Realizace zakázek s vlastním materiálem z pily u Moravských Budějovic
Firma Tesařství Makáto, která od roku 2005 provozuje v Lukově u Moravských Budějovic pilu, se specializuje na výrobu a montáž dřevěných konstrukcí, střech, pergol, teras a dalších prvků z listnatého dřeva. Pokud plánujete stavbu nebo rekonstrukci domu, chaty nebo jiné nemovitosti, obraťte se na firmu Tesařství Makáto, která nabízí tesařské služby ...
Tesařství Makáto Pila Lukov u Moravských Budějovic
Truhlářství Kafka: Kuchyně a vestavěné skříně na míru
Vybrat ten správný kus nábytku, který bude pasovat do vašeho interiéru a přesně odpovídat vašim představám, může být pěkně složité. Pokud si v obchodech nemůžete vybrat, nechte si nábytek vyrobit na zakázku. Obrátit se můžete na Truhlářství Kafka.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Základem pohodlného bydlení je podlaha
S jednou částí vašeho interiéru se setkáváte nejčastěji. Ať už sedíte u stolu, večer v křesle, nebo si právě chystáte něco dobrého v kuchyni. Jste v neustálém styku s vaší podlahou. Proto je to věc, která musí splňovat i ty nejnáročnější podmínky.
Podlahy Pavel Kasal
Instalatérské práce všeho druhu zejména vodoinstalace a kanalizace
Naše firma sídlí v Třebíči a vznikla v roce 1993. Má tedy dlouhodobou tradici. Snažíme se udržet si v tomto ohledu prestiž i vysokou kvalitu naší odvedené práce. Spolehlivě odstraníme vždy jakýkoliv problém.
K-TOP, s.r.o.
Jak vybrat kvalitní profesionální firmu v oboru klempířských prací?
Hledáte kvalitní tesaře, kteří vám dobře a především odborně provedou pokrývačské a klempířské práce? Stavíte a potřebujete firmu, která vám udělá střechu? Zvolte si firmu, která se drží svého poctivého a tradičního řemesla a snaží se pro své klienty odvést kvalitní a spolehlivou práci. Společnost Krovys s.r.o. vznikla jako stavební firma se ...
Krovys, s.r.o.
Spolehlivé a kvalitní stavební i zemní práce zajistí firma Ing. Pavel Kudláč
Hledáte renomovanou firmu na stavební či zemní práce v kraji Vysočina? V tom případě se obraťte na společnost Ing. Pavel Kudláč, která sídlí v obci Mohelno. Tato firma má ve stavebnictví více než dvacetileté zkušenosti, vyznačuje se osobním přístup ke každému zákazníkovi a nabízí široké spektrum služeb.
FERRUM: hutní materiál, ocelové rošty, zámečnictví a mnohé další
Hutní materiál, ocelové rošty, ale i kovošrot a likvidace autovraků. To je jen malá část činností, kterými se zabývá společnost FERRUM s.r.o. Kromě toho mezi naše služby patří pálení trubek a plechů laserem i plazmou, výroba sítí do betonu a v neposlední řadě také zámečnictví a mnohé další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Realizace staveb Třebíč a Náměšť nad Oslavou
Touha po vlastním bydlení a domě se zahradou je asi v každém z nás. I podnikatelské subjekty mají představu o vlastních prostorách. A ani rekonstrukce není méně častým snem. A proto je škoda zůstat pouze u představ, když každou stavbu i rekonstrukci můžete nechat realizovat přímo na klíč. O vše se postará stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o. se ...
Vzduchotechnika, klimatizace do velkých budov i do domácností
Co vás napadne, když se řekne vzduchotechnické zařízení? Napadne vás klimatizace do domácností nebo ta větší do průmyslových hal a jiných komerčních objektů? Vzduchotechnika má mnoho podob. A přesně tímto tématem, výrobou vzduchotechnických zařízení ale i jejich montáží, se zabývá společnost Kovo vzduchotechnika spol. s.r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Pohotovost, údržba plynu i plynových přípojek Quantum
Občas se naskytnou situace, u kterých hned nevíme, jak si máme poradit. Tyto situace nastávají spíše zřídka a v běžném životě se s nimi dennodenně nesetkáme, ale právě v mimořádném případě může nastat situace, kdy se něco pokazí nebo rozbije, zkrátka vznikne havárie. Pokud se to týká oblasti vody, topení nebo plynu, pak využijte pohotovostní ...
Propagační stojany, prodejní regály a jiné reklamní prvky vyrábí firma Feroplast
Firma se snaží vyhovět i zákazníkům, kteří ještě nemají úplně konkrétní představu o daném produktu a proto naše vývojové oddělení může vypracovat hned několik návrhů v podobě skic a zvolená varianta se nadále vypracovává již do konkrétního výkresu.
FEROPLAST spol. s r.o.
Rekonstrukce a opravy historických, měděných a mosazných střech pro usedlosti – statky, zámky a kostely
Sháníte odborně kvalifikovanou firmu, která by vám zajistila rekonstrukci střechy? Týká se to také například neobvyklých měděných nebo mosazných střech? Či historických nebo snad chráněných budov? V tom případě vám nejlépe odborně poradí a práce provede společnost ZVOZA s.r.o., která provádí rekonstrukce a opravy historických, měděných a mosazných ...
Jak vybrat kvalitní firmu vodo-topení-plyn v regionu Třebíčska
Voda – topení – plyn, tři základní věci, se kterými se běžně v životě setkáváme a které nás doprovází celou cestu od samotného začátku bydlení. Jakmile si zajistíte dům, byt, zkrátka jakékoliv bydlení, ale pozor netýká se to jenom běžných občanů, ale také firem a ostatní i průmyslových objektů, musíte vybrat správě kvalitní firmu, která bude vodu, ...
Oprava a rekonstrukce historických krovů a roubenek - Vysočina a celá ČR
Tesařství Břetislav Kocián je firma, která se stala mistrem ve svém oboru. Provádí opravy a rekonstrukce historických krovů, zejména u věží, kostelů a zámků, ale i opravy a rekonstrukce roubenek a to po celé České republice. Zajistí profesionální přístup a mají bohaté zkušenosti.
Veřejné osvětlení – nové, rekonstrukce, provoz i údržba Třebíč a Vysočina
Provádění elektrické instalace, provoz a údržba veřejného osvětlení patří k důležitým součástím profesionálních služeb. Realizaci nových projektů v rámci veřejného osvětlení a rekonstrukci stávajícího včetně dalšího servisu zajistí firma Elektro - Ing. Klíma s.r.o.
Výkopové práce s moderní technologií
Stavební práce obnášejí mnoho úkolů, starostí a povinností, které bez kvalitního nářadí, odborníků a strojů nejde zvládnout. Mezi takové starosti patří nejen stavební, ale i výkopové práce. S profesionální pomocí zvládnete všechny práce mnohem snadněji, odborněji a rychleji. Třeba s naší firmou TOMIreko, s.r.o. Poskytneme vám široký obsah služeb ...
Příroda je nenahraditelná
Milovníci přírodních materiálů si většinou snaží kousek té přírody instalovat i do míst, kde se chtějí cítit dobře. Doby, kdy téměř vše nahradily plasty, už minuly a my se opět navracíme k přírodě. Ta nám totiž nabízí mnoho za svých pokladů. Jen umět vše správně využít.
Stavební práce Třebíč
Stavební práce zahrnují do svého oboru spoustu náročné a těžké práce, ale také mnoho informací. Znalosti jsou totiž hned druhou věcí, kterou budete potřebovat při stavbě domu, hned po svalech, které jsou první věcí, kterou do stavby domu zapojíte. Takže máme svaly a také znalosti a můžeme začít!
Topenářské práce
Naše společnost K-TOP, s.r.o. se zaměřuje na obory topenářství, vodoinstalatérství, kanalizace a plynoinstalatérství. Opravujeme nedostatky, nehody či náhody, ale také věnujeme velkou pozornost novému provedení či jakýmkoliv jiným změnám, úpravám nebo opravám v těchto odvětvích.
K-TOP, s.r.o.
Stavební firma TOMIreko se zaměřuje na zateplení fasád
Firma se nachází v Třebíči, odkud má rozšířenou působnost do celé České republiky. Nechcete ve vašem domově zbytečně přetápět? Peníze letí oknem při každém puštění radiátoru? V dnešní době už každý ví, jak je zateplení domova důležité a že přispívá k lepšímu hospodaření s teplem.
Zemní práce na Vysočině a po celé České republice zajišťuje firma TOMIreko s.r.o.
Stavební firma TOMIreko s.r.o. se nachází v Třebíči na Vysočině. Jejich působnost je však daleko širší než jenom oblast Vysočiny. Potřebujete sehnat spolehlivou firmu na opravy a rekonstrukce? Pro zemní práce, výstavbu budov, nebo jenom na provedení pár maličkostí kolem domu? Pak se můžete spolehnout na kvalitní, rychlou a odbornou práci pracantů ...
Vodoinstalatérské a topenářské práce v regionu Třebíč
Každá stavba, rekonstrukce i opravy přinášejí spoustu práce, při které každý uvítá profesionální služby. Při každé stavbě či rekonstrukci se kompletně zařizuje nejen elektroinstalace, ale také vodovody, kanalizace, topení, atd. A když chcete kompletní servis a ke všemu profesionální, tak s firmou VESAS s.r.o., která provozuje svojí činnost v ...
Stavební práce a technické služby v Jaroměřicích nad Rokytnou, Třebíči, Moravských Budějovicích a okolí
Společnost Tesma Jaroměřice, založená Městem Jaroměřice nad Rokytnou, poskytuje komplexní stavební činnosti a technické služby městu a dalším subjektům. Působí především v samotných Jaroměřicích, ale také v Třebíči, Moravských Budějovicích a okolí.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Vzduchotechnika se vším všudy – dodávka i revize
Hledáte spolehlivého partnera v oboru vzduchotechnika? Obraťte se na společnost Kovo vzduchotechnika. Výrobou vzduchotechnického zařízení se zabýváme již od roku 1966. Vyrábíme skutečně kvalitní potrubí i další příslušenství. Postaráme se ale i o kompletaci vzduchotechniky a potřebné revize.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Ochrana před bleskem a přepětím, elektroinstalace i prodej materiálu
Hromosvody, elektroinstalační materiál, provádění elektroinstalací a revize elektrických zařízení. To vše jsou dílčí činnosti, spadající do širokého spektra elektroniky. Firma Pavel Puchner z Moravských Budějovic poskytuje již od roku 1997 kompletní služby v oblasti elektroinstalací, patří mezi špičkové odborníky ve zřizování hromosvodů a dalších ...