Zlatnictví Radka Horníčková, originální a kvalitní šperky pro každého
Zlatnictví Radka Horníčková se specializuje na výrobu, opravy a prodej šperků ze zlata, stříbra i oceli. V tomto zlatnictví si můžete nechat zhotovit šperk na zakázku. Vybrat si můžete také z nabídky hotových šperků, jenž jsou vystaveny v kamenném obchodě. Zlatnictví se nachází v centru Ivančic, nedaleko autobusového nádraží.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Tradiční a kvalitní cukrářské výrobky pro každou příležitost
Pokud máte rádi sladké, pak jste na správném místě. Pekárna IVANKA je totiž nejen pekárna, ale i cukrárna, která vám nabízí široký výběr zákusků, dortů, koláčů a dalších dobrot. Ať už hledáte něco k snídani, svačině, obědu nebo k večernímu posezení s přáteli, v této pekárně najdete to pravé pro vás.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Jak získat fanoušky a propagovat svoji hudbu s gumovými náramky od IdentCORE s.r.o.
Hledáte originální a cenově dostupný způsob, jak propagovat svoji kapelu nebo hudební projekt? Chcete, aby vaši fanoušci měli možnost vyjádřit svoji podporu a loajalitu? Pak jsou gumové náramky od firmy IdentCORE s.r.o. ideální volbou pro vás!
IdentCORE s.r.o.
Výroba originálních a kvalitních šperků v zakázkovém zlatnictví, Brno-venkov
Chcete si pořídit originální a kvalitní šperk, který bude symbolizovat vaše nejkrásnější okamžiky? Zlatnická dílna Radka Horníčková vám splní vaše přání. Tato společnost je expertem na zakázkové zlatnictví, které vám umožní mít šperk podle vašich představ. Zlatnická dílna sídlí v Ivančicích, v okrese Brno-venkov.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Vinařský dům Znojmo: Místo, kde se snoubí historie, tradice a inovace
Vinařský dům Znojmo je ideálním místem pro milovníky vína, gastronomie a kultury. Nabízí širokou škálu služeb a aktivit, které uspokojí každého návštěvníka.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Netkané textilie: Lehké, pevné a ekologické obaly, výrobky a utěrky pro firmy i e-shopy
Netkané textilie jsou materiály, které nejsou vyrobeny z nití, ale z vláken, která jsou spojena mechanicky, chemicky nebo termicky. Jsou ideální pro výrobu obalů, protože jsou nejen lehké, pevné, odolné a cenově dostupné, ale i šetrné k životnímu prostředí.
Němec trade s.r.o.
Kvalitní a chutné pečivo z přírodních surovin upečené podle tradičních receptur
Pokud hledáte kvalitní a chutné pečivo, které je vyrobeno z přírodních surovin a pomocí tradičních receptur, pak je pro vás pekárna IVANKA tou pravou volbou. Tato pekárna je známá svou tradicí a skvělou chutí svých výrobků, zejména Krumlovského chleba, který je vyroben z přírodního žitného kvasu. Pyšní se také širokým sortimentem běžného a jemného ...
Pekárna IVANKA s.r.o.
Darujte svým obchodním partnerům nebo zaměstnancům kvalitní a originální firemní vína z Vinařství Hradil
Pokud chcete udělat radost svým zaměstnancům nebo obchodním partnerům, můžete jim darovat firemní vína z Vinařství Hradil. Vinařství Hradil je rodinné vinařství, které se specializuje na výrobu přívlastkových a speciálních vín z hroznů pocházejících z vinic ve Velkopavlovické vinařské podoblasti. Vinařství Hradil nabízí možnost objednat si firemní ...
Vinařství Hradil
Funkční oplocení domu i firmy, které navíc skvěle vypadá?
Oplocení domu, zahrady nebo třeba průmyslové haly není radno podceňovat. Správný plot totiž nejen jasně vymezí váš pozemek, ale dodá vám také pocit bezpečí a ochrání vás před nezvanými hosty. A co víc, když si správně vyberete, mohou se ploty stát také ozdobou a skvělým doplňkem vašeho domu. Ve společnosti GAVES PLOT Znojmo to víme, a proto vám ...
Pneuservis, měření a seřízení geometrie vozidla ve 3D Břeclav
Profesionální péče vašemu vozidlu prodlouží životnost a využijete veškeré úkony k tomu, abyste si zajistili komfort a bezpečnou jízdu. Kromě přezouvání pneumatik uvítáte také další špičkové služby, které vám poskytne PNEU centrum Václavovič s provozovnou v Břeclavi.
PNEUcentrum Václavovič
Cukrářské výrobky z Pekárny Ivanka si zamilujete
Máte rádi rozpékané koblihy, croissanty s měsíční trvanlivostí nebo dorty s příchutí ztuženého tuku? Tak to bohužel musíte jinam. Pekárna Ivanka v Moravském Krumlově totiž nabízí zcela jiný sortiment. Cukrářské výrobky zde vyrábíme z kvalitních surovin a dodáváme na pulty každý den čerstvé a voňavé přímo z pekárny.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Do pneuservisu za výměnou pneu, opravou i nákupem
Pneumatiky patří k nejdůležitějším součástem každého automobilu, jejich jakost významně ovlivňuje kvalitu jízdy a chování na silnici. Proto se výběr a seřízení nesmí podceňovat. Pokud svěříte výměnu pneu, opravu nebo prodej do rukou profesionálům, výsledek bude o úroveň vyšší. Navštivte PNEU Centrum Václavovič v Břeclavi a podívejte se, jak vypadá ...
PNEUcentrum Václavovič
Výroba a oprava zlatých a stříbrných šperků
Prsteny, které jsou na běžné nošení, výjimečné nebo luxusní, nosí ženy opravdu rády. Vybírají si podle svého vkusu a také stylu. Ještě raději je však dostávají jako dárek, který pokaždé moc potěší. Snubní prsteny mají svůj specifický význam a mají podněcovat naši lásku a také jsou symbolem blížícího se manželství. Pokud si nějaké jdete vybírat, ...
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Kváskový chléb – jasný příklad poctivého tradičního pekařského výrobku bez kompromisů
Jíž několik let probíhá na našem území velká gastronomická obroda, která se ve velké míře dotkla i přístupu ke konzumaci pečiva. Běžně dostupný chléb z droždí je stále méně oblíbený, naopak jakýmsi vrcholek kvalitního pečení se stal kváskový chléb. Spousta lidí se rozhodla pustit se do výroby chutného kváskového chleba sama, protože na trhu ...
Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA: Na našem pečivu si pochutnává nejen Brno
Vláčný chleba, voňavé rohlíky a housky, ale také na jazyku se rozplývající sladké pečivo a zákusky. To a mnohem více nabízí Pekárna IVANKA z Moravského Krumlova. Při výrobě pečiva zachováváme tradiční postupy a čerpáme z původních receptur. Pekařské výrobky také dodáváme na pulty prodejen také v Brně a okolí. Dopřejte si každý den čerstvé a voňavé ...
Pekárna IVANKA s.r.o.
Použité autodíly a náhradní díly na vozy všech druhů od autovrakoviště IB – MET
Hledáte náhradní díly na vozidla, sháníte použité autodíly nebo potřebujete využít služby autovrakoviště? Pak se obraťte na společnost IB – MET s.r.o., která provozuje autovrakoviště v okrese Brno-venkov - v Ivančicích, Znojmě, Moravském Krumlově a Pohořelicích.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Jaký motorový olej použít při výměně a kde ho koupit
O tom, že včasná výměna motorového oleje je pro náš vůz jedním z nejdůležitějších předpokladů pro spolehlivost a bezporuchový provoz, asi nikdo nepochybuje. Někdy máme ale tak trochu nejasnosti s tím, kdy olej vyměnit a jaký použít. Pokud se budete řídit několika jednoduchými pravidly, pak nemůžete udělat chybu.
Výroba a prodej zlatých šperků Ivančice
Zlaté šperky patří od nepaměti k těm nejkrásnějším a nejžádanějším. Šperky nejen ze žlutého, ale také z červeného a bílého zlata jsou pořád moderní a oblíbené a díky výrobě na zakázku si můžete nechat vyrobit šperk přímo podle svých představ. Svoje produkty a služby již léta poskytuje Zlatnická dílna, zlatnictví Radka Horníčková z Ivančic.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Stylové silikonové (gumové) náramky od Silikonovenaramky.com pro identifikaci zúčastněných i jako upomínkový předmět
Plánujete hudební festival, sportovní turnaj nebo firemní akci pro vyšší počet účastníků? Designové silikonové náramky jsou skvělým způsobem, jak identifikovat zúčastněné a sdělit jim prostřednictvím pohodlného náramku důležité informace. Ty zároveň slouží jako upomínkové předměty, díky kterém se zážitky z akce stanou nezapomenutelnými.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Pekárna Ivanka Moravský Krumlov - pekařské výrobky s tradicí
Tradice, poctivá práce a kvalitní suroviny, to vše je pro Pekárnu Ivanka z města Moravský Krumlov typické. Už více než 100 let totiž pracujeme v oboru a po generace si předáváme nejen tradiční receptury, ale i lásku k pekařskému řemeslu. Dnes vám tak můžeme nabídnout pekařské výrobky všeho druhu. Nezáleží na tom, jestli chcete čerstvý chléb k ...
Pekárna IVANKA s.r.o.
Spojovací materiál – šrouby do plechu, dřeva, betonu
Kvalitní spojovací materiály a kotevní technika patří k žádaným produktům všech řemeslníků, pokrývačů i stavebních firem. Aby vaše střecha držela pevně na svém místě, zajisté uvítáte široký sortiment těchto produktů a služeb, které vám zajistí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Moderní nápojové automaty boří mýty o kvalitě
Myslíte si, že káva z automatu nemůže chutnat stejně dobře, jako ve Vaší oblíbené kavárně? Automaty na kávu od společnosti Delikomat Vás přesvědčí o pravém opaku. Dokáží totiž „uvařit“ nápoje srovnatelné kvality a chuti, a to včetně čerstvě namleté zrnkové kávy.
DELIKOMAT s.r.o.
Kvalitní káva a čerstvé pečivo každý den v nově zrekonstruované kavárně v Moravském Krumlově
Moravský Krumlov je turisticky atraktivní město, které má rozhodně co nabídnout nejen nadšencům do historie, ale i gastronomie. Důkazem je i stylová kavárna ve Znojemské ulici, která nedávno prošla zdařilou rekonstrukcí. V příjemném prostředí si zde můžete vychutnat kvalitní pekařské a cukrářské výrobky místní vyhlášené Pekárny IVANKA.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Úspěchy na národních i mezinárodních vinařských soutěžích
V roce 2022 pokračujeme v úspěšném tažení národními a mezinárodními výstavami a soutěžemi. Jsme rádi, že ocenění získává celé portfolio našich vín - mladá vína řady Fresh, perlivá vína řady Sparkles, strukturní vína řady Selection, naturální vína řady Special kvevri i velká a plná vína vinifikovaná na akátových a dubových sudech z řady Special ...
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Co znamená viskozita oleje
Viskozita je míra vnitřního tření kapaliny, nikoli hustota. Je jedním z nejdůležitějších hledisek při výběru vhodného motorového oleje. Hodnota viskozity se může za určitých okolností měnit.