Truhlářství Radim Sladký: kuchyňské linky, vestavěné skříně i další nábytek na míru
Truhlářství, které vám splní každé přání – to je truhlářství Radim Sladký. Vyrábíme kuchyňské linky, vestavěné skříně i další nábytek na míru. Postaráme se o zaměření prostor, výběr materiálů, grafický návrh, výrobu i dopravu a montáž nábytku. Ať už tedy toužíte po nové kuchyni nebo potřebujete vybavit kancelář, jsme tu pro vás.
Topenářské práce a jakýkoliv servis topení provádí Pavel Reichl v Hradci Králové, Pardubicích a okolí
Berete opravy takzvaně od základu? I v těchto případech si můžete ledacos nechat opravit, spravit či namontovat. Toužíte už roky po podlahovém vytápění? Pak není problém obrátit se na firmu, která právě jakékoliv topenářské práce, a s tím spojené instalatérské úkoly, provádí.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Stavba beze všech starostí
Stavby takzvaně „na klíč“ se staly už běžnou záležitostí, kterou nabízí řada stavebních firem. Právě proto, že je jich dostatek, můžeme si vybrat tu nejlepší. Společnost D-BAU s.r.o. Semily získala už několik ocenění ve svém oboru.
D - BAU s.r.o. Pozemní stavitelství Semily
Bezpečnostní sklo CONNEX od Acera sklenářství Praha má široké využití
Bezpečnostní sklo CONNEX je efektivním a zároveň estetickým řešením v celé řadě stavebních projektů. Poskytuje ochranu před úrazy a pády, proti násilnému vniknutí, snižuje následky vandalismu. Navíc může být odolné také vůči střelám a výbuchu, což je v dnešní době velmi aktuální téma. Není tedy divu, že nachází využití v celé řadě zakázek - od ...
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Kompletní realizace střech – práce tesařské, pokrývačské i klempířské
Společnost KUKO se sídlem v Červeném Kostelci se kompletní realizací střech zabývá již řadu let. Svým klientům poskytuje odborné poradenství a zajišťuje stavby střech na klíč i dílčí řemeslné práce. Ve svém týmu zaměstnává profesionální tesaře, pokrývače i klempíře a umožňuje tak celou realizaci uskutečnit co nejkvalitněji a velmi rychle.
Projektová dokumentace – silnoproud, slaboproud, měření a regulace
AZ elektroprojekce s.r.o. se zaměřuje na silnoproud, slaboproud, rozvody elektrické energie a na měření a regulaci. O jaké činnosti se tedy jedná? Jde o projekční a inženýrské činnosti v oboru elektro.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Interiérové dveře, vestavěné skříně a designový nábytek na míru
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada se zabývá truhlářskou výrobou již od roku 2010. Každý produkt je vyráběn s nejvyšší přesností. Jedná se o zakázkovou výrobu nábytku, proto je každý kus vyroben speciálně na míru.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Kompletní elektro práce pro firmy i občany na Opavsku a Ostravsku
Sháníte firmu v okolí Opavy nebo na Ostravsku, která by mohla zařídit elektro práce pro novostavbu, starší dům v rekonstrukci nebo byt? Nebo jste naopak firma, která shání firmu pro účely elektroinstalace a elektromontáže či pro účely revizních služeb nebo opravy elektrospotřebičů? V tom případě se můžete obrátit na firmu SV - Elektro, s.r.o.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Zemní a výkopové práce kolovým rypadlem, terénní práce minibagrem a smykovým nakladačem
Sháníte někoho v blízkém okolí, kdo by Vám mohl pomoci se zemními a výkopovými pracemi? Nebo si potřebujete pronajmout lešení či stavební nářadí, lodní kontejner, lešení nebo hliníkovou věž? Pak se můžete spolehnout na služby Autodopravy Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Kvalitní český výrobce autobusových zastávek a čekáren
Zabýváme se jejich klasickou výrobou a specializujeme se na přesné a pečlivě stanovené požadavky zákazníka. Vyrábíme klasické typy, ale je zde možnosti i jakékoliv další úpravy. Provádíme i pozáruční servis včetně dodávky jakýchkoliv náhradních dílů. V tomto odvětví máme kompletní sortiment.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Když se snoubí zámečnictví a umění
Produkty, které vycházejí z dílny uměleckého zámečnictví Romana Mičky v Opavě Zlatníkách, jsou vždy originály. Pokud se jedná o restaurování starých uměleckých děl, pak se vše provádí v souladu s dobovými technikami i dokumentací.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Když sušárny obilí potřebují opravu či repasi, pomůže Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták
Sušárny obilí jsou velmi důležitou součástí nejen zemědělských družstev, ale i některých dalších výrobních podniků. Snížení obsahu vody v obilovinách je zapotřebí především pro další zpracování v potravinářském průmyslu. Aby mohly sušárny obilí a obilní linky dobře fungovat, musí mít náležitý servis. Ale kde takovou péči sehnat?
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Kvalitní zdroj pitné vody, to jsou vrtané studny EKODRILL
Rozhodli jste se pro vlastní zdroj podzemní vody, pro vrtanou studnu? Obraťte se na firmu EKODRILL, s.r.o., specialistu na vrtané studny. Pomůžeme vám získat podzemní vodu na vašem pozemku a vybudovat vlastní vrtanou studnu. Své služby nabízíme majitelům domů, zahrádek, chat i starostům obcí.
Kamenictví Škrobánek: Vyrábíme vkusné náhrobky za příznivou cenu
Kámen je základní stavební materiál a má proto velké využití. Z kamene se nedělají jen žulové a mramorové náhrobky, ale také kuchyňské desky a krby. Nabízíme vám veškeré kamenné výrobky. Naši práci děláme poctivě, tradiční formou a s láskou k řemeslu.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Zateplování domů a jejich rekonstrukce
Rozhodli jste se provést rekonstrukci domu či jeho zateplení? Jde o komplexní úkon, vyžadující odborníky z mnoha oblastí. Společnost Stavby Nisa s.r.o. se zabývá výstavbou nových domů, bohaté zkušenosti má však i v oblasti provádění rekonstrukcí a zateplování. Disponuje řadou řemeslníků z různých oborů, díky čemuž poskytuje komplexní služby.
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Železobetonové konstrukce od projektu po montáž
Stavební firma ZIPP Brno s.r.o. se zabývá projektováním, statikou, dodávkou a montáží železobetonových konstrukcí. K další nabídce služeb společnosti patří také autodoprava, pronájmy jeřábů, provozování autodíly a pneuservisu, zámečnické práce a další činnosti na profesionální úrovni.
Máte spoustu odpadu či suti? Nechte si přistavit kontejner
Při rekonstrukcích, stavbách i demolicích se velmi často nahromadí velké množství odpadu, které je třeba odvézt a zlikvidovat. Bez těžké techniky by odvoz odpadu trval velmi dlouho a znamenal by spoustu práce. Ideálním řešením je přistavení kontejneru a následný odvoz odpadu či suti s možností likvidace.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Vinylové podlahy dodají prostoru šmrnc a zároveň funkčnost
Při stavbě nebo rekonstrukci domu se musíme soustředit na spoustu aspektů. Všechny by do sebe měly navzájem zapadat, aby byl efekt uspokojivý nejen pro naše oči, ale také co se týče účelnosti. Až potom můžeme ladit nejrůznější detaily, jako jsou doplňky a podobně.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Pravidelné kontroly plynových a tlakových zařízení vám nařizuje sám zákon
Plynová a tlaková zařízení jsou nezbytnou součástí domácností, firem, bytových družstev, škol a dalších objektů. Jsou velmi důležité a nepostradatelné, mohou být ale i velmi nebezpečné. Správné a bezpečné používání těchto zařízení se neobejde bez pravidelných revizí a kontrol od zkušeného Jana Nohavy.
Spolehlivé a kvalitní stavební i zemní práce zajistí firma Ing. Pavel Kudláč
Hledáte renomovanou firmu na stavební či zemní práce v kraji Vysočina? V tom případě se obraťte na společnost Ing. Pavel Kudláč, která sídlí v obci Mohelno. Tato firma má ve stavebnictví více než dvacetileté zkušenosti, vyznačuje se osobním přístup ke každému zákazníkovi a nabízí široké spektrum služeb.
Vložkování komínů a jiné kominické práce
Komínové vložky jsou podstatnou součástí vašeho komína. Pouze kvalitní komínová vložka společně s precizním a správně provedeným vyvložkováním vám zajistí dlouhou životnost, vysokou účinnost a bezpečný provoz vašeho kotle. Neprofesionální zásahy do komínu, ať už se jedná o vložkování komínů či o jakékoli jiné rekonstrukce, mohou mít fatální ...
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Tepelnou a akustickou foukanou izolaci pro váš dům zajistí INTEZO
Příliš vysoké či naopak nízké teploty, plísně, hmyz nebo hluk už vás doma obtěžovat nebudou. Tepelná izolace sníží teploty prostor v létě a udrží teplo v zimě, foukaná izolace navíc výrazně zlepší jejich akustiku. Firma INTEZO vám zajistí nejmodernější technologie a nejkvalitnější řady foukaných izolací.
Ing. Petr Kazický Intezo
FERRUM: hutní materiál, ocelové rošty, zámečnictví a mnohé další
Hutní materiál, ocelové rošty, ale i kovošrot a likvidace autovraků. To je jen malá část činností, kterými se zabývá společnost FERRUM s.r.o. Kromě toho mezi naše služby patří pálení trubek a plechů laserem i plazmou, výroba sítí do betonu a v neposlední řadě také zámečnictví a mnohé další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Průmyslové podlahy z betonu
V oblasti betonových podlah má dlouholeté zkušenosti Pavel Machů – Stavby PM. Sídlí ve Zlínském Kraji, ale zakázky provádí po celé České republice. Zaměřuje se na betonové průmyslové podlahy, a to jak formou interiérových tak také venkovních typů. Dále provádí speciální povrchové úpravy betonových podlah i opravy starších podlah.
Onyxová stěna - luxusní prvek, který již nemusíte obdivovat jen ve vile Tugendhat
Když se řekne onyxová stěna, snad každému se vybaví slavná vila Tugendhat. Onyxová stěna ve věhlasné brněnské vile funguje v minimalistickém interiéru jako výrazný designový prvek, který vyniká nejen svou hrou se světlem. A stejně dobře může onyx posloužit i u vás doma, kde posune vzhled celého bydlení o několik tříd výše a dodá mu nádech luxusu. ...
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný