Nejlepší truhlářské řezivo hledejte u firmy Wood Rakušan
Bezpečný sklad, široká nabídka dřevin a letité zkušenosti v oboru jsou to, co dělají z firmy Wood Rakušan jedničku ve zpracování a prodeji řeziva. Nabízíme kvalitní truhlářské i hoblované řezivo, které ocení výrobci nábytku i podlah. Chcete vyrábět ty nejlepší dřevěné výroby? Pak nakupte to nejlepší řezivo.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Sušení řeziva, výroba přířezů i hoblování - vše okolo dřeva vám zajistí společnost Fabri-Moravia
Naše společnost Fabri-Moravia patří v současné době k nejvýznamnějším dodavatelům v segmentu dřevozpracujícího průmyslu. Na trhu působíme od roku 2005, již v době založení jsme však měli mnohaleté zkušenosti z předchozí činnosti v oblasti obalového, stavebního i truhlářského řeziva, plošných materiálů spárovek, palubek a ostatních dřevoproduktů.
Kvalitní dřevěná eurookna od tradiční české firmy TESKO KOLOVRAT
Chcete si pořídit nová okna, ale nedokážete se rozhodnout, jaká by měla být? Za pozornost rozhodně stojí dřevěná okna (tzv. eurookna), která mají velmi dlouhou životnost a krásný vzhled. Dřevěná eurookna mají navíc vynikající izolační vlastnosti a splňují podmínky i pro nízkoenergetické stavby. Kvalitní dřevěná okna s moderním či rustikálním ...
Plechové střechy – elegantní a technicky dokonalé řešení střešní krytiny
Při výběru střešní krytiny je třeba zohlednit řadu faktorů, výhod a nevýhod. Univerzální a v mnoha ohledech výhodné jsou plechové střešní krytiny, které dokážou ochránit před povětrnostními vlivy, jsou elegantní a technicky dokonalé. V dnešní době jsou plechové střechy stále vyhledávanější, jelikož jsou variabilní, cenově dostupné a relativně ...
Pila Belcredi: kvalitní dřevo a řezivo pro široké využití
Na okraji Brna – Líšně naleznete kompletní sortiment dřeva a řeziva pro různá využití. Optimální produkty za rozumnou cenu zde najdou jak stavební firmy či truhláři, tak i soukromé osoby, které shánějí palivové dřevo pro svou domácnost. Mezi běžné zákazníky patří i majitelé lesů a dřevozpracující firmy.