Technické látky a tkaniny nejen pro čalouníky – Eifler, Praha 9
Technické látky, tkaniny všeho druhu i další potřeby pro firmy i jednotlivce nabízí společnost Eifler, Praha 9. Využijte nabídky za velice přijatelné ceny. Zejména oblíbené gumokokosové desky překvapí nízkou cenou, jelikož je firma přímým dovozcem tohoto materiálu.
Výroba a dodávka konopné izolace
Kvalita prostředí, ve kterém bydlíte nebo pracujete, závisí také od použitých materiálů na jednotlivé stavební a další prvky. Třeba v případě tepelné izolace zajisté uvítáte možnosti, které jsou nejen kvalitní a splní svůj záměr, ale také vyhovující vašemu zdraví. O takovou izolaci se s přehledem a vysokou odborností a profesionalitou postará ...
Výroba a prodej ochranných pracovních prostředků
Pracovní oděvy, obuv a další pomůcky jsou nedílnou součástí veškerých pracovních úkonů. Takové oděvy a pomůcky poskytují určité pohodlí, komfort, šetření oblečení, které máte na běžné nebo sváteční nošení, ale i bezpečnost. A právě o tento komfort se stará společnost OSAPO, s.r.o. s působením v Libereckém kraji.
Zdravotní matrace na míru Praha - přesně podle Vašich potřeb
Zdravý spánek je základním předpokladem spokojeného života. Největší vliv na kvalitu spánku má nikoliv postel jako taková, nýbrž právě matrace. Investovat do kvalitní zdravotní matrace na míru je tedy opravdu základem. Vyberte si tu nejlepší přímo do své ložnice ze sortimentu tradiční společnosti Eifler s.r.o, která se specializujte na prodej ...
Když šlechtí nejen práce, ale i pracovní oděv
Nejen v zaměstnání, ale i na doma potřebujete při činnostech oblečení, které odpovídá tomu, co právě děláte. Něco pohodlného, kvalitního a zároveň reprezentujícího, v čem se cítíte opravdu dobře. Na kvalitě i designu hodně záleží a o každý detail se stará i společnost Palička s.r.o. se sídlem v Laškově.
Izolační materiály ze skelných i přírodních vláken vyrábí firma KOBE-cz
V automobilovém, stavebním i nábytkářském průmyslu jako součásti konstrukčních a izolačních součástí, ale také v elektrárnách a jako izolace v dalších průmyslových odvětvích. Všude tam se používají produkty z přírodních a skelných vláken, jejichž výrobou se zabývá firma KOBE-cz s.r.o.. Ta se zaměřuje také na laminaci.
Izolace z přírodních vláken – konopí, bavlna, juta, len, ovčí vlna
Když se řekne izolace, tak představy většiny z nás zřejmě míří k izolacím, jako je polystyrén, minerální vata a podobně. Ale napadlo vás, že existují izolační materiály vyrobené z přírodních vláken, jako jsou konopí, len, ovčí vlna, bavlna nebo juta? Tak si představte, že opravdu existují. Když se podíváme do minulosti, tak přírodní materiály byly ...
Výroba a prodej pracovních oděvů i na míru požadavkům
Potřebujete zajistit zaměstnancům nebo pro sebe kvalitní pracovní oblečení? Třeba v barvách firmy nebo rovnou i s logem? Dnes již nemusíte zůstat pouze u představ, ale máte možnost získat to, co doopravdy potřebujete. V tomto případě kvalitní pracovní oděvy všech druhů, které si můžete nechat ušít na míru a s konkrétními požadavky. O vše se ...
Izolace konopnými deskami KOBE ECO HEMP PANEL dovolí domu dýchat
Současným trendem v oblasti zateplování staveb jsou konopné desky KOBE ECO HEMP PANEL. Oproti synteticky vyráběným materiálům přinášejí ve výsledku velice pozitivní vlastnosti celé nemovitosti. Zabrání vzniku plísní a obyvatele domu ochrání i před hlukem.
Izolační materiály společnosti KOBE-cz s.r.o. přinášejí zdraví do našich domovů
Přírodní materiály, kterými jsou konopí, bavlna, juta, len a ovčí vlna, našly znovu své uplatnění při izolacích domů. Oproti uměle vyráběným materiálům, kterým úspěšně konkurují, mají navíc velkou výhodu zdravotní nezávadnosti.
V naší nabídce najdete metráž i oděvní látky
Ušít si něco doma není tak složité. Stačí šikovné ruce a kvalitní materiál a nové originální šaty či halenka jsou na světě. Právě o dodávku kvalitního materiálu se staráme my. Výběr je skutečně pestrý!
Roolltex s.r.o. Prodej látek, galanterie
Pravou kvalitu poznáte ráno
Od moderního prostěradla očekáváme, že nás bude po celou noc příjemně hýčkat. Kromě toho musí umožňovat snadnou manipulaci při povlékání a také šetřit čas při praní. To vše zajistí jen kvalitní materiály a možnost volby barvy podle vlastního vkusu.
Pracovní oděvy a pomůcky, Náchod
Pracovní oděvy jsou důležitou součástí mnohých zaměstnání. Nejenom v zaměstnání, ale i při různých dalších pracích, které vykonáváme, musíme být opatrní a mít na sobě pracovní oděv případně ještě nějakou další ochrannou pomůcku. A právě pracovní oděvy a pomůcky prodává společnost OLVAN Náchod s.r.o.
Oblečení s potiskem oblíbených hrdinů? Sny dětem plní Cartoon Mania
Má vaše dítě oblíbenou pohádku? Udělejte mu radost a pořiďte mu oblečení s kreslenými hrdiny, které má nejvíc rádo. Firma Cartoon Mania, s.r.o. vyrábí originální trička, mikiny, pyžama i další dětské oblečení s potiskem postaviček z animovaných filmů.
Nechte se v Butiku Zlechov obléknout tak, aby vám to opravdu slušelo
Vhodné oblečení může vaši postavu v mnohém změnit k lepšímu. Stačí navštívit Butik Zlechov nedaleko Uherského Hradiště a poradit se s odborníky. Za opravdu nízké ceny zakoupíte velikosti od 34 až do 62. Věk ani míry nejsou žádným měřítkem.
Přikryjte na zimu svou hlavičku a nasaďte ji pěknou pletenou čepičku
Blíží se zimní období a to s sebou přináší chladná a studená rána, mrazivé počasí i přes den a teploty už bohužel jenom kolem nuly. Jakmile se paní zima ozve pořádně, tak se budeme snažit co nejvíce zachumlat, než vyjdeme z domácího teplíčka. Proto je potřeba se dobře na zimu připravit a pořídit si kvalitní a originální čepici třeba od značky ...
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Výroba a prodej licenčního textilu pro děti
Věděli jste, že na výrobu a prodej textilu s potiskem známých postaviček je potřebná licence? Oblečení s potiskem je žádané hlavně u našich nejmenších a takové kousky se stávají jejich nejoblíbenějšími. Překvapte a potěšte i vy svoje děti a pořiďte jim oblečení s obrázky dle jejich přání. O vaše požadavky se následně postará výrobce a velkoobchod ...
Elektricky vyhřívané oblečení zaručí komfort při sportu i práci venku
Být v teple je důležité. Jak ale nepromrznout ve chvílích, kdy se střídá fyzická aktivita s nečinností? Řešení má firma Prosport Praha s.r.o., která v maloobchodní prodejně a internetovém obchodě prodává elektricky vyhřívané oblečení. Nabízíme široký sortiment vyhřívaných oděvů a doplňků vyráběných belgickou firmou Belginova, ale i další ...
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Luxusní oblečení pro dámy, pány a děti i XXL móda
To, že šaty dělají člověka je známá a jistá věc, protože oblečení dokáže přidat na kráse, sebevědomí a udělat z vás třeba důležitého manažera nebo o deset let mladší dámu. V případě, že chcete rovněž skvěle vypadat a být sami sebou v každém věku i s každou postavou, tak vás ve svých prostorech s radostí uvítá butik Zlechov kousek od Uherského ...
Prodej originálního armádního zboží, zboží pro volný čas, turistiku a camping
Pro přežití v přírodě je důležité jak vyhovující oblečení, tak i komplexní vybavení, které má například armáda ČR, ČSLA a NATO. Originální výstroj a materiál tohoto druhu vám ze širokého sortimentu poskytne společnost ARMPEX s.r.o., Nová Paka.
Ochranné pracovní pomůcky
Firma TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. nabízí široký sortiment pro všechna odvětví průmyslné i řemeslné výroby. Mezi naše zákazníky se řadí firmy stavební, strojírenské, energetické, chemické, potravinářské, zemědělské, zdravotnická zařízení a laboratoře.
Spodní prádlo Felina - od odborníků s tradicí sahající až do roku 1885
Spodní prádlo Felina je legendou, kterou zná každá žena. Společnost Felina se během 130 let dokázala probojovat na post globálně působící firmy v oblasti spodního prádla, která aktivně působí ve více než padesáti zemích. Co vše stojí za úspěchem této ikonické značky, pro kterou je typická prvotřídní výroba, nadstandardní materiály, pohodlí a ...
Pletací příze Bravo Baby
V dnešním světě není snadné najít produkty, které jsou pro nás dospělé, ale také například pro naše nejmenší, miminka a děti, nezávadné. Svět je přesycený různými výrobky, avšak narazit na něco poctivého, kvalitního a zároveň pro děti nezávadného, bývá často problém. Pokud navíc jako maminky rády pletete, pak je zde kvalitní pletací příze od ...
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Pytle od firmy FOKUS-H s.r.o. mají opravdu všestranné využití
Takzvané zátěžové pytle se využívají především jako zátěže silážních plachet. Své využití ale našly i při nežádoucích přírodních událostech, jakými jsou stále častější záplavy na našem území. Sortiment firmy FOKUS-H s.r.o. je ale daleko širší.
Kvalitní pracovní oděvy na zakázku šije SK servis
Pohodlí i bezpečí při práci vám i vašim zaměstnancům zajistí pracovní oděvy. Na zakázku je šije firma SK servis. Maloobchodní i velkoobchodní prodej nejrůznějších pracovních oděvů a ochranných pomůcek provozujeme již od roku 1997.