Sanace budov, rekonstrukce bytů a revitalizace domů
Stavební činnost společnosti BB Building sanace s.r.o. se zaměřuje na kompletní dodávku jakýchkoliv prací, které se týkají historických budov, bytových domů, panelových domů nebo rodinných domků. A v neposlední řadě vytváří odborné posudky a zajistí projektovou dokumentaci.
Potřebujete něco naplnit? Od toho jsme zde právě my! Naplníme, napytlujeme, všechno podle vašeho přání
Oblast vývoje této firmy je opravdu široká a její využití taktéž, protože mohou nabídnout mnoho zajímavých provozních linek. Výroba se může zaměřovat na vážení, plnění, dávkování, mísení a mnoho dalšího. Prodávají i základní prvky, které jsou potřebné k vážení.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Stavební práce a technické služby v Jaroměřicích nad Rokytnou, Třebíči, Moravských Budějovicích a okolí
Společnost Tesma Jaroměřice, založená Městem Jaroměřice nad Rokytnou, poskytuje komplexní stavební činnosti a technické služby městu a dalším subjektům. Působí především v samotných Jaroměřicích, ale také v Třebíči, Moravských Budějovicích a okolí.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Vážicí systémy od firmy Vels vám usnadní práci
Bez přesného vážení se neobejde řada firem v různých průmyslových odvětvích. Potřebujete i vy vážit materiál přesně, rychle a pokud možno bez námahy? Využijte váhy od firmy VELS vážicí elektronické systémy s.r.o. Nabízíme komplexní služby ve výrobě a dodávce navažovacích a dávkovacích zařízeních zejména pro potravinářský a chemický průmysl.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Betonové konstrukce i základové desky - základ pro každou stavbu
Betonové a železobetonové konstrukce jsou dnes základem každého domu či stavby. Jelikož se jedná o stěžejní prvek, musí být jeho provedení kvalitní, aby se celá stavba mohla bez problémů dokončit. Odborníky v této oblasti je společnost Quart Construct, která se na základové desky, pohledové zdi, stropy i schodiště specializuje. Spokojený zákazník ...
Stavební stroje opravíme rychle a spolehlivě
Dnešní stavební stroje, podobně jako jiná technika, se často vyrábějí tak, aby posloužily jen několik desítek měsíců, a pak se porouchaly. Jejich výrobce počítá s tím, že si tím zákazník automaticky pořídí nový stavební nástroj. Pro zákazníky to znamená narůstající náklady i stres. Od toho je tu společnost Kamila Kramného, která ví, jak na ...
Elektrický odvlhčovač vzduchu REMS Secco 80 – novinka firmy REMS Česká republika
Havárie topení, prasklý vodovod, záplavy nebo jen zatuchlé sklepy či vlhké zdivo. To všechno jsou situace, kdy je potřeba prostor důkladně odvlhčit a vysušit. Poslouží k tomu elektrický odvlhčovač vzduchu a stavební vysoušeč REMS Secco 80, který je novinkou v sortimentu firmy REMS Česká republika.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Vertikální doprava materiálu při rekonstrukci a opravách domů nemusí být problémem.
Na oblast malé mechanizace zaměřuje svoji činnost firma KAMI, s.r.o. z Otrokovic, která slouží řemeslníkům a firmám z celé republiky již dvacátý první rok a vyrábí, prodává i půjčuje široký sortiment strojů a zařízení.
Se stavebními a zemědělskými stroji Caterpillar od společnosti Zeppelin CZ není žádná práce těžká!
Práce na poli a na stavbě mají jedno společné – často zde narazíte na úkoly, se kterými si bez pomoci techniky neporadíte, ať už jde o zvedání těžkých břemen, nakládání nebo kopání. Přesně v takových případech se vám hodí kvalitní stavební stroje či zemědělská technika, na které je spoleh. Přesně takové má v nabídce i společnost Zeppelin CZ, ...
Stavební bazar vám přinese značnou úsporu
Stavba domu nebo rekonstrukce bytu s sebou vždy přináší značné výdaje. Neslevujte ze svých nároků jen kvůli tomu, že na dané materiály nebo výrobky nemáte peníze. Raději navštivte STAVOBAZAR Plzeň - váš spolehlivý stavební bazar, ve kterém najdete vše, co potřebujete, za bezkonkurenční ceny.
Příslušenství pro hydraulické bagry od Wimmer International
Veškeré příslušenství a vybavení pro hydraulické bagry najdete v nabídce společnosti Wimmer International. Aby vaše stroje pracovaly dlouho a bezchybně, je třeba investovat i do jejich kvalitních součástí a vybavení. To nejlepší a nejodolnější příslušenství pro hydraulické bagry najdete v Českých Budějovicích.
Profesionální stavební technika zajistí úspěch vaší firmě
Wimmer International CZ s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem profesionální stavební techniky. Je dceřinou společností rakouské firemní skupiny WIMMER, fungující na trhu již od roku 1984 a dodávající stavební techniku do celého světa. Hlavním cílem pracovníků společnosti je vytvářet optimální řešení na míru všem klientům, kteří používáním spolehlivé ...