý. A to díky e-shopu, v němž si budete moci z pohodlí domova vybrat zboží přesně podle vaší ...
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Slzičkové plechy a výrobky z nich podle přání zákazníka
Slzičkové plechy mají díky svému povrchu protiskluzové vlastnosti. Používají se v oblasti automobilového či loďového průmyslu, ale také stavebnictví nebo strojírenství. Společnost Keramet přináší dva typy slzičkových plechů, Quintett a Duett, které se liší svou strukturou a jsou vhodným výchozím materiálem pro výrobu řady protiskluzových dílů, ...
Nářadí, lepidla i další potřeby pro kutily, Havířov
Potřeby pro kutily i nářadí do profesionálních dílen seženete v obchodě KENY - Export – Import Havířov. Prodáváme nářadí všeho druhu, závěsy, lepidla a tmely, zámky, spojovací materiál, ale i drátěný program do kuchyní a provozoven. Stačí si vybrat z naší bohaté nabídky.
Výroba nástrojů, měřidel a přesných součástek na zakázku
Nástrojářská společnost ZV – nástroje se zabývá zakázkovou výrobou nástrojů, měřidel a přesných součástí dle požadavků a potřeb zákazníků. Dlouholetá tradice výroby a kvalita produktů a služeb v oblasti kovovýroby zaručuje klientům ten nejlepší servis.