Pila Facek - zpracování stromů z lesa je naše každodenní práce
A jaké jsou konečné výrobky? Většinou se jedná o řezivo. Stavební, truhlářské, sušené ale máme samozřejmě v našem sortimentu i jiné produkty. Mezi další patří štípané palivo, dřevní odpad, hoblovaný materiál, lepené lamelové dřevo BSH a další.
RATTAY – odborník na výrobu a prodej kovových nerezových hadic a kompenzátorů
Liberecká firma RATTAY kovové hadice s.r.o. byla založena v roce 1996 jako sesterská firma německé společnosti. Zaměřuje se na vývoj, výrobu a prodej kovových hadic a kompenzátorů. Během několika let získala řadu významných ocenění a certifikátů a patří mezi prestižní společnosti v daném oboru.
Stavební firma Havax patří ke špičce na Liberecku
Stavební firma Havax patří mezi největší stavební společnosti v regionu Liberec, která si získává důvěru čím dál většího počtu klientů - a není se co divit, firma má za sebou celou řadu úspěšných projektů, jako je například přístavba oblíbeného sportovně administrativního centra Babylon či stavba rekreačních domů v areálu Hutník - Hamr na Jezeře.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Klempířská výroba, oprava a rekonstrukce každé střechy
Především se však zabýváme klempířskou činností, která je našim specifickým řemeslem, kde jsme schopni vyrobit cokoliv na míru. Vzduchotechnické potrubí může být občas atypické, proto jej na požadavek zákazníka vyrobíme a následně také namontujeme, aby všechno přesně pasovalo.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Rizikové kácení stromů – pro likvidaci problematicky rostlých stromů si zavolejte profesionála
Pokud je strom ve špatném stavu či na nešťastném místě, může ohrožovat své okolí. V takovém případě není jiná možnost než strom pokácet. Pokud je však strom mohutný a navíc se nachází na těžko dostupných místech či v obydlených zástavbách, je jeho likvidace složitá. Pak je třeba zavolat odborníky, kteří se zabývají rizikovým kácením stromů a ...
Skleněné obklady vytvoří z nudné kuchyně designový originál
Kachličky všude kam se podíváš - nudná klasika. Tak by se daly popsat kuchyně většiny domácností. Co na tom, že existuje velké množství barev a vzorů. Pořád jsou to kachličky, které tvoří dominantní část kuchyně. Odlište se od ostatních a vytvořte si originální kuchyni, kterou vám bude každý závidět. S tím vám pomůže společnost NC Glass.
Zateplení fasády šetří výdaje za energie
Zateplení fasády výrazně snižuje spotřebu energie, což může být mnohdy rozdíl v částkách, které ve vašem rodinném rozpočtu skutečně pocítíte. Naše firma D-BAU Semily provádí zateplení fasád jak rodinných domů, tak i bytových domů. Zajistíme kompletní dodávkou stavebního materiálu a o vše se postaráme.
D - BAU s.r.o. Pozemní stavitelství Semily
Ražená betonová dlažba – imitace kamene nebo dřeva, vhodná do interiéru i exteriéru
Podlahy ze dřeva jsou sice na pohled velmi efektivní, avšak ne příliš odolné vůči poškození. A vjezdy, chodníky či podlahy z přírodních materiálů, jako je čedič, pískovec nebo ušlapaný jíl? To jsou materiály, které vypadají v interiéru i exteriéru dobře, avšak jsou buď nákladné nebo hůře dostupné či nepraktické. Neznamená to však, že byste se ...
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Stavby domů, průmyslových budov i rekonstrukce zařídí firma HAVAX
Stavět nebo rekonstruovat dům není nic snadného. Je proto dobré vybrat si takovou stavební firmu, která svou práci odvede kvalitně, rychle, pomůže vám s hledáním správného řešení a splní vaše požadavky ohledně stavby. Právě taková je stavební firma HAVAX z Liberce. Zaměřujeme se na stavby bytových domů, průmyslových staveb a komplexů, stavíme také ...
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Obkladové sklo, které projasní vaši kuchyni
Hledáte-li způsob, jak projasnit kuchyni a jste-li současně příznivci moderního minimalistického stylu, bezpochyby si zamilujete skleněný obklad se třpytkami Glitters. Jde o moderní kvalitní materiál, který je určen především pro obložení kuchyňských linek.
TECHNOLOGY – GARAGE  - vše pro servis klimatizací a jejich plnění
Klimatizace patří v dnešní době v podstatě k nutné výbavě vozu. Podoba a způsob plnění klimatizace se ale stále vyvíjí. Pokud chcete nabízet kompletní a kvalitní servis klimatizací, musíte sledovat aktuální vyhlášky a přizpůsobit se jim. Ve společnosti TECHNOLOGY – GARAGE vám s tím pomůžeme. Prodáváme totiž přístroje pro plnění klimatizace i ...
Roubenky a dřevostavby na zakázku z českého dřeva
Toužíte po roubené chaloupce jako z pohádky? Obraťte se na firmu Pila Novotný Jilemnice, která staví moderní roubenky z kvalitního materiálu na objednávku. Naše dřevostavby slouží jako rodinné domky, ale i jako víkendové chaty a chalupy či zahradní chatky. Záleží jen na vašich představách a požadavcích, které se budeme snažit maximálně naplnit.