Izolační materiály ze skelných i přírodních vláken vyrábí firma KOBE-cz
V automobilovém, stavebním i nábytkářském průmyslu jako součásti konstrukčních a izolačních součástí, ale také v elektrárnách a jako izolace v dalších průmyslových odvětvích. Všude tam se používají produkty z přírodních a skelných vláken, jejichž výrobou se zabývá firma KOBE-cz s.r.o.. Ta se zaměřuje také na laminaci.
Tlumiče hluku, akustické zástěny i protihlukové dveře pro dokonalé odhlučnění vašeho provozu
Kompletní protihluková opatření a zvuková izolace na míru? Přesně to nabízí společnost Greif akustika. Zajistíme měření a akustické studie, vyrábíme také kvalitní tlumiče hluku, akustické zástěny, zvukové izolace či protihlukové dveře. Pro malé i velké firmy v oblasti průmyslu i energetiky tak zajistíme vše od detailních projektů, přes konzultace ...
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Montáž a demontáž výrobních linek i zařízení zajistí MONTEMA Otrokovice
Specialistou na montáž a demontáž výrobních linek, technologií a technologických celků je firma MONTEMA, spol. s.r.o. z Otrokovic. Montujeme technologické celky, výrobní linky, zařízení, stroje, ocelové konstrukce i potrubní rozvody. Kvalitní a rychlou montáž i demontáž zajišťuje tým zkušených techniků. Své služby poskytujeme po celé České ...
Vinylové podlahy DesignArt splňují i ty nejnáročnější požadavky dnešní doby
Chcete mít podlahu podle nejnovější módy, přitom ale snadno instalovatelnou i udržovatelnou? Řešením je vinylová podlaha DesignArt, od kvalitního a prověřeného belgického výrobce IVC. Je vhodná pro obytné místnosti i kanceláře. Nejširší výběr těchto podlah naleznete v prodejním velkoskladu společnosti Boma parket s.r.o. na Praze 10.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Výrobky ze skla jsou moderní, čisté a působí svěžím designem, využijte je jako zábradlí, dveře nebo schody
Zábradlí, dveře, schody to všechno můžete v dnešní době vyrobit ze skla. Sklo je přírodní velice čistý a moderní materiál. Má hned několik velkých výhod. Vypadá velice efektivně a hodí se do jakýchkoliv prostor. Můžete jej použít v moderní domácnosti nebo také do kanceláří a administrativních prostor.
Izolace z přírodních vláken – konopí, bavlna, juta, len, ovčí vlna
Když se řekne izolace, tak představy většiny z nás zřejmě míří k izolacím, jako je polystyrén, minerální vata a podobně. Ale napadlo vás, že existují izolační materiály vyrobené z přírodních vláken, jako jsou konopí, len, ovčí vlna, bavlna nebo juta? Tak si představte, že opravdu existují. Když se podíváme do minulosti, tak přírodní materiály byly ...
Nežádoucí částice, prach ani kovy nemají díky produktům od firmy Jelínek Trading šanci
Textilní průmysl, potravinářství, nebo třeba chemická výroba, to jsou odvětví, ve kterých se klade důraz na kvalitu, a i ty nejmenší detaily mohou hrát roli. Není divu, do sypkých materiálů i kapalin se mohou dostat nežádoucí částice a způsobit nemalé potíže. Jak tomu zabránit a zajistit, aby celý výrobní proces proběhl hladce? Řešení známe ve ...
Prodej tepla a všechny související služby zajišťuje společnost Prometheus
Odborné služby v oblasti energetiky poskytuje už více než 20 let společnost Prometheus, energetické služby, a.s. sídlící v Praze. Jsme členem koncernu Pražská plynárenská, a.s. a naší hlavní činností je prodej tepla. V současné době provozujeme více než 75 plynových kotelen a jsme držitelem všech oprávnění potřebných pro výrobu, distribuci a ...
Čerpadla, armatury i další instalatérský materiál na jednom místě
Sháníte skutečně kvalitní instalatérský a topenářský materiál? Obraťte se na společnost Thermoquell CZ. Jako dceřiná společnost německé firmy Thermoquell Boerner GmbH se zabýváme maloobchodním a velkoobchodním prodejem tohoto zboží. Seženete u nás prvotřídní čerpadla a armatury, ale i další topenářský a instalatérský materiál.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Zabezpečení našeho domova, zajistěte dveře, branky nebo vrata kvalitními zámky
Ochrana vlastního bezpečí se v první řadě týká našeho domova. Firma Stores Bruntál, s.r.o. se věnuje velkoobchodnímu a maloobchodnímu prodeji železářského zboží. Najdete u nich maloobchodní prodej ručního a elektrického nářadí a spojovacích materiálu nebo také prodej stavebního kování.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Prodej stavebního a truhlářského řeziva Oldřichov v Hájích, Chrastava
Kvalitní dřevo na různé využití a odborné poradenství s profesionálním přístupem jsou důležitým obsahem produktů a služeb a přístupu k zákazníkovi. Pokud hledáte široký sortiment dřeva a potřebujete také poradit či využít další služby, tak vašim požadavkům plně vyhoví PILA FACEK s.r.o.
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
AD SECURITY – Bezpečnostní dveře pro váš domov
Dveře jsou vstupní branou do vašeho domu, kanceláře, nebo skladu. Dveře jsou také to, s čím se zloděj setká jako první a často je bez větších problémů překoná. Zajistěte bezpečí pro váš domov a podnikání - vyberte si vhodné bezpečnostní dveře, které jsou díky zesílené konstrukci odolné proti hrubému násilí a splňují požadavky pojišťovacích ...
Izolace konopnými deskami KOBE ECO HEMP PANEL dovolí domu dýchat
Současným trendem v oblasti zateplování staveb jsou konopné desky KOBE ECO HEMP PANEL. Oproti synteticky vyráběným materiálům přinášejí ve výsledku velice pozitivní vlastnosti celé nemovitosti. Zabrání vzniku plísní a obyvatele domu ochrání i před hlukem.
Izolační materiály společnosti KOBE-cz s.r.o. přinášejí zdraví do našich domovů
Přírodní materiály, kterými jsou konopí, bavlna, juta, len a ovčí vlna, našly znovu své uplatnění při izolacích domů. Oproti uměle vyráběným materiálům, kterým úspěšně konkurují, mají navíc velkou výhodu zdravotní nezávadnosti.
Tradiční český výrobce posuvných dveří, skládacích dveří a zimních zahrad
Je libo zimní zahradu? Nebo nádhernou prosklenou plochu, například v obývacím pokoji, přes kterou se bude chodit ven na terasu? Máte rádi světlo a výhled na přírodu? V tom případě se obraťte na firmu TESKO KOLOVRAT s.r.o., tradičního výrobce posuvných dveří, skládacích dveří, zimních zahrad ale v obecném měřítku i velkých prosklených ploch v ...
Pohoda za oknem v každé situaci
Nenarušování soukromí je pro většinu lidí jednou z nejzákladnějších věcí, kterou od svého bytu požadují. Výběrem vhodných okenních rolet si můžete zajistit i mnohem více. Výrobky společnosti STAVONA vytvoří z vašeho bytu útulnou náruč.
Plechové střechy od firmy KLEMPOS - kvalitní materiály a velký výběr barev
Hledáte ideální střešní krytinu, která bude skvěle vypadat a současně nebude příliš drahá? Společnost KLEMPOS vám nabízí spoustu řešení. Nabízíme vám plechové střešní krytiny nejrůznějších typů, barevných odstínů a provedení v té nejvyšší kvalitě. Stačí si tak jen vybrat střechu, která se vám líbí a my se postaráme o vše ostatní.
Výroba potrubních dílů
Kvalita potrubních dílů spočívá nejen v použitých materiálech, ale také v použité technologii, zkušenostech zaměstnanců a profesionálním přístupu firmy k požadavkům zákazníků. Vaše požadavky splní a kvalitně odvedenou práci poskytne firma ELZA Předměřice, s.r.o.
Zakázková výroba elektroniky v Plzni
Máte specifické požadavky na elektroniku? Musí splňovat vaše přání nebo požadavky zákazníků? Potřebujete nechat vyrobit speciální kabely pro některá zařízení? Naše služby jsou vám k dispozici. Jsme firma DURANGO electronic s.r.o., která se specializuje na zakázkovou výrobu elektroniky. Vyrobíme plošné spoje či jakýkoliv jiný kabel.
DURANGO electronic s.r.o.
Hliníková střešní krytina TORNERO – krytina, která nezklame
Přemýšlíte, že vyměníte starou střešní krytinu za novou? Vyzkoušejte výhody hliníkové střešní krytiny TORNERO. Tato moderní krytina vaši střechu spolehlivě ochrání. A vy už se nebudete muset obávat rezivění, zatékání vody nebo popraskání tašek. Spoléhejte na hliníkovou střechu od prodejce SALVATOR střechy s.r.o.
Tlustostěnné a tenkostěnné svařování oceli, hliníku, nerezu a dalších materiálů
Výroba vzduchotechniky, části zemědělských strojů i netlakových nádob, nerezových i dalších mechanických produktů téměř vždy vyžaduje proces svařování. Společnost ABA Šumperk se zabývá výrobou výše zmíněných i dalších produktů, přičemž klade velký důraz na finální operace svařování.
Betonové výrobky vysoké kvality pořídíte u firmy HB beton
Betonové rošty do stájí pro prasata i skot, dlažby, stropní desky, skruže, silážní jámy a další betonové výrobky. To vše vyrábí a dodává firma HB beton s.r.o. se sídlem v Jindřichově Hradci. Na trhu působíme od roku 1991 a své produkty dodáváme jak v tuzemsku, tak i po celé Evropské unii.
HB beton, s.r.o.
Dveře dávají bytu osobitost
Dveře jsou důležitou součástí každého interiéru. Dokáží celkový dojem buď naprosto pozvednout, nebo naopak potopit. Proto společnost ZL interiér s.r.o. nabízí nepřeberné množství různých variant, aby si každý zákazník mohl vybrat opravdu to pravé.
Potrubí z polyethylenu od českého výrobce Luna Plast a.s. na výstavách
Kvalitní potrubí z polyethylenu vyrábí tradiční česká společnost Luna Plast a.s. Pro představení vyráběných trubek je nutné účastnit se výstav a realizovat prezentace přímo u odběratelů.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek