Dřevěné dubové podlahy
Společnost FRANC spol. s. r.o. se více jak 15 let zabývá prodejem bytových doplňků, textilu a veškerých podlahových krytin. Zaměřují se samozřejmě i na dřevěné dubové podlahy, které jsou v posledních letech velice oblíbené a to jenom z pohledu praktičnosti, ale také z pohledu estetického cítění, protože si uchovávají krásný vzhled a půvabný ...
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Okrasné kmeny Carapanauba pro výrobu rustikálního nábytku
Přemýšlíte nad výrobou moderního originálního nábytku z netradičního materiálu? Exotické dřeviny se k tomuto účelu hodí nejlépe. Okrasný kmen Carapanauba, nový produkt společnosti Woodcité, je toho jasným důkazem. Díky netradičnímu tvarování, tvrdosti a dobré zpracovatelnosti je zajímavou alternativou pro výrobu interiérového i exteriérového ...
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Výrobce lepidel pro obuvnictví, galanterii i jiná průmyslová odvětví a vulkanizačních cementů pro výrobu a protektorování pneu
Specifické téma, na které jen tak běžně nenarazíte, to je výroba lepidel pro obuvnictví, galanterii a další průmyslová odvětví. Právě výrobou lepidel a dalšími činnostmi se zabývá firma PLASTSERVIS, a.s. Co ještě můžete v této firmě objevit? Například vulkanizační cement pro výrobu a protektorování pneu.
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
Novodobý ochranný a bezpečnostní systém - Alarm Jablotron se snadným ovládáním
Společnost Kve-mont s.r.o. provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Sídlí v Otrokovicích u Zlína, ale činnost a montáže provádí po celé České republice. Hlavní náplní práce jsou průmyslové elektromontáže. Provádí montáže EZS zabezpečovacích systémů Jablotron, kamerových systémů i fotovoltaických panelů. V této oblasti vám zajistí ...
Nejlepší výrobci pěnového polystyrénu
Firma Sepas a.s. sídlí v Zašové, což je kousek od Valašského Meziříčí. Nacházíme se tedy ve Zlínském kraji, kde je nejzkušenější a nejlepší výroba pěnového polystyrénu. Pokud hledáte odborníky a špičku v oboru výroby pěnového polystyrénu, pak zvolte jedině společnost Sepas.
Bezpečný a útulný domov přes hliníkové dveře a okna Zlín
I malé děti kreslí na svoje první výkresy domečky, zahrádky a rodinu. A když jde o domečky, tak každý z nich má hlavně okna a dveře. To znamená, že už od malinka člověk ví co je základem kvalitního bydlení. Kvalitní hliníkové okna a dveře Zlín jsou i ve snech dospělých.
Jaké výhody přináší promyšlené návrhy interiéru a nábytek na zakázku?
Při plánování interiérů se po letech, kdy byly na výsluní moderní a často syntetické materiály, se opět čím dál častěji dostává ke slovu klasické dřevo. Tento přírodní materiál pro návrhy interiérů a jejich realizace se skvěle hodí nejen do interiérů rodinných domů, ale také do bytů včetně novostaveb, kde bývalo dřevo mnohdy neprávem podceňováno. ...
Praktický kamenný koberec do interiéru i exteriéru od firmy JK Kámen
Vybíráte nový povrch na terasu, chodník na zahradě nebo podlahu v altánku? Zkuste kamenný koberec od společnosti JK Kámen Kroměříž. Specializujeme se na pokládku kamenného koberce na podlahy, balkony, terasy, schody a další povrchy v domě i kolem něj. Působíme ve Zlínském, Jihomoravském a Olomouckém kraji.
Klimatizace a tepelná čerpadla vzduch – voda zajistí kvalitnější prostředí pro váš život
Společnost FRESH AIR s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis klimatizací, chladírenské a mrazírenské technologie, tepelných čerpadel, a je také regionálním zástupcem firmy TESTO, která vyrábí přístroje na měření teploty, vlhkosti a proudění vzduchu.
Střechy na klíč i různé další rekonstrukce zařídí firma KD Služby
Střecha na klíč je vždy souhrn ucelených prací a kompletních služeb, které poskytují naši odborníci a to od prvopočátku až do konce. Seznámíme se s danou problematikou, odborně posoudíme výchozí stav střechy, profesionálně zpracujeme návrh řešení, a následně zrealizujeme samotnou zakázku.
Jarní a podzimní bonusový program PRO-BONUS – získejte odměnu za nákup stavebnin
Nakupujete stavebniny? A co říkáte možnosti získat k nákupu navíc i odměnu? PRO-DOMA STAVEBNINY vám to umožní. Pro naše zákazníky jsme připravili věrnostní program PRO-BONUS. Po celé jaro i podzim tak u nás můžete nakupovat stavební materiál, sbírat za to body a ty poté vyměnit za odměnu dle vašeho výběru.
KVE-mont – specialista na elektroinstalace a elektromontáže
Elektromontáže, elektroinstalace silnoproudých a slaboproudých rozvodů, ale i kamerových systémů. To všechno a mnohé další služby provádí firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína. Patříme k největším dodavatelům průmyslových elektromontáží, kromě toho zajistíme kompletní servis a provádíme také revize elektroinstalace, a to po celé České republice.
G2 Reality Zlín: prodej nemovitostí, pronájem i rekonstrukce
Hledáte nové bydlení? Najdeme vám vhodnou lokalitu, poradíme a pomůžeme rovněž s vyřízením hypotéky. Jsme totiž zlínská realitní kancelář G2 Reality, s.r.o., která zajišťuje tradiční realitní služby pro kupující i prodávající. Vykupujeme nemovitosti, zprostředkujeme prodej nemovitostí i jejich pronájem a postaráme se také o rekonstrukce. Naše ...
Skleněné obklady dodají punc luxusu každé kuchyni i koupelně
Hledáte šikovné sklenářství, které by bylo schopné realizovat vaše specifické požadavky na skleněné obklady kuchyní a koupelen? Sklenářství Sedláček se sídlem v Kroměříži zajišťuje výrobu skleněných obkladů do domácností i komerčních prostor na míru. Ozvláštněte tímto zajímavým a luxusním prvkem svůj interiér i Vy.
SEADD s.r.o. vyrábí veškeré kovové konstrukce už od roku 1993
Společnost SEADD s.r.o. byla založena roku 1993 a její výrobní sekce je umístěna ve Starém Městě u UH. Už více než 20 let vyrábíme nejrůznější ocelové, nerezové ale i hliníkové konstrukce pro venkovní i vnitřní použití. Naše technologie neustále zlepšujeme a modernizujeme, abychom uspokojili požadavky i těch nejnáročnějších klientů.
CLARA – plechová střešní krytina s prokazatelným původem materiálu
Hledáte vhodnou střešní krytinu na svůj dům? Krytinu, u které si budete moci být jistí původem a kvalitou materiálu? V tom případě si vyberte ze sortimentu společnosti KLEMPOS – STŘECHY s.r.o. Zajišťujeme kompletní dodávky střech a navíc máme vlastní značku střešní krytiny CLARA, u které garantujeme původ materiálů použitých na její výrobu.
Bezpečnostní dveře chrání vás i váš majetek
Přemýšlíte o výměně dveří? Přejete si, aby vaše nové dveře byly nejen krásné a designové, ale i kvalitní a bezpečné? Pak vybírejte pečlivě. Pokud mají být dveře skutečně spolehlivé, musí být samozřejmě vyráběny ze správných materiálu. Důležitá je však i samotná montáž dveří. Obraťte se na společnost Lubomír Uher – Harmonie Design a spolehněte se ...
Výroba polystyrenu s tradicí
Neexistuje snad jediná domácnost či firma, která by pěnový polystyren či polystyren EPS nevyužívala. Společnost Sepas vyrábí už více než 20 let kvalitní pěnový polystyren a zpracovává jej do bloků či tvarovek a výlisků. Počátky tradice výroby a zpracování pěnového polystyrenu na Valašsku však sahají až do roku 1967.
ITP STAVBY Zlín zajistí projekce a realizace staveb hal i stavební dozor
O stavbu haly od projekce až po samotnou realizaci se postará společnost ITP STAVBY s.r.o. ze Zlína. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti stavebnictví. Zaměřujeme se na projekce staveb a realizace rodinných domů, průmyslových objektů, prodejních, výrobních a skladovacích hal. Poskytujeme také stavební dozor. Působíme na území celé České ...
Střechy ROGAT s.r.o.: Pokrývačství, klempířství i tesařství
Hledáte skutečné odborníky na střechy? Obraťte se na společnost ROGAT s.r.o. z Uherského Hradiště. Mezi námi poskytované služby patří tesařství, klempířství a pokrývačství. Poradíme si s jakýmkoliv typem střechy na nejrůznějších stavbách, postaráme se také o rekonstrukce stávajícího zastřešení.
Projektování v oblasti tepelné energetiky, ústředního vytápění, zdravotně technických instalací a plynoinstalací
Potřebujete zajistit kompletní realizaci projektu v oblasti tepelné energetiky, ústředního vytápění, zdravotně technických instalací či plynoinstalací? Společnost PIPEMONT s.r.o. se zabývá právě projektováním v oblasti tepelné energetiky, navazuje na bohaté zkušenosti z návrhu, projektování a realizace velkých investičních celků.
Větrací mřížky vhodné do dveří i nábytku
Větrací mřížka, která je vhodná jak na dveře, tak vzduchovody, mřížka s pevnou vnější žaluzií nebo taková, která je vyrobená z ocelového a galvanizovaného plechu - to je jen malý zlomek nabídky větracích mřížek naší společnosti.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Vinylové podlahy nadchnou svou odolností i věrnou imitací
Vinylové podlahy jsou v současnosti stále oblíbenějším a vyhledávanějším typem podlahové krytiny. Díky moderní technologii výroby disponují veškerými vlastnostmi, kterými se může kvalitní podlaha pyšnit. Kromě dokonalého vzhledu je vinylová podlaha extrémně odolná a pružná, snadno se pokládá a navíc se velmi jednoduše udržuje. O oblibě tohoto ...
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Posuvné stěny a dveře PATIO LIFE s možností mikroventilace vnesou světlo do vašeho domu
Chcete se ze svého domu kochat krásným výhledem na zahradu či terasu? Potřebujete bezbariérovou posuvnou stěnou propojit obývací a venkovní prostory? Zákazníky ověřená společnost TVT Euro-okna Babice má pro vás ideální řešení. Ze snadno ovládatelných, prosklených, bezbariérových dveří PATIO LIFE s možností mikroventilace budete mít krásný výhled ...