Stavební firma, kde platíte až za odvedenou práci
Plánujete stavbu či opravy jakéhokoli objektu, ale žádná stavební firma vám nenabízí férové podmínky? Setkáváte se s tím, že po vás chtějí projekční kanceláře nebo stavební firmy dopředu zálohy za něco, co jste ještě ani neviděli? Na takové podmínky nemusíte přistupovat. Obraťte se na firmu OSP spol. s r.o. a plaťte pouze za to, co reálně ...
PRIMATEP Teplice – stavební činnost, ale i kompletní péče o komíny
Stavební práce všeho druhu – přesně to nabízí společnost PRIMATEP Teplice. Postaráme se o klasickou stavební činnost, zateplení budov i rekonstrukce bytů. Naším oborem jsou ale i komíny. Na přání klienta zařídíme revize komínů, čištění komínů i jejich montáže.
Stavební firma v regionu Třebíč
Projektování, instalace, zateplování, klasické stavební práce, prodej stavebnin, výstavba krbových kamen nebo stavba novostavby, to všechno jsou služby, které každý den zahrnujeme do naší práce. Naše stavební firma Vesas s.r.o., působí v oblasti Třebíče. Zaměřujeme se na bytovou výstavbu a průmyslové stavby a máme za sebou již mnoho zrealizovaných ...
DAGETT 66 zajišťuje veškeré stavební práce, řezání železobetonu i stavbu obchodních center
Nebaví vás kvůli několika stavebním úpravám obvolávat vždy různé dodavatele? Pak se spolehněte na nás. Veškeré stavební práce, inženýrskou činnost i technický servis zajišťuje DAGETT 66. S námi budete mít vše pohromadě. Zabýváme se také stavbami obchodních center.
DAGETT 66, s.r.o.
Stavební práce Třebíč
Stavební práce zahrnují do svého oboru spoustu náročné a těžké práce, ale také mnoho informací. Znalosti jsou totiž hned druhou věcí, kterou budete potřebovat při stavbě domu, hned po svalech, které jsou první věcí, kterou do stavby domu zapojíte. Takže máme svaly a také znalosti a můžeme začít!
Rekonstrukce domů v regionu Třebíč
Hledáte možnost jak opravit svůj dům? Čekají Vás těžké a náročné práce a nechcete se do toho pouštět sami? Neznáte patřičné odborné věci a raději byste to v klidu chtěli přenechat stavební firmě? Pak si můžete vybrat tu naší, stavební firmu Josef Pejchal, která působí v oblasti Třebíče.
Výročí 25 let slaví Stavební firma OSP spol. s r.o. Moravský Krumlov
Stavební firma OSP spol. s r.o. má za sebou úspěšnou historii plnou převratů a zvratů. Do nynější podoby se vypracovala velkou snahou a vysokou pílí a díky tomu může v letošním roce oslavit výročí 25 let od svého vzniku.
O sanace budov i další stavební práce se postará BB building sanace Praha
Problém s vlhkostí zdiva vašeho domu či jiné stavby může vyřešit sanace. Pokud vás prosakování vody přes stěny či střechu do domu trápí, obraťte se na firmu BB building sanace, s.r.o. Praha. Specializujeme se na sanace budov a betonových konstrukcí, ale také další stavební práce a rekonstrukce.
Zateplení fasády – nejsnadnější způsob, jak ušetřit za energie
Energetické požadavky se během několika let zásadně změnily. Proměnily se i vlastnosti běžně dostupných materiálů, které jsou na mnohem vyšší úrovni než kdykoli dříve. Právě proto je třeba u starých domů provádět revitalizaci, jejímž cílem je úspora za energie. Základem revitalizace je přitom zateplování fasády.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Stavební firma TOMIreko se zaměřuje na zateplení fasád
Firma se nachází v Třebíči, odkud má rozšířenou působnost do celé České republiky. Nechcete ve vašem domově zbytečně přetápět? Peníze letí oknem při každém puštění radiátoru? V dnešní době už každý ví, jak je zateplení domova důležité a že přispívá k lepšímu hospodaření s teplem.
Zateplování fasád Praha – zateplení fasády na profesionální úrovni
Zateplení fasády vám umožní ušetřit náklady za vytápění, zajistí tepelný komfort bydlení po celý rok, ale i ekologické a zdravé bydlení. Zateplení fasády proto není radno podceňovat. Hledáte i vy odborníky, kterým byste zateplení fasády mohli bez starostí svěřit? Obraťte se na společnost Zateplování fasád Praha. Můžeme nabídnout letité zkušenosti ...
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Stavební, obchodní a přepravní činnost
Vodohospodářské a průmyslové stavby vyžadují profesionalitu a mnohaleté zkušenosti s použitím moderní technologie. K tomu přičtěte nákup materiálů, jako jsou lepidla, tmely, ochranné nátěry a mnohé další a dostanete se k firmě poskytující všechny zmíněné služby TRANS-REGION-STAV s.r.o. se sídlem v Chomutově.
Vodoinstalatérské a topenářské práce v regionu Třebíč
Každá stavba, rekonstrukce i opravy přinášejí spoustu práce, při které každý uvítá profesionální služby. Při každé stavbě či rekonstrukci se kompletně zařizuje nejen elektroinstalace, ale také vodovody, kanalizace, topení, atd. A když chcete kompletní servis a ke všemu profesionální, tak s firmou VESAS s.r.o., která provozuje svojí činnost v ...
Sanace budov, rekonstrukce bytů a revitalizace domů
Stavební činnost společnosti BB Building sanace s.r.o. se zaměřuje na kompletní dodávku jakýchkoliv prací, které se týkají historických budov, bytových domů, panelových domů nebo rodinných domků. A v neposlední řadě vytváří odborné posudky a zajistí projektovou dokumentaci.
Kompletní dodávky staveb, rekonstrukcí a projekční činnost
Koupit pozemek, začít stavět nebo se pustit do rozsáhlé rekonstrukce jsou nejen velké finanční investice, ale také spousta práce a času. Aby šlo všechno jako po másle a vaše představy byly naplněné, stačí se obrátit na naši stavební firmu STAKO Červený Kostelec s.r.o.
STAKO Červený Kostelec s.r.o. stavby
PRIMATEP s.r.o.: Stavební práce od projektu po realizaci
Stavební firma PRIMATEP působí na trhu již více než 15 let a je specialistou na stavební práce, opravy a údržbu průmyslových objektů i objektů bytové výstavby. Zabývá se jak klasickými stavebními pracemi včetně projektování, tak i zateplením objektů, montáží komínů, kominickými službami a odborným poradenstvím v oblasti výstavby.
Stavební firma Primatep nabízí rodinné domy i průmyslové objekty
Dosáhnout na vlastní bydlení je jedním ze snů mnoha (nejen) mladých lidí. Postavit si dům nebo koupit hezký byt, který bude odpovídat standardům pro spokojený život. Dříve lidé stavěli domy většinou svépomocí, v dnešní době je ale běžné zaúkolovat stavební firmu, která veškeré práce odvede za vás. Jednou ze stavebních firem, zabývající stavbou ...
Firma TIMO profistavby s.r.o. se sídlem v Ostravě a bohatými zkušenostmi se zabývá výstavbou a rekonstrukcemi v oblasti pozemních staveb
Jejich služby můžete využít ke stavbě svého vlastního nového domova nebo k rekonstrukcím. Vedou si velice dobře také v oblasti výstavby dalších administrativních budov. Postaví školku, školu, zdravotnickou budovu, objekt k podnikání a pro obchodní účely. Nejsou však výjimkou ani stavby cestovního ruchu či objekty pro kulturní účely.
G2 Reality Zlín: prodej nemovitostí, pronájem i rekonstrukce
Hledáte nové bydlení? Najdeme vám vhodnou lokalitu, poradíme a pomůžeme rovněž s vyřízením hypotéky. Jsme totiž zlínská realitní kancelář G2 Reality, s.r.o., která zajišťuje tradiční realitní služby pro kupující i prodávající. Vykupujeme nemovitosti, zprostředkujeme prodej nemovitostí i jejich pronájem a postaráme se také o rekonstrukce. Naše ...
Malování bytu nemusí být noční můra
Chystáte se na rekonstrukci a malování bytu, potřebujete natřít plot nebo provést sofistikovanější stavební práce a netroufáte si na to sami? Nejen v okolí Moravského Krumlova vám se starostmi tohoto typu pomůže firma BARVY & TÓNY Makovický. Kromě stavebních prací se totiž zaměřuje na malířské a natěračské práce, a to včetně prodeje produktů z ...
Malířské práce, stavební práce i nátěry fasád tvoří důležitý krok ke skvělému bydlení (Moravský Krumlov, Ivančice)
Plánujete stavbu či rekonstrukci vašeho domova? Nebo budete provádět úpravy pracovních prostor? Nechcete být na celou tuto činnost sami? Jsou vašim bydlištěm Ivančice, Moravský Krumlov či okolí? Potom je tu pro vás na jakékoli stavební, malířské i natěračské práce společnost BARVY & TÓNY MAKOVICKÝ. Nestresujte se zbytečně s tím, co za vás mohou ...
Komplexní řešení v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby a kovoobrábění
Společnost EKA-KOMPLET s.r.o. se zabývá prováděním různých druhů stavebních, instalatérských, montážních či strojních prací četně zámečnické výroby a kovoobrábění. Firma sídlí v centru Plzně v areálu ŠKODA Plzeň a je rozdělena do 4 středisek – HSV, PSV, kovoobrábění a doprava a mechanizace.
Revitalizace bytových domovů a také zateplování budov - téma, které jistě hned nadchne všechny majitele bytů
V dnešní době už jsou schopni zrealizovat jakoukoliv zakázku „na klíč“. Zajistí vám kompletní revitalizaci vašeho bytového domu. Skvělá volba při stavbě, opravě či revitalizaci bytových domů, administrativních budov, výrobních hal nebo dalších objektů.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
INTOZA Ostrava, to jsou pasivní domy pro úsporné a zdravé bydlení
Pasivní doma a stavby s nízkými provozními náklady umožní komfortní a zdravé bydlení. Začněte také bydlet zdravě a úsporně! Obraťte se na stavební společnost INTOZA s.r.o., která od roku 1992 působí v oblasti realizací těchto staveb v okolí měst Ostrava a Frýdek-Místek.