Průmyslové podlahy z betonu
V oblasti betonových podlah má dlouholeté zkušenosti Pavel Machů – Stavby PM. Sídlí ve Zlínském Kraji, ale zakázky provádí po celé České republice. Zaměřuje se na betonové průmyslové podlahy, a to jak formou interiérových tak také venkovních typů. Dále provádí speciální povrchové úpravy betonových podlah i opravy starších podlah.
Rybárik, s.r.o.: Hrubé úpravy rovinných, ale i svažitých terénů
Jakmile získáte do svých rukou pozemek, který má dál sloužit k nějakému účelu, ať už k stavbě domů a budov, silnic a dálnic a dalších objektů, potřebujete jej upravit. Jde o nerovnosti terénní, až hrubé, které vyžadují úpravu a modelaci. A je jedno, jestli jde o povrch rovinatý nebo svažitý.
Nadkrokevní izolace, zastřešení budov, obklady a dlažby
Ještě jste neslyšeli o nadkrokevní izolaci? Jedná se o systém zateplení šikmé střechy. Jedna z nejnovějších technologií. Odborně Vám ji může provést firma BUČEK střechy. Firma provádí spolehlivě a odborně i veškeré ostatní práce na střechách - kompletní zastřešení budov, pokládka střešní krytiny, rekonstrukce střech a mnohé další služby.
Hydroizolace základů staveb i střech zajistí společnost Izolinvest Zlín
Kvalitní hydroizolace je důležitou součástí každé stavby. Toho si je dobře vědoma firma Izolinvest s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která zajišťuje hydroizolace střech i základů staveb. Zabýváme se také prodejem hydroizolačních fólií. Zbavíme vás tak problémů s vlhkostí jakékoliv stavby.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Kovoobráběčství a obráběcí práce včetně frézování, soustružení a elektroerozívního obrábění
Kovoobráběčské práce vyžadují nejen kvalitu materiálů a konkrétní projektovou dokumentaci, ale také profesionály v této oblasti včetně dovedností, zkušeností a certifikace. Na strojírenství, kovoobrábění, frézování a soustružení včetně elektroerozívního obrábění je odborníkem firma KOVOBA, s.r.o.
Pohlídám pravidelné kontroly kotelen
Pravidelné kontroly kotelen nejsou žádná legrace. V případě nedodržení vyhlášky 91/1993 Sb. hrozí sankce či finanční penalizace. Proto Ing. Nohava - revizní technik firmy THERMATIC zajistí pravidelné kontroly kotelen a také odbornou revizi 1x ročně podle platných předpisů. Hazard s plynem se rozhodně nevyplácí. Není radno revize podceňovat, a ...
VTP PELKA  - kompletní práce v oblasti vodo topo plyn pro jednotlivce i firmy
Realizace zakázek v oboru vodo topo plyn – přesně to nabízí společnost VTP PELKA Staré Město u Uherského Hradiště. Nezáleží na tom, zda potřebujete opravit koupelnu, zavést topení nebo zajistit kompletní plynařské práce pro velkou zakázku. My nabízíme vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce včetně dodávky materiálu a zboží pro každého. V ...
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
PVC podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy i koberce – u firmy FRANC si vybere každý
Vybrat správnou podlahu nemusí být snadné. Musí totiž splňovat hned několik podmínek – být funkční, odolná, vydržet zátěž a také skvěle vypadat. Hledáte i vy obchod, kde nabízí kvalitní podlahy různých druhů? Navštivte společnost FRANC. Prodáváme a pokládáme PVC podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy i koberce.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Společnost MG – INTERIER 100% kvalita s 22 % slevou
S pomocí nejmodernějších technologií vytváří firma MG – INTERIER v Březové u Slušovic veškeré dřevěné prvky nejen do soukromých interiérů, ale i do veřejných budov. V nabídce je klasika a také atypické prvky všeho druhu.
RYBÁRIK – kompletní demoliční práce nejen pro Buchlovice
Demoliční práce a bourací práce patří mezi obory společnosti RYBÁRIK Buchlovice. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru a použití té nejmodernější techniky zajistíme demolice jakýchkoli objektů. Bezpečně a rychle zboříme staré průmyslové areály, komíny i výškové stavby.
Umělecké klempířství
Galanterní klempířství Josef Kolínek je firma, která se zabývá uměleckým klempířstvím. Sídlí v regionu Kroměříž a nabízí práce v oboru kovotepectví, pasířství a kovotlačitelství. Specializací této firmy je výroba vikýřů, věžiček a větrných růžic na střechy.
Vodovody, kanalizace, inženýrské stavby Morava
Pokud hledáte dodavatele komplexních inženýrských služeb při stavbě vodovodů, kanalizací a je pro vás důležitá kvalita za rozumnou cenu, pak vám bude ideálním partnerem firma RYBÁRIK, s.r.o. Specializuje se především na stavbu silnic, komunikací a průmyslových objektů, ale i na provádění zemních prací v oblasti výstavby kompletních inženýrských ...
Čištění a oprava studní i zemní a zednické práce
Pokud vlastníte studnu, byla by velká škoda ji nepoužívat. Studny však vyžadují pravidelnou údržbu a v případě několikaletého nevyužívání i náročnější opravu. Studna může sloužit jako zdroj pitné vody, stejně jako zdroj vody zahradní. Je jen na vás, jak potenciálu studny využijete. Potřebujete-li dostat vaši studnu opět do provozu, firma Páleníček ...
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
Dům, který umí energii nejen šetřit
Ušetřit za vytápění domu se dá mnoha různými způsoby. Jedním z nich je i instalace takzvané švédské podlahy. Systém umožnuje obnovitelnost zdrojů energie a tím pádem dochází k žádaným úsporám. Toto řešení je možné i u starších objektů, které procházejí rekonstrukcí.
Galanterní klempířství: Za studena tváříme plechy pro dekorativní účely
Chystáte rekonstrukci a chybí vám klempíř? Záruku kvalitní klempířské práce vám zajistí společnost Galanterní klempířství. Ať už se jedná o praktické nebo čistě ozdobné prvky, na nás se můžete spolehnout. Zajišťujeme výrobu a rekonstrukci nejen okapů, ale i vikýřů a arkýřů na historických budovách.
PUR pěna pro zateplení střechy
Hledáte vhodný izolační materiál pro zateplení vaší střechy rodinného domu, chaty, či jiného objektu? V tom případě se můžete seznámit s jednou z variant a tou je speciální metoda stříkání PUR pěny. PUR pěna má mnoho skvělých vlastností a proto je považována za nejvhodnější zateplovací materiál. Zateplení formou stříkané PUR pěny vám odborným ...
Fóliové izolace ochrání dům před prosakující vodou
Prosakování vody do domu při dešti lze účinně zabránit pomocí izolace. Na fóliové izolace plochých střech, izolace balkónů i teras se specializuje rodinná firma IZOLACE M s.r.o.. Zakázky realizujeme především v regionu Uherské Hradiště, Zlín a Brno. Samozřejmostí je bezplatná cenová kalkulace a důsledné plnění termínů.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Zabraňte vlhkosti, aby ničila váš majetek
Společnost IZOLACE M v Uherském Hradišti se postará o to, aby voda a vlhkost nezasahovala nežádoucím způsobem do našich domovů. Kromě toho si umí poradit i se zabráněním pronikání nebezpečných látek, jakými jsou kupříkladu radon nebo metan.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Ohýbání výpalků a dílů ohraňováním, vypalování laserem
Zpracování a povrchová úprava nerezových, ocelových či hliníkových materiálů vyžaduje nejen moderní technologii, ale také odbornost a zkušenosti pracovníků. Různé možnosti zpracování, široké portfolio produktů, zkušenosti i moderní vybavení v oblasti kovovýroby poskytuje firma KOVSTA s.r.o.
Nepodceňujte péči o svou studnu. Pravidelné čištění a montáž kvalitní vodárny se vám vyplatí
Chcete být nezávislí a dopřávat si čerstvou pitnou vodu z vlastních zdrojů? Pak je pro vás studna tou správnou volbou. Také o studnu je ale třeba pravidelně pečovat a udržovat ji v dobrém stavu. Že nevíte, jak na to? Ve společnosti Pavla Páleníčka vám rádi poradíme. Nabízíme vrtání a čistění studní, ale i dodávku a montáž náhradních dílů, ...
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13
Hledáte vhodnou příležitost, jak získat montážní plošinu? Jedinou možností je pro vás pronájem, ať již krátkodobý nebo dlouhodobý? V tom případě se můžete obrátit na společnost ELPO systém s.r.o., která nabízí pronájem montážní plošiny AVIA MP13.
Výměna starého kotle za plynový kondenzační kotel snadno a rychle
Už je to víc než rok, co české firmy přestaly pro domovský trh vyrábět klasické atmosférické kotle. Na podzim roku 2015 to nařídila evropská směrnice, která s klasickými atmosférickými kotly od té doby už vůbec nepočítá. Pokud se tedy atmosférický kotel rozbije, není jiná cesta, než ho nahradit novým kondenzačním. A právě na jejich výměnu se ...
Chropyňská strojírna, a.s. získala v uplynulých několika letech řadu významných titulů a ocenění
Chropyňská strojírna a.s. je mateřskou společností firem Chropynska Deutschland GmbH, Slavia Production Systems a.s., SC Ramira SA a vlastníkem 50% podílu Shanghai Chropynska Automation Technologies Co., Ltd.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Elektroinstalace rodinných domů – poradenství i realizace
Elektroinstalace rodinných domů je náročná nejen z hlediska realizace, ale také plánování. Firma ELPO systém se zabývá realizací slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací již od roku 1992. Klade velký důraz na komunikaci s klientem a kromě samotné elektroinstalace RD poskytuje také poradenské služby. Díky nim klientům například poradí, jak ...