ToBig nářadí Opava: Aku nářadí pro kutily i profesionály
Aku nářadí je mnohdy považováno za méně výkonné a spolehlivé než klasické nářadí na elektrický kabel. Pokud ale poznáte nářadí z prodejny ToBig, zjistíte, že je tato domněnka chybná. Najdete zde totiž aku nářadí pro kutily i profesionály, které je díky novým akumulátorům LiHD svým výkonem i výdrží srovnatelné s těmi připojenými do sítě.
CLARA – plechová střešní krytina s prokazatelným původem materiálu
Hledáte vhodnou střešní krytinu na svůj dům? Krytinu, u které si budete moci být jistí původem a kvalitou materiálu? V tom případě si vyberte ze sortimentu společnosti KLEMPOS – STŘECHY s.r.o. Zajišťujeme kompletní dodávky střech a navíc máme vlastní značku střešní krytiny CLARA, u které garantujeme původ materiálů použitých na její výrobu.
Široká nabídka služeb ohromí nejednoho zákazníka
Firmy s tradicí jsou na trhu velmi ceněnými partnery. Mají za sebou spoustu zkušeností a projektů, prostřednictvím kterých prokazují své skutečné výsledky. Mezi společnosti s mnoha zkušenostmi se řadí také firma ELTODO, která má za sebou více než dvacetiletou tradici v oboru. Portfolio jejích služeb je skutečně široké. Mezi specializaci firmy ...
Malování bytu nemusí být noční můra
Chystáte se na rekonstrukci a malování bytu, potřebujete natřít plot nebo provést sofistikovanější stavební práce a netroufáte si na to sami? Nejen v okolí Moravského Krumlova vám se starostmi tohoto typu pomůže firma BARVY & TÓNY Makovický. Kromě stavebních prací se totiž zaměřuje na malířské a natěračské práce, a to včetně prodeje produktů z ...
Malířské práce, stavební práce i nátěry fasád tvoří důležitý krok ke skvělému bydlení (Moravský Krumlov, Ivančice)
Plánujete stavbu či rekonstrukci vašeho domova? Nebo budete provádět úpravy pracovních prostor? Nechcete být na celou tuto činnost sami? Jsou vašim bydlištěm Ivančice, Moravský Krumlov či okolí? Potom je tu pro vás na jakékoli stavební, malířské i natěračské práce společnost BARVY & TÓNY MAKOVICKÝ. Nestresujte se zbytečně s tím, co za vás mohou ...
Voda, topení a plyn – to jsou činnosti společnosti Pavel Reichl Hradec Králové
Ať už potřebujete řemeslníky na instalatérské, topenářské či plynařské práce, obraťte se na společnost Pavel Reichl. Provádíme komplexní služby ve všech třech oborech, tedy voda, topení a plyn, a to už od roku 1992, tudíž máme bohaté zkušenosti. Působíme v lokalitách Hradec Králové, Pardubice a okolí.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Servis a údržba záložních zdrojů napájení, diesel agregátů či UPS
Záložní zdroje napájení a další podpůrná zařízení slouží k zamezení či úplnému vyloučení výpadku elektrického proudu. I tato zařízení však vyžadují pravidelný servis a údržbu, díky čemuž budou spolehlivá a provozuschopná za jakékoliv situace. Společnost SUM se zabývá dodávkou a servisem záložních zdrojů, diesel agregátů či UPS, přičemž využívá své ...
RATTAY – odborník na výrobu a prodej kovových nerezových hadic a kompenzátorů
Liberecká firma RATTAY kovové hadice s.r.o. byla založena v roce 1996 jako sesterská firma německé společnosti. Zaměřuje se na vývoj, výrobu a prodej kovových hadic a kompenzátorů. Během několika let získala řadu významných ocenění a certifikátů a patří mezi prestižní společnosti v daném oboru.
LEGOS - trapézové plechy i lehké střešní krytiny od švédských dodavatelů
Kvalitní trapézové plechy i lehké střešní krytiny různých druhů najdete v nabídce společnosti LEGOS. Spolupracujme se švédskými výrobci stavebních materiálů, pořídíte u nás tak zboží světové za kvality za české ceny.
Dřevěný materiál různého typu – najdete u nás vodě odolné překližky, OSB desky, KVH hranoly, dřevěné obklady a terasová prkna to všechno je firma Fastra s.r.o.
Čistý přírodní materiál, se kterým se nádherně pracuje. Také milujete tu vůni čerstvého dřeva? Pohled na přírodní materiál je velice líbivý, nejde o nic umělého. V tomto ohledu je největší výhoda právě dřeva.
Bezpečnostní dveře chrání vás i váš majetek
Přemýšlíte o výměně dveří? Přejete si, aby vaše nové dveře byly nejen krásné a designové, ale i kvalitní a bezpečné? Pak vybírejte pečlivě. Pokud mají být dveře skutečně spolehlivé, musí být samozřejmě vyráběny ze správných materiálu. Důležitá je však i samotná montáž dveří. Obraťte se na společnost Lubomír Uher – Harmonie Design a spolehněte se ...
Společnost NAMIO s.r.o. vám vybaví dílnu potřebným nářadím a stroji, které vám usnadní práci
Nabízí: stroje a zařízení, elektrické a ruční nářadí, svařovací techniku, šroubové a pístové kompresory, pneumatické nářadí, hadice, vysavače, pilové pásy a kotouče, lepidla, dílenskou chemii, ochranné pracovní pomůcky, spojovací materiál a vruty do dřeva. Kromě samotného prodeje poskytuje i profesionální broušení nástrojů a půjčovnu tryskací ...
Výroba polystyrenu s tradicí
Neexistuje snad jediná domácnost či firma, která by pěnový polystyren či polystyren EPS nevyužívala. Společnost Sepas vyrábí už více než 20 let kvalitní pěnový polystyren a zpracovává jej do bloků či tvarovek a výlisků. Počátky tradice výroby a zpracování pěnového polystyrenu na Valašsku však sahají až do roku 1967.
Důmyslná ochrana elektroniky pomocí teplotního managementu
Elektronika je v naprosté většině případů velmi citlivá na provozní teplotu a reálné klimatické podmínky nejsou vždy ideální pro její funkci. Na řadu pak přichází teplotní management, jehož cílem je zajistit ochranu elektroniky pomocí regulace, topení i chlazení. Firma STEGO se zabývá výrobou zařízení, která minimalizují rizika a zajistí ...
Vystavíme akreditovaný protokol o zkoušce nebo jiné formuláře, stačí využít naši akreditovanou laboratoř
Jako český výrobce si držíme stále své významné postavení ve výrobě a prodeji barev. Ty se používají ve vysoce postaveném strojírenském průmyslu ale také v automobilovém odvětví. Ovšem naše kvalitní výrobky putují i menším firmám, které se zabývají povrchovou úpravou.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Radikální změna přinese nový design i úspory
Přestože trh nabízí mnoho řešení otopných systémů, deskové radiátory zůstávají i nadále oblíbenou klasikou a společnost KORADO nabízí kvalitní otopná tělesa v mnoha barevných variacích. Designové úpravy dovolují instalovat radiátor jak do moderních tak i klasických interiérů.
Lakování všeho druhu a v různých barevných odstínech
Povrchová úprava je důležitá součást každého předmětu kolem nás. Díky profesionální péči prodloužíte životnost výrobkům i o několik dalších let a zároveň jim dodáte estetický a moderní design. Přesně takovou péči vám dokáže poskytnout prášková lakovna Lakmetal spol. s r.o., Kobeřice, odborník na Komaxit.
Výrobky z materiálu TRAPLAST™
Díky třídění odpadu můžou vznikat další projekty a produkty, které jsou šetrné k našim peněženkám, ale i k přírodě. Recyklace plastů má svůj důvod, protože následně vznikají produkty, které se dají využít dalšími směry. Možná je právě využíváte a ani o tom nevíte.
Nábytek na zakázku od TODAP – vestavěné skříně, interiérové dveře i kuchyně, které jinde nenajdete
Vestavěné skříně, kuchyně interiérové dveře i další nábytek na zakázku vám vyrobíme ve společnosti TODAP. Zakládáme si na individuálním přístupu k zákazníkovi a použití kvalitních materiálů. Ať už si budete přát novou skříň, stůl nebo zařízení celého bytu, postaráme se o vše od prvotních konzultací a návrhů, přes výrobu až po montáž.
Jak naložit s odpadními vodami? Jímky a septiky jsou řešením
V klasickém rodinném domě nebo bytu nemusíme odpadní vody vůbec nijak řešit, protože se o vše stará hustá kanalizační síť. Jiné je to ale tehdy, když hovoříme o rekreačních objektech, jako jsou chaty a chalupy. K nim totiž většinou kanalizační síť nedosáhne. Společnost Bazény A&M Borovnička navrhuje ideální řešení, a to v podobě plastových nádob, ...
Starý nábytek nemusí být špatný. Restaurování mu vdechne nový život
Pokud se nechcete vzdát starého nábytku, vsaďte na restaurování! Kvalitní ruční práce přinese vašemu vybavení nový lesk a vy jej můžete bez problémů nadále využívat na sto procent. Restaurátorské práce nabízí i společnost ONJASI truhlářství ze Zábřehu, a to více než deset let. Najdete zde kvalifikovaný a odborný personál na svém místě!
INTOZA Ostrava, to jsou pasivní domy pro úsporné a zdravé bydlení
Pasivní doma a stavby s nízkými provozními náklady umožní komfortní a zdravé bydlení. Začněte také bydlet zdravě a úsporně! Obraťte se na stavební společnost INTOZA s.r.o., která od roku 1992 působí v oblasti realizací těchto staveb v okolí měst Ostrava a Frýdek-Místek.
Větrací mřížky vhodné do dveří i nábytku
Větrací mřížka, která je vhodná jak na dveře, tak vzduchovody, mřížka s pevnou vnější žaluzií nebo taková, která je vyrobená z ocelového a galvanizovaného plechu - to je jen malý zlomek nabídky větracích mřížek naší společnosti.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Společnost Wood Rakušan se zaměřuje na produkci sušeného řeziva, které je určené pro truhlářskou a stavební činnost
Skladem mají domácí české dřeviny a to kolem 18 druhů, ale mohou zákazníkům nabídnout také vzácnější cizokrajné dřeviny a to na základě domluvy a určení konkrétního typu, který klient požaduje. Snaží se vždy vyhovět všem požadavkům.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Samonivelační cementové lité potěry: novinka na stavebním trhu
Abychom mohli svým zákazníkům nabídnout nejmodernější technologie, stále sledujeme nejnovější trendy ve stavebnictví. Novinkou mezi našimi produkty jsou samonivelační cementové lité potěry. Tento nově vyvinutý materiál na bázi cementového pojiva, vyrábíme ve své vlastní plně automatizované betonárně. Naše firma, Stavební firma OSP spol. s.r.o., ...