Proč byste měli chtít zemní protlaky od nás?
Pomocí této technologie se dá stavební zakázka s inženýrskými sítěmi realizovat právě díky protlakům a podvrtům. Provádíme přesnou a konkrétní kalkulaci zdarma. Výkop je ihned zajištěný pomocí vsouvání trubek. Rychlost výkopu je tak deset metrů za hodinu, to všechno umí právě přístroj Grundomat.
Měření a regulace tepelných čerpadel, vzduchotechniky a klimatizací
Tepelná čerpadla jsou v dnešní době nenahraditelná zařízení. Dokážou efektivně ohřívat TUV, což však vyžaduje co nejpečlivější naměření a regulaci těchto zařízení. Optimalizace je činností specialistů, kteří dokážou dodat regulační techniku, vše nastavit a ještě k tomu zaškolit obsluhu těchto zařízení.
Geodetické práce nejen pro Dvůr Králové nad Labem a široké okolí
Společnost Geodézie Dvůr Králové s.r.o. se zabývá poskytováním komplexních služeb v oblasti geodézie. Hlavní náplní činnosti je zpracování geometrických plánů, mapových podkladů a geodetických prací v investiční výstavbě. Společnost působí v regionu východních Čech, převážně pak v okolí měst Dvůr Králové nad Labem, Trutnov, Jaroměř či Náchod.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Od dřevěných podlah po PVC – to je nabídka Jeka Interier
Pokud uvažujete o nových podlahách, dřevěné podlahy mohou být to pravé pro vás. Pokládka podlah sice není jednoduchou záležitostí, stačí si však pozvat odbornou firmu, která vše profesionálně zvládne na jedničku. Přesně tyto služby nabízí společnost Jeka Interier Josefa Kysela z Jičína. Také pokládka plovoucích podlah je stále žádanou službou.
Odborníkem na geodetické práce je společnost GEOŠRAFO Hradec Králové
Geodetické práce jsou nezbytnou součástí při prodeji i koupi pozemku. Hledáte odborníka v oboru geodézie, který vám pomůže vyřešit veškeré záležitosti spojené s geodetickými pracemi? Obraťte se na firmu GEOŠRAFO, s.r.o., která působí v okolí města Hradec Králové.
Zemní protlaky - metoda, která ve městech nezpůsobuje komplikace a je šetrná k přírodě
Plánujete realizaci stavby spojenou s budováním inženýrských sítí? V oblastech mimo města lze pro výkopové práce běžně používat bagry, v městech by však podobné práce omezovaly provoz, což často ani není možné - nejen kvůli uzavírkám, které by komplikovaly život řidičům. Řešením mohou být zemní protlaky.
Správná ochrana dřeva výrazně ušetří stavební výdaje
Pokud stavíte či rekonstruujete objekty, ve kterých se nachází jakékoli dřevěné konstrukce, jistě by pro vás neměly být pojmy jako sanace dřeva, ochrana dřeva či mykologické posudky cizí. Jestliže chcete mít v těchto oblastech jistotu kvalitně odvedené práce, obraťte se na společnost Zbyněk NYČ.
Sklepní kóje TEROM – uchovávejte vaše věci v bezpečí
Kvalitní sklepní kóje na míru od českého výrobce? Přesně to nabízí společnost TEROM z Chlumce nad Cidlinou. Vyrábíme bytelné sklepní kóje a sklepní boxy, které skvěle poslouží ke skladování sezónních věcí, zboží i cenností. Při výrobě kójí se navíc plně přizpůsobíme vašim požadavkům.
Kvalitní a pevnou střechu postaví firma IQ KONSTRUKT s.r.o.
Stavíte a hledáte spolehlivou firmu, která se postará o veškeré pokrývačské, klempířské i tesařské práce? To všechno provádí společnost IQ KONSTRUKT s.r.o. sídlící v obci Čáslavky u Jaroměře. Zhotovíme střešní konstrukce, zajistíme pokládku střešních krytin a další související práce.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Kvalitní střechy jsou předpokladem pro příjemné bydlení
Stavíte či rekonstruujete dům a sháníte spolehlivou firmu, která vám jej kvalitně zastřeší? Pokud jste z Náchoda, můžete se obrátit na společnost Střechy na klíč. Ta se specializuje na tesařské práce, pokrývačské i klempířské práce. Zajistí vám kompletní stavbu vaší střechy tak, aby splňovala i ty nejnáročnější požadavky a zajistila vám dlouhodobý ...
Hydroizolace plochých střech od skutečných odborníků
Společnost POPAS CZ se sídlem v Trutnově se zabývá profesionální ochranou povrchů a staveb. Jednou z oblastí zájmu firmy je hydroizolace plochých střech s využitím nejmodernějších technologií. Provedená hydroizolace je bezúdržbová a vyznačuje se ověřenou životností 30 let. Chystáte-li se provést generální opravu ploché střechy, aplikace ...
Vrtané studny zaručují lepší a levnější vodu
Bydlíte v rodinném domě a máte už po krk cen za vodu? Přivádějí vás stále rostoucí ceny za energie k šílenství a přemýšlíte, jak to vyřešit? Pak pro vás mohou být řešením vrtané studny. Díky nim výrazně ušetříte za energii, a navíc se stanete nezávislí na dodávkách vody od dodavatelů.
EPRO Trutnov - Elektroinstalační materiál všeho druhu i odborné elektromontáže
Sháníte kvalitní elektroinstalační materiál? Pokud jste z Trutnova a okolí, obraťte se na společnost EPRO Trutnov. Elektroinstalační materiál a nejrůznější elektromontážní práce vám nabízíme již od roku 1994. Najdete u nás pouze spolehlivé a kvalitní zboží od osvědčených výrobců!
S firmou MaRfinal s.r.o. ušetříte čas i peníze
Společnost MaRfinal s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti měření, regulace a řízení technologických procesů. Zabývá se projekčními, montážními a servisními pracemi, dodávkou softwarových aplikací, výrobou rozvaděčů a samozřejmostí je i údržba systémů a odborná konzultace.
Teplo domova vytvoří jen profesionál
Letní období s sebou přináší vysoké teploty a skleníkové ovzduší. V této době si jen těžko dokážeme představit, jak jsme před půl rokem mrzli v zimních bundách. Někteří mrzli i doma nebo v zaměstnání. Příčinou byly nekvalitní kotle, nebo jejich nesprávná instalace. Ti, kteří využili služeb společnosti ZITOS, se ale nadcházející zimy vůbec nemusí ...
Řezání plazmou či vodním paprskem zajistí přesné a kvalitní výpalky
Řezání plazmou či řezání vodním paprskem jsou moderní a spolehlivé technologie, pomocí nichž se vyrábí přesné a kvalitní výpalky. Společnost ELZA nabízí komplexní zámečnické práce, mezi nimiž naleznete právě řezání plazmou i řezání vodním paprskem. Firma zhotovuje všelijaké výpalky, vyrábí potrubní díly, tvarovky, ohyby, příruby, redukce, T-kusy, ...