Rekonstrukce bytu od návrhu až po realizaci
Rekonstrukce interiérů, včetně veškerých bouracích i zednických prací nabízí firma RG interiéry. Bohaté zkušenosti má i v oblasti sádrokartonových prací, lepení tapet, pokládání veškeré podlahové krytiny. V náplni práce je i vytváření dekorativních omítek.
Barvy, laky, fasádní barvy i probarvené omítky všech odstínů
Barvy, laky, interiérové barvy, probarvené fasádní omítky, fasádní barvy, lazurovací laky, vosky, tmely a emaily nejrůznějších odstínů najdete u naší společnosti ABC barvy v Opavě. Namícháme Vám také Vaše oblíbené barvy na počkání, přesně podle Vašich představ na profesionálních tónovacích automatických strojích. Nevíte-li si rady s volbou ...
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Betonové ploty a další betonové výrobky od českého výrobce na klíč
Odolnost, všestranné použití a perfektní vzhled, tyto i další výhody vám nabízejí betonové výrobky od společnosti Betonové ploty Petr Harašta. Seženete u nás betonové výrobky všeho druhu, jako například zámkové a chodníkové dlažby, betonové skruže či stříšky. Naší specialitou jsou ale betonové ploty všeho druhu, které se perfektně hodí k oplocení ...
PLOBERGER: Vše pro řemeslo a průmysl od A do Z
Společnost PLOBERGER patří mezi vedoucí hráče na poli dodávky služeb a produktů pro řemeslníky a pracovníky průmyslu. Bezmála dvacet let figuruje jako významný technický prodejce ve střední Evropě, ve kterém v současnosti najdete prakticky vše, co se týká nářadí, strojů, vybavení dílen a ochranných pracovních oděvů a pomůcek. Kromě pobočky v České ...
Betonové ploty už dávno nejsou jen nevzhledné šedivé zídky
Betonové oplocení od společnosti Betonové ploty Petr Harašta jsou nejen praktickým řešením pro oddělení pozemku, ale díky modernímu designu v mnoha provedeních i vysoce estetickým prvkem. V nabídce najdete až 30 druhů betonových plotů, ze kterých si vybere každý podle svého vkusu i charakteru objektu, pro nějž bude betonový plot určen.
Crossfit podlaha s vysokou odolností, to jsou pryžové desky od NOKO Servis Praha
Pryžové podlahy se vyznačují vysokou odolností, proto jsou také vhodné jako sportovní povrchy, ať už se jedná o posilovny, tělocvičny či např. dnes velmi moderní crossfit cvičení. Vysoce kvalitní pryžové desky pro sportovní podlahy nejen v Praze a okolí dodává a odborně instaluje společnost NOKO Servis s.r.o.
Stavba ocelové konstrukce a opláštění - celá Morava
Na velké ocelové konstrukce je tady firma KAMAX - METAL s.r.o., která se zaměřuje na výstavbu ocelových konstrukcí a jejich opláštění. Společnost má dlouholetou tradici a mnoho cenných zkušeností a proto dokáže svým zákazníkům poskytnout pouze kvalitní a profesionální přístup. Zaměřuje se také na kovoobrábění a prodej hutního materiálu či ...
Jak vybrat ideální vchodové dveře
Při výběru vchodových dveří je nutné zaměřit se na celou řadu parametrů. Kromě toho, které dveře se vám v tu chvíli líbí nejvíce a typově se hodí k vašemu domu, je dobré brát zřetel i na další faktory jako například, na kterou světovou stranu budou instalovány, zda plánujete jejich zastřešení, v jakém budou odstínu a další. Vhodnou volbou a ...
Podlaha pod činky – pryžové desky nebo puzzle s žebrováním, Praha
Podlaha ve fitness centru je velice namáhaná. Proto je zapotřebí položení speciálně vyvinuté podlahy právě pro tento účel, aby se nejen šetřilo celé zařízení, ale také aby byl pobyt v tomto sportovišti příjemným. Pro cvičící i pro obsluhující personál.
Sanitární výrobky, obklady a dlažby
Městec Králové se nachází nedaleko města Hradec Králové. Zde se nachází kamenná prodejna, která nabízí krásný pohled na koupelnové a kuchyňské nábytkové centrum. Obchodní a stavební společnost M&K můžete klidně využít i formou eshopu.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Pneumatické prvky, ventily, průmyslové armatury a pohony dodává firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o.
Mezi hlavní činnosti této firmy patří dodávky pneumatických systémů. V tomto oboru jsou na českém trhu největším distributorem předního světového výrobce firmy Parker Hannifin. Společnost Parker Hannifin patří mezi hlavní světové dodavatele produktů v oblasti řízení pohybu. Distribuční síť je velice komplexní.
Distribuce kabelážních prvků pro telekomunikační a datové sítě
Telekomunikace a informační technologie vyžadují ke své činnosti kvalitní kabely a dráty. Ty běžně slouží jako médium pro přenos nejrůznějších signálů, a je tedy nutné zajistit maximální kvalitu těchto prvků. Najít spolehlivého dodavatele těchto produktů se může zdát složité, avšak opak je pravdou. Na trhu totiž působí firma KABEL Trade Praha ...
Hydroizolace základů staveb i střech zajistí společnost Izolinvest Zlín
Kvalitní hydroizolace je důležitou součástí každé stavby. Toho si je dobře vědoma firma Izolinvest s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která zajišťuje hydroizolace střech i základů staveb. Zabýváme se také prodejem hydroizolačních fólií. Zbavíme vás tak problémů s vlhkostí jakékoliv stavby.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Nový konfigurátor dveří PERITO – cesta k dokonalým vchodovým dveřím
Vchodové dveře jsou velice důležitým prvkem celého domu. Je to důležitý detail, na kterém bude záviset celkový vzhled. K dokonalému výsledku Vám pomůže nový konfigurátor PERITO, díky kterému si snadno vyberete přesně to pravé podle všech důležitých parametrů.
Prodej a dodávka stavebního, truhlářského a hoblovaného řeziva v regionu Jihlava
Sháníte zásobování řezivem pro stavební, truhlářskou nebo tesařskou firmu? Pravidelné nebo výjimečné dodávky OSB desek? Využijete je při stavbě nebo rekonstrukci domu, ale mají i další uplatnění v tesařském a stavbařském průmyslu. Prodej a dodávku stavebního, truhlářského a hoblovaného řeziva v regionu Jihlavy zajistí firma Ing. Radek Vintr.
Recyklace plastů, plastové regranuláty, kompostéry, ekologie a výkup víček z PET lahví, ochrana výrobních technologií
Zlínská společnost JELÍNEK-TRADING je předním českým zpracovatelem plastového odpadu. Převážně se věnuje odborné recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů. Ve skutečnosti je však na tento základ navázána celá řada dalších činností, jako je vstřikování plastů a výroba plastových výrobků, kompostérů, blatníků a mnoha dalších výrobků z plastů. ...
VTP PELKA  - kompletní práce v oblasti vodo topo plyn pro jednotlivce i firmy
Realizace zakázek v oboru vodo topo plyn – přesně to nabízí společnost VTP PELKA Staré Město u Uherského Hradiště. Nezáleží na tom, zda potřebujete opravit koupelnu, zavést topení nebo zajistit kompletní plynařské práce pro velkou zakázku. My nabízíme vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce včetně dodávky materiálu a zboží pro každého. V ...
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Výroba a prodej svařovaných ocelových tenkostěnných profilů a trubek
Společnost ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s. patří v současné době mezi nejvýznamnější výrobce a prodejce podélně svařovaných ocelových tenkostěnných profilů a trubek a tenkostěnných otevřených profilů. Na trhu působí již od roku 1918, přičemž současnou právní formu má od roku 1993. Výroba je realizována ve dvou hlavních divizích ...
PVC podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy i koberce – u firmy FRANC si vybere každý
Vybrat správnou podlahu nemusí být snadné. Musí totiž splňovat hned několik podmínek – být funkční, odolná, vydržet zátěž a také skvěle vypadat. Hledáte i vy obchod, kde nabízí kvalitní podlahy různých druhů? Navštivte společnost FRANC. Prodáváme a pokládáme PVC podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy i koberce.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Domovní a průmyslové elektroinstalace jedině od profesionálů
Nedílnou součástí každé stavby je vyřešení otázky elektroinstalace. Bez té se žádná moderní budova, ať už domovní, nebo průmyslová, neobejde. Společnost Manel se sídlem v Praze je připravena položit základy kvalitní a spolehlivé elektroinstalace ve všech domovních i průmyslových objektech.
Cromwell, Bahco, SKF, nářadí a stahováky
Zajímáte se o nářadí a stahováky? Naše firma Vám nabídne kuličkové šrouby, gufera, klínové řemeny, nářadí, mazací lisy, mazničky, řemenice, řetězová kola. Dále zde najdete také hadicové spony, stahováky ložisek, lepidla, pouzdra KU KX, teploměry, endoskop, indukční ohřívač, termovizní kameru nebo stroboskop.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Kotlíkové dotace
Aleš Jarýn provozuje elektro-vodo-topo, což jsou samozřejmě zkratky pro oblast instalací elektřiny, vody, topení a plynu. Působí v okolí Šumperka. A dokonce u nich koupíte i peletky na topení, takže budete mít na zimu vystaráno.
Profesionální uchopovací systémy a upínací technika
Pokud vaše firma hledá pro svoji strojírenskou, automobilovou a další výrobu a činnost kvalitní uchopovací systémy a upínací techniku, tedy chapadla, která mají široké možnosti využití a množství důležitých funkcí, tak produkty a služby firmy Schunk Intec s.r.o. vám zajistí kvalitu, profesionalitu a prestiž.
Rekuperace je systém řízeného větrání, ideální způsob jak udržet kvalitu vzduchu v interiéru domu i bytu
Rekuperace je novodobý systém větrání, pořídit jej můžete u firmy Karel Ušela - Ventilátory Zlín. Tento systém řízeného větrání vám mohou zajistit na klíč, postarají se o dodání a montáž, ale poradí i při realizaci svépomocí.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Nízkoenergetické novostavby, které vyhovují evropským směrnicím
Splnění norem, které nařídila evropská směrnice, nepřináší majitelům novostaveb jen samá negativa. Naopak. Do budoucna mají jistotu, že jejich dům bude fungovat v úsporném provozu. Sníží se totiž náklady na vytápění i ohřev užitkové vody.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění