Výhody vinylových podlah
Podlaha tvoří vždy jakýsi základ místnosti. Nejdříve se díváme na celý prostor, ale hned v zápětí si všímáme podlahy. A právě proto by měla být podlaha příjemná, hezká na pohled, pohodlná při nášlapech a snadno udržovatelná při úklidu. Chcete nahlédnout do světa podlahovin? V tom případě vás vítá firma HARMONIE DESIGN, která sídlí ve městě Vsetín.
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Plechové střechy a prodej střešních krytin Zlín
Výběr střešních krytin nebývá vždy záležitost jednoduchá, a proto se hodí nejen pestrý výběr, ale také dobrá rada od odborníka. V případě, že hledáte obojí a široké spektrum produktů v oblasti střešních krytin, tak se o vás ve všech směrech postará firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou i ve Zlíně.
Dřevěné dubové podlahy
Společnost FRANC spol. s. r.o. se více jak 15 let zabývá prodejem bytových doplňků, textilu a veškerých podlahových krytin. Zaměřují se samozřejmě i na dřevěné dubové podlahy, které jsou v posledních letech velice oblíbené a to jenom z pohledu praktičnosti, ale také z pohledu estetického cítění, protože si uchovávají krásný vzhled a půvabný ...
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
Novodobý ochranný a bezpečnostní systém - Alarm Jablotron se snadným ovládáním
Společnost Kve-mont s.r.o. provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Sídlí v Otrokovicích u Zlína, ale činnost a montáže provádí po celé České republice. Hlavní náplní práce jsou průmyslové elektromontáže. Provádí montáže EZS zabezpečovacích systémů Jablotron, kamerových systémů i fotovoltaických panelů. V této oblasti vám zajistí ...
Jaké výhody přináší promyšlené návrhy interiéru a nábytek na zakázku?
Při plánování interiérů se po letech, kdy byly na výsluní moderní a často syntetické materiály, se opět čím dál častěji dostává ke slovu klasické dřevo. Tento přírodní materiál pro návrhy interiérů a jejich realizace se skvěle hodí nejen do interiérů rodinných domů, ale také do bytů včetně novostaveb, kde bývalo dřevo mnohdy neprávem podceňováno. ...
Klimatizace a tepelná čerpadla vzduch – voda zajistí kvalitnější prostředí pro váš život
Společnost FRESH AIR s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis klimatizací, chladírenské a mrazírenské technologie, tepelných čerpadel, a je také regionálním zástupcem firmy TESTO, která vyrábí přístroje na měření teploty, vlhkosti a proudění vzduchu.
Střechy na klíč i různé další rekonstrukce zařídí firma KD Služby
Střecha na klíč je vždy souhrn ucelených prací a kompletních služeb, které poskytují naši odborníci a to od prvopočátku až do konce. Seznámíme se s danou problematikou, odborně posoudíme výchozí stav střechy, profesionálně zpracujeme návrh řešení, a následně zrealizujeme samotnou zakázku.
KVE-mont – specialista na elektroinstalace a elektromontáže
Elektromontáže, elektroinstalace silnoproudých a slaboproudých rozvodů, ale i kamerových systémů. To všechno a mnohé další služby provádí firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína. Patříme k největším dodavatelům průmyslových elektromontáží, kromě toho zajistíme kompletní servis a provádíme také revize elektroinstalace, a to po celé České republice.
G2 Reality Zlín: prodej nemovitostí, pronájem i rekonstrukce
Hledáte nové bydlení? Najdeme vám vhodnou lokalitu, poradíme a pomůžeme rovněž s vyřízením hypotéky. Jsme totiž zlínská realitní kancelář G2 Reality, s.r.o., která zajišťuje tradiční realitní služby pro kupující i prodávající. Vykupujeme nemovitosti, zprostředkujeme prodej nemovitostí i jejich pronájem a postaráme se také o rekonstrukce. Naše ...
Skleněné obklady dodají punc luxusu každé kuchyni i koupelně
Hledáte šikovné sklenářství, které by bylo schopné realizovat vaše specifické požadavky na skleněné obklady kuchyní a koupelen? Sklenářství Sedláček se sídlem v Kroměříži zajišťuje výrobu skleněných obkladů do domácností i komerčních prostor na míru. Ozvláštněte tímto zajímavým a luxusním prvkem svůj interiér i Vy.
SEADD s.r.o. vyrábí veškeré kovové konstrukce už od roku 1993
Společnost SEADD s.r.o. byla založena roku 1993 a její výrobní sekce je umístěna ve Starém Městě u UH. Už více než 20 let vyrábíme nejrůznější ocelové, nerezové ale i hliníkové konstrukce pro venkovní i vnitřní použití. Naše technologie neustále zlepšujeme a modernizujeme, abychom uspokojili požadavky i těch nejnáročnějších klientů.
CLARA – plechová střešní krytina s prokazatelným původem materiálu
Hledáte vhodnou střešní krytinu na svůj dům? Krytinu, u které si budete moci být jistí původem a kvalitou materiálu? V tom případě si vyberte ze sortimentu společnosti KLEMPOS – STŘECHY s.r.o. Zajišťujeme kompletní dodávky střech a navíc máme vlastní značku střešní krytiny CLARA, u které garantujeme původ materiálů použitých na její výrobu.
Střechy ROGAT s.r.o.: Pokrývačství, klempířství i tesařství
Hledáte skutečné odborníky na střechy? Obraťte se na společnost ROGAT s.r.o. z Uherského Hradiště. Mezi námi poskytované služby patří tesařství, klempířství a pokrývačství. Poradíme si s jakýmkoliv typem střechy na nejrůznějších stavbách, postaráme se také o rekonstrukce stávajícího zastřešení.
Projektování v oblasti tepelné energetiky, ústředního vytápění, zdravotně technických instalací a plynoinstalací
Potřebujete zajistit kompletní realizaci projektu v oblasti tepelné energetiky, ústředního vytápění, zdravotně technických instalací či plynoinstalací? Společnost PIPEMONT s.r.o. se zabývá právě projektováním v oblasti tepelné energetiky, navazuje na bohaté zkušenosti z návrhu, projektování a realizace velkých investičních celků.
Vinylové podlahy nadchnou svou odolností i věrnou imitací
Vinylové podlahy jsou v současnosti stále oblíbenějším a vyhledávanějším typem podlahové krytiny. Díky moderní technologii výroby disponují veškerými vlastnostmi, kterými se může kvalitní podlaha pyšnit. Kromě dokonalého vzhledu je vinylová podlaha extrémně odolná a pružná, snadno se pokládá a navíc se velmi jednoduše udržuje. O oblibě tohoto ...
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Pokládka podlahy vyžaduje pečlivost, přesnost a odborné zacházení
Pokud jste se rozhodli pro novou pokládku podlahy, vůbec prvním krokem je vyhledání profesionální firmy. Samotný výběr podlahové krytiny je sice velmi důležitý, pokud však není samotná pokládka provedena odborně a pečlivě, může být výsledek tristní. Pokládka podlahy se totiž musí skládat z řady kroků, od samotného výběru přes konzultace a ...
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce od ROGAT jsou sázkou na jistotu
Budete-li v okolí Uherského Hradiště hledat firmu se střechařskou specializací, pak bezpochyby narazíte na Rogat, s. r. o. Nejde o žádného nováčka, historie firmy začíná v 90. letech minulého století a za více než dvacet let se vyprofilovala v profesionálního dodavatele komplexních služeb v oblasti tesařských, klempířských, pokrývačských a ...
Rozvaděče různých typů - od silových až po bytové a elektroměrové
Hledáte kvalitní rozvaděče? U nás ve společnosti Kouřil elektrotechnik seženete různé typy - od elektrických, silových a průmyslových rozvaděčů až po rozvaděče pro automatizaci. Stačí si vybrat.
Rizikové kácení stromů a výškové práce snadno a rychle
Hledáte spolehlivou firmu, která za vás udělá údržbu zeleně i ve špatně přístupných místech? V tom případě se obraťte na firmu Rizikové kácení – Jiří Petřík, která sídlí v Boršicích v okrese Uherské Hradiště. Tato společnost se specializuje na rizikové kácení stromů a výškové práce, ale mezi její služby patří i sečení trávy či výsadba stromů a ...
Specialista na čištění a ochranu povrchů, výškové práce i celou řadu stavebních prací
Hledáte kvalitní služby v oblasti čištění a oprav povrchů staveb i jejich vnitřních částí? Obraťte se na odborníky ze společnosti Čištění fasád Zlín, kteří díky dlouholeté praxi dokáží zajistit komplexní servis v případě zakázky jakéhokoli rozsahu.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
VK LAROZ DK: Ocelové haly pro vaše podnikání
Hledáte to pravé místo pro vaše podnikaní, ale pronájem drahých komerčních prostor si nemůžete dovolit? Společnost VK LAROZ DK z Holešova zná řešení. Postavíme ocelovou halu přesně podle vašich představ. Umožníme vám tak levný, ale efektivní prostor pro váš start.
Kuchyně, vestavěné skříně i nábytek do celého bytu vám vyrobíme na míru
Kuchyně, vestavěné skříně i další nábytek na míru – to nabízí D&M DESIGNE. Pracujeme s různými materiály a nebojíme se ničeho. Ať už byste si rádi nechali vyrobit svou vysněnou kuchyni, netradiční kousek nábytku nebo chcete zařídit celý byt, jsme tu pro vás.
Kvalitní tesařské a pokrývačské práce a odolný materiál vám zajistí střechu, která bude sloužit dlouhá léta
Tesařské, pokrývačské nebo klempířské práce jsou něco, co je lepší svěřit odborníkům a bez dostatku zkušeností se do toho nepouštět. Pokud se v oboru nepohybujete, jen těžko byste odvedli alespoň z poloviny tak dobrou práci, jako zkušení profesionálové.