Hydroizolace základů staveb i střech zajistí společnost Izolinvest Zlín
Kvalitní hydroizolace je důležitou součástí každé stavby. Toho si je dobře vědoma firma Izolinvest s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která zajišťuje hydroizolace střech i základů staveb. Zabýváme se také prodejem hydroizolačních fólií. Zbavíme vás tak problémů s vlhkostí jakékoliv stavby.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Kovoobráběčství a obráběcí práce včetně frézování, soustružení a elektroerozívního obrábění
Kovoobráběčské práce vyžadují nejen kvalitu materiálů a konkrétní projektovou dokumentaci, ale také profesionály v této oblasti včetně dovedností, zkušeností a certifikace. Na strojírenství, kovoobrábění, frézování a soustružení včetně elektroerozívního obrábění je odborníkem firma KOVOBA, s.r.o.
Pohlídám pravidelné kontroly kotelen
Pravidelné kontroly kotelen nejsou žádná legrace. V případě nedodržení vyhlášky 91/1993 Sb. hrozí sankce či finanční penalizace. Proto Ing. Nohava - revizní technik firmy THERMATIC zajistí pravidelné kontroly kotelen a také odbornou revizi 1x ročně podle platných předpisů. Hazard s plynem se rozhodně nevyplácí. Není radno revize podceňovat, a ...
VTP PELKA  - kompletní práce v oblasti vodo topo plyn pro jednotlivce i firmy
Realizace zakázek v oboru vodo topo plyn – přesně to nabízí společnost VTP PELKA Staré Město u Uherského Hradiště. Nezáleží na tom, zda potřebujete opravit koupelnu, zavést topení nebo zajistit kompletní plynařské práce pro velkou zakázku. My nabízíme vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce včetně dodávky materiálu a zboží pro každého. V ...
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
PVC podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy i koberce – u firmy FRANC si vybere každý
Vybrat správnou podlahu nemusí být snadné. Musí totiž splňovat hned několik podmínek – být funkční, odolná, vydržet zátěž a také skvěle vypadat. Hledáte i vy obchod, kde nabízí kvalitní podlahy různých druhů? Navštivte společnost FRANC. Prodáváme a pokládáme PVC podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy i koberce.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Rekuperace je systém řízeného větrání, ideální způsob jak udržet kvalitu vzduchu v interiéru domu i bytu
Rekuperace je novodobý systém větrání, pořídit jej můžete u firmy Karel Ušela - Ventilátory Zlín. Tento systém řízeného větrání vám mohou zajistit na klíč, postarají se o dodání a montáž, ale poradí i při realizaci svépomocí.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Společnost MG – INTERIER 100% kvalita s 22 % slevou
S pomocí nejmodernějších technologií vytváří firma MG – INTERIER v Březové u Slušovic veškeré dřevěné prvky nejen do soukromých interiérů, ale i do veřejných budov. V nabídce je klasika a také atypické prvky všeho druhu.
RYBÁRIK – kompletní demoliční práce nejen pro Buchlovice
Demoliční práce a bourací práce patří mezi obory společnosti RYBÁRIK Buchlovice. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru a použití té nejmodernější techniky zajistíme demolice jakýchkoli objektů. Bezpečně a rychle zboříme staré průmyslové areály, komíny i výškové stavby.
Umělecké klempířství
Galanterní klempířství Josef Kolínek je firma, která se zabývá uměleckým klempířstvím. Sídlí v regionu Kroměříž a nabízí práce v oboru kovotepectví, pasířství a kovotlačitelství. Specializací této firmy je výroba vikýřů, věžiček a větrných růžic na střechy.
Hlavní přednosti trapézových plechů a jejich využití ve stavebnictví
Trapézové plechy patří mezi hojně využívaný stavební materiál, který je oblíbený pro své vlastnosti, široké možnosti použití a nízké pořizovací ceny. Ve Zlínském kraji se výrobou této střešní krytiny zabývá společnost Trapézy Soukup s.r.o. se sídlem ve Zlíně. Na trhu působí od roku 2013 a zajišťuje vlastní výrobu trapézových plechů, přičemž ...
Vodovody, kanalizace, inženýrské stavby Morava
Pokud hledáte dodavatele komplexních inženýrských služeb při stavbě vodovodů, kanalizací a je pro vás důležitá kvalita za rozumnou cenu, pak vám bude ideálním partnerem firma RYBÁRIK, s.r.o. Specializuje se především na stavbu silnic, komunikací a průmyslových objektů, ale i na provádění zemních prací v oblasti výstavby kompletních inženýrských ...
Čištění a oprava studní i zemní a zednické práce
Pokud vlastníte studnu, byla by velká škoda ji nepoužívat. Studny však vyžadují pravidelnou údržbu a v případě několikaletého nevyužívání i náročnější opravu. Studna může sloužit jako zdroj pitné vody, stejně jako zdroj vody zahradní. Je jen na vás, jak potenciálu studny využijete. Potřebujete-li dostat vaši studnu opět do provozu, firma Páleníček ...
Montáž a demontáž výrobních linek i zařízení zajistí MONTEMA Otrokovice
Specialistou na montáž a demontáž výrobních linek, technologií a technologických celků je firma MONTEMA, spol. s.r.o. z Otrokovic. Montujeme technologické celky, výrobní linky, zařízení, stroje, ocelové konstrukce i potrubní rozvody. Kvalitní a rychlou montáž i demontáž zajišťuje tým zkušených techniků. Své služby poskytujeme po celé České ...
Nežádoucí částice, prach ani kovy nemají díky produktům od firmy Jelínek Trading šanci
Textilní průmysl, potravinářství, nebo třeba chemická výroba, to jsou odvětví, ve kterých se klade důraz na kvalitu, a i ty nejmenší detaily mohou hrát roli. Není divu, do sypkých materiálů i kapalin se mohou dostat nežádoucí částice a způsobit nemalé potíže. Jak tomu zabránit a zajistit, aby celý výrobní proces proběhl hladce? Řešení známe ve ...
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
Plechové střechy od firmy KLEMPOS - kvalitní materiály a velký výběr barev
Hledáte ideální střešní krytinu, která bude skvěle vypadat a současně nebude příliš drahá? Společnost KLEMPOS vám nabízí spoustu řešení. Nabízíme vám plechové střešní krytiny nejrůznějších typů, barevných odstínů a provedení v té nejvyšší kvalitě. Stačí si tak jen vybrat střechu, která se vám líbí a my se postaráme o vše ostatní.
Hliníková střešní krytina TORNERO – krytina, která nezklame
Přemýšlíte, že vyměníte starou střešní krytinu za novou? Vyzkoušejte výhody hliníkové střešní krytiny TORNERO. Tato moderní krytina vaši střechu spolehlivě ochrání. A vy už se nebudete muset obávat rezivění, zatékání vody nebo popraskání tašek. Spoléhejte na hliníkovou střechu od prodejce SALVATOR střechy s.r.o.
Výhody dřevostaveb a jejich realizace na klíč
Ačkoliv v našem prostředí nebyly doposud dřevostavby příliš oblíbené, situace se začíná měnit a také díky větší informovanosti je o realizaci dřevostaveb stále větší zájem. Zatímco ve Skandinávii či v USA jsou domy ze dřeva běžnou záležitostí, u nás si stále ještě získávají důvěru lidí. Vyhledávané jsou přitom dřevostavby na klíč, které budou ...
Fasádní obklady odolné proti poškrábání, UV záření, teplu i chladu
Pro vaše provozní prostory, které denně navštěvují tisíce lidí, to chce opravdu originální a zajímavé řešení obkladů. Tradiční možnosti nejsou k zahození, ale pokud chcete opravdu nadchnout a vytvořit luxusní prostředí pro svoje klienty, tak zvolte něco, co doslova vyrazí dech. Třeba skleněný fasádní obklad, který vám pomůže realizovat společnost ...
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
TVT EURO-okna: Snížíme vám náklady na energie v domácnosti!
Významný český výrobce eurooken, dveří, garážových vrat a zimních zahrad, schodišť a dalších produktů špičkové kvality, společnost TVT EURO-okna, vám poskytne komplexní služby pro maximální úsporu nákladů.
Hrotový systém proti ptákům
Už máte dost létajících stvoření, která sedají všude, kam se dá? Obzvláště pak na střechy budov, na římsy, parapety a podobně? Řešením je hrotový systém, který může být v provedení ohebném i neohebném.
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS nabízí vysoký komfort, pohodlný, bezbariérový průchod a moderní design.
Rekuperační systémy a instalační materiály k rekuperačním jednotkám nakoupíte v našem eshopu
Pokud chcete koupit rekuperační systémy nebo jen instalační materiál k rekuperačním jednotkám, neváhejte navštívit eshop nebo kamennou prodejnu firmy Ventilátory Zlín - Karel Ušela. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Skleněné stěny s grafickým potiskem dodají interiéru luxusní, moderní vzhled
Šatny a sociální zařízení nemusí být vždy nudné a bez nápadu. Novým designovým trendem jsou skleněné převlékací kabinky, skleněné sanitární příčky, skleněné obklady či skleněné dveře s potiskem grafikou. O luxusní vzhled vašeho provozu se postará společnost Frajt, specialista na kvalitní vybavení prostor pro sport i volný čas.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Dům, který umí energii nejen šetřit
Ušetřit za vytápění domu se dá mnoha různými způsoby. Jedním z nich je i instalace takzvané švédské podlahy. Systém umožnuje obnovitelnost zdrojů energie a tím pádem dochází k žádaným úsporám. Toto řešení je možné i u starších objektů, které procházejí rekonstrukcí.